Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla bem çocuklarla kahvaltı yaptım 9.30 gibi.
Sonra 3 de se eşim yaptı öğlen yemeği gibi oldu yani.bir de iyi pişirdim yağı erimiştir herhalde.zaten fabrikasyon değil kasaptan.protein diye düşündüm.
Evet kendime ekmek alsam iyi olacak .buzdolabında muhafaza ederim olmazsa.

menum
Sabah 12
Beş tane zeytin
Bir kk peynir
Bir küçük tost
Domates maydanoz pulbiberli

Ara 16 00
Bir mandalina
Yedi fındık

Akşam
18
İki kofte
1 kase çorba
Bir bardak ayran

Saat 20 oo
Bir incir
Bol limonlu tarçınlı açık çay
Kaç bardak

Su
İki lt

biseyler yapcaz artik canim kepce kucuktu dunden kaldi aslinda benim cocuklar cok seviyor ondan cok yapmistim az bisry kalincada yiyim dedim

aksam borek ciks ciks

evet abla cok yapmistim kalinca yedim ana acim Suanda ajsam gorumceye gittik misafirlige kisir vs cerez hersey verdiiii ama ben hic bisey yemedim. Sadece cayla geldim

Degildir muhtemelen

Bugun olmamis pastaaaa
Brezilyanin cevizide bizimki gibi miii
Geçmiş olsun baldırlık tak yada sıkıca sar bakalım belki geçer
Geçen benimde alt baldırımda bi ağrı vardı baldırlık taktım 2 gün sıkı tutunca geçti
ins canim gecse kesle ama ben sabah evden ciktim oglum kucagimdaydi dustum dizimin ustune ozanan cok bisey hissettmedim hatta unuttum bile muhtemelen o dusmeyle alakali bisey gibi

Sabah 10:30
1 dl ekmek
Biraz peynir
1,2 çatal yumurta

Öğlen 15
3 dl yulaflı kek ev yapımı
2 dl elma

Akşam 19
1 tb bamya
6 köfte
Salata
Su 2lt geçer
Spor yok
Uc dilim nasil bilemedim iyimi
aksam iiiii iiiii

Evdekilerde o ekmekten yesin cnm

Gayet guzel canim afiywt olsn
guzel canim afiyet olsun

Gayet güzel cnm çok degil bence
Aksam salatada olabilirdi cnm

Suyu artırmaya çalış

evet abla cok yapmistim kalinca yedim ana acim Suanda ajsam gorumceye gittik misafirlige kisir vs cerez hersey verdiiii ama ben hic bisey yemedim. Sadece cayla
Yok bide yeseydin :))) bi 9.takim hatununa yakisirmi hiç :))
Brezilyanin cevizide bizimki gibi miii
bademin biraz büyüğü gibi cnm

canim gecse kesle ama ben sabah evden ciktim oglum kucagimdaydi dustum dizimin ustune ozanan cok bisey hissettmedim hatta unuttum bile muhtemelen o dusmeyle alakali bisey
Eeee sebebi belliymiş işte incitmisin

agri basladiginda hatirlamiyordum bile dustugumu yengem dedi sen sabah dusmustun ondan olmasin diye tamamen uutmusum ki o anda oyle ciddi bi acima hissetmedim sogudukca artti galiba suan bukmekte cok zorlaniyorum sicak su falan koyucam olmazsa pzt dr yolu gorunuyor

Afedersin kedi mi k pek mı bilemedim bir hayvan kapımızın önüne yapıyor zaten 1. Kattayım kediler çöpü azıcık açık bıraksam ihmal etsem çöpü de çok güzel karıştırıyorlar kendi evleri gibi.eskiden verirdim öyle kemikleri falan ayrı poşet yaparsım.şimdi zaten onlara vaktim olmuyor.o yavrucaklar da azıcık çabalasın canım çöpten alıversinler.

Turşu çok faydalı cumaya da çok var yine mi yemeyek???

Bebelerin yemeğini mı evey. Onlara veriyim yeniyorlar elimde kalınca bazen boş bulunuyorum
İşte ona cevabim yok. ama çok azalttım casmin

Geçmiş olsun canım

Böyle şeylerde heralde soğuk uygulanıyor cnm

Brezilya cevizi çok faydalı diye duymuştum.tadı nasıl abla.

Menüm

11.00
2 d.ekmek
Melemen
Peynir
Biber turp

14-15.00
3 dilim elma 1 dilim portakal

16.00
2 -3 lokma ekmek
Çiğ köfte 7-8 olmuştur
Marul

1 kupa yağsız sütlü kahve

2 lt yaklaşık
Aysenurrrrr 8 çiğ köfte ne canikom normalde o kadar yenebilir
Ama kilo vermek isteyen biri 4 ten fazla yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…