- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.301
nerelerdesin sevgili rakiibem gözüm yollarda kaldıMenumu yazıp geçmiş yapacağım insaallah bugün disardaydik akraba ziyaretlerinde bulunduk kusura bakmayın yoğun gundu gelemedim
Oooo cok guzel bu yarış benim olacak anlaşılan günü erken kapatmissin. Ama miktar biraz kacmisMenüm
11.00
2 d.ekmek
Melemen
Peynir
Biber turp
14-15.00
3 dilim elma 1 dilim portakal
16.00
2 -3 lokma ekmek
Çiğ köfte 7-8 olmuştur
Marul
1 kupa yağsız sütlü kahve
2 lt yaklaşık
aaaa aşk olsun hiç oldu mu simdiMerveyle kesin rakip oldukmu abla o emziriyor şimdi nasıl hirslandiriyim kıyamam
bu hafta hiç kurtuluşu yok abla yaptım planımıSen merveyl tanimiyon tabi :))
Kaç haftadir süper veriyor
Hem bazı nanemullalar gibi kacamak icin emzirmeyi bahane etmez :))
Gözlerim kapanıyor Zuhal ablaBugun erkencisin:)
Benden tam destekbu hafta hiç kurtuluşu yok abla yaptım planımı
Hadi yat o zaman iyi geceler cnmGözlerim kapanıyor Zuhal abla
:)))
Hem de acıktım.guruldama faslı başlamadan uyumalı. :)
Leptinler de çalışsın :)
aaa hiç duymadım
O zaman 5 tane fazlaymis
bu hafta tanışırsınız:) )
Bu arada ben merveyi tutuyorum
bende hüma sayesinde öğrendim fazlası kabız yapıyormuşBenden tam destekyenecez aysenuru
Yatmaya yakın çok içersen gece wc ye sık kalkacagin için saglikli uyuyamazsınn
Ama tarti öncesi gecede bisey içmiyoruz
Sabaha kadar hepsi bosalmamis olabilir :)
Daha karpuz kesecedik cnm nereye :)
Elinden gelenin fazlasini yapacağını zaten biliyorum tatlicimAyyy abla bu sözlerin karşısında bu yarisi kesinlikle almam ve yüzünü kara cikartmamam lazim
Küçük cocuklularin işi zor tabi Allah yardımcınız olsunZaten gece boyu çocuklar uyandırıyor
Sağlıklı uykuyu unuttum canları sağ olsun yeter
Tmm tartı öncesi kızım uyarıyor kaptanim
Sizi tutarım diye hemen gideyim dedim yoksa bizde herkes ayakta minikler bir saat önce uyudu birazdan kalkıp ağlar bahane uretirler gece kim bana eşlik ederse varım gündüz tam tersi çooook yoğunum
Küçük cocuklularin işi zor tabi Allah yardımcınız olsun
Vaktin olunca sende menulere bak cnm yorumunu yap
Yanılmıyorsam bu hafta seninde deneme süren bitiyor cnm ama katilimin yetersiz şu andaAmin cumlemizin yardımcısı olsun inşallah
Tmm inşallah biraz daha çözeyim halen kızıma soruyorum nereye bakayım ne yapayım
Bollll pro yicem Insallah kahvaltiyi heyecanla bekliyorum:))Ben yatmıyorum ama size iyi geceler diliyorum
Yarın sağlıklı kahvaltılar bizi bekliyor :))
Yanılmıyorsam bu hafta seninde deneme süren bitiyor cnm ama katilimin yetersiz şu anda
Menulere bakıp yorum yapacaksın :)) tabi dilediğin mesajlarada sohbet babinda cevap yazabilirsin
Sabah oglen güzelde canimin ici aksam pek gece kalmis ustalar var demiştin heraldeMenüm
Sabah 9
Yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Öğle 14
7 kaşık pırasa
Avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs eti
Akşam 22
1 trabzon hurması
1 kase yoğurt
Su 2lt ancak
Spor yok
Evet öyle oldu maalesef, çok geç bitti iş. Evler o kadar eski ki düzelttir düzelttir bitmiyor. Neyse buna da şükür.Sabah oglen güzelde canimin ici aksam pek gece kalmis ustalar var demiştin heralde
Guzelim buradaki amacimiz birbirimize destek olmak degilmi yoksa herkes diyetini evinde yapardi, - ki yalnız başaramadığımiz için burdayizİnşallah katilmağa özen göstereceğim
Menulere yorum zorunlumu sohbete katılacağım inşallah
Bence gayet güzel gidiyorEvet öyle oldu maalesef, çok geç bitti iş. Evler o kadar eski ki düzelttir düzelttir bitmiyor. Neyse buna da şükür.
Yemesem uyuyamazdım açlıktan.
Bilemiyorum pek istediğim gibi gitmiyor diyet, hayır olsun inş. Yarın da düğün var. Çok parlak gözükmüyor durum, yine etli pilav olur kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?