Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menumu yazıp geçmiş yapacağım insaallah bugün disardaydik akraba ziyaretlerinde bulunduk kusura bakmayın yoğun gundu gelemedim
nerelerdesin sevgili rakiibem gözüm yollarda kaldı

Menüm

11.00
2 d.ekmek
Melemen
Peynir
Biber turp

14-15.00
3 dilim elma 1 dilim portakal

16.00
2 -3 lokma ekmek
Çiğ köfte 7-8 olmuştur
Marul

1 kupa yağsız sütlü kahve

2 lt yaklaşık
Oooo cok guzel bu yarış benim olacak anlaşılan günü erken kapatmissin. Ama miktar biraz kacmis

Merveyle kesin rakip oldukmu abla o emziriyor şimdi nasıl hirslandiriyim kıyamam
aaaa aşk olsun hiç oldu mu simdi

Sen merveyl tanimiyon tabi :))

Kaç haftadir süper veriyor
Hem bazı nanemullalar gibi kacamak icin emzirmeyi bahane etmez :))
bu hafta hiç kurtuluşu yok abla yaptım planımı

Yatmaya yakın çok içersen gece wc ye sık kalkacagin için saglikli uyuyamazsınn

Ama tarti öncesi gecede bisey içmiyoruz
Sabaha kadar hepsi bosalmamis olabilir :)

Daha karpuz kesecedik cnm nereye :)

Zaten gece boyu çocuklar uyandırıyor
Sağlıklı uykuyu unuttum canları sağ olsun yeter
Tmm tartı öncesi kızım uyarıyor kaptanim
Sizi tutarım diye hemen gideyim dedim yoksa bizde herkes ayakta minikler bir saat önce uyudu birazdan kalkıp ağlar bahane uretirler gece kim bana eşlik ederse varım gündüz tam tersi çooook yoğunum

Ayyy abla bu sözlerin karşısında bu yarisi kesinlikle almam ve yüzünü kara cikartmamam lazim
Elinden gelenin fazlasini yapacağını zaten biliyorum tatlicim
Bi bakmışın 2 rakip birbirinize hirslanip bireysele girmisiniz

Küçük cocuklularin işi zor tabi Allah yardımcınız olsun

Vaktin olunca sende menulere bak cnm yorumunu yap

Amin cumlemizin yardımcısı olsun inşallah

Tmm inşallah biraz daha çözeyim halen kızıma soruyorum nereye bakayım ne yapayım
Yanılmıyorsam bu hafta seninde deneme süren bitiyor cnm ama katilimin yetersiz şu anda

Menulere bakıp yorum yapacaksın :)) tabi dilediğin mesajlarada sohbet babinda cevap yazabilirsin

Yanılmıyorsam bu hafta seninde deneme süren bitiyor cnm ama katilimin yetersiz şu anda

Menulere bakıp yorum yapacaksın :)) tabi dilediğin mesajlarada sohbet babinda cevap yazabilirsin

İnşallah katilmağa özen göstereceğim

Menulere yorum zorunlumu sohbete katılacağım inşallah

Sabah oglen güzelde canimin ici aksam pek gece kalmis ustalar var demiştin heralde

Sabah oglen güzelde canimin ici aksam pek gece kalmis ustalar var demiştin heralde
Evet öyle oldu maalesef, çok geç bitti iş. Evler o kadar eski ki düzelttir düzelttir bitmiyor. Neyse buna da şükür.
Yemesem uyuyamazdım açlıktan.
Bilemiyorum pek istediğim gibi gitmiyor diyet, hayır olsun inş. Yarın da düğün var. Çok parlak gözükmüyor durum, yine etli pilav olur kesin.

İnşallah katilmağa özen göstereceğim

Menulere yorum zorunlumu sohbete katılacağım inşallah
Guzelim buradaki amacimiz birbirimize destek olmak degilmi yoksa herkes diyetini evinde yapardi, - ki yalnız başaramadığımiz için burdayiz
Eger birbirimizin doğrusunu yanlışını soylemezsek menü yazmanın ne anlamı kalır
Ayrica bir arkadaşın sana deger verip vaktini harcayıp sana yorum yaptıysa ayni ilgiyi destegi senden de beklemek hakkı degilmi
Burda destek verdiğin kadar destek görürsün
Birisi arkadaşlarını önemsemeyip tinlamazsa bi sure sonra onada aynı sekilde davranilir
O zaman takım bütünlüğü beraberliği takim ruhu diye bisey kalmaz ortada

Mesela kilo bildirim gunlerinde verilen kilolarla beraber sevinmek tebrik etmek vermeyenleri teselli etmek yada eksiklerini söylemekte takım ruhu açısından onemlidir

Bence gayet güzel gidiyor
Lütfen eski edibelesme:)) doğru durust kacamagin yok şimdiye kadar daha ne olsun
Yarın için ya et yiyeceksin yada evde yiyip gideceksing:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…