Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkeslere
Kahvaltı yapıldı film izliyoruz ailecek
Pazarı atlattık mı gerisi kolay geliyor bana

Gunaydin iyi seyirler cnm, aynen haftasonu cok riskli oluyor butun ahali evde olunca :)

Iyi pazarlar ekimcim,
Kolay gelsin baya iş seni bekliyor

Gunaydim canim kolay gelsin simdiden. Egenin neresindesim bende egeliyimdir

vesveselimisin sen ben evde cok yalniz kalirim tabi cocuklarla ama korkmam tabi dedigin gibi durduk yere kurarsan sikinti olur tv bazen arkadas oluyor gercekten

bizim hergun oyle cocuklar uyuyorda ben acilip usuyecekler diye surekli kalkiyorum

Bende bayadir iyidim ama bugun kendi kendime yaptm ya esim paltosunu asmis dolaba onu biseylere benzetmeler falan tam dalcam sanki donmek istiyorm donemiyorm paltoyu biri gbi goruyirm
Kendime kizdim ilk evlendigm zaman cok olurdu ama aşmiştım aslinda

Mutlu Pazarlar herkese! Yoldayız, izmire gidiyoruz. Sizler nasılsınız?

Iyi pazarlar cnm hayirli yolculuklar, tatilemi izmire

Canım acayip kahveyle tatlı bişeyler yemek istiyor
Ama tabiki yemicem

Supersin

inşallah ikimizde çok güzel eksileri görelim abla bugün saat kaç olursa olsun üşenmeyip yapmayı planlıyorum inşallah

6 bitti canım
Tabiki de saklar canım ona göre önlem alırsın söylersem

Valla kuzu kazanacağını bildiğin yarışa girmek bana çok etik gelmiyor o zaman bir anlamı olmuyor sen kaybedeceğini düşündün an pes ediyorsun çabalamak yerine ki hadi onu geçtim Zuhal ablanın dediği gibi zaten haftalık bir yaristayiz diğer takimlarla

kuzucum niye kendi kendini dolduruyon
Ben evde yalnız kalmayı çok severim :))

kimseler uyanmamış yatın tabi bende bir kahve içip 5k leslie yaptım misafir bahane degil ne sartlarda yaptım ahhh ahhh
helallll sana fistigim

niye Merve'yi aglim mi ben
seydadan onceki yaristada seni tuttuydum :)) her zaman aynı kisi olmaz
Hem bu seni daha çok hirslandirsin

Çiğ köfteler beni eritmek dursun çok sisirdi
çiğ köftenin kilo verdirmedigini yenimi öğrendi :) ) )

Günaydın herkeslere
Kahvaltı yapıldı film izliyoruz ailecek
Pazarı atlattık mı gerisi kolay geliyor bana
Ohhhh maşallah aile saadeti

Günaydın kızlar kahvaltı mı yaptım şimdi işlerin başına geçmem lazım bugün mutlaka spora baslamam lazim
Bencedeeeeee:))
kolay gelsin tatlim

bu kadar olur ekimcim gr na kadar aynısınız :)

Hastami disi falanmi cikiyor cnm

Mutlu Pazarlar herkese! Yoldayız, izmire gidiyoruz. Sizler nasılsınız?
İyi yolculuklar cnm

Biz evdeyiz:))
Gunaydin iyi seyirler cnm, aynen haftasonu cok riskli oluyor butun ahali evde olunca :
Bence degilllll:)

wc halloldumu cnm küçüğün

Guzelllerim fistiklarim ne yapiyosunuz

Ben kahvaltıda sebzeli omlet yedim aksamada tavuklu salata dusunuyorum

Sizlerde planlar nasil

Cumaya son 3 kala baya az yedigim için cuma kacamak olmasada dün arti gelmiştim
Ama dünkü menuye ragmen bgun artı daha fazlalasmis
Sporun beni sisirdigine tam olarak inandım
Yarin artı gelecegi kesin ama bunun yeme kaynaklı olmadığını bildiğim için içim rahat
Persembe spor yapmayınca birden dusuyor
Geçen haftada öyle oldu

Mefkurem wc ye daha çıkamadı abla doktorun verdiği tozu verdim once icmiyordu bugun içti cok sukur ama normalde iyi oynuyor yemegini yiyor gecede iyi yatti ama kakası geldimi agliyor dünden beri ara ara geliyor sancı ağlıyor poposuna şırıngayla zeytin yağı sıktım iyi gelir inşallah

Acıdığı için korkuyo gelsede kendini sıkıyor tabi
Bi ara bizim kızda da baya problem yaşamıştık

Acıdığı için korkuyo gelsede kendini sıkıyor tabi
Bi ara bizim kızda da baya problem yaşamıştık
Çişini öğrendi wc ye yapıyor kakasını geldimi otutturamıyorum kendini sıkıyor ağlıyor bu kabızlık yüzünden tuvalet eğitimini de tamamlayamadık inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız 2 hafta önce doktora gittik doktorda diyor çok çocukta var kabızlık suyu az içtikleri için oluyor diyor bol bol kaynamis soğumuş su vermeye çalışıyorum abla senin torun duzeldimi

Abla sen çarşambaya kadar normal beslensen son iki gün dexos yapsan az yediğin için vücut kıtlığa giriyor su topluyor bence

Wc egitimi sırasında bu problem olabiliyor cnm
Aşağıdaki kaslarini ayarliyamiyolar
Buyugunu tam olarak yapmaya alışırsa o zaman gecer

Bizimki çok sukur düzeldi
Bazen muz yiyince sıkıntı oluyor ama çok ekstrem degil

Mugladayim canim. Sen nerelisin
hasta degilde dis olabilir. Kac tanesini bi arada cikartti bilmiyorum hala devam da ediyor olabilir agzini acip gostermiyor ki sipa anca atip tutarken gulerse oyle bakabiliyorum

Abla sen çarşambaya kadar normal beslensen son iki gün dexos yapsan az yediğin için vücut kıtlığa giriyor su topluyor bence
Kahvalti bi sürü su çaya ragmen sabahla aynıyım cnm dun spor yaptığım için siskinlik olduğu kesin
Artık pazar perşembe spor yapmicam

Mugladayim canim. Sen nerelisin
hasta degilde dis olabilir. Kac tanesini bi arada cikartti bilmiyorum hala devam da ediyor olabilir agzini acip gostermiyor ki sipa anca atip tutarken gulerse oyle bakabiliyorum
Neyse Allah başka dert vermesin cnm

gülüm sütüne de z. yağı kat 1 kaşık iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…