Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinlarrr diyerek ben aciyim bugunde buralari birz erken oldu ama erkenden uyumusum aksam devam uyuyamadim.
Eşim sabahciydi ise gitti 5 de bende yattim geri biturlu uyuyamadim sonrada kendi kendime bisiler kurdum korktum uyuyamadim ah ah nolck bu halim bilmiyorm smdi sabah namazindn sonra tv karsisina uzancam biraz

Ewt ic karinlada alakali olabiliyormus enazindan kilo almadigm icin icim rahat ya gaz yada oylede birsey rezene dokunursa diye icmek istememistm ama yarin 1 bardak iceyim

Amannn bosver güzelim isteyen istediğini yesin
Bu hafta 1.4 verince ne kadar mutlu olmustuk onu hatırla

Haftaya da mutlu olsak ne güzel olur
Aynen mutluluğum hala içimde hele bir günde nasıl bir kilo inmişti hiç beklemiyordum , kafamda çok kurmasam gidecek demek ki beynimi mi aldirasam
Akşam tadımlık olmuş
Tamamdir cok sagol ablacim :)
ne borek mi yedin :)) afiyet olsun. Ayrica gecmis olsun yegenin icin
Yedim kuzu ya sopayı hak ettim , sağol tatlım
Benim tatlım ya normalde kesin 1 parça yerdim. Kısırı da götürürdüm.ama eşim de bitirmedi.yarın onu çöpe atmak ağırıma gidecek. hem o sayılmaz bebelere yedirirken oldu.
O bebeklere yedirme işi çok tehlikeli ben oruç muamelesi yapıyorum kendime parmağı bile yalamiyorum artık kaçak kalori resmen gıdım gıdım giriyor fark etmeden
He beni annem ve ablam yarın gözleme yapacak yani artık bugün ve ben pro günü yapacağım
Bizim burda ne kedi var ne köpek bende annemlere götürüyorum orda bol maşallah zaten haftada 3 kere gidiliyor annemlere :)
Bence çok değil canım hiçte
Ben beğendim
geçmiş olsun canım boş bulundukça soğuk kompleks yap

Menüm

11.00
2 d.ekmek
Melemen
Peynir
Biber turp

14-15.00
3 dilim elma 1 dilim portakal

16.00
2 -3 lokma ekmek
Çiğ köfte 7-8 olmuştur
Marul

1 kupa yağsız sütlü kahve

2 lt yaklaşık
Aaa kahvaltı uapmissin
Merveyle kesin rakip oldukmu abla o emziriyor şimdi nasıl hirslandiriyim kıyamam
kim kime kiyacak acaba acima kız Merve'ye
edibecim gayet güzel moralini bozmak yok çok iyi gidiyorsun kız ben bile destekliyorum seni daha ne olsun

günaydın kuzucum vesvese yapma oku bol bol kıl namazını

Günaydın geçmiş bitti şükür misafir olunca bakamıyorum insan birde bizde bı bize bı annmslere git gel gün geçiyor . Uyuyamadım bende geçmişi bitiriyimm dedim ezan okudu namaz kılıp yatacagim malesef bir türlü oturtamadigim diğer olayda namaz bı kılıp bı kilmiyorum içimde hep huzursuz ama bı usengeclik var Allah'ın bildiğini kuldan saklamam

evet küçük canım

haklisn canım

aaa hiç duymadım

O zaman 5 tane fazlaymis
bu hafta tanışırsınız:) )

Bu arada ben merveyi tutuyorum
niye Merve'yi aglim mi ben

bilmiyordum mervecim yoksa böyle menüler yermiydm
Ne ne plani planmi yaptin
Bak iki uşaklısan onlar bol bol ilgi bekler farklı farklı bol vitaminli yemekler bekler onlara güzel güzel yemek planlari yap beni boşver
Ya mervecim küçüğün kaç aylık ek gıda yada mama aliyormu

Benden tam destek yenecez aysenuru
abla niye tutmirsn beni bak seydayda ikimizde tutmamistin
bende hüma sayesinde öğrendim fazlası kabız yapıyormuş

Ayyy abla bu sözlerin karşısında bu yarisi kesinlikle almam ve yüzünü kara cikartmamam lazim
ya demek şimdi sırada sen varsın mervecim

Saat 1 olmuş kızlar ben yatar dünden de uykusuzum bugün birde misafir ben pert durumdayim benim ufaklık uyanmadan yatayım ben iyi geceler bol erimeler
inşallah bol dinlenmiş sindir benim de ufaklık erken kalktı koltukta ne kadar kestirirsm
Çiğ köfteler beni eritmek dursun çok sisirdi

Elinden gelenin fazlasini yapacağını zaten biliyorum tatlicim
Bi bakmışın 2 rakip birbirinize hirslanip bireysele girmisiniz
Merve bu hafta girerde ben emin değilim bakalım yinede biraz dusuneyim

menü hafif ama en azından 8-9 gibi olaymis ara öğün

demek acimiyim he

namaz da ruhun aklin bedenin büyük bir rahatı vardır hem cismede o kadar ağır bir iş değildir.
her gün hergun yemek yersin su icersin havayi teneffus edersin onlar sana usanc veriyormu vermiyor çünkü ihtiyaç tekerrür ettikçe usanc değil telezzuz edersin
toplam en fazla gunluk 1 saate tekabül eder[/QUOTE]

Haklisin cnm zaten kendi kendime korkuttum kendmi namazdn sonra koltuk karsisinda biraz dha uyumusm

Gunaydin cnm kiz hic uyumadan naptin oyle

Namaz konusunda basta bende oyleydim ama artik ezani duyar duymaz kilmaya calisiyorm, en fazla 15dksini aliyor insanin ve o ic huzuru hicbiseye degisilmez, zaten sende demissin kilmadigimda huzursuz oluyorm diye sanki biseyler yarim gibi oluyor bnu hissetmen bile guzel bence.

herkese mutlu pazarlarrr
hafta sonlarını sevmiyorum yaaa ne iş bitiyor ne de bir düzen kalıyor 2 gündür benim oğluşun türkiye geneli üniversite deneme sınavı var sabah erkenden kalkıyoruz :) koyu renkliler yıkanacak beyazlar katlanacak ütü yapılacak ama benim şimdiden uykum geliyiiii

Günaydın kızlar kahvaltı mı yaptım şimdi işlerin başına geçmem lazım bugün mutlaka spora baslamam lazim
ahh gülüm kilolar gramıyla bile aynı sen sporu yapaıp cumaya güzel eksiyi görürsün allahın izniyle ben de arkandan bakmayım barii ben de yapayım bu akşam hiç olmadı film dizi açıp izlerken biraz leslie yapayım senden gaza geldim canooom

[/QUOTE]ek gıda +anne sütü alıyor canım planlara gelince o bir sırr

Gunaydin herkese mutlu pazarlar. Bende kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorum
Zor bir geceydi benim icin kizim dogru duzgun hic uyumadi bende ondan sersem gibiyim. Bugun carsi pazar ialeri var esimle carsiya cikariz. Sozde egedeyim ama hava buz gibi hic boyle hayal etmemistim burayi. Sizler neler yapacaksiniz bugun

vesveselimisin sen ben evde cok yalniz kalirim tabi cocuklarla ama korkmam tabi dedigin gibi durduk yere kurarsan sikinti olur tv bazen arkadas oluyor gercekten

bizim hergun oyle cocuklar uyuyorda ben acilip usuyecekler diye surekli kalkiyorum

ek gıda +anne sütü alıyor canım planlara gelince o bir sırr[/QUOTE]o çok iyi kac aylıktı
İnsan rakibesinden sır saklarmi

Canım acayip kahveyle tatlı bişeyler yemek istiyor
Ama tabiki yemicem
bgun ki ikinci kahvemi ictim yanında da bitter yedim ikisi de acı hala kesmedi uykusuzluk eyi değil ya
Tartida +800 ben nasıl seni geçim ki haftaya mi yarissak

bgun ki ikinci kahvemi ictim yanında da bitter yedim ikisi de acı hala kesmedi uykusuzluk eyi değil ya
Tartida +800 ben nasıl seni geçim ki haftaya mi yarissak
Böyle baştan havlu atmak yok aysenurcum
Yarisiniz cumadan belli olmuştu ona göre yeseydin
O olmasa bile zaten herhafta bisuru takimla yaristayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…