- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.321
Akşam dışında güzel olmuş
afiyet olsun
niyetim vardı abla da misafir planı bozdu
Erken kapatmissin günü
Pek bişey yememissin
Karnabahar Bulgur sisirir borek olmasaymış iyimis
Kuzum iç karnın geniş değilse belli olur benim 7 aydan sonra çıkar karnim
Rezenede icebilirsin
Yas pasta ve püre olmamaliymis
nar falanda kabız yapıyor geçmiş olsun canım
Süper abla
abla hümaya doktor hurma kabız yapar demişti Bi ara huma deli gibi yiyordu
kek fazla olmus
Akşam hiç olmamis
inşallah abla
Valla öylece bıraktım mutfağı girdim yatağa
Aynen mutluluğum hala içimde hele bir günde nasıl bir kilo inmişti hiç beklemiyordum , kafamda çok kurmasam gidecek demek ki beynimi mi aldirasamAmannn bosver güzelim isteyen istediğini yesin
Bu hafta 1.4 verince ne kadar mutlu olmustuk onu hatırla
Haftaya da mutlu olsak ne güzel olur
Akşam tadımlık olmuşSabah 9.30 2 sahanda yum. .1.5kk peynir5 zeyrin 4 çeri 1.5 dlm kepek ekmek
Öğlen 15.00 kabak sote yoğurt 4 çatak sucuk 1.5 dlm kepek ekmek
Ara 1 kepçe şehriye çorbası
Akşam 2 çatal tiramisu 2 kaşık kısır bol yeşil salata 1 salatalık turşusu 2 acı biber
Şu 2 lt
Spor yok
Yedim kuzu ya sopayı hak ettim , sağol tatlımTamamdir cok sagol ablacim :)
ne borek mi yedin :)) afiyet olsun. Ayrica gecmis olsun yegenin icin
O bebeklere yedirme işi çok tehlikeli ben oruç muamelesi yapıyorum kendime parmağı bile yalamiyorum artık kaçak kalori resmen gıdım gıdım giriyor fark etmedenBenim tatlım ya normalde kesin 1 parça yerdim. Kısırı da götürürdüm.ama eşim de bitirmedi.yarın onu çöpe atmak ağırıma gidecek.hem o sayılmaz bebelere yedirirken oldu.
He beni annem ve ablam yarın gözleme yapacak yani artık bugün ve ben pro günü yapacağımNe biçim annen var senin öyle hiç öyle anne görmedim ben
can boğazdan gelir ne zamandır görüşmüyorsunuz zaten açsın börekler tatlılar özlemedinmi annenin hamur işlerini
Anne eli deyince aklıma Direk anneciğimin patlıcanlı acılı gözlemesi geliyor
Aslında cuma günü tambuğday unundan yaptırabilirm bi küçk beze nolacakki dimi
Ödül kararı aldım şimdi şu anda 1 kilonun üstünde verirsem patlıcanlı gözleme yiyecem
Motivasyona bak beeeee
Bizim burda ne kedi var ne köpek bende annemlere götürüyorum orda bol maşallah zaten haftada 3 kere gidiliyor annemlere :)Kız sen bebelerin yemeğini ha bire tırtıklıyon aaaa
Hem niye çöpe atıyorsun sokağa koy bi hayvan nasiplensin kuşlar bayılır kısıra tatlıya :))
Turşuda su tutar olmamış
Ben hiçbir şeyi çöpe dökmem sebze yemeklerini bilem köpekler nasıl yiyor
Bence çok değil canım hiçteMenü
11:30(ne Cook yemişim)
2haslanmis yumurta
3 zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
1 küçük közlenmiş kirmizi biber
1 dilim ekmek
17gibiydi sanırım
10 tane fındık
19:30
1tabak Tarhana çorbası
1 tabak Fırında tavuk sote
Salata
Su:2lt
Spor malesef yok misafir gelecek olunca planladığım olmadı yarın inşallah
Ben beğendimmenum
Sabah 12
Beş tane zeytin
Bir kk peynir
Bir küçük tost
Domates maydanoz pulbiberli
Ara 16 00
Bir mandalina
Yedi fındık
Akşam
18
İki kofte
1 kase çorba
Bir bardak ayran
Saat 20 oo
Bir incir
Bol limonlu tarçınlı açık çay
Kaç bardak
Su
İki lt
geçmiş olsun canım boş bulundukça soğuk kompleks yapagri basladiginda hatirlamiyordum bile dustugumu yengem dedi sen sabah dusmustun ondan olmasin diye tamamen uutmusum ki o anda oyle ciddi bi acima hissetmedim sogudukca artti galiba suan bukmekte cok zorlaniyorum sicak su falan koyucam olmazsa pzt dr yolu gorunuyor
Aaa kahvaltı uapmissinMenüm
11.00
2 d.ekmek
Melemen
Peynir
Biber turp
14-15.00
3 dilim elma 1 dilim portakal
16.00
2 -3 lokma ekmek
Çiğ köfte 7-8 olmuştur
Marul
1 kupa yağsız sütlü kahve
2 lt yaklaşık
Merveyle kesin rakip oldukmu abla o emziriyor şimdi nasıl hirslandiriyim kıyamam
edibecim gayet güzel moralini bozmak yok çok iyi gidiyorsun kız ben bile destekliyorum seni daha ne olsunMenüm
Sabah 9
Yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Öğle 14
7 kaşık pırasa
Avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs eti
Akşam 22
1 trabzon hurması
1 kase yoğurt
Su 2lt ancak
Spor yok
günaydın kuzucum vesvese yapma oku bol bol kıl namazınıGunaydinlarrrdiyerek ben aciyim bugunde buralari birz erken oldu ama erkenden uyumusum aksam devam uyuyamadim.
Eşim sabahciydi ise gitti 5 de bende yattim geri biturlu uyuyamadim sonrada kendi kendime bisiler kurdum korktum uyuyamadimah ah nolck bu halim bilmiyorm smdi sabah namazindn sonra tv karsisina uzancam biraz
evet küçük canımPoniciğim bence dikkat et, yanlış anlamadıysam bir haftada bir kilo almışsın. Ben kızıma hamileyken 9 ayda toplam iki kilo almıştım. Şimdi çok pişmanım keşke dokuz ayda on kilo verseydim diyorum.
Listenin en altında kalmışım ya nayır nolamaz
Hadi inşallah geri yerine gelir. Benim kızımın iki hafta filan sonra yerine gelmişti.
Hastaneden çıkmana sevindim. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.
Sağol paylaştığın için, hamdolsun demek, şükürler olsun demekten daha kapsamlıymış öyleyse.
vay vay dostum Cuma bile böyle dikkatli, çok iyi
Cağ kebabın şişleri minik minik oluyor diye biliyorum. Afiyet olsun.
Etimek tatlısını yememeliydin
Tüh canım ya çok çektin baş ağrısından
Afiyet olsun. Maşallah spor eksik olmuyor.
Afiyet olsun Yaseminciğim. Artık menülerini takibe alıyorum
Akşam erken olmuş güzelim bari erken yatabilseydin. Geldi mi uykun?
Afiyet olsun.
haklisn canımOlur mu canim bende kardeslerime yemek yediriyorum onlarin her önunden artani yesem duba gibi olurum
Walla super olmus
Ama cigkofte cok bari ekmek olmasaydi kotu olmus
Rakibecim ben icli kofteyi keske 3 degil 2 yeseydim o zman gzuel olurdu durum bu:))bende yuruyus yapicam Ins yarinda pro agirlik dusunuyorum:))
Artik bh hafta iyi bi kilo verim yaa
Heh bende oyle dusunuyorum:))
Bende nohutlu pilav10 kase mi yemeliyim
niye Merve'yi aglim mi benaaa hiç duymadım
O zaman 5 tane fazlaymis
bu hafta tanışırsınız:) )
Bu arada ben merveyi tutuyorum
bilmiyordum mervecim yoksa böyle menüler yermiydmnerelerdesin sevgili rakiibem gözüm yollarda kaldı
Oooo cok guzel bu yarış benim olacak anlaşılan günü erken kapatmissin. Ama miktar biraz kacmis
aaaa aşk olsun hiç oldu mu simdi
bu hafta hiç kurtuluşu yok abla yaptım planımı
abla niye tutmirsn beni bak seydayda ikimizde tutmamistinBenden tam destekyenecez aysenuru
ya demek şimdi sırada sen varsın mervecimbende hüma sayesinde öğrendim fazlası kabız yapıyormuş
Ayyy abla bu sözlerin karşısında bu yarisi kesinlikle almam ve yüzünü kara cikartmamam lazim
inşallah bol dinlenmiş sindir benim de ufaklık erken kalktı koltukta ne kadar kestirirsmSaat 1 olmuş kızlar ben yatar dünden de uykusuzum bugün birde misafir ben pert durumdayim benim ufaklık uyanmadan yatayım ben iyi geceler bol erimeler
Merve bu hafta girerde ben emin değilim bakalım yinede biraz dusuneyimElinden gelenin fazlasini yapacağını zaten biliyorum tatlicim
Bi bakmışın 2 rakip birbirinize hirslanip bireysele girmisiniz
menü hafif ama en azından 8-9 gibi olaymis ara öğünMenüm
Sabah 9
Yumurta
Domates salatalık
1 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Öğle 14
7 kaşık pırasa
Avuç içi büyüklüğünde tavuk göğüs eti
Akşam 22
1 trabzon hurması
1 kase yoğurt
Su 2lt ancak
Spor yok
demek acimiyim heAynen mutluluğum hala içimde hele bir günde nasıl bir kilo inmişti hiç beklemiyordum , kafamda çok kurmasam gidecek demek ki beynimi mi aldirasam
Akşam tadımlık olmuş
Yedim kuzu ya sopayı hak ettim , sağol tatlım
O bebeklere yedirme işi çok tehlikeli ben oruç muamelesi yapıyorum kendime parmağı bile yalamiyorum artık kaçak kalori resmen gıdım gıdım giriyor fark etmeden
He beni annem ve ablam yarın gözleme yapacak yani artık bugün ve ben pro günü yapacağım
Bizim burda ne kedi var ne köpek bende annemlere götürüyorum orda bol maşallah zaten haftada 3 kere gidiliyor annemlere :)
Bence çok değil canım hiçte
Ben beğendim
geçmiş olsun canım boş bulundukça soğuk kompleks yap
Aaa kahvaltı uapmissin
kim kime kiyacak acaba acima kız Merve'ye
edibecim gayet güzel moralini bozmak yok çok iyi gidiyorsun kız ben bile destekliyorum seni daha ne olsun
günaydın kuzucum vesvese yapma oku bol bol kıl namazını
namaz da ruhun aklin bedenin büyük bir rahatı vardır hem cismede o kadar ağır bir iş değildir.Günaydın geçmiş bitti şükür misafir olunca bakamıyorum insan birde bizde bı bize bı annmslere git gel gün geçiyor . Uyuyamadım bende geçmişi bitiriyimm dedim ezan okudu namaz kılıp yatacagim malesef bir türlü oturtamadigim diğer olayda namazbı kılıp bı kilmiyorum içimde hep huzursuz ama bı usengeclik var Allah'ın bildiğini kuldan saklamam
Aynen mutluluğum hala içimde hele bir günde nasıl bir kilo inmişti hiç beklemiyordum , kafamda çok kurmasam gidecek demek ki beynimi mi aldirasam
Akşam tadımlık olmuş
Yedim kuzu ya sopayı hak ettim , sağol tatlım
O bebeklere yedirme işi çok tehlikeli ben oruç muamelesi yapıyorum kendime parmağı bile yalamiyorum artık kaçak kalori resmen gıdım gıdım giriyor fark etmeden
He beni annem ve ablam yarın gözleme yapacak yani artık bugün ve ben pro günü yapacağım
Bizim burda ne kedi var ne köpek bende annemlere götürüyorum orda bol maşallah zaten haftada 3 kere gidiliyor annemlere :)
Bence çok değil canım hiçte
Ben beğendim
geçmiş olsun canım boş bulundukça soğuk kompleks yap
Aaa kahvaltı uapmissin
kim kime kiyacak acaba acima kız Merve'ye
edibecim gayet güzel moralini bozmak yok çok iyi gidiyorsun kız ben bile destekliyorum seni daha ne olsun
günaydın kuzucum vesvese yapma oku bol bol kıl namazını
Günaydın geçmiş bitti şükür misafir olunca bakamıyorum insan birde bizde bı bize bı annmslere git gel gün geçiyor . Uyuyamadım bende geçmişi bitiriyimm dedim ezan okudu namaz kılıp yatacagim malesef bir türlü oturtamadigim diğer olayda namazbı kılıp bı kilmiyorum içimde hep huzursuz ama bı usengeclik var Allah'ın bildiğini kuldan saklamam
ahh gülüm kilolar gramıyla bile aynı sen sporu yapaıp cumaya güzel eksiyi görürsün allahın izniyle ben de arkandan bakmayım barii ben de yapayım bu akşam hiç olmadı film dizi açıp izlerken biraz leslie yapayım senden gaza geldim canooomGünaydın kızlar kahvaltı mı yaptım şimdi işlerin başına geçmem lazım bugün mutlaka spora baslamam lazim
[/QUOTE]ek gıda +anne sütü alıyor canım planlara gelince o bir sırrevet küçük canım
haklisn canım
niye Merve'yi aglim mi ben
bilmiyordum mervecim yoksa böyle menüler yermiydm
Ne ne plani planmi yaptin
Bak iki uşaklısan onlar bol bol ilgi bekler farklı farklı bol vitaminli yemekler bekler onlara güzel güzel yemek planlari yap beni boşver
Ya mervecim küçüğün kaç aylık ek gıda yada mama aliyormu
abla niye tutmirsn beni bak seydayda ikimizde tutmamistin
ya demek şimdi sırada sen varsın mervecim
inşallah bol dinlenmiş sindir benim de ufaklık erken kalktı koltukta ne kadar kestirirsm
Çiğ köfteler beni eritmek dursun çok sisirdi
Merve bu hafta girerde ben emin değilim bakalım yinede biraz dusuneyim
menü hafif ama en azından 8-9 gibi olaymis ara öğün
demek acimiyim he
namaz da ruhun aklin bedenin büyük bir rahatı vardır hem cismede o kadar ağır bir iş değildir.
her gün hergun yemek yersin su icersin havayi teneffus edersin onlar sana usanc veriyormu vermiyor çünkü ihtiyaç tekerrür ettikçe usanc değil telezzuz edersin
toplam en fazla gunluk 1 saate tekabül eder
vesveselimisin sen ben evde cok yalniz kalirim tabi cocuklarla ama korkmam tabi dedigin gibi durduk yere kurarsan sikinti olur tv bazen arkadas oluyor gercektenGunaydinlarrrdiyerek ben aciyim bugunde buralari birz erken oldu ama erkenden uyumusum aksam devam uyuyamadim.
Eşim sabahciydi ise gitti 5 de bende yattim geri biturlu uyuyamadim sonrada kendi kendime bisiler kurdum korktum uyuyamadimah ah nolck bu halim bilmiyorm smdi sabah namazindn sonra tv karsisina uzancam biraz
bizim hergun oyle cocuklar uyuyorda ben acilip usuyecekler diye surekli kalkiyorumGunaydin herkese mutlu pazarlar. Bende kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorum
Zor bir geceydi benim icin kizim dogru duzgun hic uyumadi bende ondan sersem gibiyim. Bugun carsi pazar ialeri var esimle carsiya cikariz. Sozde egedeyim ama hava buz gibi hic boyle hayal etmemistim burayi. Sizler neler yapacaksiniz bugun
bgun ki ikinci kahvemi ictim yanında da bitter yedim ikisi de acı hala kesmedi uykusuzluk eyi değil yaCanım acayip kahveyle tatlı bişeyler yemek istiyor
Ama tabiki yemicem
Böyle baştan havlu atmak yok aysenurcumbgun ki ikinci kahvemi ictim yanında da bitter yedim ikisi de acı hala kesmedi uykusuzluk eyi değil ya
Tartida +800 ben nasıl seni geçim ki haftaya mi yarissak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?