Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.381
Abla ben gün içinde iki kere keten tohumu 1 tk yiyorum bazen menüye yazmayı unutuyorum :) yaginida kızım için alacam bu arada kızım ağlayı ağlayı kakasını yaptı kucağıma aldım karnına masaj yaptım inşallah doktorun yazdığı toz iyi gelir bu son olurElimizdekinin kiymetini bilmiyomusuz:))
Bizde haftasonu meşgalesi devam,Yolculuk bittimi nasıl gidiyor ))Mutlu Pazarlar herkese! Yoldayız, izmire gidiyoruz. Sizler nasılsınız?
Off o nasıl bi iç çekiştir çok iyi biliriz , doğru yolsasın bacım, Allah kolaylık versin )))Canım acayip kahveyle tatlı bişeyler yemek istiyor
Ama tabiki yemicem
o çok iyi kac aylıktıek gıda +anne sütü alıyor canım planlara gelince o bir sırr
Yılbaşına ziyafet izni varda benimmi haberim yok gııı@nanekekik rakibem napiyon şu boreklerini pilavları goturuyon mu ye ye yarın yılbaşı nasıl olsa
Kaynatiyo musin napiyosun bide ne kdar suylaSalatalık limon karanfil çubuk tarçın taze zencefil
Nane elma falanda koyulabilir
Gayet iyiBugün menüm
12:0
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
17:0
1 kase bulgurlu ot kavurması
1 kase salata
19:
1 bardak keçiboynuzu unlu süt
Tok tuttuğu için kapatıyorum günü
Su içerim sadece
2 lt bulur
Yok abla daha kucuk dogru duzgun konusmayi bile ogrenemedik yaz sonu baslariz muhtemelenWc yi ogrendinizmi
Aksam azda olsa birseyler yesen iyi olurdu sanki gece acikmazsin umarimIlk menu benden gelsin
Sabah
2 yumurta sahanda sucuklu
2 dilim suzme 1 dilim beyaz peynir
1 yaprak marul
Maydanoz
Yarin tk labne
Ogle disardaydim arkadasim pogacalar tatlilar yapmisti hicbirinin tadina bile bakmadim:))
Aferin banaaaaa:))
2 bardak sekersiz cay
Aksam17 canim hic bisi yemek istemedi
1 avuc findik badem karisik yedim
18.30 gibi 1 bar sut icerim
Su 2 lt
Ye ye pogacalar tatlilar guzel gider. Ayip olmasin simdi. Bende rutin olacak hersey ekstradan kuruyemis filan aldim onlarda cig azar azar bende yerim.Evet çok doğru söylemişsin kaptanım ben kuralları öğenmek konusun da sormuştum teşekkür ediyorum canım
Teşekkür ediyorum tatlı
Yilbasi icin degilde gunumuz var:)
Aslin da salata falan düşünüyorum ama belki biraz kaçamak yaparım
arkadaşlarla toplanacağız inşallah çok ilgi çekmez kısmam kola tüketmiyorum reflum var uzun zaman kulanmayın ca insanın canı çekmiyor ama çay la geçireceğim yaşasin çay sen ne düşünüyorsun rakibemm
bence guzel afiyet olsunBugün menüm
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
1 kase salata
19:
Su içerim sadece
2 lt bulur
Bence guzel suyuda baya icmissin afiyet olsunMenumu yazayım
11:30
4 haşlanmış yumurta(3tam bir beyaz )
1 kk peynir
15:30
1 tabak tavuk sotenin sadece tavukları
18:00
1kase Tarhana çorbası
Su:3lt
Aynen cnm o yuzden diyorum sabahları değişik kuru meyveler yiyin diyeSürekli aynı şeylerde vücutta geri tepki veriyor abla armut suyu kızıma iyi geliyordu dünden bu yana geri tepki yaptı vücut alışıyor galiba dediğin gibi dönüşümlü başka şeyler denemek lazım doktor toz vermişti iyi gelirse devam ederim bakalım inşallah duzelir keten tohumu yagıda denicem bazen armut suyu medine hurması bu şekilde veririm bide sindirim sistemi tam gelişmemiş olabilir büyüdükçe geçer diye sabırla bekliyorum
Guzel olmus cnmMenumu yazayım
1 kk peynir
1kase Tarhana çorbası
Ara fazla olmus sankiBir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 kase Yogurtlu karnibahar
Yumurtasiz menemen 1 kase
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Ara.4 tane lahana sarmasi
Aksam.18.30
2 kepce unsuz mercimek corbasi(icinde kabak havuc sogan patates vardi)
1 tabak kiymali karnibahar
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Spor 6.000 adim oldu bugun
Biliyordum oyle olacaginiSelam arkadaşlar,
Düğünü başarılı bir şekilde atlattım. Bakayım siz hazır mısınız Pazartesi tartısınaSaat itibariyle sizin menüler gelmiş olmalı. Gerçi ben de yemem artık bugün başka birşey saat 17’yi geçiyor. Yarın artı olmak istemem
afiyet olsunBugün menüm
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
1 kase salata
19:
Su içerim sadece
2 lt bulur
Bugün hep şişkinlik yapacak şeyler yemişsinBir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Aksam.18.30
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Su çiğ köfteyi illa bana da yedireceksiniz afiyet olsunBugünkü menu
Sabah 10.30
1 tere yaginda yumurta domates salatalık peynir bir kaç yeşil zeytin 1 b kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 porsiyon çiğ köfte bol marul
Aksam 17.30
1 tb Menemen 3 yk et kavurma 2 dilim ekmek
2 lt su
3 mil Leslie 130 puanMehlikatun
işte bu edibem canı gönülden tebrik ederimSelam arkadaşlar,
Düğünü başarılı bir şekilde atlattım. Bakayım siz hazır mısınız Pazartesi tartısınaSaat itibariyle sizin menüler gelmiş olmalı. Gerçi ben de yemem artık bugün başka birşey saat 17’yi geçiyor. Yarın artı olmak istemem
Evet aferin sana tatlımIlk menu benden gelsin
Sabah
2 yumurta sahanda sucuklu
2 dilim suzme 1 dilim beyaz peynir
1 yaprak marul
Maydanoz
Yarin tk labne
Ogle disardaydim arkadasim pogacalar tatlilar yapmisti hicbirinin tadina bile bakmadim:))
Aferin banaaaaa:))
2 bardak sekersiz cay
Aksam17 canim hic bisi yemek istemedi
1 avuc findik badem karisik yedim
18.30 gibi 1 bar sut icerim
Su 2 lt
Yani tabağına alıp sonra kardeşlerine filan yedirsen kalan da kalsın tabağında.Yarin ogle bi yere misafirlige gidicez yilbasiyla alakasi yok ama biz asla kutlmayiz cunku.
aksam uzeri geliriz ama cayli pastali olucak. Bisi yemesem olmaz napiyim acaba fikir istiyorum kaptanim.:))
Yani salata turu olursa ondan yerim ama bizim burda salatalar az oluyo. E erken gidip gec donebiliriz yanimda biside goturemem yani. Oda olmaz..
Mefkurem
Yer fıstığı fayda eder mi acabaSürekli aynı şeylerde vücutta geri tepki veriyor abla armut suyu kızıma iyi geliyordu dünden bu yana geri tepki yaptı vücut alışıyor galiba dediğin gibi dönüşümlü başka şeyler denemek lazım doktor toz vermişti iyi gelirse devam ederim bakalım inşallah duzelir keten tohumu yagıda denicem bazen armut suyu medine hurması bu şekilde veririm bide sindirim sistemi tam gelişmemiş olabilir büyüdükçe geçer diye sabırla bekliyorum
GüzelBugün menüm
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
1 kase salata
19:
Su içerim sadece
2 lt bulur
Çok iyi Merveciğim afiyet olsunMenumu yazayım
1 kk peynir
1kase Tarhana çorbası
Ara daha diyete uygun olsaymış keşkeBir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Aksam.18.30
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Eşin eve gelince bir yürüyüş arkadaşı bulup dışarıda yürüyemez misin? Yoksa çocuklarla çok zorİyiki bir spor yapayım dedim hümaya söyledim sabah ki yapmadan bugünü bitirmeyeyim diye çünkü biseyi duyduğu zaman sürekli ne zaman yapacagiz ne zaman gidicez diye sürekli sorar kaçışım olmasın dedim. Gülsimayı uyuttum aldım odaya humayı başladım spora 10 dk olmadı küçük kız uyandı hadi onu pusete koydum aldım yanıma bu sefer huma yoruldum uykum geldi diye tutturdu diyorum otur yapma sen hayır sende yapma diye tutturuyor sabahtan beri başımın etini yiyeyin kız şimdi bana spor yaptırmıyor gelde sinir olma he bütün bunlar olurken eşim salonda uyuyor sanki geceleri sürekli çocuğa o uyanıyor sürekli evde olan ben cildirmaya az kaldi
Evet sorun başlamadan tedbir almak lazım, ben de kuru kayısı hoşafı mı yapsam yarınAynen cnm o yuzden diyorum sabahları değişik kuru meyveler yiyin diye
Bi sure sonra vücut alışıyor
Dediğim gibi çocuklarda wc egitimi süresinde bu olabiliyormuş cnm dr öyle soylemisti
3 mil çok iyi olmuş, menü de güzelBugünkü menu
Sabah 10.30
1 tere yaginda yumurta domates salatalık peynir bir kaç yeşil zeytin 1 b kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 porsiyon çiğ köfte bol marul
Aksam 17.30
1 tb Menemen 3 yk et kavurma 2 dilim ekmek
2 lt su
3 mil Leslie 130 puanMehlikatun
Kardeslerim gelmicek:))Yani tabağına alıp sonra kardeşlerine filan yedirsen kalan da kalsın tabağında.
negatif düşünceleri bosver gec koltuğa aç TV yi keyfine bak :) )
Bende öyleydim zamanında, ama bebek doğduktan sonra minicik bişey de olsa cesaret veriyor, şimdi de onunla konuşup oyalanabilirsin annesiay ne tatlı dimi, anneliğin telaffuzu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?