- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.401
Çok güldüm eski Edibe’lerime lafınaBence gayet güzel gidiyor
Lütfen eski edibelesme:)) doğru durust kacamagin yok şimdiye kadar daha ne olsun
Yarın için ya et yiyeceksin yada evde yiyip gideceksing:)
Ben böyle bir korku hiç yaşamadığım için tavsiye de bulunamayacağım ama zor bir durum tahmin edebiliyorum, kolay gelsinGunaydinlarrrdiyerek ben aciyim bugunde buralari birz erken oldu ama erkenden uyumusum aksam devam uyuyamadim.
Eşim sabahciydi ise gitti 5 de bende yattim geri biturlu uyuyamadim sonrada kendi kendime bisiler kurdum korktum uyuyamadimah ah nolck bu halim bilmiyorm smdi sabah namazindn sonra tv karsisina uzancam biraz
Teşekkür ederim canım sizin desteğimizle bu işi başaracağıma inanıyorumAynen mutluluğum hala içimde hele bir günde nasıl bir kilo inmişti hiç beklemiyordum , kafamda çok kurmasam gidecek demek ki beynimi mi aldirasam
Akşam tadımlık olmuş
Yedim kuzu ya sopayı hak ettim , sağol tatlım
O bebeklere yedirme işi çok tehlikeli ben oruç muamelesi yapıyorum kendime parmağı bile yalamiyorum artık kaçak kalori resmen gıdım gıdım giriyor fark etmeden
He beni annem ve ablam yarın gözleme yapacak yani artık bugün ve ben pro günü yapacağım
Bizim burda ne kedi var ne köpek bende annemlere götürüyorum orda bol maşallah zaten haftada 3 kere gidiliyor annemlere :)
Bence çok değil canım hiçte
Ben beğendim
geçmiş olsun canım boş bulundukça soğuk kompleks yap
Aaa kahvaltı uapmissin
kim kime kiyacak acaba acima kız Merve'ye
edibecim gayet güzel moralini bozmak yok çok iyi gidiyorsun kız ben bile destekliyorum seni daha ne olsun
günaydın kuzucum vesvese yapma oku bol bol kıl namazını
5k mı, süpersinkimseler uyanmamış yatın tabibende bir kahve içip 5k leslie yaptım misafir bahane degil ne sartlarda yaptım ahhh ahhh
Nasıl geçti oğluşunun sınavı? Hangi bölümü istiyor?herkese mutlu pazarlarrr
hafta sonlarını sevmiyorum yaaa ne iş bitiyor ne de bir düzen kalıyor 2 gündür benim oğluşun türkiye geneli üniversite deneme sınavı var sabah erkenden kalkıyoruz :) koyu renkliler yıkanacak beyazlar katlanacak ütü yapılacak ama benim şimdiden uykum geliyiiii
Biliyordum oyle olacagini
Teşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum. Motivasyonum arttı resmen, kendime güvenim arttı. Koca masada kimse de aaa az yedin filan demedi. Eskiden olsa ayıp olmasın diye yerdimişte bu edibem canı gönülden tebrik ederim
Hmm... benim taktik çöktü. Güçlü ve kararlı ol. Olmadı söz ver burada, orada da sözüm var yiyemem de. İnşallah ısrar etmezlerKardeslerim gelmicek:))
sabah peynirin bubkadar cok olmasina gerek yok cnmIlk menu benden gelsin
Sabah
2 yumurta sahanda sucuklu
2 dilim suzme 1 dilim beyaz peynir
1 yaprak marul
Maydanoz
Yarin tk labne
Ogle disardaydim arkadasim pogacalar tatlilar yapmisti hicbirinin tadina bile bakmadim:))
Aferin banaaaaa:))
2 bardak sekersiz cay
Aksam17 canim hic bisi yemek istemedi
1 avuc findik badem karisik yedim
18.30 gibi 1 bar sut icerim
Su 2 lt
guzelim hamurisi tatli yemede ne yersen ye :)) ayrica niye bisey yemeden olmasinYarin ogle bi yere misafirlige gidicez yilbasiyla alakasi yok ama biz asla kutlmayiz cunku.
aksam uzeri geliriz ama cayli pastali olucak. Bisi yemesem olmaz napiyim acaba fikir istiyorum kaptanim.:))
Yani salata turu olursa ondan yerim ama bizim burda salatalar az oluyo. E erken gidip gec donebiliriz yanimda biside goturemem yani. Oda olmaz..
Mefkurem
Sen daha bugunden kacamak yaparim diye dusunuyosan hic guvenmiyelim o zaman sana cnm :)Yilbasi icin degilde gunumuz var:)
Aslin da salata falan düşünüyorum ama belki biraz kaçamak yaparım
arkadaşlarla toplanacağız inşallah çok ilgi çekmez kısmam kola tüketmiyorum reflum var uzun zaman kulanmayın ca insanın canı çekmiyor ama çay la geçireceğim yaşasin çay sen ne düşünüyorsun rakibemm
Keten tohumunu taze ogutmek gerekiyor cnm bide arkasindan bol su icmek yoksa bagirsaklarda tikanma olurAbla ben gün içinde iki kere keten tohumu 1 tk yiyorum bazen menüye yazmayı unutuyorum :) yaginida kızım için alacam bu arada kızım ağlayı ağlayı kakasını yaptı kucağıma aldım karnına masaj yaptım inşallah doktorun yazdığı toz iyi gelir bu son olur
Yok bunu kaynatmadim 1.5 - 2 lt su bitince tekrar su koyuyorum normalde aksamdan hazirlansa daha iyiKaynatiyo musin napiyosun bide ne kdar
tam pro bombasi dicektimki aksam corbayi gordum :))Menumu yazayım
11:30
4 haşlanmış yumurta(3tam bir beyaz )
1 kk peynir
15:30
1 tabak tavuk sotenin sadece tavukları
18:00
1kase Tarhana çorbası
Su:3lt
aksam 1 kepce corba yetermis cnmBir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 kase Yogurtlu karnibahar
Yumurtasiz menemen 1 kase
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Ara.4 tane lahana sarmasi
Aksam.18.30
2 kepce unsuz mercimek corbasi(icinde kabak havuc sogan patates vardi)
1 tabak kiymali karnibahar
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Spor 6.000 adim oldu bugun
ahhh şu dusuncesiz adamlarİyiki bir spor yapayım dedim hümaya söyledim sabah ki yapmadan bugünü bitirmeyeyim diye çünkü biseyi duyduğu zaman sürekli ne zaman yapacagiz ne zaman gidicez diye sürekli sorar kaçışım olmasın dedim. Gülsimayı uyuttum aldım odaya humayı başladım spora 10 dk olmadı küçük kız uyandı hadi onu pusete koydum aldım yanıma bu sefer huma yoruldum uykum geldi diye tutturdu diyorum otur yapma sen hayır sende yapma diye tutturuyor sabahtan beri başımın etini yiyeyin kız şimdi bana spor yaptırmıyor gelde sinir olma he bütün bunlar olurken eşim salonda uyuyor sanki geceleri sürekli çocuğa o uyanıyor sürekli evde olan ben cildirmaya az kaldi
oglen cig kofte yiyince aksam ekmek olmamaliydi tatlimBugünkü menu
Sabah 10.30
1 tere yaginda yumurta domates salatalık peynir bir kaç yeşil zeytin 1 b kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 porsiyon çiğ köfte bol marul
Aksam 17.30
1 tb Menemen 3 yk et kavurma 2 dilim ekmek
2 lt su
3 mil Leslie 130 puanMehlikatun
2-3 kuru kaysiyi aksamdan sicak 1 bar. Suya islat cnm. Sabah ac karna meyvesini yiyip suyunu icEvet sorun başlamadan tedbir almak lazım, ben de kuru kayısı hoşafı mı yapsam yarın
ogun atlamiyoruz cnm belki persembe olabilir bidaha aksam yemegini yeSabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Ara 12
Sütlü kahve
Öğle 14
2 parça fırında tavuk
Salata
Akşam 19
1 kase yoğurt ( acıkırsam diye yazıyorum belki yemem)
Su 2 lt
Spor yok
Çok güldüm eski Edibe’lerime lafınaDoğru söylüyorsun kaptanım, geçmişe sünger çekip sağlıklı bir yaşama geçmeye kararlıyım. Gayet güzel başarırım bunu hafta da en az bir kilo vermek de ne
Edibe gercekten butun samimiyetimle söylüyorumTeşekkür ederim, ben de çok mutlu oldum. Motivasyonum arttı resmen, kendime güvenim arttı. Koca masada kimse de aaa az yedin filan demedi. Eskiden olsa ayıp olmasın diye yerdim
Çok güldüm eski Edibe’lerime lafınaDoğru söylüyorsun kaptanım, geçmişe sünger çekip sağlıklı bir yaşama geçmeye kararlıyım. Gayet güzel başarırım bunu hafta da en az bir kilo vermek de ne var
Ben böyle bir korku hiç yaşamadığım için tavsiye de bulunamayacağım ama zor bir durum tahmin edebiliyorum, kolay gelsin
Teşekkür ederim canım sizin desteğimizle bu işi başaracağıma inanıyorum
5k mı, süpersin
Nasıl geçti oğluşunun sınavı? Hangi bölümü istiyor?
Bugün menüm
12:0
1 yumurta
1 kk peynir
1 dlm ekmek
17:0
1 kase bulgurlu ot kavurması
1 kase salata
19:
1 bardak keçiboynuzu unlu süt
Tok tuttuğu için kapatıyorum günü
Su içerim sadece
2 lt bulur
Menumu yazayım
11:30
4 haşlanmış yumurta(3tam bir beyaz )
1 kk peynir
15:30
1 tabak tavuk sotenin sadece tavukları
18:00
1kase Tarhana çorbası
Su:3lt
Bir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Aksam.18.30
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Spor 6.000 adim oldu bugun
Bugünkü menu
Sabah 10.30
1 tere yaginda yumurta domates salatalık peynir bir kaç yeşil zeytin 1 b kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
Aksam 17.30
2 lt su
Sabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Ara 12
Sütlü kahve
Öğle 14
2 parça fırında tavuk
Salata
Akşam 19
Su 2 lt
Spor yok
Benim esimde vardiyeli calisirdi hic olmadi bende :))Ilk evlendigin yanliz kaldigin zamanlar da olmadimi cnm masallah ne guzel genelde yeni evlenenlerde olurmus cunku ama benmki uzadi sankigerci ablam bile 6 senelik evli 5 yasinda kizi var ama esi gece calisinca kendi odasinda tek yatamiyor kizinin yaninda yatiyor, bizim ailede va
Hmm hic izin yok diyosunguzelim hamurisi tatli yemede ne yersen ye :)) ayrica niye bisey yemeden olmasin
Midende yanma varsa zaten onlari yiyemezsin :)
Sizde gittiginiz yere bisey yapip goturme yokmu
Goturemiceksen evde karnini doyurda git orda salata turu varsa yersin
Teşekkür ederim kuru kayısıyı öyle yapayım.sabah peynirin bubkadar cok olmasina gerek yok cnm
Kendini tuttugun icinde tebrikler
Kuruyemisin yaninda yogurtta ekleseydin
guzelim hamurisi tatli yemede ne yersen ye :)) ayrica niye bisey yemeden olmasin
Sen daha bugunden kacamak yaparim diye dusunuyosan hic guvenmiyelim o zaman sana cnm :)
Keten tohumunu taze ogutmek gerekiyor cnm bide arkasindan bol su icmek yoksa bagirsaklarda tikanma olur
Yagi daha etkili
Yok bunu kaynatmadim 1.5 - 2 lt su bitince tekrar su koyuyorum normalde aksamdan hazirlansa daha iyi
Salatalik koymadan diger malzemeler koyulup kaynatilabilir
Bazen oylede yapiyoruz maydonozda koyulur
tam pro bombasi dicektimki aksam corbayi gordum :))
Sabah beyaz sari sayisi aksi olsaydi daha iyi olurdu cnm
aksam 1 kepce corba yetermis cnm
ahhh şu dusuncesiz adamlar
oglen cig kofte yiyince aksam ekmek olmamaliydi tatlim
2-3 kuru kaysiyi aksamdan sicak 1 bar. Suya islat cnm. Sabah ac karna meyvesini yiyip suyunu ic
Kahvaltiyi yarimsaat sonra yap
ogun atlamiyoruz cnm belki persembe olabilir bidaha aksam yemegini ye
Edibe gercekten butun samimiyetimle söylüyorum
Bu sefer ben sana cok guveniyorum inaniyorum
Tabi bunu bana hissetirende sensin
Yok hiç olmadı kuzum. Küçükken filan da öyle korkmazdım.Ilk evlendigin yanliz kaldigin zamanlar da olmadimi cnm masallah ne guzel genelde yeni evlenenlerde olurmus cunku ama benmki uzadi sankigerci ablam bile 6 senelik evli 5 yasinda kizi var ama esi gece calisinca kendi odasinda tek yatamiyor kizinin yaninda yatiyor, bizim ailede var sanirim
Afiyet olsun, çok güzel atlatmışsın Pazar gününüPazar menum
12.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
18.30
1 tb tavuklu yesil salata
Su 3 lt olur
Sporu bugun ekstra yapmadim
Pazar persembe yapmicam
Bence gayet guzel afiyet olsunBugünkü menu
Sabah 10.30
Öğlen 13.30
Aksam 17.30
2 lt su
sen neredensin canimSelam arkadaşlar,
Düğünü başarılı bir şekilde atlattım. Bakayım siz hazır mısınız Pazartesi tartısınaSaat itibariyle sizin menüler gelmiş olmalı. Gerçi ben de yemem artık bugün başka birşey saat 17’yi geçiyor. Yarın artı olmak istemem
Gayet basarili afiyet olsunSabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Ara 12
Sütlü kahve
Öğle 14
2 parça fırında tavuk
Salata
Akşam 19
Su 2 lt
Spor yok
cok guzel abla afiyet olsunPazar menum
12.00 civari
18.30
Su 3 lt olur
Pazar persembe yapmicam
Esim bugünde evde koltukta uyumayı tercih ediyorEvet aferin sana tatlım
Yani tabağına alıp sonra kardeşlerine filan yedirsen kalan da kalsın tabağında.
Yer fıstığı fayda eder mi acaba
Güzel
Çok iyi Merveciğim afiyet olsun
Ara daha diyete uygun olsaymış keşke
Eşin eve gelince bir yürüyüş arkadaşı bulup dışarıda yürüyemez misin? Yoksa çocuklarla çok zor
Evet sorun başlamadan tedbir almak lazım, ben de kuru kayısı hoşafı mı yapsam yarın
3 mil çok iyi olmuş, menü de güzel
gayet güzel olmuş canım masallahSabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Ara 12
Sütlü kahve
Öğle 14
2 parça fırında tavuk
Salata
Akşam 19
Su 2 lt
Spor yok
YEMEK istemeyen her türlü yemez canımKardeslerim gelmicek:))
Aslında sbah niyetim oydu Abla huma yemeğince sarılar bana kaldisabah peynirin bubkadar cok olmasina gerek yok cnm
Kendini tuttugun icinde tebrikler
Kuruyemisin yaninda yogurtta ekleseydin
guzelim hamurisi tatli yemede ne yersen ye :)) ayrica niye bisey yemeden olmasin
Sen daha bugunden kacamak yaparim diye dusunuyosan hic guvenmiyelim o zaman sana cnm :)
Keten tohumunu taze ogutmek gerekiyor cnm bide arkasindan bol su icmek yoksa bagirsaklarda tikanma olur
Yagi daha etkili
Yok bunu kaynatmadim 1.5 - 2 lt su bitince tekrar su koyuyorum normalde aksamdan hazirlansa daha iyi
Salatalik koymadan diger malzemeler koyulup kaynatilabilir
Bazen oylede yapiyoruz maydonozda koyulur
tam pro bombasi dicektimki aksam corbayi gordum :))
Sabah beyaz sari sayisi aksi olsaydi daha iyi olurdu cnm
aksam 1 kepce corba yetermis cnm
ahhh şu dusuncesiz adamlar
oglen cig kofte yiyince aksam ekmek olmamaliydi tatlim
2-3 kuru kaysiyi aksamdan sicak 1 bar. Suya islat cnm. Sabah ac karna meyvesini yiyip suyunu ic
Kahvaltiyi yarimsaat sonra yap
ogun atlamiyoruz cnm belki persembe olabilir bidaha aksam yemegini ye
Çok güzel gidiyorsun ablaPazar menum
12.00 civari
18.30
Su 3 lt olur
Pazar persembe yapmicam
guzelim hafta ici esinle sakince bi konusAslında sbah niyetim oydu Abla huma yemeğince sarılar bana kaldi
Ruhen çok yoruldum valla bir gün Bi yerde
ins. Tarida oyle dusunurÇok güzel gidiyorsun abla
Ye ye pogacalar tatlilar guzel gider. Ayip olmasin simdi. Bende rutin olacak hersey ekstradan kuruyemis filan aldim onlarda cig azar azar bende yerim.
Afiyet olsun canım güzel beslenmişsinBir menude benden
Ogle.11.30
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Aksam.18.30
1 kase yogurt
Salata
Sen daha bugunden kacamak yaparim diye dusunuyosan hic guvenmiyelim
Aynen cnm o yuzden diyorum sabahları değişik kuru meyveler yiyin diye
Bi sure sonra vücut alışıyor
Dediğim gibi çocuklarda wc egitimi süresinde bu olabiliyormuş cnm dr öyle soylemisti
Aman boş ver şekerim incecik olunca ne kadar mutlu olacaksın, değer mi dondurma için bu mutluluğu ertelemeyeNormalde asla olmaz ama bizimkiler paket paket dondurma almis
Resmen aci cekiyorum
İngiltere’de yaşıyorum. Üç saat gerideyiz TR’den.Bence gayet guzel afiyet olsun
sen neredensin canim
Gayet basarili afiyet olsun
cok guzel abla afiyet olsun
Allah merhamet versin eşine. Mefkure’nin tavsiyesine katılıyorum. Güzelce konuş hayatım, olmaz böyle. Erkekler düşünemiyor, anlatmak gerek.Esim bugünde evde koltukta uyumayı tercih ediyor
gayet güzel olmuş canım masallah
YEMEK istemeyen her türlü yemez canım
Aslında sbah niyetim oydu Abla huma yemeğince sarılar bana kaldi
Ruhen çok yoruldum valla bir gün Bi yerde patlicam
Çok güzel gidiyorsun abla
Çok az olmuş. Ya sabah ya akşam normal yemek olsaydı keşke. Kahvaltıyı çok geçe bırakmak bana hiç iyi gelmiyor tabi senin bünyeni bilmiyorum.Ve Kızlar halen babamla oturuyoruz
Şimdi yazmasam unuturum belki
Menum
Saat 13
Kahvaltı
Beş zeytin peynir biraz
Bir yumurta
Bol yeşillik
Ve açık şekersiz çay
Akşam
17 00
Bir avuç fındık
1 yk kuru üzüm
Ara
20 00
Bir incir
Bir bardak sut
Su 3 lt
Selam arkadaşlar,
Düğünü başarılı bir şekilde atlattım. Bakayım siz hazır mısınız Pazartesi tartısınaSaat itibariyle sizin menüler gelmiş olmalı. Gerçi ben de yemem artık bugün başka birşey saat 17’yi geçiyor. Yarın artı olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?