- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.441
canim senin çocuk kaç yaşında tuvalete alistiriyorsun bende alistirmaya çalışıyorum 2.5 yasimdaAksam bişey yememisin acikmadinmi
Spor ve menü güzel canim
Benim oglanda gölge gibi peşimde bir ayağa kaldırmıyor :) anne oynayak diyor oğlum kardeşinle oyna diyorum ben senle oynamak istiyorum diyor anne acıktım anne susadım öyle böyle büyüyecektir canlari sagolsun şimdi tv ye daldilar gecmise bakabildim :)
Guzel menü mervecim afiyet olsun
Cuma asiriya kacmadan yersin canım
Afiyet olsun canim güzel menu akşam bişey yememisin ama
Evet abla zaten kabızlık tuvalet eğitiminden sonra basladin 5 aydır ara ara kabız oluyor uzunmu sürüyor anlamadım bu yüzden büyük çişini de öğrenemedi korkuyor oturmuyor bende altına yapmasın diye hemen bezini bağlıyorum en önemliside ağlıyor canı açıyor içim gidiyorWc egitimi sırasında bu problem olabiliyor cnm
Aşağıdaki kaslarini ayarliyamiyolar
Buyugunu tam olarak yapmaya alışırsa o zaman gecer
Bizimki çok sukur düzeldi
Bazen muz yiyince sıkıntı oluyor ama çok ekstrem degil
sağol abla hastaneden çıkarttılar evde yine yatacakaaaa cok gecmis olsun cnm peki ne olacak simdi
Hastanedemi
Yaris icin artik bahane duymak istemiyorum
ama hepiniz benim bebeklerimsiniz :) )) ayrim yapmiyorumki
Bidahaki yarista soz seni tutacam
haklisinHic saglikli olmamis
Bide bitter hurmayla seker yuklemesi yapmisin
Benim kiz martta 3 yasina girecek canım 3 yasina 3 ay var çişini söylüyor alıştı kakasını bazen yapıyor yaptım diye gösteriyor bazen oturmuyor ağlıyor genelde kabız olduğunda korkuyor bende hemen bezini bağlıyorum temmuzda başlamıştık ağır ağır gidiyoruz bakalım canı sağolsun oğlumda 2 buçuk 3 yasina doğru öğrenmişti 1 haftada gece gündüz hepsini öğrenmişti her çocuk bir olmuyor öğrenemezse çok üstüne gitme tuvalet egitimi için 2 buçuk 3 yaş arası biraz daha bilinçli oluyorlarcanim senin çocuk kaç yaşında tuvalete alistiriyorsun bende alistirmaya çalışıyorum 2.5 yasimda
Bir an once Allah sifasini versin cnmsağol abla hastaneden çıkarttılar evde yine yatacak
Haklısın
Bence de abla senin şefkatin sariyor bizi ben cok mu bencil hep beni tutmanı istiyerek
canim pek bisi istemedi zaten:)Aksam bişey yememisin acikmadinmi
O zaman tekrar afiyet olsun ablaTavuk yumurta sebze yesillik hepsi var cnm :)
Benim esimde vardiyeli calisirdi hic olmadi bende :))
Pazar menum
12.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
18.30
1 tb tavuklu yesil salata
Su 3 lt olur
Sporu bugun ekstra yapmadim
Pazar persembe yapmicam
Teşekkür ederim kuru kayısıyı öyle yapayım.
Tavuk yağlıydı biraz acıkmadım. Diğer günler dikkat ederim canım öğün atlamamaya
Yok hiç olmadı kuzum. Küçükken filan da öyle korkmazdım.ekim2009 sana telkin öğretsin, aşılmayacak birşey olduğunu sanmıyorum.
Afiyet olsun, çok güzel atlatmışsın Pazar gününü
Ve Kızlar halen babamla oturuyoruz
Şimdi yazmasam unuturum belki
Menum
Saat 13
Kahvaltı
Beş zeytin peynir biraz
Bir yumurta
Bol yeşillik
Ve açık şekersiz çay
Akşam
17 00
Bir avuç fındık
1 yk kuru üzüm
Ara
20 00
Bir incir
Bir bardak sut
Su 3 lt
İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10
2 yumurta ile 1 k tb unu krep
İçine peynir 1 tk bal
3 zeytin
Öğlen 15
1 kivi 4 kaşık yoğurt
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase sac kavurma
Su 2 litreyi geçer
Bende dün öyleydim canım bişey istemedi bol bol su iç sıvı al canım ödem atmana yardımcı olurcanim pek bisi istemedi zaten:)
Benim kiz martta 3 yasina girecek canım 3 yasina 3 ay var çişini söylüyor alıştı kakasını bazen yapıyor yaptım diye gösteriyor bazen oturmuyor ağlıyor genelde kabız olduğunda korkuyor bende hemen bezini bağlıyorum temmuzda başlamıştık ağır ağır gidiyoruz bakalım canı sağolsun oğlumda 2 buçuk 3 yasina doğru öğrenmişti 1 haftada gece gündüz hepsini öğrenmişti her çocuk bir olmuyor öğrenemezse çok üstüne gitme tuvalet egitimi için 2 buçuk 3 yaş arası biraz daha bilinçli oluyorlar
Az yemisin canım afiyet olsunMenüm çok sacma oldu düzene girerim inşallah saatlerde aklimda değil
1 lokma ekmek peynir
5 kaşık kuşburnu çorbası
2 bitter 3 hurma
1 yumurta peynir turp iki lokma ekmek
18 gibimiydi
bir kase şehriye çorbası
1 küçük muz
2 lt yakın su
O zaman tekrar afiyet olsun abla
Inşallah canım benim sağol oglum şimdi 4 buçuk yaşında nisanda 5 olacak inşallah canım oğlumun kabızlık sıkıntısı yok cok sukur kızimda var oda martta 3 yasina girecek inşallahInsallah atlatirsiniz kabizlik durumunu cnm. Senin oglan kac yasindaydi
Öğlen de hafif bişeyler yesen iyı olur abla
Biliyorum normalden biraz az cnm
Bi listeyi yaptimda ondan oyle oldu
Kim hastanede canım geçmiş olsunsağol abla hastaneden çıkarttılar evde yine yatacak
Haklısın
Bence de abla senin şefkatin sariyor bizi ben cok mu bencil hep beni tutmanı istiyerek
haklisin
Misafiri vardi ya@nanekekik benim rakibe hala yok pastaları börekleri götürüyor galiba
Seninkilerde sık olmus :)Inşallah canım benim sağol oglum şimdi 4 buçuk yaşında nisanda 5 olacak inşallah canım oğlumun kabızlık sıkıntısı yok cok sukur kızimda var oda martta 3 yasina girecek inşallah
Sen benim menüyü gordunmu abla yorum yapmamisin bugün ekmekli geçti yarın artı olmaz inşallahMisafiri vardi ya
Yok yok yemez hic sanmam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?