Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

L

Afiyet olsun canım yoğurdu yemişsin umarım

Evet abla zaten kabızlık tuvalet eğitiminden sonra basladin 5 aydır ara ara kabız oluyor uzunmu sürüyor anlamadım bu yüzden büyük çişini de öğrenemedi korkuyor oturmuyor bende altına yapmasın diye hemen bezini bağlıyorum en önemliside ağlıyor canı açıyor içim gidiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
aaaa cok gecmis olsun cnm peki ne olacak simdi
Hastanedemi

Yaris icin artik bahane duymak istemiyorum

ama hepiniz benim bebeklerimsiniz :) )) ayrim yapmiyorumki
Bidahaki yarista soz seni tutacam
sağol abla hastaneden çıkarttılar evde yine yatacak
Haklısın
Bence de abla senin şefkatin sariyor bizi ben cok mu bencil hep beni tutmanı istiyerek

Hic saglikli olmamis
Bide bitter hurmayla seker yuklemesi yapmisin
haklisin

canim senin çocuk kaç yaşında tuvalete alistiriyorsun bende alistirmaya çalışıyorum 2.5 yasimda
Benim kiz martta 3 yasina girecek canım 3 yasina 3 ay var çişini söylüyor alıştı kakasını bazen yapıyor yaptım diye gösteriyor bazen oturmuyor ağlıyor genelde kabız olduğunda korkuyor bende hemen bezini bağlıyorum temmuzda başlamıştık ağır ağır gidiyoruz bakalım canı sağolsun oğlumda 2 buçuk 3 yasina doğru öğrenmişti 1 haftada gece gündüz hepsini öğrenmişti her çocuk bir olmuyor öğrenemezse çok üstüne gitme tuvalet egitimi için 2 buçuk 3 yaş arası biraz daha bilinçli oluyorlar

sağol abla hastaneden çıkarttılar evde yine yatacak
Haklısın
Bence de abla senin şefkatin sariyor bizi ben cok mu bencil hep beni tutmanı istiyerek
Bir an once Allah sifasini versin cnm
Kimseyi kimseye muhtac etmesin

Biraz oyle oluyor heralde :)))

Benim esimde vardiyeli calisirdi hic olmadi bende :))

Masallah abla ne guzel

Pazar menum

12.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet

18.30
1 tb tavuklu yesil salata

Su 3 lt olur

Sporu bugun ekstra yapmadim
Pazar persembe yapmicam

Cok guzel olmus canim masallah diyim

Ay ne guzel cnm hic de olmasin insallah.
Korktugunu cagirirsn diye bi laf vardir ya ondan oluyor sanirm mesela ynliz oldugumsa cok ruya gorururm hirsiz girmis eve falam gbi hep yatmadan bunlari dusunuyorm ondan oluyor ama alamiyorm kendmi napiym ekim2009 varmi bu durum icinde biseyler bana iyi gelebilcek

Aksam az olmus yani enazindan 1 salata veya bi kase corba aradi gozlerim, afiyet olsun canim

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10
2 yumurta ile 1 k tb unu krep
İçine peynir 1 tk bal
3 zeytin

Öğlen 15
1 kivi 4 kaşık yoğurt

Akşam 19
1 kase bamya
1 kase sac kavurma
Su 2 litreyi geçer

Ck guzel yasemin afiyet olsun

Insallah atlatirsiniz kabizlik durumunu cnm. Senin oglan kac yasindaydi

Az yemisin canım afiyet olsun

Insallah atlatirsiniz kabizlik durumunu cnm. Senin oglan kac yasindaydi
Inşallah canım benim sağol oglum şimdi 4 buçuk yaşında nisanda 5 olacak inşallah canım oğlumun kabızlık sıkıntısı yok cok sukur kızimda var oda martta 3 yasina girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…