- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.461
Yaptim :)) sen gormemisinSen benim menüyü gordunmu abla yorum yapmamisin bugün ekmekli geçti yarın artı olmaz inşallah
Ablacım ben oradan hatırlatma babında yazdıgını düşündüğümden buraya girip yazmıştım, yanlış anlaşıldıysam özürdilerim.Mehlikatun
Mehlikatun
Mehlikatun
Mehlika tenezzül edip mesajima cevap vermedigin icin burdan yazmak durumundayim
Sana secenekler sunuyorum istedigini secebilirsin
1_listede yer alan bir uye gibi kurallara uyup sorumluluklarini yerine getirmek
(bence bunun icin kurala zaten gerek yok insan icinden geliyorsa takimini merak eder, herseyini paylasir)
2_listeden cikip free devam edebilirsin
3_istersen baska takima gecebilirsin
Sonuncuyu zaten biliyorsun onu yapmak istemiyorum
2 yaş var arada :) menü yorumu gormemisim abla yeni gordumSeninkilerde sık olmus :)
Inşallah canım benim sağol oglum şimdi 4 buçuk yaşında nisanda 5 olacak inşallah canım oğlumun kabızlık sıkıntısı yok cok sukur kızimda var oda martta 3 yasina girecek inşallah
Mehlika gelmedigin icin eksikliginide hissetmiyorsunAblacım ben oradan hatırlatma babında yazdıgını düşündüğümden buraya girip yazmıştım, yanlış anlaşıldıysam özürdilerim.
3 numaralı secenek zaten mumkun değil, düşünmem bile.
o ilk zamanki konsantrasyonu bir türlü tutturamadım, free takılmam kötü sonuclara sebebiyet vermeyecekse kendimi gerçekten takıma hazır hissedene kadar mümkünse eğer,
sen nasıl uygun görüyorsan öyle yapabilirsin.
Daha fazla benm yüzümden canını sıkmayacagın çözüm neyse karar senindir.
Olsun Biricik, verelim de nasıl gidiyorsa kabul.Aslında akşam yemek yiyecektim
Misafirim vardı kendimi tutamam
Otursam diye masaya hiç oturmadım
Ufakliklar la uğraştırdı sonra
Baktim hiç aç değilim
Pazar olduğu için tatil yaptım
Benim bunyemde erken yesem
Daha iyi veriyorum canım
sağolasın canım iyi motive oldumabla cuma teklif ettim de sonucu ertesi gün öğrendim haklisiniz bugün kafam baya dumandi kayinvalidemin ayağı hala alcidaydi gece düşmüş bu sefer diğer ayak kırılmis eşim sabahtan beri oradaydı ne zor ya yaşlılık
bu yarışta kazanacagimi biliyor ve devam ediyorum mervecim sende devam demi
asıl senin beni tutman hirslandiriyordu artik yüreğimize taş basariz
bende tavuklu salatayı özledim en kısa zamanda yaparım inşallah
O haftalar bitmez canm, en doğru zaman şuanki zamandır, kendine iyilik yap ve onu yenn, alt et rakibini, bunu yapabilirsin dostumm
Yılbaşına ziyafet izni varda benimmi haberim yok gııı
Ah canım baya düzensiz olmuş gerçekten. Bayanlar olarak çoluk çocuk hayat telaşesi ile kendimizi ihmal ediyoruz. Halbuki sağlık herşeyin başı. Bir an evvel düzene girersin inşallah.Menüm çok sacma oldu düzene girerim inşallah saatlerde aklimda değil
1 lokma ekmek peynir
5 kaşık kuşburnu çorbası
2 bitter 3 hurma
1 yumurta peynir turp iki lokma ekmek
18 gibimiydi
bir kase şehriye çorbası
1 küçük muz
2 lt yakın su
Bence de yemez.Misafiri vardi ya
Yok yok yemez hic sanmam :)
Aman Allahım! Bu saatte çok fena olmuş. Bol bol su iç, tartıyı düşün.Bu saatte eve pizza soylenirse ne olur
Tabiki yenmez
Tehlike yok cnm :)) tarcinli bitki cayi iciyirumAman Allahım! Bu saatte çok fena olmuş. Bol bol su iç, tartıyı düşün.
SüpersinTehlike yok cnm :)) tarcinli bitki cayi iciyirum
3 lt su bitti bile
İyi yolculuklar canımMutlu Pazarlar herkese! Yoldayız, izmire gidiyoruz. Sizler nasılsınız?
Yok kuzum ya çok yorgunum valla geçmiş yapmadan yatmayım diye geldim herkes gözleme yedi ben karnabahar pro yapacaktım ama olmadı lakin kotu değildi menü
sabah çok fazla sonrası da çok az olmuş canımIlk menu benden gelsin
Sabah
2 yumurta sahanda sucuklu
2 dilim suzme 1 dilim beyaz peynir
1 yaprak marul
Maydanoz
Yarin tk labne
Ogle disardaydim arkadasim pogacalar tatlilar yapmisti hicbirinin tadina bile bakmadim:))
Aferin banaaaaa:))
2 bardak sekersiz cay
Aksam17 canim hic bisi yemek istemedi
1 avuc findik badem karisik yedim
18.30 gibi 1 bar sut icerim
Su 2 lt
tarhana işi bozmuş pro sanmıştımMenumu yazayım
11:30
4 haşlanmış yumurta(3tam bir beyaz )
1 kk peynir
15:30
1 tabak tavuk sotenin sadece tavukları
18:00
1kase Tarhana çorbası
Su:3lt
Afiyet olsun lahanalar bitmedi mi dahaBir menude benden gelsin
Ogle.11.30
1 kase Yogurtlu karnibahar
Yumurtasiz menemen 1 kase
1 dilim ekmek
3 catal peynir
2 adet yesil zeytin
Ara.4 tane lahana sarmasi
Aksam.18.30
2 kepce unsuz mercimek corbasi(icinde kabak havuc sogan patates vardi)
1 tabak kiymali karnibahar
1 kase yogurt
Salata
Su. 2 lt
Spor 6.000 adim oldu bugun
Bizimkide peşimde bugün spor ne zaanz diye benimle başlayıp sonra işin rengi değişiyor.etrafomda koşuyor , son turda artık top filan fırlatıp ben zıplarken beni vurmaya çalışıyor ama bitirmeme izin veriyor humada verir yakında geçen sene kuzeyde arıza cikarirdiİyiki bir spor yapayım dedim hümaya söyledim sabah ki yapmadan bugünü bitirmeyeyim diye çünkü biseyi duyduğu zaman sürekli ne zaman yapacagiz ne zaman gidicez diye sürekli sorar kaçışım olmasın dedim. Gülsimayı uyuttum aldım odaya humayı başladım spora 10 dk olmadı küçük kız uyandı hadi onu pusete koydum aldım yanıma bu sefer huma yoruldum uykum geldi diye tutturdu diyorum otur yapma sen hayır sende yapma diye tutturuyor sabahtan beri başımın etini yiyeyin kız şimdi bana spor yaptırmıyor gelde sinir olma he bütün bunlar olurken eşim salonda uyuyor sanki geceleri sürekli çocuğa o uyanıyor sürekli evde olan ben cildirmaya az kaldi
Az olmuş :)Bugünkü menu
Sabah 10.30
1 tere yaginda yumurta domates salatalık peynir bir kaç yeşil zeytin 1 b kahve 1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 porsiyon çiğ köfte bol marul
Aksam 17.30
1 tb Menemen 3 yk et kavurma 2 dilim ekmek
2 lt su
3 mil Leslie 130 puanMehlikatun
Süpersin canımSelam arkadaşlar,
Düğünü başarılı bir şekilde atlattım. Bakayım siz hazır mısınız Pazartesi tartısınaSaat itibariyle sizin menüler gelmiş olmalı. Gerçi ben de yemem artık bugün başka birşey saat 17’yi geçiyor. Yarın artı olmak istemem
Afiyet olsun canım yoğurdu ye çünkü metobilizma kusmesin ögleyi erken yemişsinSabah 9
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Ara 12
Sütlü kahve
Öğle 14
2 parça fırında tavuk
Salata
Akşam 19
1 kase yoğurt ( acıkırsam diye yazıyorum belki yemem)
Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun abla superPazar menum
12.00 civari
Ispanakli domatesli 2 yumurtali omlet
18.30
1 tb tavuklu yesil salata
Su 3 lt olur
Sporu bugun ekstra yapmadim
Pazar persembe yapmicam
Çok çok az 1200 kalorinin altında o kesinVe Kızlar halen babamla oturuyoruz
Şimdi yazmasam unuturum belki
Menum
Saat 13
Kahvaltı
Beş zeytin peynir biraz
Bir yumurta
Bol yeşillik
Ve açık şekersiz çay
Akşam
17 00
Bir avuç fındık
1 yk kuru üzüm
Ara
20 00
Bir incir
Bir bardak sut
Su 3 lt
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 10
2 yumurta ile 1 k tb unu krep
İçine peynir 1 tk bal
3 zeytin
Öğlen 15
1 kivi 4 kaşık yoğurt
Akşam 19
1 kase bamya
1 kase sac kavurma
Su 2 litreyi geçer
sağolasın canım iyi motive oldumabla cuma teklif ettim de sonucu ertesi gün öğrendim haklisiniz bugün kafam baya dumandi kayinvalidemin ayağı hala alcidaydi gece düşmüş bu sefer diğer ayak kırılmis eşim sabahtan beri oradaydı ne zor ya yaşlılık
bu yarışta kazanacagimi biliyor ve devam ediyorum mervecim sende devam demi
asıl senin beni tutman hirslandiriyordu artik yüreğimize taş basariz
bende tavuklu salatayı özledim en kısa zamanda yaparım inşallah
O haftalar bitmez canm, en doğru zaman şuanki zamandır, kendine iyilik yap ve onu yenn, alt et rakibini, bunu yapabilirsin dostumm
Yılbaşına ziyafet izni varda benimmi haberim yok gııı
evet düzensiz olmuşMenüm çok sacma oldu düzene girerim inşallah saatlerde aklimda değil
1 lokma ekmek peynir
5 kaşık kuşburnu çorbası
2 bitter 3 hurma
1 yumurta peynir turp iki lokma ekmek
18 gibimiydi
bir kase şehriye çorbası
1 küçük muz
2 lt yakın su
Canım biz de aynı oldu doktorun verdiği ilaç bizimkini yumuşattı ve tutamayacagi için mecbur yaoti bu yüzden belki bir süre kullanıp o kabızlık acisini unutturmak gerekli böylece bu sürede WC olayıda çözülüyorBenim kiz martta 3 yasina girecek canım 3 yasina 3 ay var çişini söylüyor alıştı kakasını bazen yapıyor yaptım diye gösteriyor bazen oturmuyor ağlıyor genelde kabız olduğunda korkuyor bende hemen bezini bağlıyorum temmuzda başlamıştık ağır ağır gidiyoruz bakalım canı sağolsun oğlumda 2 buçuk 3 yasina doğru öğrenmişti 1 haftada gece gündüz hepsini öğrenmişti her çocuk bir olmuyor öğrenemezse çok üstüne gitme tuvalet egitimi için 2 buçuk 3 yaş arası biraz daha bilinçli oluyorlar
pert senin rakibe
Şahsen senin ne istediğin daha önemli listedesin canım ve liste için bekleyen free olduğu halde sürekli burada olan insanlar var Zuhal abla direk listeye aldıysa guvenmistie bence bunu boşa çıkarmaAblacım ben oradan hatırlatma babında yazdıgını düşündüğümden buraya girip yazmıştım, yanlış anlaşıldıysam özürdilerim.
3 numaralı secenek zaten mumkun değil, düşünmem bile.
o ilk zamanki konsantrasyonu bir türlü tutturamadım, free takılmam kötü sonuclara sebebiyet vermeyecekse kendimi gerçekten takıma hazır hissedene kadar mümkünse eğer,
sen nasıl uygun görüyorsan öyle yapabilirsin.
Daha fazla benm yüzümden canını sıkmayacagın çözüm neyse karar senindir.
Pizzacı dövülürBu saatte eve pizza soylenirse ne olur
Tabiki yenmez
Çok geçmiş olsun kayınvalidene. Kaç yaşında?Olsun Biricik, verelim de nasıl gidiyorsa kabul.
sağolasın canım iyi motive oldum
korktum bu menüye
huma benden taraf op benim için
aksama yogurttta ekleseydin ya cnm nasıl sade yiyebildinGeçmiş bitti işte menü
Sabah(09:00)
1 çay bardağı sut
1/2 kk peynir
1 kahve
Öğle(12:30)
3-4 dilim sucuk 1 yumurta
1 lokma ekmek
2 parça peynir
3 zeytin
Akşam(18:30)
5 YK karnabahar
1/4 muz oğlumdan kalan
Su: 2lt spor: 15dk yürüyüs + 45 dk Leslie + 50 zıplama = 150 puanMehlikatun
Ne zaman gideceklerHeryeri ağrıyor uykusuzum ben hemen yatar
Evet misafir olunca evin düzeni çok değişiyor. Benim çocukların da uyku düzeni bozuldu.İyi yolculuklar canım
Yok kuzum ya çok yorgunum valla geçmiş yapmadan yatmayım diye geldim herkes gözleme yedi ben karnabahar pro yapacaktım ama olmadı lakin kotu değildi menü
sabah çok fazla sonrası da çok az olmuş canım
tarhana işi bozmuş pro sanmıştım
Afiyet olsun lahanalar bitmedi mi daha
Bizimkide peşimde bugün spor ne zaanz diye benimle başlayıp sonra işin rengi değişiyor.etrafomda koşuyor , son turda artık top filan fırlatıp ben zıplarken beni vurmaya çalışıyor ama bitirmeme izin veriyor humada verir yakında geçen sene kuzeyde arıza cikarirdi
Az olmuş :)
Süpersin canım
Afiyet olsun canım yoğurdu ye çünkü metobilizma kusmesin ögleyi erken yemişsin
Afiyet olsun abla super
Çok çok az 1200 kalorinin altında o kesin
Afiyet olsun canım
sağolasın canım iyi motive oldum
korktum bu menüye
huma benden taraf op benim için[
Çok geçmiş olsun
evet düzensiz olmuş
Canım biz de aynı oldu doktorun verdiği ilaç bizimkini yumuşattı ve tutamayacagi için mecbur yaoti bu yüzden belki bir süre kullanıp o kabızlık acisini unutturmak gerekli böylece bu sürede WC olayıda çözülüyor
pert senin rakibe
Şahsen senin ne istediğin daha önemli listedesin canım ve liste için bekleyen free olduğu halde sürekli burada olan insanlar var Zuhal abla direk listeye aldıysa guvenmistie bence bunu boşa çıkarma
Pizzacı dövülür
Çok geçmiş olsun kayınvalidene. Kaç yaşında?
Ah canım baya düzensiz olmuş gerçekten. Bayanlar olarak çoluk çocuk hayat telaşesi ile kendimizi ihmal ediyoruz. Halbuki sağlık herşeyin başı. Bir an evvel düzene girersin inşallah.
Bence de yemez.North River bu hafta da Pro yapacak mısın?
Aman Allahım! Bu saatte çok fena olmuş. Bol bol su iç, tartıyı düşün.canım önce misafirler gitsin belli olacak ne yapacağım ne uykum tam ne yemek düzenim geç kalkıyor geç yatiliyor
Afiyet olsun gayet başarılı atlatmışsın.Geçmiş bitti işte menü
Sabah(09:00)
1 çay bardağı sut
1/2 kk peynir
1 kahve
Öğle(12:30)
3-4 dilim sucuk 1 yumurta
1 lokma ekmek
2 parça peynir
3 zeytin
Akşam(18:30)
5 YK karnabahar
1/4 muz oğlumdan kalan
Su: 2lt spor: 15dk yürüyüs + 45 dk Leslie + 50 zıplama = 150 puanMehlikatun
İyi gecelerHeryeri ağrıyor uykusuzum ben hemen yatar
Allah rahatlık versin.Daha gelecek olan yok heralde:)
Herkese iyi geceler
Yarin tartiyi unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?