- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.161
evet ya sirkeli sıcak su yapmak lazım zor geliyor bana şimdi(
prensescimbana da çok zor geliyor bişiyler hazırlamak diet için...pasta börek yaparken zor gelmiyordu tabi bana.
ben istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 4,5 yıllıkm evliyim 6,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var (allah dileyen herkese nasip etsin)
kilo muhabbetime gelince aslında o noktalara hiç gelmesek ama bulunduğum grup gereği gelmek zorundayım sanırım
ben beni bildim bileli şişkonun tekiyim ama evlenince dahda bi kilo aldım sanki sırf balayında 5 kg almışımdır yuhh anasının gözü demeyin inanın. baktı eşim ben kapılardan yan geçicem aldı beni diyetisyene götürdü garibim bi dünyada para saydı ben nitekim 8 kg verdim sonra tabi diyetisyene gıcık olduğum için bıraktım diyeti
geçen sene 12 kg verdim 78 kg düştüm ve şakk hamile kaldım doğumdan sonra veririm falan yeyim süt oılsun yeyim derkenn anaa bi baktım tartı 100 kg gösteriyor yuhhh dedim sığırrr.. evet sığırım ama neden biliyormusunuz 100 görmeme rağmen başlayamadım diyete kendimi bi türlü hazır hissedemedim. günlerce uğraştım ve sonunda başardım o moda girdim yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 7 kg falan verdim amacım 70 e ulaşmak ondan sonrasını düşünürüm :) bugün ama bozdum diyeti falan her 5 kg verdiğimde sınırsız yeme özgürlüğü tanıdım kendime ve onu yaptım sabah yine devam edicem :) çok uzun oldu sanırım şimdilik bu kadar devamı gelecek inşallah
bana datatlı krizim tuttuğunda akşam 10 da puding yaptığımı biliyorum
aynen aynenn..yiyoruz da noluyo sanki saniyelik mutluluklar...hemen biten mutluluklar ve sonrası yağ olarak geri dönüyor..
MURSHHHHH canım kilom 81.5
tatile gitmeden önce tartıda 82 idim ve tatil ve sonraki 2 haftada her istediğimi yediğim için 85 kusurlara çıkmıştım ama yerleşik kilo olmadıgı için sanırım çabuk gitti..ama bu arada cumartaesiden beri hiç kaçamaksız gidiyorum ve KARATAY diyeti sağolsun....bayram hedefim 77 idi bu olmıycak ama en kötü ihtimal 79.9 olmalı
nurcum cnm gecen haftakı kılonla bu haftakı arasında 4 kılo var 1 haftada 4 kılomu verdın ? Yoksa bızdemı bı hata var ?
nurcum cnm gecen haftakı kılonla bu haftakı arasında 4 kılo var 1 haftada 4 kılomu verdın ? Yoksa bızdemı bı hata var ?
hayır canım doğru...yanlış yok yani..82 ye düşmüştüm 2 hafta önce sonra 2 hafta kötü beslenip bir anda fırlamıştı..ve yerleşik olmadıgı için sanırım hemencecik gitti..hatta dün sabah 82.5 idim..düne göre 1 kilo gitti akşam yemeği yemediğim için sanırım
MURCHHUMM EVET NURKELEBEK GECEN HAFTA 85.5 OLARAK BİLDİRİM YAPMIŞTI :44:
BENİMDE KAFAM KARIŞTI BAK SENİN GİDERKEN VERDİĞİN LİSTEDE SON HAFTALARIN BİLDİRİMLERİNİ BÖYLE YAPMIŞ >>>
225.ETAP:
Nurkelebek: ( 83,7 / 85 / -1,3 / -1,55 )
226.ETAP :
Nurkelebek: ( 85 / 85 / 0,0 / 0,00 )
227.ETAP BEN HAZIRLADIM LİSTEYİ
Nurkelebek: ( 85 / 85,1 / -0,1 / -0,12 )
228 ETAP GECEN HAFTADA BEN HAZIRLADIM
Nurkelebek: ( 85,1 / 85,5 / -0,4 / -0,47 )
HATA VARSADA NE ZAMANDAN BERİ TUHAFLIK VAR??? :44:
Tmm cnm dogruysa sorun yok zaten :) Tebrıkler
gelecek hafta için şimdiden kendimize gaz vermeliyiz. arıza yaptık çünkü
:) günaydın murchh
ben ilk olarak kilo bildirimim yapıyım 66,6 yani 200 gram gitmiş bu hafta..
Buarada trulyy fotograflarını görmüştüm ben önceden
evet çok tatlı ama hiç türklere benzemiyo :)
ingilizlere benzemiş zamanla
Trulyyyyy ordamısınnn albümlerinde resimler var saçların farklı farklı onu nerden yaptın bende yapıyım bakim nasıl saç yakışır bana
günaydın rakibim bak sana dedim okadar spor yapma yemeginden kısma hasta olmuşsun geçmiş olsun bol limonlu ıhlamur iç bişeyin kalmaz seni kutlarım kısa sürede verdigin kilolar için
tşk ederim cnm...kızlar KARATAY dietini öneriyorum sizlere...
tebrikler arkadaslar
KIZLAR LİSTE BU ŞEKİLDE ÇIKTI BİR GÖZ ATIP KONTROL EDERMI HERKES KENDISINI.SORUN VARSA KONUSALIM :)
*** 9. TAKIM 229. ETAP SONUÇLARI ***
Asya27: ( 54 / 54 / 0,0 / %0,00 )
Edda198566,8 / 66,6 / 0,2 / %0,30 )
Fadime0296,9 / 97 / -0,1 / %-0,10 )
Hoppidicik83,2 / 83,2 / 0,0 / %0,00 )
Mursh: ( 80,1 / 79,5 / 0,6 / %0,75 )
Nurkelebek: ( 85,5 / 81,5 / 4,0 / %4,68 )
taçsız prenses81,4/81/0,2 /%0,25) 2 hafta kilo bildirimi yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü…
merwecik_20105,1) Kendi isteği ile ayrıldı…
lionesse ( 81,0 / 82,3 / -0,4 / %-0,53 ) 226. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3'e bölündü
fitsema ( 78,5 / 78,3 / 0,2 / %0,25 )
BtlBetul: ( 62,1 / 63,1 / -1,0 / %-1,61 )
TrulyScrumptious ( 94,5 / 93,9 / 0,6 / % 0,63 )
9.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : % 0.42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?