Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

galiba suyu azalttım sürekli üşüyünce boyuna çay içiyorum su kalıyor idrar renginden dank etti dün suyu tekrar saymaya başladım

tek alışkanlığı evde kanepeye uzanıp tv izlemek öğlenleri bile eve geliyor yemek yiyip gidiyor akşam iş yeri yakın 5:10 dedin mi evde :)

benim ki emekli olursa ben çalışmaya başlıycam :)
bol bol oku olmadı 7 tane suya oku onu da iç kalp ferahlığı da verir

Kocaın yüzünden çekirdek inançda sorun yok hamur getiriyo boyuna
hahaha demii :))
sabha kalktım benimkiler yatıyor ben de geri yattım zaten sabah 4 den sonra uyudum mantı yaptım buzluğa attım gece , sonra 10:45 de kalktım ki baba oğul kahvaltı yapmışlar ortalık dağılmış veee yine simit almışlar bana da 1 tane bırakmışlar ucundan iki lokma aldım t.b. ekmeğini çıkardım yumurta peynirle onu yedim bunlara uyarsam eyvah eyvahh yaza 15-20 kilo alırım vermek şurda dursun

Bence güzel olmuş :)

Yoğurtlu buğdayı nasıl yapıyorsun canım.
Ben yapmiyorum canim isyerinin yemekhanesinda cikiyor. Sanirim asurelik iri bugdayi haslayip yapiyorlar sarimsakli yogurtlu oluyor
Bugun icin guzel :)

Zeynep cumaya guzel bi eksi bekliyorum senden
Spora baslicakmisin
bende guzel bir eksi bekliyorum insallah yuzunu kara cikartmam abla. Sporada bugun baslayacagim kizi uyutup yarim saat eliptik yapayim diyorum

Ablamlar kuzeyi de alıp annemlere geçti bende şimdi evi topla sil supur yapacağım babası alacak dönüşte onu onlar gelmeden işleri bitirmem lazım
bugun donmuyolarmiydi :)

Daha kahvaltıda yapmadım abla dün baya yoruldum bide geç yattım sekersiz bitki çayı iciyorum
bende bi activa yedim simdi

Teşekkür ederim, ağrıdan uyuyamayacağım gibi geliyordu ama uyudum şükür. Sabah da daha hafifti. Annemler bugün dönüyor, onlar gider ayak doktor telaşı çıkarmak istemedim. Ağrı kesicilere devam
agri kasiklarindami cnm
Bobrek olsa böğrün agrir heralde

galiba suyu azalttım sürekli üşüyünce boyuna çay içiyorum su kalıyor idrar renginden dank etti dün suyu tekrar saymaya başladım
ondan olabilir cnm
Fazla cayda iyi degil

bende guzel bir eksi bekliyorum insallah yuzunu kara cikartmam abla. Sporada bugun baslayacagim kizi uyutup yarim saat eliptik yapayim diyorum
sporda gelirse mutlaka fark eder cnm
Birden eliptik zorlamasin acaba lesliylemi baslasan
Birde aksamlara birazdaha dikjat et

Tunaydin herkese 12 de uyaninda kahvalti yap et anca kendime gelebildim. Birazdanda evi supur sil isleri var allahtan aksama yemek var da birde o dert cikmadi
bugun tatil degilmi
Ne temizligi :))

yeni yılımız sağlık huzur mutluluk zenginlik başarı bol rızkla geçsin inşallah , dualarımız , isteklerimiz hayırlı kılınıp hayatımıza girsin aminnnnn
Aminnnnn ins. Cnm

Annemlere uğrayıp akşam üzeri çıkacaklar biz vedalastik yarında eşim izinli bugün yapmazsam kalacak öyle ortalık daha alış veriş yapacağım posetsiz ilk alışveriş olacak baklaim

Afiyet olsun canım baya sağlıklı beslenmişsin

Annemlere uğrayıp akşam üzeri çıkacaklar biz vedalastik yarında eşim izinli bugün yapmazsam kalacak öyle ortalık daha alış veriş yapacağım posetsiz ilk alışveriş olacak baklaim
niye posetsiz yeni kuralmi cikti
Bu arada prolugun hayirli olsun sana ugur getirsin:))

Yilbasini da geride biraktigimiza gore artik hedefimize odaklanabiliriz

Oncelik haftalik hedeflere ulasmak sonrada ay sonu hedefimizi yakalamak

Herkes planlarini yapsin

Ben bu 3 gunu olabildigince hafif gecirip en azindan eksi 1 gelmeye calisacam

Dünkü menüyü yaziyim
Sabah 9.00
1 yumurtadan omlet ıspanaklı
Beyaz peynir
Akşam 20.00
1 porsiyon ızgara tavuk
3 kaşık patates püresi
Gece 3.30 a kadar
1 kokteyl
2 bira
Suyu içtim bayağa ama ölçmedim

Dünkü menüyü yaziyim
Sabah 9.00
1 yumurtadan omlet ıspanaklı
Beyaz peynir
Akşam 20.00
1 porsiyon ızgara tavuk
3 kaşık patates püresi
Gece 3.30 a kadar
1 kokteyl
2 bira
Suyu içtim bayağa ama ölçmedim
Menunun yemek kismi guzel :)) sadece drinkler odem tutar bide kalorileri fazla tabi
Bol su, yesil cay falan ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…