Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hay Allah çay içmeyi bırakıp çılgınlar gibi bitki çayı içiyorum. Ondan oldu demek ki. Teşekkür ederim tavsiye için dediğin gibi
bende oksuruk donemi cok bitki cayi icmistim
Bazen kahveyide abartirsam oluyor
Normalde bitki cayi 3 kupayi gecmemesi lazim

superrrrr bi haber bu
Ama belki yasim de daha cok eksi vardir

Allah kavustursun cnm
Annengil birdahaki sefere seni incecik gorecekler :)

Spora da basladigima gore artik cok daha dikkatli olmam gerekiyor. Ramazan bayramina 6 ay var ve benim 11 kg fazlam var aslinda hedefe cok rahat ulasabilirim ve ulasacagim. Bayrama memlekete fit bir bayan olarak gidecegim

Yaa o azıcık verse benim yüzdeyi geçer. İkimiz de iyi bir yüzde yakalarız inş. Habinar
Amin. İçimde bir hüzün var gittikleri için. Bi de kendini çok yordu kuzum annem, yardım edeceğim diye Gerçekten ne güzel olur anneciğim beni incecik görse

Aslında ben spor çok seviyorum şimdi sade ce yapabileceğim spor yürüyüştür ayak bileğim ameliyatlı
Doktorum yasakladı koşma zıplama yasak geçen yıla kadar leslie jilian çok yapıyordum Sana kolay gelsin canım inşallah bol eksiler diliyorum

bu hurmalar çok küçük bimden yeni aldim bunlar iyi 3 den fazla yemem
Tavuk tu budlar

aynen haklısın ya bu aralar tatli ihtiyacım çok oluyor yarın kan tahlili verecem

Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik

Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Su 2 lt belki yatana kadar daha cok olur
Spor
50 dk kadar yuruyus

Merhaba bayanlar nasiliz bugun herkes evde olunca hic giremedim oturma odasindaki tskim baya eskimisti onu alt kata indirdik salondakini oturma odasina aldik salonada yeni takim gelicek yarin bugun o yuzden temizlikle gecti kanepelerin altini bosalttim bosalan yerleri supur sil derken bu saat oldu yemegi gec yedik aksam yemegi yenmedi ama bu saatten sonra yemem artik bwnimkiler aciktik diyor onlri doyurup gelirim

Evet böğrüm ağrıyor. Bana böbrek gibi geliyor ama acaba yumurtalık ağrısı mı böğrüme vurdu diye düşünüyorum
Hay Allah geçmiş olsun geçende ben biraz abarttigimda olmuştu
Hep eliptik yapma ama canım alışıyor arada Leslie yap 5k si daha hareketli seviyorum onu
Kız çılgınlar gibi hemde
oo eksin çok iyi Allah kavustursun

Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik

Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Spor
50 dk kadar yuruyus
Hem öğlen börek hemde akşam lahmacun olmamış
geçen haftaki planim seninkiler olmuş en azından yenileri de güle güle kullan canım

Ben temizliği bitirdim ablamlar evlerine ulaşmış birde alisverise geldik ki bı de arkadaşlar çağırıyor ama bende şuan o enerji yok kendime uygun birşey bulup karnımı doyuracagim çok acıktım
Yılbaşı arefesi sadece tavuk göğüs bulabildjm şimdiden söyleyim iki gün gidakliycam

iyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1b sekersiz cay
öğlen
12.30 1 dilim Ananas 3 tane Antep fıstığı1tb yumurta salatasi 1 kase yogurt 2 dilim ekmek
Ara
1 tane küçük tuzlu kurabiye
Akşam 17.30
2 dilim Ananas yoğurt
2 lt su
3 mil leslie

Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik

Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Spor
50 dk kadar yuruyus
Bugün sende mi geç yedin biraz karbonlu olmus afiyet olsun canim

Bende yumurta yemekten yumurta ağacı cikacak içimden rakibem

Cok gecmis olsun canim yuruyuste iyi geliyor bana sende ondan devam edersin.tesekkurler sanada bol eksiler
5 k kac saat suruyoki o kadar saat sikiliyorum ben yada egzersiz hareketleri yapsam olurmuki telefonda progtamlar var bi ara yukledim ondan takip ediyordum

Afiyet olsun canım bence güzel bir menu

Benim menun

13. 00
Beş zeytin
Bir parça peynir
İki y k menemen
İki dilim Ekmek

15 ara
Bir bardak süt
Beş dilim mandalina

Akşam 18
Bir kase çorba
Bir kofte
Bir lokma poğaça

Ara 81
Bir incir
Beş fındık
Bir yk uzum

Su üç lt yakın
45 dk yürüyüş

Ve limonlu tarçınlı çaya devam

benim ki emekli olursa ben çalışmaya başlıycam :)
bol bol oku olmadı 7 tane suya oku onu da iç kalp ferahlığı da verir

Tamam abla olmadi oyle deniyim simdi eşim iş icabi cumaya kadar yok bakalim nasil gecicek

niye posetsiz yeni kuralmi cikti
Bu arada prolugun hayirli olsun sana ugur getirsin:))

Evet abla artik poşet ucretli almanyadaki gbi biyandan iyi oldu ama alistiydim ben poşet olayina ya

Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik

Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Spor
50 dk kadar yuruyus

Sabah borek aksam lahmacun olmamis sanki dun de lahmacun yokmuydu senin menude

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…