Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne oldu guzelim haftasonuda gorunmedin
Cocuklar iyimi

Çocuklar iyi abla Beren çok daha iyi alya da hasta olmadan kurtardık gibi bi ara siteye giremedim şifremi falan unuttum da ben iyi değildim ya dün zaten bütün gün yılbaşı meselesinden dolayı yoğundum kuaför falan saç makyaj haftasonu da yılbaşı alışverişine çıktık ailelere arkadaşlara ben böyle minik hediyeler almayı seviyorum

Neyse kotu bisey olmasinda
Guzel telas bunlar

Artik cumaya odaklanalim :))))

niye posetsiz yeni kuralmi cikti
Bu arada prolugun hayirli olsun sana ugur getirsin:))
evet abla bugün itibariyle poşetler ücretli çevredeki poşet atığını azaltmak içinmiş herkes file ye dönüyor eskisi gibi ben ne file aldım daha ne birşey bakalım file alacağım poşetle uğraşamam madem kirlilik için para verip poşet almakta aynı mesele bence poşetciler file üretimine geçsin

Bizim burda hep paraliydi:))
Ama cogu yer onuda kaldirdi ya kesekagidi yada posetten daha kalin bisey var daha pahali

Evet böğrüm ağrıyor. Bana böbrek gibi geliyor ama acaba yumurtalık ağrısı mı böğrüme vurdu diye düşünüyorum

Leslieyi cok sevemedim ya zoraki yapiyorum eliptik bana daha guzel geliyor ondan yavas yavas alissin bunyem :)) hafta sonu temizlik yapamamistim carsi pazar geziyorum diye anneme birakmadan bugun halledeyim dedim :))
kolay gelsin rakibem
sagolasin canim simdide eliptige geciyorum bak seni de beklerim spora

Leslieyi cok sevemedim ya zoraki yapiyorum eliptik bana daha guzel geliyor ondan yavas yavas alissin bunyem :)) hafta sonu temizlik yapamamistim carsi pazar geziyorum diye anneme birakmadan bugun halledeyim dedim
Bende eliptigi sevemedim :)) tabi yapilsa cok faydali

Merhaba kızlar ben @nanekik in ablasıyım. Adım Aylin. 104 kilodan 74 kiloya düşmüştüm. Son zamanlarda baya kilo aldım.yarın sabah tartılıp bildiririm. Siteyi hiç kullanmadım biraz acemilik yaşayabilirim
Hoşgeldin canım
afiyet olsun

Çok geçmiş olsun canım

Spor güzel olmuş rakiibem lakin menü pek beğenmedim kuşburnu hem sabah hem arada fazla olmuş birinden biri de olsa iyiymis hurmada 3 tane olsaymış
Gayet güzel atlamışsın abla

kek olmasa güzel

Tabi olur cnm bende de oluyor
Onceki hafta 3-4 gun benimde agrimisti
Bitki cayi kahve cay icmemeye calis
Bol su ic yudum yudum gun icine yayarak
Hay Allah çay içmeyi bırakıp çılgınlar gibi bitki çayı içiyorum. Ondan oldu demek ki. Teşekkür ederim tavsiye için dediğin gibi yapayım.
Bitki caylarini hazir poset olarak kullaniyosan zaten cok zararli
Bazen hazır poşet bazen ottan demleme yapıyorum. Dikkat edeyim bundan sonra.
sağol Merveciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…