- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.701
Ne oldu guzelim haftasonuda gorunmedin
Cocuklar iyimi
Menunun yemek kismi guzel :)) sadece drinkler odem tutar bide kalorileri fazla tabi
Bol su, yesil cay falan ic
Neyse kotu bisey olmasindaÇocuklar iyi abla Beren çok daha iyi alya da hasta olmadan kurtardık gibi bi ara siteye giremedim şifremi falan unuttum daben iyi değildim ya dün zaten bütün gün yılbaşı meselesinden dolayı yoğundum kuaför falan saç makyaj haftasonu da yılbaşı alışverişine çıktık ailelere arkadaşlara ben böyle minik hediyeler almayı seviyorum
evet abla bugün itibariyle poşetler ücretli çevredeki poşet atığını azaltmak içinmiş herkes file ye dönüyor eskisi gibi ben ne file aldım daha ne birşey bakalım file alacağım poşetle uğraşamam madem kirlilik için para verip poşet almakta aynı mesele bence poşetciler file üretimine geçsinniye posetsiz yeni kuralmi cikti
Bu arada prolugun hayirli olsun sana ugur getirsin:))
Bizim burda hep paraliydi:))evet abla bugün itibariyle poşetler ücretli çevredeki poşet atığını azaltmak içinmiş herkes file ye dönüyor eskisi gibi ben ne file aldım daha ne birşey bakalım file alacağım poşetle uğraşamam madem kirlilik için para verip poşet almakta aynı mesele bence poşetciler file üretimine geçsin
Evet böğrüm ağrıyor. Bana böbrek gibi geliyor ama acaba yumurtalık ağrısı mı böğrüme vurdu diye düşünüyorumbugun donmuyolarmiydi :)
bende bi activa yedim simdi
agri kasiklarindami cnm
Bobrek olsa böğrün agrir heralde
ondan olabilir cnm
Fazla cayda iyi degil
sporda gelirse mutlaka fark eder cnm
Birden eliptik zorlamasin acaba lesliylemi baslasan
Birde aksamlara birazdaha dikjat et
bugun tatil degilmi
Ne temizligi :))
Aminnnnn ins. Cnm
Usuttunmu acaba cnmEvet böğrüm ağrıyor. Bana böbrek gibi geliyor ama acaba yumurtalık ağrısı mı böğrüme vurdu diye düşünüyorum
Üşüttüğüm özel bir durum hatırlamıyorum. Bitki çayı çok içiyorum ondan olur mu ki?Usuttunmu acaba cnm
Bitki cayi kahve falan cok icmedin degilmi
Tmm zuhal abla.Kahvaltini yumurtali peynirli bol yesillikli vs. Guzelce doyurucu yap
Sonra 1 ara yeter heralde
Aksam planda guzel
Pirinc oldugu icin ekmek olmasa iyi olur
Tabi olur cnm bende de oluyorÜşüttüğüm özel bir durum hatırlamıyorum. Bitki çayı çok içiyorum ondan olur mu ki?
Bitki caylarini hazir poset olarak kullaniyosan zaten cok zararliÜşüttüğüm özel bir durum hatırlamıyorum. Bitki çayı çok içiyorum ondan olur mu ki?
Diger turlude olsa fazlasi iyi degilBitki caylarini hazir poset olarak kullaniyosan zaten cok zararli
Leslieyi cok sevemedim ya zoraki yapiyorum eliptik bana daha guzel geliyor ondan yavas yavas alissin bunyem :)) hafta sonu temizlik yapamamistim carsi pazar geziyorum diye anneme birakmadan bugun halledeyim dedim :))bugun donmuyolarmiydi :)
bende bi activa yedim simdi
agri kasiklarindami cnm
Bobrek olsa böğrün agrir heralde
ondan olabilir cnm
Fazla cayda iyi degil
sporda gelirse mutlaka fark eder cnm
Birden eliptik zorlamasin acaba lesliylemi baslasan
Birde aksamlara birazdaha dikjat et
bugun tatil degilmi
Ne temizligi :))
Aminnnnn ins. Cnm
sagolasin canim simdide eliptige geciyorum bak seni de beklerim sporakolay gelsin rakibem
Bende eliptigi sevemedim :)) tabi yapilsa cok faydaliLeslieyi cok sevemedim ya zoraki yapiyorum eliptik bana daha guzel geliyor ondan yavas yavas alissin bunyem :)) hafta sonu temizlik yapamamistim carsi pazar geziyorum diye anneme birakmadan bugun halledeyim dedim
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben @nanekik in ablasıyım. Adım Aylin. 104 kilodan 74 kiloya düşmüştüm. Son zamanlarda baya kilo aldım.yarın sabah tartılıp bildiririm. Siteyi hiç kullanmadım biraz acemilik yaşayabilirim
afiyet olsunKahvalti. 07.30
1 sahan yumurta
Yarim dilim peynir
4 adet yesil zeytin
1 dilim ekmek
Arallarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle.12.30
Bol soganli ve biberli tavuk fajita
1 kse yogurtlu bugday
Aralarda cay ve kahve+ 6 7 adet kayisi cekirdegi
Aksam.19.00
2 kepce unsuz sebzeli kirmizi mercimek corbasi
1 firinda tavuk but ve sebzelerinden
1 kase cacik
Cayin yaninda 1 avuc yagsix tuzsuz patlamis misir ve 7 8 tane cig badem findik
Su.2.5 lt
Spor yok
Çok geçmiş olsun canımYeni yılınız hayırlı olsun arkadaşlar.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Sağlıklı, huzurlu ve incecik olma hayalimize kavuştuğumuz bir yıl olsun 2019.
Benim menü idare eder. Mahsurlu olarak 2 kaşık az şekerli sütlü irmik tatlısı yedim. Oğlum yaptı, kıramadım.
Yalnız böbrek mi yumurtalık mı bilmiyorum fena ağırlar içinde kıvranıyorum. O yüzden gün içinde de uğrayamadım. Burada aile hekimlikleri tatil. Acile gitsem sağlığınız için eve gitmeniz daha iyi deyip yolluyorlar. Yarın da tatil. Ağrı kesicilerle bekliyorum bakalım. Bir sürü de tercüme işi birikti annemler varken. Hasta olmamalıyım
Spor güzel olmuş rakiibem lakin menü pek beğenmedim kuşburnu hem sabah hem arada fazla olmuş birinden biri de olsa iyiymis hurmada 3 tane olsaymışkizlar telin sarji bitmişti birde bozuk zor ser ayarladım taktim dolsun diyede ellemedm daha da uyumuşum menü mu şimdi paylaşıyorum
Sabah 10 gibi
Yaklaşık 2 d.ekmek
Melemen
Marul
Peynir
2 tatlı kaşığı kuşburnu
Ara
1 sütlü kahve
2 t.k.kusburnu 5 hurma
Akşam 18
4 küçük bud
Yogurtlu Brokoli salatası
19
yeşil çay 2 gün kurusu
2.4lt su 40 dk eliptisk
Gayet güzel atlamışsın abla12 yi gecince misafirler gitti
Ortaligi mutfagi toparladim
Baya yoruldum bugun
Menumu yazip gecmise bakayim
Ama cevap verebilirmiyim bilmiyorum :))
10.30
1 yumurta omlet
Bikac catal peynir
5 zeytin
1 dil. C. Ekm.
14.30
1 tb firinda patlican
Yogurt
1 dil. C. Ekm
20.15 misafirler gec geldi
2 ks. Kavurma
2 ks. Firinda patlıcan
1 kofte
Salata
Yogurtlu pancar sal. 2-3ks.
Su 2lt
kek olmasa güzelMenüm
Sabah 10:30
1 ymurta
1 kk peynir
3 zeytin 1 dl ekmek
ara 2 sunta bisk
2 kayısı
ögle
17:
3 kaşık mısır haslama kavurma
1 kase yogurt
aksam 20 de dogumgunune gittik orda bir parça sade kek
gelince limnlu suyumu içtim
su1,5 lt
Neyse kotu bisey olmasinda
Guzel telas bunlar
Artik cumaya odaklanalim :))))
Hay Allah çay içmeyi bırakıp çılgınlar gibi bitki çayı içiyorum. Ondan oldu demek ki. Teşekkür ederim tavsiye için dediğin gibi yapayım.Tabi olur cnm bende de oluyor
Onceki hafta 3-4 gun benimde agrimisti
Bitki cayi kahve cay icmemeye calis
Bol su ic yudum yudum gun icine yayarak
Bazen hazır poşet bazen ottan demleme yapıyorum. Dikkat edeyim bundan sonra.Bitki caylarini hazir poset olarak kullaniyosan zaten cok zararli
sağol Merveciğim.Hoşgeldin canım
afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Spor güzel olmuş rakiibem lakin menü pek beğenmedim kuşburnu hem sabah hem arada fazla olmuş birinden biri de olsa iyiymis hurmada 3 tane olsaymış
Gayet güzel atlamışsın abla
kek olmasa güzel
Kese kağıdı herşeye olmuyor ama eskiden de poşet yokmuş zatenBizim burda hep paraliydi:))
Ama cogu yer onuda kaldirdi ya kesekagidi yada posetten daha kalin bisey var daha pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?