Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun guzel menu cnm

Guzel olmus cnm afiyet olsun

Spora da basladigima gore artik cok daha dikkatli olmam gerekiyor. Ramazan bayramina 6 ay var ve benim 11 kg fazlam var aslinda hedefe cok rahat ulasabilirim ve ulasacagim. Bayrama memlekete fit bir bayan olarak gidecegim

İnşallah Canım 11 kg çok az benimki nin yanın da
Sanki beni yarı yolda brakacaksın
hayrlısıyla verirsin tatlım inşallah

ben 90 lardan geldim buralara benimde yolum uzundu ama azimli olunca inan goz acip kapayincaya kadar gidiyor. Yeterki gercekten isteyelim sende insallah hedefledigin kiloya duseceksin ben inaniyorum

Menüm ( eksiyi görünce abartmışım, bi daha pazartesi - cuma hariç tartılmak yok)

Saat 8
2 yk şekersiz kuru kayısı hoşafı

Saat 9
2 yk kadar soğanlı yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık

Saat 11
Sütlü kahve

Saat 14
1 kase kabak çorbası
1 dilim pizza

Saat 17
1 portakal
10 tane kadar yer fıstığı

Saat 18.30
Kuşkonmaz haşlaması
3-4 dilim fırında tatlı patates

Su 2.5 lt
Spor 30 dk kondisyon bisikleti ( yürüyüşe çıkamadım, üşütürüm diye çekinerek, böbreklerim yüzünden)
30*2=60 puan Mehlikatun

Bugün sende mi geç yedin biraz karbonlu olmus afiyet olsun canim
Herkes erken yiyosun deyince bugun bilerek geciktirdim:)
Sagol canim
Gayet guzel:)
Sabah borek aksam lahmacun olmamis sanki dun de lahmacun yokmuydu senin menude
Bugun biraz kotu oldu gercekten
Hem pizza hem patates olmamis

ben 90 lardan geldim buralara benimde yolum uzundu ama azimli olunca inan goz acip kapayincaya kadar gidiyor. Yeterki gercekten isteyelim sende insallah hedefledigin kiloya duseceksin ben inaniyorum

Cidden mi ya maşallah sana
Ben de 88 le başladım
Ama bana çok uzak gözüküyor yada hiç
Çok yoruldum kısa surede verip kurtulayım
Diye hep yerim de saydım
İnşallah burası benim için uğurlu olur
Hele böyle azimli arkadaş olunca
Daha motive oluyorum
Başaracağım başaracağız inşallah Canım

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun

Ben ce menun iyi spor da var eksi görürsün umarım Canım

Spora da basladigima gore artik cok daha dikkatli olmam gerekiyor. Ramazan bayramina 6 ay var ve benim 11 kg fazlam var aslinda hedefe cok rahat ulasabilirim ve ulasacagim. Bayrama memlekete fit bir bayan olarak gidecegim
Zaman çabuk geçiyor, vakit kaybetmeden ver kurtul 11 kg’dan
Evet abim surekli soyluyo yesilcay fazla tuketmeyin diye hele form caylari cok zararliymis
Ah cahillik ettim işte şimdi acısını çekiyorum
Geçmiş olsun. En azından yürüyüş yapabilmen de iyi.
Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik

Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Su 2 lt belki yatana kadar daha cok olur
Spor
50 dk kadar yuruyus
Kardeş en iyisi yapmayın lahmacun. Azıcık kıyma için o kadar karbon almak ziyan. Fırında köfte salata en güzeli
Hayırlı olsun, inşallah çok güzel olur yeni takım
Sorma normal çayı bırakacağım diye saçmaladm. Artık tövbe. İnşallah şu ağrı da uzatmadan geçer
Eksi gelsin de gıdaklasam umurumda olmaz.
Afiyet olsun
Bende yumurta yemekten yumurta ağacı cikacak içimden rakibem
Yumurta iyidir
Afiyet olsun
Bence erken saatte hafif bir kahvaltı yapsam daha iyi olur.
Yol arkadaşı çok
Ne güzel darısı başımıza

Merhaba kızlar ben @nanekik in ablasıyım. Adım Aylin. 104 kilodan 74 kiloya düşmüştüm. Son zamanlarda baya kilo aldım.yarın sabah tartılıp bildiririm. Siteyi hiç kullanmadım biraz acemilik yaşayabilirim
Hosgeldin canim
tesekkur ederim gulum de biraz rahatsizlandim orayida sil burayida sonra yun yorganlar falan vardi onlarla ugrastum hurclara koyup kaldirdim birde alt katti supureyim dur bide merdivenleri supureyim derken cok kotu hasta oldum bende allerjik astim var e okadar toz, mahvoldum suanda nefes almakta ciddi zorlaniyorum

Tesekkur ederim tatlim

Kardeş en iyisi yapmayın lahmacun. Azıcık kıyma için o kadar karbon almak ziyan. Fırında köfte salata en güzeli

Aslinda arada bilerek karbon yiyorum bi kac gun sifir karbon yedim bu sefer vücut buna alisir diye korktum.

Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Benim toza hafif alerjim var o bile beni perişan ediyor.
İyi geceler kızlar nasılsıniz
İyi geceler Merveciğim, ağrılarım daha iyi şükür. Çocukları banyo yaptırdım, çamaşır katlıyorum. Çok tipik bir ev hali yani. Senden naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…