- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.741
Bugunki menum
Ogle. 12.00
2 yumurta ile ispanakli peynirli omlet
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
3 4 catal peynir
1 catal patatesli omlet tadina bakmak icindi
Ara.sekersiz nescafe
Aksam.18.30
1 tavuk but ve sebzelerinden
Salata
Cayin yanina 5 6 tane cig badem
Su.2.5 lt
Spor.30 dk eliptik=120 puan
Guzel olmus cnm afiyet olsunBenim menun
13. 00
Beş zeytin
Bir parça peynir
İki y k menemen
İki dilim Ekmek
15 ara
Bir bardak süt
Beş dilim mandalina
Akşam 18
Bir kase çorba
Bir kofte
Bir lokma poğaça
Ara 81
Bir incir
Beş fındık
Bir yk uzum
Su üç lt yakın
45 dk yürüyüş
Ve limonlu tarçınlı çaya devam
Spora da basladigima gore artik cok daha dikkatli olmam gerekiyor. Ramazan bayramina 6 ay var ve benim 11 kg fazlam var aslinda hedefe cok rahat ulasabilirim ve ulasacagim. Bayrama memlekete fit bir bayan olarak gidecegim
Guzel olmus cnm afiyet olsun
ben 90 lardan geldim buralara benimde yolum uzundu ama azimli olunca inan goz acip kapayincaya kadar gidiyor. Yeterki gercekten isteyelim sende insallah hedefledigin kiloya duseceksin ben inaniyorumİnşallah Canım 11 kg çok az benimki nin yanın da
Sanki beni yarı yolda brakacaksın
hayrlısıyla verirsin tatlım inşallah
Herkes erken yiyosun deyince bugun bilerek geciktirdim:)Bugün sende mi geç yedin biraz karbonlu olmus afiyet olsun canim
Gayet guzel:)Bugunki menum
Ogle. 12.00
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
3 4 catal peynir
Ara.sekersiz nescafe
Aksam.18.30
Salata
Su.2.5 lt
Bugun biraz kotu oldu gercektenSabah borek aksam lahmacun olmamis sanki dun de lahmacun yokmuydu senin menude
Hem pizza hem patates olmamisMenüm ( eksiyi görünce abartmışım, bi daha pazartesi - cuma hariç tartılmak yok)
Saat 8
2 yk şekersiz kuru kayısı hoşafı
Saat 9
2 yk kadar soğanlı yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Saat 11
Sütlü kahve
Saat 14
1 kase kabak çorbası
1 dilim pizza
Saat 17
1 portakal
10 tane kadar yer fıstığı
Saat 18.30
Kuşkonmaz haşlaması
3-4 dilim fırında tatlı patates
Su 2.5 lt
Spor 30 dk kondisyon bisikleti ( yürüyüşe çıkamadım, üşütürüm diye çekinerek, böbreklerim yüzünden)
30*2=60 puanMehlikatun
ben 90 lardan geldim buralara benimde yolum uzundu ama azimli olunca inan goz acip kapayincaya kadar gidiyor. Yeterki gercekten isteyelim sende insallah hedefledigin kiloya duseceksin ben inaniyorum
Menüm ( eksiyi görünce abartmışım, bi daha pazartesi - cuma hariç tartılmak yok)
Saat 8
2 yk şekersiz kuru kayısı hoşafı
Saat 9
2 yk kadar soğanlı yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Saat 11
Sütlü kahve
Saat 14
1 kase kabak çorbası
1 dilim pizza
Saat 17
1 portakal
10 tane kadar yer fıstığı
Saat 18.30
Kuşkonmaz haşlaması
3-4 dilim fırında tatlı patates
Su 2.5 lt
Spor 30 dk kondisyon bisikleti ( yürüyüşe çıkamadım, üşütürüm diye çekinerek, böbreklerim yüzünden)
30*2=60 puanMehlikatun
Zaman çabuk geçiyor, vakit kaybetmeden ver kurtul 11 kg’danSpora da basladigima gore artik cok daha dikkatli olmam gerekiyor. Ramazan bayramina 6 ay var ve benim 11 kg fazlam var aslinda hedefe cok rahat ulasabilirim ve ulasacagim. Bayrama memlekete fit bir bayan olarak gidecegim
Ah cahillik ettim işte şimdi acısını çekiyorumEvet abim surekli soyluyo yesilcay fazla tuketmeyin diye hele form caylari cok zararliymis
Geçmiş olsun. En azından yürüyüş yapabilmen de iyi.Aslında ben spor çok seviyorum şimdi sade ce yapabileceğim spor yürüyüştür ayak bileğim ameliyatlı
Doktorum yasakladı koşma zıplama yasak geçen yıla kadar leslie jilian çok yapıyordum Sana kolay gelsin canım inşallah bol eksiler diliyorum
Kardeş en iyisi yapmayın lahmacun. Azıcık kıyma için o kadar karbon almak ziyan. Fırında köfte salata en güzeliMenum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik
Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Su 2 lt belki yatana kadar daha cok olur
Spor
50 dk kadar yuruyus
Hayırlı olsun, inşallah çok güzel olur yeni takımMerhaba bayanlar nasiliz bugun herkes evde olunca hic giremedim oturma odasindaki tskim baya eskimisti onu alt kata indirdik salondakini oturma odasina aldik salonada yeni takim gelicek yarin bugun o yuzden temizlikle gecti kanepelerin altini bosalttim bosalan yerleri supur sil derken bu saat oldu yemegi gec yedik aksam yemegi yenmedi ama bu saatten sonra yemem artik bwnimkiler aciktik diyor onlri doyurup gelirim
Sorma normal çayı bırakacağım diye saçmaladm. Artık tövbe. İnşallah şu ağrı da uzatmadan geçerHay Allah geçmiş olsun geçende ben biraz abarttigimda olmuştu
Hep eliptik yapma ama canım alışıyor arada Leslie yap 5k si daha hareketli seviyorum onu
Kız çılgınlar gibi hemde
oo eksin çok iyi Allah kavustursun
Hem öğlen börek hemde akşam lahmacun olmamış
geçen haftaki planimseninkiler olmuş en azından yenileri de güle güle kullan canım
Eksi gelsin de gıdaklasam umurumda olmaz.Ben temizliği bitirdim ablamlar evlerine ulaşmış birde alisverise geldik ki bı de arkadaşlar çağırıyor ama bende şuan o enerji yok kendime uygun birşey bulup karnımı doyuracagim çok acıktım
Yılbaşı arefesi sadece tavuk göğüs bulabildjm şimdiden söyleyim iki gün gidakliycam
Afiyet olsuniyi akşamlar kızlar
Bugünki Menüm
Sabah 10.30
1b sekersiz cay
öğlen
12.30 1 dilim Ananas 3 tane Antep fıstığı1tb yumurta salatasi 1 kase yogurt 2 dilim ekmek
Ara
1 tane küçük tuzlu kurabiye
Akşam 17.30
2 dilim Ananas yoğurt
2 lt su
3 mil leslie
Yumurta iyidirBende yumurta yemekten yumurta ağacı cikacak içimden rakibem
Afiyet olsunBugunki menum
Ogle. 12.00
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
3 4 catal peynir
Ara.sekersiz nescafe
Aksam.18.30
Salata
Su.2.5 lt
Bence erken saatte hafif bir kahvaltı yapsam daha iyi olur.Benim menun
13. 00
Beş zeytin
Bir parça peynir
İki y k menemen
İki dilim Ekmek
15 ara
Bir bardak süt
Beş dilim mandalina
Akşam 18
Bir kase çorba
Bir kofte
Bir lokma poğaça
Ara 81
Bir incir
Beş fındık
Bir yk uzum
Su üç lt yakın
45 dk yürüyüş
Ve limonlu tarçınlı çaya devam
Yol arkadaşı çokİnşallah Canım 11 kg çok az benimki nin yanın da
Sanki beni yarı yolda brakacaksın
hayrlısıyla verirsin tatlım inşallah
Ne güzel darısı başımızaben 90 lardan geldim buralara benimde yolum uzundu ama azimli olunca inan goz acip kapayincaya kadar gidiyor. Yeterki gercekten isteyelim sende insallah hedefledigin kiloya duseceksin ben inaniyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
Ben ce menun iyi spor da var eksi görürsün umarım Canım
Bence erken saatte hafif bir kahvaltı yapsam daha iyi olur.
Yol arkadaşı çok
Hosgeldin canimMerhaba kızlar ben @nanekik in ablasıyım. Adım Aylin. 104 kilodan 74 kiloya düşmüştüm. Son zamanlarda baya kilo aldım.yarın sabah tartılıp bildiririm. Siteyi hiç kullanmadım biraz acemilik yaşayabilirim
tesekkur ederim gulum de biraz rahatsizlandim orayida sil burayida sonra yun yorganlar falan vardi onlarla ugrastum hurclara koyup kaldirdim birde alt katti supureyim dur bide merdivenleri supureyim derken cok kotu hasta oldum bende allerjik astim var e okadar toz, mahvoldum suanda nefes almakta ciddi zorlaniyorumHay Allah geçmiş olsun geçende ben biraz abarttigimda olmuştu
Hep eliptik yapma ama canım alışıyor arada Leslie yap 5k si daha hareketli seviyorum onu
Kız çılgınlar gibi hemde
oo eksin çok iyi Allah kavustursun
Hem öğlen börek hemde akşam lahmacun olmamış
geçen haftaki planimseninkiler olmuş en azından yenileri de güle güle kullan canım
Tesekkur ederim tatlimZaman çabuk geçiyor, vakit kaybetmeden ver kurtul 11 kg’dan
Ah cahillik ettim işte şimdi acısını çekiyorum
Geçmiş olsun. En azından yürüyüş yapabilmen de iyi.
Kardeş en iyisi yapmayın lahmacun. Azıcık kıyma için o kadar karbon almak ziyan. Fırında köfte salata en güzeli
Hayırlı olsun, inşallah çok güzel olur yeni takım
Sorma normal çayı bırakacağım diye saçmaladm. Artık tövbe. İnşallah şu ağrı da uzatmadan geçer
Eksi gelsin de gıdaklasam umurumda olmaz.
Afiyet olsun
Yumurta iyidir
Afiyet olsun
Bence erken saatte hafif bir kahvaltı yapsam daha iyi olur.
Yol arkadaşı çok
Ne güzel darısı başımıza
Kardeş en iyisi yapmayın lahmacun. Azıcık kıyma için o kadar karbon almak ziyan. Fırında köfte salata en güzeli
Evet hasta hissedince kendimi saldım kendimi. Ama tatlı patates bi tık daha iyi diye biliyorum normal patatese kıyaslaHerkes erken yiyosun deyince bugun bilerek geciktirdim:)
Sagol canim
Gayet guzel:)
Bugun biraz kotu oldu gercekten
Hem pizza hem patates olmamis
Yok kuzum bismillah ne kadar karbonsuz kaldın daha
Aslinda arada bilerek karbon yiyorum bi kac gun sifir karbon yedim bu sefer vücut buna alisir diye korktum.
İyi geceler tatlımIyi geceler kizlar kizimi uyuttum hemen uyku moduna geciyorum yarin gorusuruz.
Geçmiş olsun, dikkat et kendine. Benim toza hafif alerjim var o bile beni perişan ediyor.Hosgeldin canim
tesekkur ederim gulum de biraz rahatsizlandim orayida sil burayida sonra yun yorganlar falan vardi onlarla ugrastum hurclara koyup kaldirdim birde alt katti supureyim dur bide merdivenleri supureyim derken cok kotu hasta oldum bende allerjik astim var e okadar toz, mahvoldum suanda nefes almakta ciddi zorlaniyorum
İyi geceler Merveciğim, ağrılarım daha iyi şükür. Çocukları banyo yaptırdım, çamaşır katlıyorum. Çok tipik bir ev hali yani. Senden naber?İyi geceler kızlar nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?