- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.781
Şirnasmasa bile ayni ortamda olunca yine alirdiHastaydi abla yani görünürde degil ama lenfodenit olmuştu boğaz işte dedik sirnasmayin diye ama çok seviyor abisini oda kardeşini cup cup öpüşüp durdular ne olacak ben bekliyordum böyle bir sonuç
kesje yolu birazdaha uzatsaydin :)) kafa dinlemis olurdunMarkette gitmem gerekti abla ordan onu değerlendirdim yürüyüş yolunda bir tür attim
ben eylulde gitmistim bu sefer negatif sok oldularEvet ikimiz de bunu başarmalıyız, hem kendimiz hem sevdiklerimiz için
Bisiklet 15 dk’dan sonra sıkıyor. Kız da rahat vermiyor, ben de Ben de diye tutturuyor. Ama karar verdi en az üç gün spor kesin yapacağım
İnşallah canım ikimizde güzel eksiler görürüz bu haftaYaa o azıcık verse benim yüzdeyi geçer. İkimiz de iyi bir yüzde yakalarız inş.Habinar
Amin. İçimde bir hüzün var gittikleri için. Bi de kendini çok yordu kuzum annem, yardım edeceğim diyeGerçekten ne güzel olur anneciğim beni incecik görse
Dünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Günaydın kızlar minik kızımı Okula göndermeğe hazırlıyorum
Günaydın kolay gelsingünaydın kızlar
4 günlük tatilden sonra işbaşı yapmak zor geldi valla hala uykum var
Teşekkür ederim. Hepimiz için öyle olur umarım.İnşallah canım ikimizde güzel eksiler görürüz bu hafta
Anneciğinle bi dahaki sefere incecik karşılaşman dileğiyle
Geçmiş olsun ağrın nasıl oldu
Artık Cuma’ya yaklaştığımız için iyi ama akşam daha iyi birşeyler yiyebilirdin, sebze, et gibi.Dünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Çok hafif çok da güzel darısı bana son 2 gün için.Dünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Su dışında gayet normal bir menü. Can sıkmaya gerek yok. :) Bir de benim menüleri gör :) Neyse bundan sonra normal ilerleyeceğim ne de olsa.Menü
Sabah(12:00)
1 dilim sarı buğday ekmeği
1 yumurta
1/2 kk peynir
Kırmızı biber
Ara(16:00)
Çay
5 fındık
6 leblebi
2 badem
Akşam (20:00)
100g et döner
Ayran
Su :1 lt Spor: yok
Yarın tüm duzenimle geri dönüyorum inşallah
Çok sık yemen dışında öyle pek bir abartı göremedim. 1 dilim pizza da 2 dilim ekmek gibi düşün. Sadece çok sık yemen vücudundaki şekeri hep aynı seviyede tutacak. Bunun dışında çok sorun yapma derim. :)Menüm ( eksiyi görünce abartmışım, bi daha pazartesi - cuma hariç tartılmak yok)
Saat 8
2 yk şekersiz kuru kayısı hoşafı
Saat 9
2 yk kadar soğanlı yumurta
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Domates salatalık
Saat 11
Sütlü kahve
Saat 14
1 kase kabak çorbası
1 dilim pizza
Saat 17
1 portakal
10 tane kadar yer fıstığı
Saat 18.30
Kuşkonmaz haşlaması
3-4 dilim fırında tatlı patates
Su 2.5 lt
Spor 30 dk kondisyon bisikleti ( yürüyüşe çıkamadım, üşütürüm diye çekinerek, böbreklerim yüzünden)
30*2=60 puan @Mehlikatun
Menum kizlar
Sabah12
1 mandalina
Ogle13
1 dilim ispanakli borek
2 kk peynir
3 zeytin
1 tk labne
Ara
2 findik
Aksam17.15
1 tek lahmacun ev yapimi
2 bar ayran
Su 2 lt belki yatana kadar daha cok olur
Spor
50 dk kadar yuruyus
Günaydın kızlar minik kızımı Okula göndermeğe hazırlıyorum
günaydın kızlar
4 günlük tatilden sonra işbaşı yapmak zor geldi valla hala uykum var
Oğlum üşütmüş. Gece ayağa dikti bizi ateş kusma. Zaten bende yatakta kıvranıyordum ağrıdan. Bugün dört tane de öğrenci gelecek.
Not: kendi mesajımı okuyunca vehamete kapıldım. Düzeltme yapayım. Oğlum daha iyi şimdi. Ağrım azaldı. Belki öğrencilerden birini iptal ederim. Bu halimize hamdolsun. Hepinize kolay gelsin, sağlıklı beslendiğiniz güzel bir gün olsun.
Gunaydinlar tatil donusu dolu dizgin islere basladik. Sabah cok mutlu oldum eksiye gecmisim :)) cumaya kadar ohoo daha cook gider hedefimi tutturacagim insallah. Ara ara gelmeye calisirim bebisleri hasta olanlar cok gecmis olsun
Günaydınlar
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit bir yıl dilerim....
Yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım. Öksürüğüm azaldı , halsizlik ve baş dönmesi devam ediyor. Yalnız başıma çok birşey yapamıyorum. İşe dönmem lazım artık ama nasıl döneceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Çok sakin sıradan bir yılbaşı akşamı geçirdim. Annem ve ben hasta olunca dışarı programımız iptal oldu. Abimler bize geldi, sakince huzurla akşam yemeğimizi yedik, 12 de birbirimize sarıldık, birlikte sağlıklı bir yıl geçirmeyi diledik. Sonrasında ben uyudum zaten.
İlk defa alkolsüz bir yılbaşı gecesi geçirdim :)
Benden haberler şimdilik bunlar.... Bakalım sizler neler yapmışsınız, nasılsınız?
@mefkurem canımın içi, iyiyim diyorum ve daha iyi olacağım Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?