- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.801
Güzel dileklerin için teşekkür ederim tuğçecim.Günaydınlar
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit bir yıl dilerim....
Yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım. Öksürüğüm azaldı , halsizlik ve baş dönmesi devam ediyor. Yalnız başıma çok birşey yapamıyorum. İşe dönmem lazım artık ama nasıl döneceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Çok sakin sıradan bir yılbaşı akşamı geçirdim. Annem ve ben hasta olunca dışarı programımız iptal oldu. Abimler bize geldi, sakince huzurla akşam yemeğimizi yedik, 12 de birbirimize sarıldık, birlikte sağlıklı bir yıl geçirmeyi diledik. Sonrasında ben uyudum zaten.
İlk defa alkolsüz bir yılbaşı gecesi geçirdim :)
Benden haberler şimdilik bunlar.... Bakalım sizler neler yapmışsınız, nasılsınız?
@mefkurem canımın içi, iyiyim diyorum ve daha iyi olacağım Allahın izniyle
gittiniz mi doktora kuzeyin ateşi boğaz enfeksiyonundan mı çıkıyormuş gülümGeçtiğimiz günlerde çıkanlar hafifti şimdi bildigin sayıkliyor, randevu aldım yarın çocuk doktoruna kesin bogazi fena o zaman böyle oluyor
Afiyet olsun canım güzel
İnşallah canım sağol
verdim canım ama sayıkliyor takipte kalacağım
bu halde ne işe başlaması git doktordan raporunu uzat gülüm böyle işe falan gidilmez daha başın dönüyormuş allah korusun başka bir şey olurGünaydınlar
Yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım. Öksürüğüm azaldı , halsizlik ve baş dönmesi devam ediyor. Yalnız başıma çok birşey yapamıyorum. İşe dönmem lazım artık ama nasıl döneceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Çok sakin sıradan bir yılbaşı akşamı geçirdim. Annem ve ben hasta olunca dışarı programımız iptal oldu. Abimler bize geldi, sakince huzurla akşam yemeğimizi yedik, 12 de birbirimize sarıldık, birlikte sağlıklı bir yıl geçirmeyi diledik. Sonrasında ben uyudum zaten.
Benden haberler şimdilik bunlar.... Bakalım sizler neler yapmışsınız, nasılsınız?
ayyyy çok heyecanlıyım hem deGunaydin canim, doguma 3 haftanmi kaldi heycanlimisin :) alisveris bittimi hastane cantan hazirmi
Çok enerjik gördüm seni maşallah.selaaammmmm uğur böcüklerimmm kır papatyalarımmm
evi toparladım mutfağa süpürge kaldı sadece yüzüme de kil maskesi yaptım sonrası birde sıkılaştırıcı maske yapıp kremleri sürdüm mü tamamdır :)
bu gün erkenden kahvaltımı yaptım 9 da:) bünye şaşırsın didim inşallah şaşırır da eksiye geçerim suyumu tekrar kontrol ederek içicem az olmasın su hayattır candır eviniz de varsa gül sabunu suyu v.s. bol bol koklayın beynin tireşim dalgalarını çok güzel arttırıyormuş yeter ki gül kokusu olsun
Gunaydinlarr
Gunaydin cnm kolay gelsinn
Gunaydin canim, doguma 3 haftanmi kaldi heycanlimisin :) alisveris bittimi hastane cantan hazirmi
Cok gecmis olsun ikinizede cnm daha iyi olmaniza sevindm
Gunaydin cnm eksi gormussun cok sevindm
Gunaydin cnm daha iyi olmana cok sevindm yilbasinda cok iyi yapmissiniz dinlenmelisin bence biraz daha is icin acele etmesenmi acaba
Güzel dileklerin için teşekkür ederim tuğçecim.
Geçmiş olsun. Sağlıklı bir sene dilerim hepimize.
Ben 1 bardak alkol aldım yılbaşı akşamı, şimdi yalan söylemeyeceğim.
Çok güzel bir yılbaşıydı.
Herşeye rağmen oldukça kontrollü davrandığımı düşünüyorum.
bu halde ne işe başlaması git doktordan raporunu uzat gülüm böyle işe falan gidilmez daha başın dönüyormuş allah korusun başka bir şey olur
selaaammmmm uğur böcüklerimmm kır papatyalarımmm
evi toparladım mutfağa süpürge kaldı sadece yüzüme de kil maskesi yaptım sonrası birde sıkılaştırıcı maske yapıp kremleri sürdüm mü tamamdır :)
bu gün erkenden kahvaltımı yaptım 9 da:) bünye şaşırsın didim inşallah şaşırır da eksiye geçerim suyumu tekrar kontrol ederek içicem az olmasın su hayattır candır eviniz de varsa gül sabunu suyu v.s. bol bol koklayın beynin tireşim dalgalarını çok güzel arttırıyormuş yeter ki gül kokusu olsun
1 haftadır tatil olduğumuz için işyerimiz oldukça soğuk. İçime tayt giydim ama nafile. Dondum
Sıcak su içip duruyorum
Eşim Evde Olduğunda Mümkun mertebe ben gitmeye çalışıyorum canım gülsima doğmadan önce birde havalar guzelkebde ikisini alır giderdim pazara marketeEvet ikimiz de bunu başarmalıyız, hem kendimiz hem sevdiklerimiz için
Bisiklet 15 dk’dan sonra sıkıyor. Kız da rahat vermiyor, ben de Ben de diye tutturuyor. Ama karar verdi en az üç gün spor kesin yapacağım.
Evet ya hemen gark etti galiba sağolun valla iyi ki size sormuşum.
Ne güzel olmuş, hep markete git sen
Aksam yemeği vaktiydi abla ondan pek uzatmak istemedim geç çıktım markete erken çıkaydim iyidiŞirnasmasa bile ayni ortamda olunca yine alirdi
Gece cok cikmaz ins.
kesje yolu birazdaha uzatsaydin :)) kafa dinlemis olurdun
ben eylulde gitmistim bu sefer negatif sok oldular
Babam o kadar vermisken nasil kiydin kendine dedi
Benimkilerde hep benim kiloma takik
Bi taraftan anliyirum ama diger taraftan huzursuz ediyor beni
Annem hep telde soruyor diyet yapiyonmu kilo verdinmi vs.
Gayet İyi Olmuş CanimDünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Daha İyi Olmanıza Çok Sevindim Canım İnşallah Daha İyi olunOğlum üşütmüş. Gece ayağa dikti bizi ateş kusma. Zaten bende yatakta kıvranıyordum ağrıdan. Bugün dört tane de öğrenci gelecek.
Not: kendi mesajımı okuyunca vehamete kapıldım. Düzeltme yapayım. Oğlum daha iyi şimdi. Ağrım azaldı. Belki öğrencilerden birini iptal ederim. Bu halimize hamdolsun. Hepinize kolay gelsin, sağlıklı beslendiğiniz güzel bir gün olsun.
daha iyi olmana çok sevindim tugcem tez zamanda toparlanır sin inşallahGünaydınlar
Teşekkür ederim canım.
Alkolün telafisi yapılır, iyi yapmışsın afiyet olsun :)
Yılın da akşamın gibi güzel geçsin inşallah
aman kuzum dikkat et, sakın hasta olma iyi koru kendini
tek sen değilsin gülüm havanın basınçla yüklü olması bedeni kırık halsiz bırakıyor herkes genelde halsiz hafif baş ağrısı ve kafa dağınıklığı var ben müzik v.s. dinleyip enerjimi yükseltiyorum daa şimdi uykum geliyoor :)Çok enerjik gördüm seni maşallah.
Gül suyu çok da faydalı :)
Bugün bir tek benim mi halim yok acaba
dün gece okudum gülüm tek tek kuru otlar taze otlar bitkilerin bile yaydığı titreşim enerjilerini ölçmüşler gül yağı yazıyordu en yüksek titreşimli olan sonrada nane vardıGünaydın canım benim
Maalesef rapor olayı daha fazla olmuyor bankada. arkadaşlarım sağolsunlar göz kulak oluyorlar, müşterilerim de idare ediyor. Bakalım gün nasıl geçecek?
Teşekkür ederim canım.
Alkolün telafisi yapılır, iyi yapmışsın afiyet olsun :)
Yılın da akşamın gibi güzel geçsin inşallah
Kuzum mecbur ya, bankada rapor bir yere kadar geçerli. İdare edecem artık. Akşamları direkt eve gidecem zaten,spor olayına zorunlu ara verdim.
kil maskesi sonrası surattaki o pürüzsüzlüğe bayılıyorum
gül kokusunu ilk defa duydum, temin edip deneyeyim hemen.
aman kuzum dikkat et, sakın hasta olma iyi koru kendini
Kolay gelsin öğretmenimMerhaba bayanlar nasiliz bugun herkes evde olunca hic giremedim oturma odasindaki tskim baya eskimisti onu alt kata indirdik salondakini oturma odasina aldik salonada yeni takim gelicek yarin bugun o yuzden temizlikle gecti kanepelerin altini bosalttim bosalan yerleri supur sil derken bu saat oldu yemegi gec yedik aksam yemegi yenmedi ama bu saatten sonra yemem artik bwnimkiler aciktik diyor onlri doyurup gelirim
güzelBugunki menum
Ogle. 12.00
2 yumurta ile ispanakli peynirli omlet
1 dilim ekmek
3 yesil zeytin
3 4 catal peynir
1 catal patatesli omlet tadina bakmak icindi
Ara.sekersiz nescafe
Aksam.18.30
1 tavuk but ve sebzelerinden
Salata
Cayin yanina 5 6 tane cig badem
Su.2.5 lt
Spor.30 dk eliptik=120 puan
akşamki ara tam kactaBenim menun
13. 00
Beş zeytin
Bir parça peynir
İki y k menemen
İki dilim Ekmek
15 ara
Bir bardak süt
Beş dilim mandalina
Akşam 18
Bir kase çorba
Bir kofte
Bir lokma poğaça
Ara 81
Bir incir
Beş fındık
Bir yk uzum
Su üç lt yakın
45 dk yürüyüş
Ve limonlu tarçınlı çaya devam
+600 ya sen mervecim bu hafta sana layık rakip olamadım sevgili rakibem diyirsen böyle muhabbetli muhabbetli yarisalim derken bana yarışi unutturuyorsunSevgili Rakiibem kilo durumun nediristikrar1986
bu hafta benimde iyi değil bakalım bugünle yarın ne getirecek henüz Bi eksim yokKolay gelsin öğretmenim
güzel
akşamki ara tam kacta
+600 ya sen mervecim bu hafta sana layık rakip olamadım sevgili rakibem diyirsen böyle muhabbetli muhabbetli yarisalim derken bana yarışi unutturuyorsun
inşallah önemli bir şey yoktur canimKızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?