Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel dileklerin için teşekkür ederim tuğçecim.
Geçmiş olsun. Sağlıklı bir sene dilerim hepimize.
Ben 1 bardak alkol aldım yılbaşı akşamı, şimdi yalan söylemeyeceğim.
Çok güzel bir yılbaşıydı.
Herşeye rağmen oldukça kontrollü davrandığımı düşünüyorum.

gittiniz mi doktora kuzeyin ateşi boğaz enfeksiyonundan mı çıkıyormuş gülüm

bu halde ne işe başlaması git doktordan raporunu uzat gülüm böyle işe falan gidilmez daha başın dönüyormuş allah korusun başka bir şey olur

selaaammmmm uğur böcüklerimmm kır papatyalarımmm
evi toparladım mutfağa süpürge kaldı sadece yüzüme de kil maskesi yaptım sonrası birde sıkılaştırıcı maske yapıp kremleri sürdüm mü tamamdır :)
bu gün erkenden kahvaltımı yaptım 9 da:) bünye şaşırsın didim inşallah şaşırır da eksiye geçerim suyumu tekrar kontrol ederek içicem az olmasın su hayattır candır eviniz de varsa gül sabunu suyu v.s. bol bol koklayın beynin tireşim dalgalarını çok güzel arttırıyormuş yeter ki gül kokusu olsun

Çok enerjik gördüm seni maşallah.
Gül suyu çok da faydalı :)
Bugün bir tek benim mi halim yok acaba

1 haftadır tatil olduğumuz için işyerimiz oldukça soğuk. İçime tayt giydim ama nafile. Dondum
Sıcak su içip duruyorum

Günaydın canım benim

Maalesef rapor olayı daha fazla olmuyor bankada. arkadaşlarım sağolsunlar göz kulak oluyorlar, müşterilerim de idare ediyor. Bakalım gün nasıl geçecek?

Teşekkür ederim canım.
Alkolün telafisi yapılır, iyi yapmışsın afiyet olsun :)
Yılın da akşamın gibi güzel geçsin inşallah

bu halde ne işe başlaması git doktordan raporunu uzat gülüm böyle işe falan gidilmez daha başın dönüyormuş allah korusun başka bir şey olur

Kuzum mecbur ya, bankada rapor bir yere kadar geçerli. İdare edecem artık. Akşamları direkt eve gidecem zaten,spor olayına zorunlu ara verdim.

kil maskesi sonrası surattaki o pürüzsüzlüğe bayılıyorum
gül kokusunu ilk defa duydum, temin edip deneyeyim hemen.

1 haftadır tatil olduğumuz için işyerimiz oldukça soğuk. İçime tayt giydim ama nafile. Dondum
Sıcak su içip duruyorum

aman kuzum dikkat et, sakın hasta olma iyi koru kendini

Günaydın kızlar
Dünkü menüm

Sabah
sahanda12.00 1 dlm ekmek 2 yumurta chialı kabaklı yeşillik

Öğlen 1 muz 2 kuru incir 2 ceviz

Akşam
1 tabak pırasa yemeği (doymadım )1 dlm ekmek de yedim.

22 .00 1 muz 1 avuç leblebi

Spor yok
Şu 1.5 lt

Eşim Evde Olduğunda Mümkun mertebe ben gitmeye çalışıyorum canım gülsima doğmadan önce birde havalar guzelkebde ikisini alır giderdim pazara markete
Aksam yemeği vaktiydi abla ondan pek uzatmak istemedim geç çıktım markete erken çıkaydim iyidi
Dünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Gayet İyi Olmuş Canim
Daha İyi Olmanıza Çok Sevindim Canım İnşallah Daha İyi olun
daha iyi olmana çok sevindim tugcem tez zamanda toparlanır sin inşallah

Teşekkür ederim canım.
Alkolün telafisi yapılır, iyi yapmışsın afiyet olsun :)
Yılın da akşamın gibi güzel geçsin inşallah

aman kuzum dikkat et, sakın hasta olma iyi koru kendini

Hepimizin senesi harika geçsin inşallah.
Hep mutlu olalım, hep gülelim, sıkıntı dediklerimiz bir anlık olsun devamı kahkaha olsun
Teşekkür ederim, dikkat edelim havalar baya soğudu.

Çok enerjik gördüm seni maşallah.
Gül suyu çok da faydalı :)
Bugün bir tek benim mi halim yok acaba
tek sen değilsin gülüm havanın basınçla yüklü olması bedeni kırık halsiz bırakıyor herkes genelde halsiz hafif baş ağrısı ve kafa dağınıklığı var ben müzik v.s. dinleyip enerjimi yükseltiyorum daa şimdi uykum geliyoor :)

dün gece okudum gülüm tek tek kuru otlar taze otlar bitkilerin bile yaydığı titreşim enerjilerini ölçmüşler gül yağı yazıyordu en yüksek titreşimli olan sonrada nane vardı

Kolay gelsin öğretmenim
güzel

akşamki ara tam kacta

Sevgili Rakiibem kilo durumun nedir istikrar1986
+600 ya sen mervecim bu hafta sana layık rakip olamadım sevgili rakibem diyirsen böyle muhabbetli muhabbetli yarisalim derken bana yarışi unutturuyorsun

Günaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz

Kolay gelsin öğretmenim
güzel

akşamki ara tam kacta

+600 ya sen mervecim bu hafta sana layık rakip olamadım sevgili rakibem diyirsen böyle muhabbetli muhabbetli yarisalim derken bana yarışi unutturuyorsun
bu hafta benimde iyi değil bakalım bugünle yarın ne getirecek henüz Bi eksim yok

inşallah önemli bir şey yoktur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…