- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.821
Cok gecmis olsunocnmKızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz
Kızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz
bu hafta daha dayan sonra bitiyor zaten cnmgünaydın kızlar
4 günlük tatilden sonra işbaşı yapmak zor geldi valla hala uykum var
guzel olmus cnmDünki menüm
Sabah 11
1 yumurta
3 yeşil zeytin
2 çeri 1 küçük salatalık
1 dl çavdar ekmeği
1tk bal
15 gibi
2 ceviz
Akşam 18
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2 litreyi geçer
Spor yok
Gecmis olsun cnmOğlum üşütmüş. Gece ayağa dikti bizi ateş kusma. Zaten bende yatakta kıvranıyordum ağrıdan. Bugün dört tane de öğrenci gelecek.
Not: kendi mesajımı okuyunca vehamete kapıldım. Düzeltme yapayım. Oğlum daha iyi şimdi. Ağrım azaldı. Belki öğrencilerden birini iptal ederim. Bu halimize hamdolsun. Hepinize kolay gelsin, sağlıklı beslendiğiniz güzel bir gün olsun.
iyi vakit gecirmene sevindin cnmHerkese iyi seneler diliyorum. İşteyim. Dün akşam eve döndük.
Oldukça yorucu ama keyifli bir yolculuktu.
Menülerimi aksatmamaya çalıştım. Dünü yazayım sonra da biraz geçmişe bakayım.
biraz cissli olmus ama aksami iyi kapatmışinSalı-
Sabah 10.00- Yarım simit biraz zeytin 1 kk dil peynir 1 bardak süt.
Öğlen 12.00 : 1 küçük gofret (Yoldaydık)
Akşam: 16.00- 1 kase mercimek çorbası ve Ciğer şiş 1 bardak ayran.
Ara: 18.00- Yarım portakal.
Su: 1 lt.
Spor: Yok.
Dün itibariyle evime geldim. Çok abartmamaya çalışsam da kaçırdıklarım maalesef var. Bugün kapuska yapacağız. Bununla beslenip şişliği atmam lazım vücudumdan.
ohhh guzel bi haber gelmisGunaydinlar tatil donusu dolu dizgin islere basladik. Sabah cok mutlu oldum eksiye gecmisim :)) cumaya kadar ohoo daha cook gider hedefimi tutturacagim insallah. Ara ara gelmeye calisirim bebisleri hasta olanlar cok gecmis olsun
Ins. Daha da iyi ol cnmGünaydınlar
Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve fit bir yıl dilerim....
Yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım. Öksürüğüm azaldı , halsizlik ve baş dönmesi devam ediyor. Yalnız başıma çok birşey yapamıyorum. İşe dönmem lazım artık ama nasıl döneceğim konusunda hiçbir fikrim yok.
Çok sakin sıradan bir yılbaşı akşamı geçirdim. Annem ve ben hasta olunca dışarı programımız iptal oldu. Abimler bize geldi, sakince huzurla akşam yemeğimizi yedik, 12 de birbirimize sarıldık, birlikte sağlıklı bir yıl geçirmeyi diledik. Sonrasında ben uyudum zaten.
İlk defa alkolsüz bir yılbaşı gecesi geçirdim :)
Benden haberler şimdilik bunlar.... Bakalım sizler neler yapmışsınız, nasılsınız?
@mefkurem canımın içi, iyiyim diyorum ve daha iyi olacağım Allahın izniyle
Tabi siskinlik yapmasi kotu oldugu anlamina gelmez :) gunluk siskinlik onlarHerkesi alıntı yapamıyorum fakat dün akşam karşıma çıkan bir postu sizinle paylaşmak istedim.Mefkurem sporun onda şişkinlik yaptığından bahsetmiş.
Bunu incelerseniz tam bizim grupluk diye düşündüm.
Masallah enerjin böyle devam etsin cnmselaaammmmm uğur böcüklerimmm kır papatyalarımmm
evi toparladım mutfağa süpürge kaldı sadece yüzüme de kil maskesi yaptım sonrası birde sıkılaştırıcı maske yapıp kremleri sürdüm mü tamamdır :)
bu gün erkenden kahvaltımı yaptım 9 da:) bünye şaşırsın didim inşallah şaşırır da eksiye geçerim suyumu tekrar kontrol ederek içicem az olmasın su hayattır candır eviniz de varsa gül sabunu suyu v.s. bol bol koklayın beynin tireşim dalgalarını çok güzel arttırıyormuş yeter ki gül kokusu olsun
Aksam tek pirasayla tabiki doymazsin cnm salata yogurtta olmaliydiGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
sahanda12.00 1 dlm ekmek 2 yumurta chialı kabaklı yeşillik
Öğlen 1 muz 2 kuru incir 2 ceviz
Akşam
1 tabak pırasa yemeği (doymadım )1 dlm ekmek de yedim.
22 .00 1 muz 1 avuç leblebi
Spor yok
Şu 1.5 lt
evet ablacım yarın son günüm işyerindebu hafta daha dayan sonra bitiyor zaten cnm
guzel olmus cnm
Gecmis olsun cnm
Agrin gecmiyosa bi dr a gitmen lazim
iyi vakit gecirmene sevindin cnm
biraz cissli olmus ama aksami iyi kapatmışin
Lahana iyice sisirmesin
ohhh guzel bi haber gelmis
Ins. Daha da iyi ol cnm
İşe gitmisin gerci
Tabi siskinlik yapmasi kotu oldugu anlamina gelmez :) gunluk siskinlik onlar
Masallah enerjin böyle devam etsin cnm
Aksam tek pirasayla tabiki doymazsin cnm salata yogurtta olmaliydi
Aksam arasi muz olmasa iyiymis
Tunaydinnnnnnn guzellerrr
Artik karbonlar kalksin menulerden
Cumanin ayak sesleri geliyor :))
ayyyy çok heyecanlıyım hem de
bi de korkuyorum
daha hiçbirşeyim hazır değil
acayip tembelim erken gelse öylece kalakalırım valla
Sen 2 gunde onu eksiye cevirirsin cnm600 ya sen mervecim bu hafta sana layık rakip olamadım sevgili rakibem diyirsen böyle muhabbetli muhabbetli yarisalim derken bana yarışi unutturuyorsun
Gunaydin cnm kolay gelsinn
Birini oglen birini aksam ye cnm yaninda salata yogurtGünaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz
Bencede baya farkeder cnmBen ekmeği kestim bana onun faydası çok oluyor o yüzden bu hafta drinkleri dengeler belki diye düşünüyorum
canım cuma itibariyle izne ayrılıyorum hayırlısıyla o gün başlayacağımAllah korusun canım ama hazırla önceden son günler daha zor olur bence
Ohhh iyice dinlen cnm hem eksiklerini tamamlarsinevet ablacım yarın son günüm işyerinde
Menu gayet guzel olmus cnmBen dünkü menüyü yazayım dün çok erken uyudum gece uyuyamadım falan saçma sapan oldu bugünde işe gelcem diye dedim uykumu alayım bari doğru düzgün
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Akşam 18.00
Fırında bol baharatlı tavuk
Bol salata
Su 3 lt içtim
Edibe Allah seni ya çok şükürOğlum üşütmüş. Gece ayağa dikti bizi ateş kusma. Zaten bende yatakta kıvranıyordum ağrıdan. Bugün dört tane de öğrenci gelecek.
Not: kendi mesajımı okuyunca vehamete kapıldım. Düzeltme yapayım. Oğlum daha iyi şimdi. Ağrım azaldı. Belki öğrencilerden birini iptal ederim. Bu halimize hamdolsun. Hepinize kolay gelsin, sağlıklı beslendiğiniz güzel bir gün olsun.
Kuzey nasil oldu tatlumEdibe Allah seni ya çok şükür
Hastanede kanlı canlı idi eve gelince yine modu değişti ateşi var abla yapışık duruyoruzKuzey nasil oldu tatlum
Ayni anda yazmisiz :)Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?