Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün sabah 1 kase çorba
Akşam 1 kase çorba
1 lt kadar su

Bugünde sabah 3-5 tane sarma yedim
Canım bişey istemiyor, karamsarlıktan kurtulmak istiyorum, dengem bozulmadan başarırım umarım.
Yine rüya gördüm, Rüyalarımda eşim geliyor ama kavuşamıyoruz, yoruldumm ama kimseye anlatamıyorum uf
Güçlü görün güçlü ol, ama yıkılmak yok
Sabrımın sınandığı bi dönemdeyim sanırım.
Spor kyıtlarını aldım,
Şimdi yemek yapmam lazım çocuklar gelecek

Mehlika bilmiyorum ama huzur herseyden onemli cnm
Zaten uzun sure ayri kalmistiniz sonra hemen yine
Evin butun isleri cocuklarin sorumlulugu kolay degil

Eger bu durumu degistiremiceksende kendini birakmadan baş etmeyi ogrenmen lazim
Buraya gel kafan dagilsin
Şu ara kendini zayiflamaya odakla
Spor yap kendini daha iyi hissedersin

Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
ahh kıyamam kuzuma inşallah çabucak etki eder çocuklar hasta olunca insanın kolu kanadı kırılıyor

Haklısın olması gerekenler belli aslında, ama bazen kendimi bırakasım geliyor, sonra çocukları düşününce olmuyor.
Spora kesintisiz başlayabilsem muhakkak faydası olacaktır.

Kızlar yeni yıldan hepinize merhaba başladık bismillah ben ancak kendime geldim. Yeme işini bugün düzene oturttum bundan sonra düzenli devam inşallah hastalık benim modumuda düşürüyor isteğim de kayboluyor ama şimdi daha bir hırslıyım ayrıca karara verdim bir ay diyet yapacağım beklediğim kiloyu vermezsem gidip ameliyat olacağım

Ohhh iyice dinlen cnm hem eksiklerini tamamlarsin
Neler yapilmasi gerekiyor
bebişin hastane çıkışlarını yıkayacağım abla
çantamı hazırlayacağım
kıyafetler, bezler, terlik vs vs... :)
bir de defnenin odasını iki kişilik hale getirmem gerek
eşim beşiği almış kıyafetleri de çıkardık onları düzenlemesi kaldı

Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
Çok geçmiş olsun baharcığım salgın her taraf aman dikkat et kuzey e antibiyotik etki edince düşer ateşi inşallah

Ah bu havalar... Bu soğuk bırrr... İçim üşüdü.
Kış kış olsun da bu kadar üşüyünce hayattan zevk de alamıyor insan.

Neden eşinden ayrı kalmak durumundasın bilmiyorum ama hayatta değiştiremeyeceğin durumlar yüzünden üzülmek ancak kendini yıpratmaktan ibaret.
Çocukların için güçlü olman gerekli.
Basit bunu söylemek biliyorum ama öyle.

cok gecmis olsun neden ameliyat olacaksin

North River cok gecmis olsun canim etrafta salgin kayniyor bu ara herkes hasta Allah sifa versin kuzuna

@Sweetyy83 gecmis olsun sanada insallah onemli birsey yoktur

Lütfen ameliyat fikrini düşünme dahi.
İnsanın iradesinde olan böylesi bir durum var, çok önerilmeyen ve riskli bir ameliyat ile düzeltmeye çalışmaktansa hırslı ve sağlıklı şekilde kilo vermek daha güzel ve doğal olan değil mi?
Diyetisyen imkanın varsa doktor imkanın varsa bunları kullansan kendin için en iyisini yaparsın.

Normal doğum mu sezaryen mı acaba?
Hayırlı bir doğum olsun inşallah.

Yasa zaten gidiyorum diyetisyene bu ay da bakscağım olmazsa düşünüyorum artık yapacak bişey yok gerçekten gerçi duruma göre yine düşüneceğim belki şimdi ruh halimle ilgilidir.

Yasa zaten gidiyorum diyetisyene bu ay da bakscağım olmazsa düşünüyorum artık yapacak bişey yok gerçekten gerçi duruma göre yine düşüneceğim belki şimdi ruh halimle ilgilidir.
Programlarını beğenmiyorsan belki başka bir diyetisyen ile görüşmelisin. Bilemiyorum işine de karışmak istemem ama ne kadar sancılı bir ameliyat olduğunu duymuştum.
Azim azim azim başka birşeye ihtiyacımız yok bizlerin

biraz cissli olmus ama aksami iyi kapatmışin

Lahana iyice sisirmesin
Akşamı toparladım :)
Lahana bende şişkinlik yapmıyor aslında, bir de yanına yoğurt düşünüyorum bakacağım beni nasıl etkileyecek. Etsiz, bol acılı bir kapuska yanına yoğurt ile iyi gidecek gibi duruyor.
Şimdi de öğle yemeği olarak zeytinyağlı pırasa ve 1 adet tavuk but haşlama var.

Haklısın olması gerekenler belli aslında, ama bazen kendimi bırakasım geliyor, sonra çocukları düşününce olmuyor.
Spora kesintisiz başlayabilsem muhakkak faydası olacaktır.
spor mutluluk hormonu salgilatir cnm
Hem kilo verip sikilastikca kendini daha da iyi hissedeceksin
Vuslata kadar manken kivamina gelirsin :))

eylem sacmalama kuzum yaa sanki 150 200 kilosun Ayrica onun nasil zorlu bi surec oldugunu biliyonmu
1 ay sivi beslenirsen yine verirsin :) ))
Suyu bile istedigin kadar icemiyosun

Sen dikjat edince cokda guzel veriyosun
Senin meton benimkinden daha iyi

neyse besik olduguna gore digerleri ufak tefek seyler
2 sinin kiz olmasida avantaj

Ah bu havalar... Bu soğuk bırrr... İçim üşüdü.
Kış kış olsun da bu kadar üşüyünce hayattan zevk de alamıyor insan
Aynen bendeeee
Kış ve sogugu hic sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…