- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.861
Tabi herkesde etkisi farkli olabiliyor cnmAkşamı toparladım :)
Lahana bende şişkinlik yapmıyor aslında, bir de yanına yoğurt düşünüyorum bakacağım beni nasıl etkileyecek. Etsiz, bol acılı bir kapuska yanına yoğurt ile iyi gidecek gibi duruyor.
Şimdi de öğle yemeği olarak zeytinyağlı pırasa ve 1 adet tavuk but haşlama var.
Sevilaya ne olmus ben kacirdim heraldecok gecmis olsun neden ameliyat olacaksin
@nanekekik cok gecmis olsun canim etrafta salgin kayniyor bu ara herkes hasta Allah sifa versin kuzuna
@Sweetyy83 gecmis olsun sanada insallah onemli birsey yoktur
Kabagi rendeleyip az tavada dondurup yogurtlarsan ustunede dereotu 2 ceviz amaa tuzsuzBen bugun ogle yemegini ful salatayla gecistirdim insallah aksamada cok acikmamda dayanabilirim. Yarinada aksam yogurtlu kabak salatasi yapayim diyorum 74 leri bile gorebilirim belki :))
Allah izin verirse normal olsun istiyorum canımNormal doğum mu sezaryen mı acaba?
Hayırlı bir doğum olsun inşallah.
Yanilmiyorsam bu hafta denemen doluyor cnmMefkurem abla bu hafta listeye girecekmiyim ben yoksa diger haftaya kalacak
amiinnn canımJasminium84 hayirli dogumlar dilerim insallah bir avazda kurtulursun. Ilk cocugun mu olacak Allah nasip ederse
Diyetisyene gidiyonda listelerini tam yapmiyonkiYasa zaten gidiyorum diyetisyene bu ay da bakscağım olmazsa düşünüyorum artık yapacak bişey yok gerçekten gerçi duruma göre yine düşüneceğim belki şimdi ruh halimle ilgilidir.
aynen öyle abla, herşey özellikle bebek eşyaları ateş pahası zaten defne ne kadar giyebildi ki şimdi kardeşi giyecek Allah nasip edersespor mutluluk hormonu salgilatir cnm
Hem kilo verip sikilastikca kendini daha da iyi hissedeceksin
Vuslata kadar manken kivamina gelirsin :))
eylem sacmalama kuzum yaa sanki 150 200 kilosun Ayrica onun nasil zorlu bi surec oldugunu biliyonmu
1 ay sivi beslenirsen yine verirsin :) ))
Suyu bile istedigin kadar icemiyosun
Sen dikjat edince cokda guzel veriyosun
Senin meton benimkinden daha iyi
neyse besik olduguna gore digerleri ufak tefek seyler
2 sinin kiz olmasida avantaj
Aynen bendeeee
Kış ve sogugu hic sevmiyorum
Keske aksam muz olmasaymisGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
sahanda12.00 1 dlm ekmek 2 yumurta chialı kabaklı yeşillik
Öğlen 1 muz 2 kuru incir 2 ceviz
Akşam
1 tabak pırasa yemeği (doymadım )1 dlm ekmek de yedim.
22 .00 1 muz 1 avuç leblebi
Spor yok
Şu 1.5 lt
İnsallah guzel bi eksiyle bende listeye dahil olurum:) kaptanimYanilmiyorsam bu hafta denemen doluyor cnm
Heralde bu 3.cuman oluyor degilmi
Guzel eksi gelirse neden olmasin :)))
Bu hafta cogunluk fazla veremicek heralde guzel eksilere ihtiyacimiz var :))
Ufff ya otomatik yazi yazmışım yine pro beslenecem yazmıştım problem yazmışım hiç dikkat etmedimBirini oglen birini aksam ye cnm yaninda salata yogurt
Yarina varmi planin
Senin için dua edeceğim Allah bir avazda kurtarsın inşallah.Allah izin verirse normal olsun istiyorum canım
Vücut ödem yaptı demek ki. Olabiliyor böyle şeyler.Tabi herkesde etkisi farkli olabiliyor cnm
Ben eskiden bikac gun lahana corbasi yapip bide arti cikmistim:))
Ben hasta değilim çok şükür kızın kabızlığı için yazmıştım belki yanlış anlaşılmıştır abla kızımın kabızlığı düzeldi çok şükür doktorun verdiği tozu da suya katip veriyom iciyor bol yemek ve meyve yedirmeye çalışıyorum ablaSevilaya ne olmus ben kacirdim heralde
Eylem mide ameliyati diyor
Mevsim mevsimliğini yapsın gene de tabii :)Aynen bendeeee
Kış ve sogugu hic sevmiyorum
sağol canım, Allah razı olsun, Allah kabul etsinSenin için dua edeceğim Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
bebekler daha 2.sefer giymeden kuculuyor zaten herseyaynen öyle abla, herşey özellikle bebek eşyaları ateş pahası zaten defne ne kadar giyebildi ki şimdi kardeşi giyecek Allah nasip ederse
hatta eşimle defneninkileri bi çıkardık çoğunun etiketi bile üzerinde hala
Ins. Cnmİnsallah guzel bi eksiyle bende listeye dahil olurum:) kaptanim
Kabak detoksu yaoarmisin hem ac da kalmiyor insanUfff ya otomatik yazi yazmışım yine pro beslenecem yazmıştım problem yazmışım hiç dikkat etmedimyoğurt yedim abla sabahta yeşillik bide dukan birası içiyorum yarına ne yapsam bilmiyomki
guzel haberler le gel cnmMeraba kizlar simdi dusardan geldik yine tatlilar arasindanyedim mi elbette yemedim :))
İlginc sekilde insan tatlidan uzaklastikca artik cani istemiyor:)
Yarin cok dikkat ederim İns ama tum gun evde olmicam hastanede kontrolum var.
Artik kahvaltiyi evde yaparim ama su cok az icicem cunku lavaboya disardayken gidemiyorum.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh..AminnnSenin için dua edeceğim Allah bir avazda kurtarsın inşallah.
Denemede zaten cnm :)) hele bi kac gun sadece onu icmek felaket biseyVücut ödem yaptı demek ki. Olabiliyor böyle şeyler.
Lahana çorbası hiç denemedim ama kapuskayı çok seviyorum.
ohhh iyi bari cnmBen hasta değilim çok şükür kızın kabızlığı için yazmıştım belki yanlış anlaşılmıştır abla kızımın kabızlığı düzeldi çok şükür doktorun verdiği tozu da suya katip veriyom iciyor bol yemek ve meyve yedirmeye çalışıyorum abla
Keske avustralya gibi hic kış olmayan biyerde yasasaydik diyorum :))Mevsim mevsimliğini yapsın gene de tabii :)
Kış kış olsun, yaz da yaz.
ben yanlis hatirladim sanirim birisi kan aldiramamis dahileyeye gidecekti :SSevilaya ne olmus ben kacirdim heralde
Eylem mide ameliyati diyor
Bende o sekilde yapiyorum evdekilerde seviyor salata niyetine yiyorlar banada cok etki ediyor guzel eksi getiriyorKabagi rendeleyip az tavada dondurup yogurtlarsan ustunede dereotu 2 ceviz amaa tuzsuz
Guzel olur cnm
Al sana kabak detoksu :))
2. Hafta doluyor sanirim emin degilim artik sen nasil uygun gorursen ben elimden geleni yapiyorum bu hafta guzel eksi gelecek insallahYanilmiyorsam bu hafta denemen doluyor cnm
Heralde bu 3.cuman oluyor degilmi
Guzel eksi gelirse neden olmasin :)))
Bu hafta cogunluk fazla veremicek heralde guzel eksilere ihtiyacimiz var :))
O zaman dogum deneyimin var Allah bagislasin ikisini de :)amiinnn canım
yok ikinci geliyor inşallah
yanlis hatirladim sanirim bir arkadas dahileyeye gidecem yazmisti da ben sen sandiydim :)Ben hasta değilim çok şükür kızın kabızlığı için yazmıştım belki yanlış anlaşılmıştır abla kızımın kabızlığı düzeldi çok şükür doktorun verdiği tozu da suya katip veriyom iciyor bol yemek ve meyve yedirmeye çalışıyorum abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?