- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.881
defneye bebekken bi çöp almadık neredeyse ablabebekler daha 2.sefer giymeden kuculuyor zaten hersey
Cok para verilmesine aciyorum bende
Ins. Cnm
Yenilerden en az yuzde 1.5 beklıyorum
Listedekilerin cogu gecen hafta guzel verdigi icin bu hafta az eksi olacak gibi gorunuyor
Kabak detoksu yaoarmisin hem ac da kalmiyor insan
guzel haberler le gel cnm
Evden tedbirli cik ayran sut vs. Biseyler al yanina
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh..Aminnn
Denemede zaten cnm :)) hele bi kac gun sadece onu icmek felaket bisey
ohhh iyi bari cnm
Keske avustralya gibi hic kış olmayan biyerde yasasaydik diyorum :))
istikrar1986 aysenurdu oben yanlis hatirladim sanirim birisi kan aldiramamis dahileyeye gidecekti :S
ins sonuclarin guzel olur canim okadar kan cikmamasi normal degilKızlar bugün sağlık ocağına gittim halsizlik uykudan dinlenmeden kalkma vs. sebeplerdn 4 kere kan almak için damara girdiler kan gelmiyor bir iki Sisi zor geldi oda yeterli değil belki pıhtılaşma belkide kanim çok az.doktor dahiliye gitmemi istedi bende randevu aldım bugün 4 gibi gideceğiz
gecmis olsun benim oglanda oyle olnaz olnaz sonrada dusmez allah sabir versin sanaSlm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
ne kavusmasi niye ayrisin anlat hele guclu ol yaaaa cocujgun oldugu yerde guc olmak zorundaDün sabah 1 kase çorba
Akşam 1 kase çorba
1 lt kadar su
Bugünde sabah 3-5 tane sarma yedim
Canım bişey istemiyor, karamsarlıktan kurtulmak istiyorum, dengem bozulmadan başarırım umarım.
Yine rüya gördüm, Rüyalarımda eşim geliyor ama kavuşamıyoruz, yoruldumm ama kimseye anlatamıyorum uf
Güçlü görün güçlü ol, ama yıkılmak yok
Sabrımın sınandığı bi dönemdeyim sanırım.
Spor kyıtlarını aldım,
Şimdi yemek yapmam lazım çocuklar gelecek
valla hic iyi degil hala artiyim sen baya iyi gidiyorsun dimiE ElbetOlacak rakibem senin kilondan naber
Bence sikinti olmaz cnmMefkurem abla ben gun icinde 1.5 lt lik suyuma 2 3 dlim limon ekliyorum bir de cubuk tarcin atiyorum faydali olurmu yada hergun kullanmamda sikinti olur mu
evet canım deneyim var biraz da neyle karşılaşacağımı bildiğim için tırsıyorumben yanlis hatirladim sanirim birisi kan aldiramamis dahileyeye gidecekti :S
Bende o sekilde yapiyorum evdekilerde seviyor salata niyetine yiyorlar banada cok etki ediyor guzel eksi getiriyor
2. Hafta doluyor sanirim emin degilim artik sen nasil uygun gorursen ben elimden geleni yapiyorum bu hafta guzel eksi gelecek insallah
O zaman dogum deneyimin var Allah bagislasin ikisini de :)
yanlis hatirladim sanirim bir arkadas dahileyeye gidecem yazmisti da ben sen sandiydim :)
Baktim simdi ayin 20 sinde gelmisin. Hafta doluyor sanirim emin degilim artik sen nasil uygun gorursen ben elimden geleni yapiyorum bu hafta guzel eksi gelecek insallah
Ne guzel olmus istedefneye bebekken bi çöp almadık neredeyse abla
bavul bavul bi arkadaşım daha hamileyken kendi kızınınkileri getirdi
bi de kısmetliydi yavrum çok hediye de geldi
gelen hediyelerin çoğunun etiketini dahi çıkaramadan kaldırdık küçüldüğü için
aynen öyle ablacım zaten derler çocuğun yediği helal giydiği haram diyeNe guzel olmus iste
Ekstra masrafa ne gerek var
Zaten buyudukce mecbur aliniyor
OOzaman yarin saf pro yap cnmMefkurem abla kabağım yok yumurta ve yoğurt var bamya var dipfrizde balik var kiyma var kuru yiyecekler var kuru fasulye mercimek bulgur pirinc onlarda karbonhidrad alışveriş yapacam ama ne zaman bilmiyom
İnsallah ulasirim kaptanim:)Ins. Cnm
Yenilerden en az yuzde 1.5 beklıyorum
Listedekilerin cogu gecen hafta guzel verdigi icin bu hafta az eksi olacak gibi gorunuyor
İnsallah. Sut mantikli aslinda ama fazla sivi tuketmemeye calisicam lavabo sıkıntısindan dolayiguzel haberler le gel cnm
Evden tedbirli cik ayran sut vs. Biseyler al yanina
Aa niye oyle oldu ki bu 2 gun saf pro yapsan?valla hic iyi degil hala artiyim sen baya iyi gidiyorsun dimi
Tmm abla yarin saf pro yapıyım kabak dexosu nasıl yagdimi kavuruyoruz kabağı sabah öğlen akşam mı yiyoruz haftaya deneyimOOzaman yarin saf pro yap cnm
Sabah yumurta
Oglen yogurt
Aksam kiyma kavurma yogurt gibi
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh..Aminnn
Denemede zaten cnm :)) hele bi kac gun sadece onu icmek felaket bisey
ohhh iyi bari cnm
Keske avustralya gibi hic kış olmayan biyerde yasasaydik diyorum :))
ayy hadi insallah abla :))Baktim simdi ayin 20 sinde gelmisin
3.cuman oluyor
Belki listeye dereceyle girersin
Baliktan sonra dus alsaydin :)) iyi olmus biraz hava almisinKızlar anca ugruyorum sabahtan beri toz aldım evi supurdm ardindan komsuyla pazara gittik geldk sonra komsuyu davet ettim bana kahveye geldi az once gitti bende bi dusa girip sonra balik yapmaya mutfaga giricem.
Aksm istavrit ve Salata var
Esimde cumaya kadar iş icin yurtdışında yani yanlizim, bu ara Netflixden diziler izluyorm oylelikle cok sıkılmam diye umuyorm
selaaammmmm uğur böcüklerimmm kır papatyalarımmm
evi toparladım mutfağa süpürge kaldı sadece yüzüme de kil maskesi yaptım sonrası birde sıkılaştırıcı maske yapıp kremleri sürdüm mü tamamdır :)
bu gün erkenden kahvaltımı yaptım 9 da:) bünye şaşırsın didim inşallah şaşırır da eksiye geçerim suyumu tekrar kontrol ederek içicem az olmasın su hayattır candır eviniz de varsa gül sabunu suyu v.s. bol bol koklayın beynin tireşim dalgalarını çok güzel arttırıyormuş yeter ki gül kokusu olsun
ayyyy çok heyecanlıyım hem de
bi de korkuyorum
daha hiçbirşeyim hazır değil
acayip tembelim erken gelse öylece kalakalırım valla
Guzel olmus cnm afiyet olsunGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah
sahanda12.00 1 dlm ekmek 2 yumurta chialı kabaklı yeşillik
Öğlen 1 muz 2 kuru incir 2 ceviz
Akşam
1 tabak pırasa yemeği (doymadım )1 dlm ekmek de yedim.
22 .00 1 muz 1 avuç leblebi
Spor yok
Şu 1.5 lt
Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
Kızlar yeni yıldan hepinize merhaba başladık bismillah ben ancak kendime geldim. Yeme işini bugün düzene oturttum bundan sonra düzenli devam inşallah hastalık benim modumuda düşürüyor isteğim de kayboluyor ama şimdi daha bir hırslıyım ayrıca karara verdim bir ay diyet yapacağım beklediğim kiloyu vermezsem gidip ameliyat olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?