Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

defneye bebekken bi çöp almadık neredeyse abla
bavul bavul bi arkadaşım daha hamileyken kendi kızınınkileri getirdi
bi de kısmetliydi yavrum çok hediye de geldi
gelen hediyelerin çoğunun etiketini dahi çıkaramadan kaldırdık küçüldüğü için

ins sonuclarin guzel olur canim okadar kan cikmamasi normal degil

Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım
gecmis olsun benim oglanda oyle olnaz olnaz sonrada dusmez allah sabir versin sana

ne kavusmasi niye ayrisin anlat hele guclu ol yaaaa cocujgun oldugu yerde guc olmak zorunda

E ElbetOlacak rakibem senin kilondan naber
valla hic iyi degil hala artiyim sen baya iyi gidiyorsun dimi

evet canım deneyim var biraz da neyle karşılaşacağımı bildiğim için tırsıyorum
aminnn cümlemizinkini inşallah

Ne guzel olmus iste
Ekstra masrafa ne gerek var
Zaten buyudukce mecbur aliniyor

Mefkurem abla kabağım yok yumurta ve yoğurt var bamya var dipfrizde balik var kiyma var kuru yiyecekler var kuru fasulye mercimek bulgur pirinc onlarda karbonhidrad alışveriş yapacam ama ne zaman bilmiyom

Mefkurem abla kabağım yok yumurta ve yoğurt var bamya var dipfrizde balik var kiyma var kuru yiyecekler var kuru fasulye mercimek bulgur pirinc onlarda karbonhidrad alışveriş yapacam ama ne zaman bilmiyom
OOzaman yarin saf pro yap cnm

Sabah yumurta
Oglen yogurt
Aksam kiyma kavurma yogurt gibi

Ins. Cnm
Yenilerden en az yuzde 1.5 beklıyorum
Listedekilerin cogu gecen hafta guzel verdigi icin bu hafta az eksi olacak gibi gorunuyor
İnsallah ulasirim kaptanim:)
Hem kilo verip hem takima faydamiz dokunsa super olur:))
guzel haberler le gel cnm
Evden tedbirli cik ayran sut vs. Biseyler al yanina
İnsallah. Sut mantikli aslinda ama fazla sivi tuketmemeye calisicam lavabo sıkıntısindan dolayi
valla hic iyi degil hala artiyim sen baya iyi gidiyorsun dimi
Aa niye oyle oldu ki bu 2 gun saf pro yapsan?
Ben bakalim daha bu iki gunde ne olcak gorcez

OOzaman yarin saf pro yap cnm

Sabah yumurta
Oglen yogurt
Aksam kiyma kavurma yogurt gibi
Tmm abla yarin saf pro yapıyım kabak dexosu nasıl yagdimi kavuruyoruz kabağı sabah öğlen akşam mı yiyoruz haftaya deneyim

Allah tum isteyenlere nasip etsin insallahhhh..Aminnn

Denemede zaten cnm :)) hele bi kac gun sadece onu icmek felaket bisey
ohhh iyi bari cnm

Keske avustralya gibi hic kış olmayan biyerde yasasaydik diyorum :))

:) Ben zaten birşeyi 2 günden fazla tüketemem. Vücuda zarardan başka birşey değil.
Yazdan da sıkılır ama insan ya :)

Kızlar anca ugruyorum sabahtan beri toz aldım evi supurdm ardindan komsuyla pazara gittik geldk sonra komsuyu davet ettim bana kahveye geldi az once gitti bende bi dusa girip sonra balik yapmaya mutfaga giricem.
Aksm istavrit ve Salata var
Esimde cumaya kadar iş icin yurtdışında yani yanlizim, bu ara Netflixden diziler izluyorm oylelikle cok sıkılmam diye umuyorm

Baliktan sonra dus alsaydin :)) iyi olmus biraz hava almisin
Hem yalniz degilsin biz variz

Ohh ev isleri tamam kendinide ihmal etmiyorsun masllah cnm. Gül kokusuna bende bayiliyorm ya hatta tonik ve yuzkremimi gulkokulu aldim esimde surdugumde cok guzel kokuyor diyip diyip yanimdn ayrilmiyor

ayyyy çok heyecanlıyım hem de
bi de korkuyorum
daha hiçbirşeyim hazır değil
acayip tembelim erken gelse öylece kalakalırım valla

Inanirimm ben simdiden dusununce korkuyorum ama senin 2 ci dimi cnm hayirlisiyla gelsin inallah.
Ayy kiz gec kalmissin gercekten, valla zor olur sonra birden geliverirse ama isyerinden bi ayril halledilir ya 2 gunluk is yeterki yetissin

Guzel olmus cnm afiyet olsun

Karbonhidrat içeren gıdalar hangileridir?
Vücudun temel yapı taşlarından biri olan karbonhidratlar hemen hemen tüm canlılarda bulunur. Metabolizmanın enerji kaynağı olan karbonhidratlar, merkezi sinir sistemi, bağışıklık sistemi, kan pıhtılaşması ve sağlıklı vücut gelişimi için kritik bir rol oynuyor.

Günümüzde karbonhidrat eksikliği oldukça nadir olarak görülmekle birlikte, basit karbonhidratların aşırı tüketimi gelişmiş toplumların en büyük beslenme problemlerinden biri. Karbonhidratların, özellikle şeker veya mısır şurubu gibi basit karbonhidratlar olarak bilinen rafine karbonhidratların aşırı tüketimi obezite, tip II diyabet ve kansere yol açıyor.

Sağlıksız yüksek karbonhidratlı gıdalar çoğunlukla kurutulmuş meyveler, şekerler, krakerler, unlu mamuller, reçeller ve kızartılmış patateste bulunur. Bu besinler hızlı bir şekilde sindirildikleri için kan şekerini kısa sürede yükseltir ve kısa sürede acıkmaya yol açar.

Sağlıklı bir yaşam için karbonhidrat kaynakları işlenmemiş ve doğal besinlerden sağlanmalıdır. Sağlıklı yüksek karbonhidrat içeren gıdalar yavaş sindirilir ve kan şekerini uzun süre dengede tutar. Sağlıklı yüksek karbonhidratlar sebzeler, baklagiller (fasulye), kepekli tahıllar, meyve, fındık ve yoğurtta yoğun olarak bulunur.

SAĞLIKSIZ YÜKSEK KARBONHİDRAT İÇEREN GIDALAR:

Toz Şekerler ve toz şekerden elde edilen şuruplar: Karbonhidrat içeriği %100
Şekerler: Karbonhidrat içeriği %99
Pirinç: Karbonhidrat içeriği 91%
Yağsız Patates Cipsi: Karbonhidrat içeriği 84%
Yağsız Yulaflı bisküviler: Karbonhidrat içeriği % 79
Kuru Meyve (Kuru Elma) : Karbonhidrat içeriği %94
Un (Pirinç Unu) : Karbonhidrat içeriği % 80
Reçeller ve Marmelatlar: Karbonhidrat içeriği % 69
Ekmek, Tost, Simit, Pizza: Karbonhidrat içeriği % 59
Patates: Karbonhidrat içeriği % 35
Hazır Toz İçecekler: Karbonhidrat içeriği % 99
Dondurma: Karbonhidrat içeriği %84

Çikolatalı şekerlemeler ve barlar: Karbonhidrat içeriği %63

Kekler: Karbonhidrat içeriği % 57

SAĞLIKLI YÜKSEK KARBONHİDRAT İÇEREN GIDALAR:

Sebzeler; Tatlı Patates, havuç, mısır, yeşil yapraklı sebzeler: Karbonhidrat içeriği % 21

Baklagiller; Nohut, Fasulye: Karbonhidrat içeriği % 27

Kahverengi pirinç, arpa, Kinoa, Karabuğday, Yulaf ve Çavdar: Karbonhidrat içeriği % 24

Meyveler; Muz, Portakal, Elma: Karbonhidrat içeriği % 23

Fındık, Kestane, Antepfıstığı, Kabak Çekirdeği: Karbonhidrat içeriği % 78

Düşük Yağlı Süt ve Yoğurt: Karbonhidrat içeriği % 8

Slm kızlar kuzeyi doktora götürdük boğazı tahmin ettiğim gibi ama ateşi inatçı ateş düşürücüye rağmen inmiyor antibiyotik etki edene kadar sürecek sanırım

Cok gecmis olsun kuzum zor valla cocuk hasta olunca butun duzende bozuluyordur

Eylemmm sakin sakin bence ameliyat dusunme bile sen basaricaksin gidicek o kilolar bence suanda hastalik falan derken sen oyle dusundun ama mantikli dusununce vazgeciceksindir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…