Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #261.901
Hastaneye niye gidiyorsun canım geçmiş olsun bende ekmeği çok arardım şimdi alıştım insan bir kaç gün yemedimi alışıyorMeraba kizlar simdi dusardan geldik yine tatlilar arasindanyedim mi elbette yemedim :))
İlginc sekilde insan tatlidan uzaklastikca artik cani istemiyor:)
Yarin cok dikkat ederim İns ama tum gun evde olmicam hastanede kontrolum var.
Artik kahvaltiyi evde yaparim ama su cok az icicem cunku lavaboya disardayken gidemiyorum.
Baliktan sonra dus alsaydin :)) iyi olmus biraz hava almisin
Hem yalniz degilsin biz variz
Ay doğum zamanın yaklaşmış hayırlı doğumlar tatlimAllah izin verirse normal olsun istiyorum canım
Aynen canım gerekirse tavuk gibi gidaklicaz :)Napalim kader utansın , çekilecekse çekeriz tartida eksi görmek için hepsi
ayyy yaklaştı evetAy doğum zamanın yaklaşmış hayırlı doğumlar tatlim
ikinci ama ikinci olması daha fena ilkinde neyle karşılaşacağımı bilmediğim için rahatlıkla karışık bi tedirginlik vardıOhh ev isleri tamam kendinide ihmal etmiyorsun masllah cnm. Gül kokusuna bende bayiliyorm ya hatta tonik ve yuzkremimi gulkokulu aldim esimde surdugumde cok guzel kokuyor diyip diyip yanimdn ayrilmiyor
Inanirimm ben simdiden dusununce korkuyorum ama senin 2 ci dimi cnm hayirlisiyla gelsin inallah.
Ayy kiz gec kalmissin gercekten, valla zor olur sonra birden geliverirseama isyerinden bi ayril halledilir ya 2 gunluk is yeterki yetissin
Guzel olmus cnm afiyet olsun
Kontrolum var canimHastaneye niye gidiyorsun canım geçmiş olsun bende ekmeği çok arardım şimdi alıştım insan bir kaç gün yemedimi alışıyor
Hayirli bi sekilde dogum yaparsin İns canimayyy yaklaştı evet
amin canım sağolasın
amin canım inşallahKontrolum var canim
Ben hic ekmekci biri olmadim kilo almamin tek sebebi tatlilar hamurisleri ve cikolata:))
Hayirli bi sekilde dogum yaparsin İns canim
Saat 20 00 dı Canımakşamki ara tam kacta
Ben dünkü menüyü yazayım dün çok erken uyudum gece uyuyamadım falan saçma sapan oldu bugünde işe gelcem diye dedim uykumu alayım bari doğru düzgün
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
Akşam 18.00
Fırında bol baharatlı tavuk
Bol salata
Su 3 lt içtim
Günaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz
Günaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz
Pnrrr-12 yanlizligin keyfini çıkar canım :)
ikinci ama ikinci olması daha fena ilkinde neyle karşılaşacağımı bilmediğim için rahatlıkla karışık bi tedirginlik vardı
şimdi ise neyle karşılaşacağımı biliyorum ya o daha fenaaaa
hazırlarım yaa en kötü ben doğumdayken eşim toplar getirir ne yapayım artık
Banada cocuk geldi simdi onunla oynuyoruz :)
Menum kizlar
Sabah12
Bikac catal kiymali menemen
1 dilim ekmek
Beyaz peynir suzme peynir tulum p.toplam 2 kk kadar
Domates maydanoz marul
Ara16
6-7 findik
1 mandalina
Aksam 17.30
1 tabak bol yogurtlu sarımsakli semizotu yemegi
Su 2lt belki daha cok
Spor yapamiyorum hava cok soguk artik yuruyuste yapamam sanirim. Ama sicak gunlerde yaparim İns
Menum
Saat 08 15
5 dilim mandalina
1 ç k bal
12 00
Yedi zeytin
İki parça keçi peyniri
Bir çatal tulum peynir
Domatez maydanoz marol
Ara 15
Bir elma
5 fındık
Akşam 18
Bol yoğurtlu sarmısaklı
semiz otu bir tabak
Yarım küçük poğaça
Su uç lt
uyuyana kadar su ve açık limonlu çay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?