Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hastaneye niye gidiyorsun canım geçmiş olsun bende ekmeği çok arardım şimdi alıştım insan bir kaç gün yemedimi alışıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ikinci ama ikinci olması daha fena ilkinde neyle karşılaşacağımı bilmediğim için rahatlıkla karışık bi tedirginlik vardı
şimdi ise neyle karşılaşacağımı biliyorum ya o daha fenaaaa
hazırlarım yaa en kötü ben doğumdayken eşim toplar getirir ne yapayım artık

Hastaneye niye gidiyorsun canım geçmiş olsun bende ekmeği çok arardım şimdi alıştım insan bir kaç gün yemedimi alışıyor
Kontrolum var canim
Ben hic ekmekci biri olmadim kilo almamin tek sebebi tatlilar hamurisleri ve cikolata:))
ayyy yaklaştı evet
amin canım sağolasın
Hayirli bi sekilde dogum yaparsin İns canim

Menum kizlar
Sabah12
Bikac catal kiymali menemen
1 dilim ekmek
Beyaz peynir suzme peynir tulum p.toplam 2 kk kadar
Domates maydanoz marul

Ara16
6-7 findik
1 mandalina

Aksam 17.30
1 tabak bol yogurtlu sarımsakli semizotu yemegi
Su 2lt belki daha cok
Spor yapamiyorum hava cok soguk artik yuruyuste yapamam sanirim. Ama sicak gunlerde yaparim İns

Günaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz

Afiyet olsun canım
İyi beslenmişsin
Ben de eksi çıkayım diye çabalayıp duruyorum

Günaydın kızlar sabah yumurta ve yesilligimi yedim öğlen patlıcan yemeği ve kiymali mantar var onuda öğüne bölerim bugün biraz problem ağırlıklı olacak siz neler yapıyorsunuz

Afiyet olsun canım
Ben de eksi olsun diye uğrasıp durdum

Menum
Saat 08 15
5 dilim mandalina
1 ç k bal

12 00
Yedi zeytin
İki parça keçi peyniri
Bir çatal tulum peynir
Domatez maydanoz marol

Ara 15
Bir elma
5 fındık

Akşam 18
Bol yoğurtlu sarmısaklı
semiz otu bir tabak
Yarım küçük poğaça

Su uç lt
uyuyana kadar su ve açık limonlu çay içerim

Pnrrr-12 yanlizligin keyfini çıkar canım :)

Ah gunduzleri iyi oluyodu aksamlari yanliz olmayi sevmiyorm canim :)

Oda dogru sende haklisin canim
Oh iyimis benim esime biraksam ne getircegni bile bilmez ama tbi sizin 2 bebek olunc cogu şey da vardır bide ilkinden tecrubeli bir koca

Banada cocuk geldi simdi onunla oynuyoruz :)

Oh tadini cikar abla ne guzel

Bence cok guzel cnm afiyet olsun ama spor yapamamanin sogukla ne alakasi var evde leslie falan ben gecen kış cok yaptim.

Guzel olmus afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…