- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.101
hilal diDeneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
bu adamlar vampir gibi enerji emicilerabla sorma boynunda bi sivilce cikti bizimki zaten panik atak kotu bi belirti falan diye sabaha kadar uyumamis oglum yagli yiyon olabilir normal yok anlamiyo dun aksam zaten durduk yere cocuklara bagiriyor falan sonra sabah neymis cocuklar hasta olmusta ondan psikolojisi kalmamis bende dedim nerde hasta falan degl cocuklar neyin tribi bu bagirip durma herkese .derken buyudu yani tamam anladik psikolojin normal degilde benimkini bozmaya ne hakkin varsikildim
kiz rahat olbenim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
ben senden en az eksi 2 bekliyodumPazartesi öyle bir kilo aldım ki tartı beni kandırdı
Sanki birden o kadar eksi görun ce ben zaten verebiliyorum diye rahat oldum
Umarım yarin eksi olsun da gr ma bile
Hoşgeldin canımAdı: Berrin
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayir
Meslek: Proje yonetim uzmani
Şu anda çalışıyomusun: issizim, is ariyorum
Boy: 165
Kilo: 74
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Polikistik over, hareketsiz is hayati, ulke degisikligi, tatli duskunlugu, yemek yemeyi asiri sevme
Bize kısaca kendini anla;
yukaridaki bilgilerin disinda, Hollandada yasiyorum. Bir yil oldu geleli,esimin isi sebebiyle geldik suan ben de is ariyorum. Hayatim boyunca hep bi fazlalik kilom oldu, 2-3 kez diyetisyenle sayisiz da kendimce dikkat ederek zayiflama girisimim oldu. Aslinda diyetisyenle guzel zayifladim. Nasil kilo verebilirim, puf noktalarini ogrendim. Fakat hep bir seyler bahane oldu ve diyetlerimi yarim biraktim. 2013 de hedefim olan 55 kiloyu gormustum en son. 2015 de yine bi diyetle 59 a dusmustum. sonrasinda sanirim hep 63-67 araliginda gittim geldim. Fakat yurtdisina geldikten sonra her ne kadar bisiklete biniyor olsamda yediklerime pek dikkat etmedim ve bir de baktim 74 olmusum. Suan zayiflayabilecegime inancim tam cunku yediklerime ozen gosterdigimde zayiflayabildigimi biliyorum. Ayrica pko da vucut cok odem tuttugu icin kilomun buyuk bir kisminin odem oldugunun da farkindayim. Bunlara dikkat ederek beslenir ve spor yaparsam kesinlikle sonuc alacagima inaniyorum.
kilo hikayemin disinda, bir kedim var henuz 6 aylik. Hobilerim, kitap okumak, orgu ormek, orgu oyuncaklar oruyorum firsat buldukca. yurtdisinda yasadigim icin dil ogreniyorum, her gun yeni bir seyler ogrenmeyi ve bunlari paylasmayi severim. Kadinlarin gucune inaniyorum, bu yuzden de aslinda araniza katilmak istiyorum. Biz kadinlarin birbirimize destek olarak pek cok seyi gogusleyebilecegimize inaniyorum. cogunlukla pozitif bir insanimdir, hem kendimi hem cevremi iyi motive ederim :)
Biraz gevezeyimdir, okumak, yazmak, konusmak hepsi cok hosuma gider, yeterki paylasim olsun :)
sanirim ozetle benden bu kadar :)
Tekrar hosgeldin berrincimAdı: Berrin
Kilo alma nedeniniz : Polikistik over, hareketsiz is hayati, ulke degisikligi, tatli duskunlugu, yemek yemeyi asiri sevme
yukaridaki bilgilerin disinda, Hollandada yasiyorum. Bir yil oldu geleli,esimin isi sebebiyle geldik suan ben de is ariyorum. Hayatim boyunca hep bi fazlalik kilom oldu, 2-3 kez diyetisyenle sayisiz da kendimce dikkat ederek zayiflama girisimim oldu. Aslinda diyetisyenle guzel zayifladim. Nasil kilo verebilirim, puf noktalarini ogrendim. Fakat hep bir seyler bahane oldu ve diyetlerimi yarim biraktim. 2013 de hedefim olan 55 kiloyu gormustum en son. 2015 de yine bi diyetle 59 a dusmustum. sonrasinda sanirim hep 63-67 araliginda gittim geldim. Fakat yurtdisina geldikten sonra her ne kadar bisiklete biniyor olsamda yediklerime pek dikkat etmedim ve bir de baktim 74 olmusum. Suan zayiflayabilecegime inancim tam cunku yediklerime ozen gosterdigimde zayiflayabildigimi biliyorum. Ayrica pko da vucut cok odem tuttugu icin kilomun buyuk bir kisminin odem oldugunun da farkindayim. Bunlara dikkat ederek beslenir ve spor yaparsam kesinlikle sonuc alacagima inaniyorum.
kilo hikayemin disinda, bir kedim var henuz 6 aylik. Hobilerim, kitap okumak, orgu ormek, orgu oyuncaklar oruyorum firsat buldukca. yurtdisinda yasadigim icin dil ogreniyorum, her gun yeni bir seyler ogrenmeyi ve bunlari paylasmayi severim. Kadinlarin gucune inaniyorum, bu yuzden de aslinda araniza katilmak istiyorum. Biz kadinlarin birbirimize destek olarak pek cok seyi gogusleyebilecegimize inaniyorum. cogunlukla pozitif bir insanimdir, hem kendimi hem cevremi iyi motive ederim :)
Biraz gevezeyimdir, okumak, yazmak, konusmak hepsi cok hosuma gider, yeterki paylasim olsun :)
ayyy abla ne biliyim niye bu kadar kastım kendimi ben de bilmiyorumkiz rahat ol
Kendini boyle sikarsan olmazki
Emin ol 2.ler daha kolay oluyor
İstanbul'dayım ben. Gaziosmanpaşa.Sen nerede yaşıyorsun
Ablacim nasilsin, masallah bu hafta cok guzel kilo vermişsinTekrar hosgeldin berrincim
Bende zuhal almanyadayim
Sweetyy83 sevilayda hollanda da
En cok pozitif ve geveze olmani sevdim:))) burda bol paylasim yapilmasi motivemizin yuksek olmasini sagliyor
Hem azimlide gordum seni
Kendi vucudunu taniyorsundur
Yarin kilo bildirimiyle basliyabilirsin :))))
eşimin o konuda hakkını asla yiyemem bilmese de bi şekilde öğrenir
titiz ve tertipli bi adam ben onun yanında baya baya düzensiz ve pasaklıyım
o yüzden benden çok titizlenir şunu da al bunu da koy aman unutma diye
kızlar tünaydın
sabah doktordaydım
raporumu aldım yarından itibaren hayırlısıyla izne ayrılıyorum
bebiş doğum kanalına yaklaşmış baya, 2 cm de açılmam varmış 3-5 gün içinde olabilir doğum diyor doktorum
Bende negatif hiçbir etkisi olmuyor o tarz yiyeceklerin.dedigin gibi lahana sisirmiyorsa guzel olmus cnm
Aksam niye hindiscah cevizi suyu
Baya tatli oluyor heralde
bizim icin asl olan cuma sonuclari cnm
bugun daha bi guzel olmus
Evet 10 gündür şirket kapalı burası baya soğuk.çalışırken mi canım
İnşallah güzel sonuçlar olur ama geçen haftaya göre daha azım biliyorum regl beni şişe şişe bir hal yapmıştı.abla sendeki cesaret bende hiç yok eşim çok istiyor ve ben yumurtalama günlerinde adamdan kaçıyorumoysa çok iyi bir babadır her konuda yardımcı olur ama bende o cesaret yok
Daha iyiyiz canım sağol inşallah gecede güzel geçer , beğenip beğenip ancak alıntı yapabildim
Spordan önce sabah tartilip birde spor yapıp tartil bakalım kimisi ciddi fark görüyor tartida
güzel plan canım bol eksi getirsin
bu adamlar vampir gibi enerji emiciler
Sanki cocuklar hasta oldugunda o bakiyor
Masallah bi suru is yapmisin cnmKizlar bende bugun gene tempolu birgun geciriyorm mutfak dolaplarn icini sildm baya ugrasdirdi banyoyu temizledm, markete gittim, yogurt mayaladim, lahana sarmasi yaptm yarina ve sonunda oturdm birazdand kendime yemek yapmaya kalkarmbugun etli salata yiyicem yaninda Ayran
Senden guzel bi eksi gelecek heraldeŞimdi de aramı yaptım, 1 şekersiz sütlü kahve ve 2 tam ceviz yedim.
Şeker ihtiyacımı aldı.
Suya devam
Sagolasin tatlimmm sen ne yapiyon nerelerdesinAblacim nasilsin, masallah bu hafta cok guzel kilo vermişsin
Ohhhh ne guzel bi mesajÇocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız
Adı: Berrin
ayyy abla ne biliyim niye bu kadar kastım kendimi ben de bilmiyorum
Masallah bi suru is yapmisin cnm
Hepsini bir gune sigdirmasana
Çocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız
cdaha dur bismillah kizz :)) vakti saati gelince Allah yardim ediyor zatenne guzel yagenelde ilkler zor oluyor sanirim bende cok korkuyorm ya ruyamsa falan hep doguvermis goruyorm ne guzel oluyor
Size uykuya gidiyorum dedikten sonra gidemedim ateşi hiç inmiyorinşallah bugün daha iyi olur benimde öksürük ve boğaz kaşıntısı başladı önlemi mi almalıyım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?