Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adı: Berrin
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayir
Meslek: Proje yonetim uzmani
Şu anda çalışıyomusun: issizim, is ariyorum
Boy: 165
Kilo: 74
Hedef: 55
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Polikistik over, hareketsiz is hayati, ulke degisikligi, tatli duskunlugu, yemek yemeyi asiri sevme
Bize kısaca kendini anla;

yukaridaki bilgilerin disinda, Hollandada yasiyorum. Bir yil oldu geleli,esimin isi sebebiyle geldik suan ben de is ariyorum. Hayatim boyunca hep bi fazlalik kilom oldu, 2-3 kez diyetisyenle sayisiz da kendimce dikkat ederek zayiflama girisimim oldu. Aslinda diyetisyenle guzel zayifladim. Nasil kilo verebilirim, puf noktalarini ogrendim. Fakat hep bir seyler bahane oldu ve diyetlerimi yarim biraktim. 2013 de hedefim olan 55 kiloyu gormustum en son. 2015 de yine bi diyetle 59 a dusmustum. sonrasinda sanirim hep 63-67 araliginda gittim geldim. Fakat yurtdisina geldikten sonra her ne kadar bisiklete biniyor olsamda yediklerime pek dikkat etmedim ve bir de baktim 74 olmusum. Suan zayiflayabilecegime inancim tam cunku yediklerime ozen gosterdigimde zayiflayabildigimi biliyorum. Ayrica pko da vucut cok odem tuttugu icin kilomun buyuk bir kisminin odem oldugunun da farkindayim. Bunlara dikkat ederek beslenir ve spor yaparsam kesinlikle sonuc alacagima inaniyorum.
kilo hikayemin disinda, bir kedim var henuz 6 aylik. Hobilerim, kitap okumak, orgu ormek, orgu oyuncaklar oruyorum firsat buldukca. yurtdisinda yasadigim icin dil ogreniyorum, her gun yeni bir seyler ogrenmeyi ve bunlari paylasmayi severim. Kadinlarin gucune inaniyorum, bu yuzden de aslinda araniza katilmak istiyorum. Biz kadinlarin birbirimize destek olarak pek cok seyi gogusleyebilecegimize inaniyorum. cogunlukla pozitif bir insanimdir, hem kendimi hem cevremi iyi motive ederim :)
Biraz gevezeyimdir, okumak, yazmak, konusmak hepsi cok hosuma gider, yeterki paylasim olsun :)
sanirim ozetle benden bu kadar :)

Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
hilal di
Hani esiyle sorunlari vardi

bu adamlar vampir gibi enerji emiciler
Sanki cocuklar hasta oldugunda o bakiyor

Amann bosver cnm kudurdugu kadar kudursun
Ilgilenme sende sivilcesiyle falan:) ) ))

benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
kiz rahat ol
Kendini boyle sikarsan olmazki
Emin ol 2.ler daha kolay oluyor

Pazartesi öyle bir kilo aldım ki tartı beni kandırdı
Sanki birden o kadar eksi görun ce ben zaten verebiliyorum diye rahat oldum
Umarım yarin eksi olsun da gr ma bile
ben senden en az eksi 2 bekliyodum

Bidaha hafta ici kacamak yapmazsin heralde

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım

Tekrar hosgeldin berrincim
Bende zuhal almanyadayim
Sweetyy83 sevilayda hollanda da

En cok pozitif ve geveze olmani sevdim:))) burda bol paylasim yapilmasi motivemizin yuksek olmasini sagliyor

Hem azimlide gordum seni
Kendi vucudunu taniyorsundur

Yarin kilo bildirimiyle basliyabilirsin :))))

Kizlar bende bugun gene tempolu birgun geciriyorm mutfak dolaplarn icini sildm baya ugrasdirdi banyoyu temizledm, markete gittim, yogurt mayaladim, lahana sarmasi yaptm yarina ve sonunda oturdm birazdand kendime yemek yapmaya kalkarm bugun etli salata yiyicem yaninda Ayran

Ablacim nasilsin, masallah bu hafta cok guzel kilo vermişsin

Ayy ne guzel ya biz tam tersiyiz esimle bensiz biseyi bulamaz hicbiseyn yerni bilmez ben biyere gidince o nerde bu nerde ogrenene kadar binkere arar
Sanslisin o konuda canim

Hadi hayirlisi canimm insallah kolay bi dogum olur saglikli bir sekilde yavrunu al kucagina ay cok heycanli ya

dedigin gibi lahana sisirmiyorsa guzel olmus cnm

Aksam niye hindiscah cevizi suyu
Baya tatli oluyor heralde

bizim icin asl olan cuma sonuclari cnm

bugun daha bi guzel olmus
Bende negatif hiçbir etkisi olmuyor o tarz yiyeceklerin.
Evet o olmasaydı iyiydi, ama tadını çok seviyorum

çalışırken mi canım
Evet 10 gündür şirket kapalı burası baya soğuk.

İnşallah güzel sonuçlar olur ama geçen haftaya göre daha azım biliyorum regl beni şişe şişe bir hal yapmıştı.
Yumurtlama günlerine göre mi korunuyosun :)
Allah hayırlısını versin tabii ama kadın olmak bu hayatta çok zor.
Erkekler ne kadar ilgili olursa olsun ev ve çocuk sorumluluğu kadında.

bu adamlar vampir gibi enerji emiciler
Sanki cocuklar hasta oldugunda o bakiyor

Masallah bi suru is yapmisin cnm
Hepsini bir gune sigdirmasana

Çocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız

Jasminium84
Ben 2.de hastaneye zor yetisdiydim
Gitmemle dogmasi bir oldu :)

Ay ne guzel ya genelde ilkler zor oluyor sanirim bende cok korkuyorm ya ruyamsa falan hep doguvermis goruyorm ne guzel oluyor

Hosgeldin berrin bende pinar 25 yasindaym 12 haftalik hamileym bende almanyadan istanbula donus yaptm 2bucuk senedir burdaym alisma suresi biraz zor oluyor bazen senin nasil oldu alisabildnmi hollandaya

ayyy abla ne biliyim niye bu kadar kastım kendimi ben de bilmiyorum

Canim inşirah suresini oku aklina geldikce icine ferahlik verir bide kolay dogum olmasi icin ayetel kursi felak nas di sanirm gecenlerde arasdirdiydm biraz

Masallah bi suru is yapmisin cnm
Hepsini bir gune sigdirmasana

Ay benim ayarim yok abla ama yavas yavas yaptm cok fazla yormadim kendimi

Çocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız

Kolay gelsin sevilycim insallah yarin eksiye dusersin

Size uykuya gidiyorum dedikten sonra gidemedim ateşi hiç inmiyor inşallah bugün daha iyi olur benimde öksürük ve boğaz kaşıntısı başladı önlemi mi almalıyım yoksa

Offf canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
Bende de geniz akıntısı aşırı bu ara yine boğazlar gidecekmiş gibi dayanmaya çalışıyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…