- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.121
Nerdee ablacım yine kapıda yetmiş, köyde hareketsiz yuvarlanıp gidiyorumSagolasin tatlimmm sen ne yapiyon nerelerdesin
Kilonu koruyosundur muhtemelen
Gecen hafta verdimde nazara geldim :)) bu hafta gitmedi
valla bu şans bazen geri tepebiliyor kuzumAyy ne guzel ya biz tam tersiyiz esimle bensiz biseyi bulamaz hicbiseyn yerni bilmez ben biyere gidince o nerde bu nerde ogrenene kadar binkere arar
Sanslisin o konuda canim
Hadi hayirlisi canimm insallah kolay bi dogum olur saglikli bir sekilde yavrunu al kucaginaay cok heycanli ya
Aman kuzum onlemini al biran onceOfff canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
Bende de geniz akıntısı aşırı bu ara yine boğazlar gidecekmiş gibi dayanmaya çalışıyor şu an
O uyuyunca benim uykum kaçtı :)))Gel kiz beraber kiralim butun sinirimizi ondan cikaralim :))) anacim sabah sabah baska isinizmi yok
seninkidemi uyumadimi cnm
İşte bu gerçek ekim :))kızlarrrrr bu ara nanekekik in dediği gibi hepimiz de bir enerji düşüklüğü var stres bağışıklık sistemini savunmasız bırakıyor daha çok hastalıklara gel diyoruz hadi BİSMİLLAH diyip toparlanalım kendi adıma dış etkenlerden koruma kalkanımı tekrar parlatıp kullanmaya başlıycam beni her dandik şeyin etkilemesine izin vermiycem allahın izniyle
:)))
Asla ne cesaretVayyyyy caylarimizda geldi
Keyiflenelim biraz
Sekere dokunani fururum
kızlar tünaydın
sabah doktordaydım
raporumu aldım yarından itibaren hayırlısıyla izne ayrılıyorum
bebiş doğum kanalına yaklaşmış baya, 2 cm de açılmam varmış 3-5 gün içinde olabilir doğum diyor doktorum
Biz de sana bebeleri bırakır dık.pek güzel olurduayy bana ne oluyor bebek gelebilir lafını okuduktan sonra kalbim gümlemeye başladı hala gümlüyor keşke hepimiz bir sitede otursaydık parka kafeye giderdik ,ben gelip sizin bebişleri kuzuları sevip oynayıp sonra da tüyseydim yaaaa
Neymissss yeni kararlarNasılsınız kızlar ben bugün koşturdum bayağa şantiyedeydim güzel bir gündü benim için çok Yeni kararlar aldım
Yine kotu sayilmazNerdee ablacım yine kapıda yetmiş, köyde hareketsiz yuvarlanıp gidiyorumbu hafta haftaya daha iyisi olur inşallah
Cocuklu olanlarin hayaliiz de sana bebeleri bırakır dık.pek güzel olurdu
haller eksiye geçersin sen canımInşallah rakibem bende sabah 70.9 dum +300
Yarındaha fazlası gider inşallah güzel bir eksi görürüz
Eşler numunelik çıktıBirde benim eşim var nanekekik canım
Aynen abla kısmetÇok gençsin
eşin haklı bir çocuk zor kardeş ister
hayırlısı olsun inşallah
Kız ne kadar tirt bir konuymus o evhamlilikla nasıl yaşıyor eşin alt tarafı sivilce yahubakalim bugun sifirlamisim ama yarina ne kadar eksi olur bilmiyorum
evet ustumuze olu topragi serpilmis gibi toparlaak sart
haklisin canim gercekten hedeften uzaklasmamamiz lazim ve her psikolojik cokuntu bizi geriletiyor
Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
ay abla sorma boynunda bi sivilce cikti bizimki zaten panik atak kotu bi belirti falan diye sabaha kadar uyumamis oglum yagli yiyon olabilir normal yok anlamiyo dun aksam zaten durduk yere cocuklara bagiriyor falan sonra sabah neymis cocuklar hasta olmusta ondan psikolojisi kalmamis bende dedim nerde hasta falan degl cocuklar neyin tribi bu bagirip durma herkese .derken buyudu yani tamam anladik psikolojin normal degilde benimkini bozmaya ne hakkin varsikildim ya
valla girdik biseye ben yakinda girecem kafa goz birilerine bu gidisle
İkinci kolay olur canım vücudun doğumu tanıyorbenim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
Ay Merve hiç sancin yoktu oysa hatırlakorkma canim ilki benim ssbah 7 de suyum gelmisti akşam 6 da dogdu Sünni sanci ile
Ikincide ise gece 12 de geldi kendi sancım gece 1 de kucağımda idi hastaneye zor yetiştim
Hepsini niye bir güne sigdirdin pinar evde kv mi var gözüne girmeye çalışan gelin gibiKizlar bende bugun gene tempolu birgun geciriyorm mutfak dolaplarn icini sildm baya ugrasdirdi banyoyu temizledm, markete gittim, yogurt mayaladim, lahana sarmasi yaptm yarina ve sonunda oturdm birazdand kendime yemek yapmaya kalkarmbugun etli salata yiyicem yaninda Ayran
kesinlikle ben kadın olduğumu ilk dusugumde kürtaj olunca anlamıştım 1. 5 saat sürmüştüBende negatif hiçbir etkisi olmuyor o tarz yiyeceklerin.
Evet o olmasaydı iyiydi, ama tadını çok seviyorum
Evet 10 gündür şirket kapalı burası baya soğuk.
İnşallah güzel sonuçlar olur ama geçen haftaya göre daha azım biliyorum regl beni şişe şişe bir hal yapmıştı.
Yumurtlama günlerine göre mi korunuyosun :)
Allah hayırlısını versin tabii ama kadın olmak bu hayatta çok zor.
Erkekler ne kadar ilgili olursa olsun ev ve çocuk sorumluluğu kadında.
Ooo hadi işte böyle motive motiveÇocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız
inşallah canım sende dikkat et kendineOfff canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
Bende de geniz akıntısı aşırı bu ara yine boğazlar gidecekmiş gibi dayanmaya çalışıyor şu an
hayır olsun canım ortalarda yoktun kararlar nelerNasılsınız kızlar ben bugün koşturdum bayağa şantiyedeydim güzel bir gündü benim için çok Yeni kararlar aldım
Sulu boya ile ip olur yaprak olur yine , ayrıca seramik hamuru yapıp pişirip boyaya bilirsiniz , puzzle zamanla çok seviyorlar kuzey delisi şuan pes etme bu konuda , birde oyunu o kursun etkinlik dışındaKucuk bebeli hatunlar
Ben bizim kiz geldiginde degisik ne oynayabiliriz
Burda bi suru oyuncagi var gelince hepsiyle oynuyoruz
Mutfaginda yemek yapiyoruz, lego dan ev yapma, boyama, agac evi prenses evi, oyun hamuru vs.
Puzzel da var ama daha tam yapamiyor onu 3 yasinda
Dun sulu boyayla patates baskisi yaptik
Menü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay
Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve
Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
HosbuldukAy ne guzel yagenelde ilkler zor oluyor sanirim bende cok korkuyorm ya ruyamsa falan hep doguvermis goruyorm ne guzel oluyor
Hosgeldin berrin bende pinar 25 yasindaym 12 haftalik hamileym bende almanyadan istanbula donus yaptm 2bucuk senedir burdaym alisma suresi biraz zor oluyor bazen senin nasil oldu alisabildnmi hollandaya
Canim inşirah suresini oku aklina geldikce icine ferahlik verir bide kolay dogum olmasi icin ayetel kursi felak nas di sanirm gecenlerde arasdirdiydm biraz
Ay benim ayarim yok ablaama yavas yavas yaptm cok fazla yormadim kendimi
Kolay gelsin sevilycim insallah yarin eksiye dusersin
Ip lede yaptikyda kalin ip yoktu pek olmadi :)Sulu boya ile ip olur yaprak olur yine , ayrıca seramik hamuru yapıp pişirip boyaya bilirsiniz , puzzle zamanla çok seviyorlar kuzey delisi şuan pes etme bu konuda , birde oyunu o kursun etkinlik dışında
Sende ic cnmKomşu ayva yaprağı getirmiş kuzeyin gece öksürüğunu duymuşlar , kaynatıp soğutuyum inşallah içer
cdaha dur bismillah kizz :)) vakti saati gelince Allah yardim ediyor zaten
Sen guzel seylere yogunlas
valla bu şans bazen geri tepebiliyor kuzum
çünkü ben de aksine dağınığımdır ufacık birşeyin yerini değiştireyim problem olur bizim evde
amiiinnn canım darısı başına
Nasılsınız kızlar ben bugün koşturdum bayağa şantiyedeydim güzel bir gündü benim için çok Yeni kararlar aldım
haller eksiye geçersin sen canım
Eşler numunelik çıktı
Aynen abla kısmet
Kız ne kadar tirt bir konuymus o evhamlilikla nasıl yaşıyor eşin alt tarafı sivilce yahu
İkinci kolay olur canım vücudun doğumu tanıyor
Ay Merve hiç sancin yoktu oysa hatırla
Hepsini niye bir güne sigdirdin pinar evde kv mi var gözüne girmeye çalışan gelin gibi
kesinlikle ben kadın olduğumu ilk dusugumde kürtaj olunca anlamıştım 1. 5 saat sürmüştü
Ooo hadi işte böyle motive motive
inşallah canım sende dikkat et kendine
hayır olsun canım ortalarda yoktun kararlar neler
Menü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay
Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve
Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
Ben de genelde hep geniz akintisi ve bogaz agrisi ile baslar hastalik, o yuzden onlem olarak sunu onerebilirim; toz zencefil ve bali karistir bogazinda tuta tuta yavas yavas yut, boyle bogazini yakacak biraz yaktikca iyiles cek o, yaninda da ister normal ister bitki cayi ic. Ben cok faydasini gordum bu karisimin. Bir de tereyagiyla pekmezi boyle hafif yakip, biraz ufleye ufleye kendini yakmadan olabildigince sicak olacak sekilde yutmaya calis pekmezi. Bu da ozellikle oksuruk de varsa cok iyi geliyo. Ben hastaliklarda atalarimiza guveniyorum, zamaninda epey etkili cozumler bulmuslarOfff canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?