Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagolasin tatlimmm sen ne yapiyon nerelerdesin
Kilonu koruyosundur muhtemelen

Gecen hafta verdimde nazara geldim :)) bu hafta gitmedi
Nerdee ablacım yine kapıda yetmiş, köyde hareketsiz yuvarlanıp gidiyorum bu hafta haftaya daha iyisi olur inşallah

valla bu şans bazen geri tepebiliyor kuzum
çünkü ben de aksine dağınığımdır ufacık birşeyin yerini değiştireyim problem olur bizim evde
amiiinnn canım darısı başına

Taa sabah yaptım alıntıları anca cevaplayabiliyorum

Gel kiz beraber kiralim butun sinirimizi ondan cikaralim :))) anacim sabah sabah baska isinizmi yok

seninkidemi uyumadimi cnm
O uyuyunca benim uykum kaçtı :)))
İşte bu gerçek ekim :))
:)))
Vayyyyy caylarimizda geldi
Keyiflenelim biraz

Sekere dokunani fururum
Asla ne cesaret
Ben niye heyecan yaptım ki
Biz de sana bebeleri bırakır dık.pek güzel olurdu

Nerdee ablacım yine kapıda yetmiş, köyde hareketsiz yuvarlanıp gidiyorum bu hafta haftaya daha iyisi olur inşallah
Yine kotu sayilmaz
70 i gecmemeye calis, boyun kaldirir o kiloyu

Mecbur olacak cnm :)

Inşallah rakibem bende sabah 70.9 dum +300
Yarındaha fazlası gider inşallah güzel bir eksi görürüz
haller eksiye geçersin sen canım

Birde benim eşim var nanekekik canım
Eşler numunelik çıktı
Çok gençsin
eşin haklı bir çocuk zor kardeş ister
hayırlısı olsun inşallah
Aynen abla kısmet
Kız ne kadar tirt bir konuymus o evhamlilikla nasıl yaşıyor eşin alt tarafı sivilce yahu
benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
İkinci kolay olur canım vücudun doğumu tanıyor
korkma canim ilki benim ssbah 7 de suyum gelmisti akşam 6 da dogdu Sünni sanci ile
Ikincide ise gece 12 de geldi kendi sancım gece 1 de kucağımda idi hastaneye zor yetiştim
Ay Merve hiç sancin yoktu oysa hatırla
Hepsini niye bir güne sigdirdin pinar evde kv mi var gözüne girmeye çalışan gelin gibi
kesinlikle ben kadın olduğumu ilk dusugumde kürtaj olunca anlamıştım 1. 5 saat sürmüştü

Çocukların karnını doyurdum bende keten tohumlu yogurdumu yedim şimdi spor zamanı kara kara düşünmenin çaresi yok elimizden geleni yapacağız
Ooo hadi işte böyle motive motive
Offf canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
Bende de geniz akıntısı aşırı bu ara yine boğazlar gidecekmiş gibi dayanmaya çalışıyor şu an
inşallah canım sende dikkat et kendine

Nasılsınız kızlar ben bugün koşturdum bayağa şantiyedeydim güzel bir gündü benim için çok Yeni kararlar aldım
hayır olsun canım ortalarda yoktun kararlar neler

Kucuk bebeli hatunlar

Ben bizim kiz geldiginde degisik ne oynayabiliriz
Burda bi suru oyuncagi var gelince hepsiyle oynuyoruz
Mutfaginda yemek yapiyoruz, lego dan ev yapma, boyama, agac evi prenses evi, oyun hamuru vs.
Puzzel da var ama daha tam yapamiyor onu 3 yasinda
Dun sulu boyayla patates baskisi yaptik

Sulu boya ile ip olur yaprak olur yine , ayrıca seramik hamuru yapıp pişirip boyaya bilirsiniz , puzzle zamanla çok seviyorlar kuzey delisi şuan pes etme bu konuda , birde oyunu o kursun etkinlik dışında

Hosbulduk . Hollandaya alistim gibi ama suan issiz olmak beni uzuyor biraz Is gorusmelerine gidiyorum hep bi sebepten olmadi suana kadar, bakalim haftaya bir gorusmem daha olacak gibi, insallah bundan bisey cikar. Aslinda ben kadere cok inaniyorum, Allah hayirlisi neyse en hayirli vakitte karsina cikarir bunu biliyorum ama iste neticede fani bir kuluz bazen bu bekleme zamanlari zor geliyor.
Neyse simdi hep uzgun suratlik yapmim burda, ben de bu is ararken gecen zamanimi dilimi gelistirmeye ve fit olmaya adamaya karar verdim. dil kursuna zaten gidiyorum, simdi de sizinle zayiflicam insallah
Sen de insallah saglikla bir avazda alirsin yavrunu kucagina. Sen nasilsin, alisabildin mi? Istanbulda ben 2 sene yasadim biraz yorucu olabiliyor zaman zaman.

Sulu boya ile ip olur yaprak olur yine , ayrıca seramik hamuru yapıp pişirip boyaya bilirsiniz , puzzle zamanla çok seviyorlar kuzey delisi şuan pes etme bu konuda , birde oyunu o kursun etkinlik dışında
Ip lede yaptikyda kalin ip yoktu pek olmadi :)
Seramik hamuru nasil oluyor

Bizimkisi kosturmayi pek sever
Saklambac tan hic sikilmaz
Ama sabirsiz hemen ortaya cikar :)

cdaha dur bismillah kizz :)) vakti saati gelince Allah yardim ediyor zaten
Sen guzel seylere yogunlas

Haklisin abla daha cok erken bunlari dusunmek icin

valla bu şans bazen geri tepebiliyor kuzum
çünkü ben de aksine dağınığımdır ufacık birşeyin yerini değiştireyim problem olur bizim evde
amiiinnn canım darısı başına

oda kotuymus evet
Amin canim sagol

Nasılsınız kızlar ben bugün koşturdum bayağa şantiyedeydim güzel bir gündü benim için çok Yeni kararlar aldım

Kolay gelsin cnm yeni kararlari merak ettim

kiz cok guldum kv varken aksine cok is yapamiyorm onu uzun yanliz birakmiym sıkılmasin diye
Aslinda toz almayla ev supurmeyide dun yaptm hazir esim yokken isleri hallediym dedm banada ugras oldu iyi oldu aslinda

Menü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay

Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve

Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran

Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim

Cok guzel olmus afiye olsun insallah yarin eksi gelir canim

Offf canım inşallah çabucak geçer antibiyotik 2 3 güne anca etki ediyor
Bende de geniz akıntısı aşırı bu ara yine boğazlar gidecekmiş gibi dayanmaya çalışıyor şu an
Ben de genelde hep geniz akintisi ve bogaz agrisi ile baslar hastalik, o yuzden onlem olarak sunu onerebilirim; toz zencefil ve bali karistir bogazinda tuta tuta yavas yavas yut, boyle bogazini yakacak biraz yaktikca iyiles cek o, yaninda da ister normal ister bitki cayi ic. Ben cok faydasini gordum bu karisimin. Bir de tereyagiyla pekmezi boyle hafif yakip, biraz ufleye ufleye kendini yakmadan olabildigince sicak olacak sekilde yutmaya calis pekmezi. Bu da ozellikle oksuruk de varsa cok iyi geliyo. Ben hastaliklarda atalarimiza guveniyorum, zamaninda epey etkili cozumler bulmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…