Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen cnm bende inanirim kadere hayirlisi olsun insallah hakkinda belki bu is gorusmen iyi gecer ve olur
Zayiflama konusunu cok iyi dusunmussun hazir firsatin enerjin ve azmin varken bence cok guzel bi sekilde gider kilolar

Aslinda is konusunda bende cok muzdariptim biturlu bi is bulup giremedim bide almancam var anadil seviyesinde ama hep isyerleri uzak, vardiya sistemli veyatta servisi olmayan yerlerdi eşimde istemedi oyle olunca bende cok israr etmedim aslind evdede mutluyum cunku. 2 bucuk senedir bi ise girip calisamadim smdide bebek geliyor artik biraz zor burda kimsem olmadigi icin ama saglik olsun valla

Alişma konusuna gelirsek kolay alistim hatta sevdim buralari uyumlu bi insanimdir zaten. Sadece sistem olark Almanyaya gore cok buyuk eksiler var ama onlarada yapicak bisey yok..

O zaman dans Ben yarın kilomu sabahtan bildiririm ve yediklerimi de sizinle paylaşmaya başlarım. Fakat ilk haftadan boyle azimsiz gözükmek istemem o yüzden bir açıklama yapayım önden. Ben şuan hastayım, hala oturdugum yerde terliyorum maalesef Yarın yediklerime dikkat etmeye baslarım fakat onumuzdeki hafta cok spor yapamayabilirim, yani bisiklete falan binerim ama boyle asıl baslamayı planladıgım yogun tempolu sporuma baslayamam. O yuzden ilk haftam boyle yumusak bir baslangıc olabilir ama merak etmeyin sonrasında fırtına gibi gelicem

Ohh ne guzel, halinden memnunsan gerisi önemli degil. Ben de bir senedir evdeyim ve ev hanımlıgının da ne kadar zor oldugunu gordum. Hele ki cocukla cok daha zordur. Sen hiç iş duşunme zaten bebeğin saglıkla bir gelsin, biraz buyusun belki ondan sonra bir şeyler olur. Ben de sırf biraz buraya uyum sağlayabileyim çevrem oluşsun, hollandalı insanlar tanıyayım diye işe girmek istiyorum. Sonrasında Allah nasip ederse biz de cocuk istiyoruz. Ama hepsi birbirine baglı biraz, ben zayıflarsam bebeğim olma sansı da artacak bakalım.

Herseyin vakti saati vardir cnm
Sen firsat bu firsat once manken kivamina gel :) )
Bizde bitkisel seylere agirlik veriyoruz artik
gecmis olsun tatlim

Zaten baslangicta spor yapman gerekmiyor
Once iyiles iyice bide menulerin duzene girsin

Bide hemen azatlma menulerini

Bu 2 hafta zaten deneme suren

Evet canım benim içiyorum walla
hadi odemler gitsin ins.
Bitki cayida iciyonmu

Ins..eksiler gelecek cnm ben inaniyorum

Ip lede yaptikyda kalin ip yoktu pek olmadi :)
Seramik hamuru nasil oluyor

Bizimkisi kosturmayi pek sever
Saklambac tan hic sikilmaz
Ama sabirsiz hemen ortaya cikar :)
Ağırlıklı tuzla abla şekil verip pisirince seramik gibi kalıyor , evet o zaman davul-zurna 1-2-3 u de sever
hani yeni gelinlerde öyle bir çaba olur ya

Sen yarin basla devamı gelir peşinden
kuzu baya az olmuş ama Perşembe diye tabi bol eksi gelsin

Hoş geldin canım
bende sağlığım için kilo vermek için geldim
İnşallah istediğimiz eksiyi görürüz hep beraber

benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa

İnşallah hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Canım doğumdan korkma Her doğum
Aynı değil ilk doğum daha zor ve uzun sürüyor

ben senden en az eksi 2 bekliyodum

Bidaha hafta ici kacamak yapmazsin heralde

Umarım ama çok zor
Ama hedefime ya ulaşirim ya az eksik yada az fazla çok heyecanlıyım

Bilmiyorum söz veremem kaptanım
hep durust Olacağım ki kendime hakim olayım

Ellerine sağlık dolaplar mis olmuştur
afiyet olsun canım

İnşallah hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Canım doğumdan korkma Her doğum
Aynı değil ilk doğum daha zor ve uzun sürüyor
amin canım çok teşekkür ederim.
inşallah bakalım sağlıkla gelsin de bıdığım başka birşey de istemiyorum aslında sancısına da razıyım bakmayın bu kadar korkuma

Eksi getirsin inşallah

Eeee hani menuler

Mutfaklar coktan kapanmis olmasi lazim :)

Ben bugun lapa yaptim
En azindan artilardan kurtulurum ins.

Haftaya herkese yuksek hedefler gelecek ona göre bu haftanin acisini cikaricaz
Cuma kacamagi falan dusunmeyin

Benim hatam bu hafta spor yapmamak oldu
Gunluk sislikler olsada persembe yapmayinca kilo birden fazla dusuyor
Haftaya ins.daha ozenli olalim bu konuda

Bende menümü yazıyım
Sabah 10.30
1 az Tereyagda yumurta 2 yeşil soğan az beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Öğlen
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam 17.00
1 kase yumurta salatasi 4 kaşık yoğurt
1 lt dukan bira 2 lt yi tamamlayacam su
Leslie 3 mil 135 puan Mehlikatun

Tam persembelik menu

Boool eksi getirsin ins.cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…