- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.141
İnşallah canımİkinci kolay olur canım vücudun doğumu tanıyor
Hosbulduk. Hollandaya alistim gibi ama suan issiz olmak beni uzuyor biraz Is gorusmelerine gidiyorum hep bi sebepten olmadi suana kadar, bakalim haftaya bir gorusmem daha olacak gibi, insallah bundan bisey cikar. Aslinda ben kadere cok inaniyorum, Allah hayirlisi neyse en hayirli vakitte karsina cikarir bunu biliyorum ama iste neticede fani bir kuluz bazen bu bekleme zamanlari zor geliyor.
Neyse simdi hep uzgun suratlik yapmim burda, ben de bu is ararken gecen zamanimi dilimi gelistirmeye ve fit olmaya adamaya karar verdim. dil kursuna zaten gidiyorum, simdi de sizinle zayiflicam insallah
Sen de insallah saglikla bir avazda alirsin yavrunu kucagina. Sen nasilsin, alisabildin mi? Istanbulda ben 2 sene yasadim biraz yorucu olabiliyor zaman zaman.
Ben de uzun yıllar yaşadım ama sonunda bırakıp bir kasabaya yerleştim iyi ki de öyle yapmışımİstanbul'dayım ben. Gaziosmanpaşa.
O zaman dansTekrar hosgeldin berrincim
Bende zuhal almanyadayim
Sweetyy83 sevilayda hollanda da
En cok pozitif ve geveze olmani sevdim:))) burda bol paylasim yapilmasi motivemizin yuksek olmasini sagliyor
Hem azimlide gordum seni
Kendi vucudunu taniyorsundur
Yarin kilo bildirimiyle basliyabilirsin :))))
Evet canım benim içiyorum wallaEylemmmm su iciyonmu
Ohh ne guzel, halinden memnunsan gerisi önemli degil. Ben de bir senedir evdeyim ve ev hanımlıgının da ne kadar zor oldugunu gordum. Hele ki cocukla cok daha zordur. Sen hiç iş duşunme zaten bebeğin saglıkla bir gelsin, biraz buyusun belki ondan sonra bir şeyler olur. Ben de sırf biraz buraya uyum sağlayabileyim çevrem oluşsun, hollandalı insanlar tanıyayım diye işe girmek istiyorum. Sonrasında Allah nasip ederse biz de cocuk istiyoruz. Ama hepsi birbirine baglı biraz, ben zayıflarsam bebeğim olma sansı da artacak bakalım.Aynen cnm bende inanirim kadere hayirlisi olsun insallah hakkinda belki bu is gorusmen iyi gecer ve olur
Zayiflama konusunu cok iyi dusunmussun hazir firsatin enerjin ve azmin varken bence cok guzel bi sekilde gider kilolar
Aslinda is konusunda bende cok muzdariptim biturlu bi is bulup giremedim bide almancam var anadil seviyesinde ama hep isyerleri uzak, vardiya sistemli veyatta servisi olmayan yerlerdi eşimde istemedi oyle olunca bende cok israr etmedim aslind evdede mutluyum cunku. 2 bucuk senedir bi ise girip calisamadim smdide bebek geliyor artik biraz zor burda kimsem olmadigi icin ama saglik olsun valla
Alişma konusuna gelirsek kolay alistim hatta sevdim buralari uyumlu bi insanimdir zaten. Sadece sistem olark Almanyaya gore cok buyuk eksiler var ama onlarada yapicak bisey yok..
Herseyin vakti saati vardir cnmHosbulduk. Hollandaya alistim gibi ama suan issiz olmak beni uzuyor biraz Is gorusmelerine gidiyorum hep bi sebepten olmadi suana kadar, bakalim haftaya bir gorusmem daha olacak gibi, insallah bundan bisey cikar. Aslinda ben kadere cok inaniyorum, Allah hayirlisi neyse en hayirli vakitte karsina cikarir bunu biliyorum ama iste neticede fani bir kuluz bazen bu bekleme zamanlari zor geliyor.
Neyse simdi hep uzgun suratlik yapmim burda, ben de bu is ararken gecen zamanimi dilimi gelistirmeye ve fit olmaya adamaya karar verdim. dil kursuna zaten gidiyorum, simdi de sizinle zayiflicam insallah
Sen de insallah saglikla bir avazda alirsin yavrunu kucagina. Sen nasilsin, alisabildin mi? Istanbulda ben 2 sene yasadim biraz yorucu olabiliyor zaman zaman.
Bizde bitkisel seylere agirlik veriyoruz artikBen de genelde hep geniz akintisi ve bogaz agrisi ile baslar hastalik, o yuzden onlem olarak sunu onerebilirim; toz zencefil ve bali karistir bogazinda tuta tuta yavas yavas yut, boyle bogazini yakacak biraz yaktikca iyiles cek o, yaninda da ister normal ister bitki cayi ic. Ben cok faydasini gordum bu karisimin. Bir de tereyagiyla pekmezi boyle hafif yakip, biraz ufleye ufleye kendini yakmadan olabildigince sicak olacak sekilde yutmaya calis pekmezi. Bu da ozellikle oksuruk de varsa cok iyi geliyo. Ben hastaliklarda atalarimiza guveniyorum, zamaninda epey etkili cozumler bulmuslar
gecmis olsun tatlimO zaman dansBen yarın kilomu sabahtan bildiririm ve yediklerimi de sizinle paylaşmaya başlarım. Fakat ilk haftadan boyle azimsiz gözükmek istemem o yüzden bir açıklama yapayım önden. Ben şuan hastayım, hala oturdugum yerde terliyorum maalesef Yarın yediklerime dikkat etmeye baslarım fakat onumuzdeki hafta cok spor yapamayabilirim, yani bisiklete falan binerim ama boyle asıl baslamayı planladıgım yogun tempolu sporuma baslayamam. O yuzden ilk haftam boyle yumusak bir baslangıc olabilir ama merak etmeyin sonrasında fırtına gibi gelicem
hadi odemler gitsin ins.Evet canım benim içiyorum walla
Bende menumu yazayim da agzim kapansin zira mutfakta bol çikolatalı kek firindan yeni cikti Allahim sen yarin hepimize guzel bir eksi goster aminnn
13:00
2tam 1 beyaz yumurta
1 kk peynir
17:50
1 kabak sote
2 ceviz.
Dereotu
2 yk kadar yogurt
Su 2 ye yakin yatana kadar 3 e tamamlarim
Ağırlıklı tuzla abla şekil verip pisirince seramik gibi kalıyor , evet o zaman davul-zurna 1-2-3 u de severIp lede yaptikyda kalin ip yoktu pek olmadi :)
Seramik hamuru nasil oluyor
Bizimkisi kosturmayi pek sever
Saklambac tan hic sikilmaz
Ama sabirsiz hemen ortaya cikar :)
hani yeni gelinlerde öyle bir çaba olur yaHaklisin abla daha cok erken bunlari dusunmek icin
 oda kotuymus evet
Amin canim sagol
Kolay gelsin cnm yeni kararlari merak ettim
kiz cok guldum kv varken aksine cok is yapamiyorm onu uzun yanliz birakmiym sıkılmasin diye
Aslinda toz almayla ev supurmeyide dun yaptm hazir esim yokken isleri hallediym dedm banada ugras oldu iyi oldu aslinda
Cok guzel olmus afiye olsun insallah yarin eksi gelir canim
Sen yarin basla devamı gelir peşindenO zaman dansBen yarın kilomu sabahtan bildiririm ve yediklerimi de sizinle paylaşmaya başlarım. Fakat ilk haftadan boyle azimsiz gözükmek istemem o yüzden bir açıklama yapayım önden. Ben şuan hastayım, hala oturdugum yerde terliyorum maalesef Yarın yediklerime dikkat etmeye baslarım fakat onumuzdeki hafta cok spor yapamayabilirim, yani bisiklete falan binerim ama boyle asıl baslamayı planladıgım yogun tempolu sporuma baslayamam. O yuzden ilk haftam boyle yumusak bir baslangıc olabilir ama merak etmeyin sonrasında fırtına gibi gelicem
kuzu baya az olmuş ama Perşembe diye tabi bol eksi gelsinBende menumu yazayim da agzim kapansin zira mutfakta bol çikolatalı kek firindan yeni cikti Allahim sen yarin hepimize guzel bir eksi goster aminnn
2tam 1 beyaz yumurta
1 kk peynir
1 kabak sote
2 ceviz.
Dereotu
2 yk kadar yogurt
yok listeye girmemistim, tam diyet karari verdigim donemde is sebiyle seyahatlerim baslamisti deneme suresi icinde ayrilmak zorunda kaldim. sonrasinda da yurtdisina tasindik tasinma, yeni duzen kurma hic kendimi hazir hissetmedim. Ancak suan evet tekrar diyet yapmaliyim diye dusunuyorum. Boyum 165, kilom 74. Bir de polikistik over (pko) var. o yuzden de kilo vermem gerekiyor. hastalik sebebiyle vucudum odem tutuyor, kullandigim ilac da istah aciyor. Ama her sey irade biliyorum. Hastaligin tamamen bir tedavisi yok ama kilo verirsem ve ozellikle bel cevremi inceltebilirsem, doktorum hastaligin olumsuz etkilerini tamamen yok edebilecegimi soyledi. Hem goruntu hem saglik icin bu kilolarin artik gitmesi lazim
benim 14 saat sürmüştü abla yaa o yüzden tırsıyorum
keşke seninki gibi hastaneye gittiğim gibi doğsa
ben senden en az eksi 2 bekliyodum
Bidaha hafta ici kacamak yapmazsin heralde
Kizlar bende bugun gene tempolu birgun geciriyorm mutfak dolaplarn icini sildm baya ugrasdirdi banyoyu temizledm, markete gittim, yogurt mayaladim, lahana sarmasi yaptm yarina ve sonunda oturdm birazdand kendime yemek yapmaya kalkarmbugun etli salata yiyicem yaninda Ayran
amin canım çok teşekkür ederim.İnşallah hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Canım doğumdan korkma Her doğum
Aynı değil ilk doğum daha zor ve uzun sürüyor
onu bilmiyorum bakayim nettendavul-zurna 1-2-3 u de sever
Eksi getirsin inşallahMenü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay
Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve
Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
Eksi getirsin inşallahBende menumu yazayim da agzim kapansin zira mutfakta bol çikolatalı kek firindan yeni cikti Allahim sen yarin hepimize guzel bir eksi goster aminnn
2tam 1 beyaz yumurta
1 kk peynir
1 kabak sote
2 ceviz.
Dereotu
2 yk kadar yogurt
Tam persembelik menuBende menümü yazıyım
Sabah 10.30
1 az Tereyagda yumurta 2 yeşil soğan az beyaz peynir
Öğlen
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam 17.00
1 kase yumurta salatasi 4 kaşık yoğurt
1 lt dukan bira 2 lt yi tamamlayacam su
Leslie 3 mil 135 puanMehlikatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?