- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.181
Arkadasinla anlasabilirseniz iyi olur tabi
Ama ortaklik bazen sikinti olabiliyor
Ins. Olmasin cnmEvet abla ama üniversiteden arkadaşım üniversite 1. Sınıftan beri hep beraber olduğum bir arkadaşım ve bir zamanlar böyle aynı evde falan kaldım hep çok sevdiğim bir arkadaşım nikah şahidim oldu hani böyle hayattaki en büyük dostum iyi kötü her anımda yanımda olan biri herşeyi beraber aştık zaten biz onunla o yüzden problem olucağım sanmıyorum pek
Ins. Olmasin cnm
Hakkinizda hayirlisi artik
Ohh ne guzel, halinden memnunsan gerisi önemli degil. Ben de bir senedir evdeyim ve ev hanımlıgının da ne kadar zor oldugunu gordum. Hele ki cocukla cok daha zordur. Sen hiç iş duşunme zaten bebeğin saglıkla bir gelsin, biraz buyusun belki ondan sonra bir şeyler olur. Ben de sırf biraz buraya uyum sağlayabileyim çevrem oluşsun, hollandalı insanlar tanıyayım diye işe girmek istiyorum. Sonrasında Allah nasip ederse biz de cocuk istiyoruz. Ama hepsi birbirine baglı biraz, ben zayıflarsam bebeğim olma sansı da artacak bakalım.
Hoş geldin canım
bende sağlığım için kilo vermek için geldim
İnşallah istediğimiz eksiyi görürüz hep beraber
İnşallah hayırlı bir şekilde bebişini kucağına alırsın. Canım doğumdan korkma Her doğum
Aynı değil ilk doğum daha zor ve uzun sürüyor
Umarım ama çok zor
Ama hedefime ya ulaşirim ya az eksik yada az fazla çok heyecanlıyım
Bilmiyorum söz veremem kaptanım
hep durust Olacağım ki kendime hakim olayım
Ellerine sağlık dolaplar mis olmuştur
afiyet olsun canım
Cok guzel ama aksam az da bisi olabillirmia cnm bi corba veya yogurt karin gurultusundan uyuyamicanBenden de gelsin
Sabah 830
Bir bardak süt
Ara uç bardak çay
Öğlen 13
Bir kase çorba
İki köfte
1 y k menemen
Ara 15
Bir mandalina
Akşam 17 30
Yedi badem
Bir incir
Su üç lt yi geçer
Spor yok
[/QUOTE]senin eksine cok seviniyorum zeynep :)
aman yarabbiii buyuk gun geliyor
Hadi hayirlusi cnm
Korkmayida birak sonrakiler daha kolay oluyor
karbon alma yeter cnm
kortizon alirken sifir tuz bol su yapilmasi gerekiyor cnm
Az yeme dogru ye
SenScocuk istiyon heralde :)
Guzel menü afiyet olsunBenim menü
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Öğlen 13.30
Beyaz peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
Su 3 lt
Persembe günleri ekmek yemesen iyiydi afiyet olsunMenum
Sabah7: 30
2d ekmek az tereyagi cokelek maydonoz yogurt
Ogle12: 30
Peynirli yumurta yogurt marul
Ara
Nedense elim ayagim titredi el kadar yufka icine maydonoz ve peynir koyup yedim
Aksam18
Yarim balik salata
Su 2 oldu
Spor yok
Acıma abla vur kırbacı , benim bebenin ateş akşamı bekliyor dussunde yatacağımEeee hani menuler
Mutfaklar coktan kapanmis olmasi lazim :)
Ben bugun lapa yaptim
En azindan artilardan kurtulurum ins.
Haftaya herkese yuksek hedefler gelecek ona görebu haftanin acisini cikaricaz
Cuma kacamagi falan dusunmeyin
Benim hatam bu hafta spor yapmamak oldu
Gunluk sislikler olsada persembe yapmayinca kilo birden fazla dusuyor
Haftaya ins.daha ozenli olalim bu konuda
Bol eksilerBende menümü yazıyım
Sabah 10.30
1 az Tereyagda yumurta 2 yeşil soğan az beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Öğlen
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam 17.00
1 kase yumurta salatasi 4 kaşık yoğurt
1 lt dukan bira 2 lt yi tamamlayacam su
Leslie 3 mil 135 puan @Mehlikatun
Gözüme çok az geldi gerçi Perşembe hep az yiyoruz sistematik sanırım ama baştan çok azlatirsan sonra gitmiuro kilolarBenden de gelsin
Sabah 830
Bir bardak süt
Ara uç bardak çay
Öğlen 13
Bir kase çorba
İki köfte
1 y k menemen
Ara 15
Bir mandalina
Akşam 17 30
Yedi badem
Bir incir
Su üç lt yi geçer
Spor yok
İyi mesailer ablaBen bu aksam işe gidecem
Tam uyuyamayacagim
tarti icin biraz sikinti
Sabah gelince uyuyabilirsem oglen tartilirim
Perşembe menüsüBenim menü
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Öğlen 13.30
Beyaz peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
Su 3 lt
Hakkınızda hayırlısı canımKendim değil de bir arkadaşımla iç mimarlık ofisi açmayı düşünüyoruz abla bakalım inşallah yapabilirsek
Allah kolaylık versin canımhatirladim abla nasil olduki hala ayni sorunlari yasiyormuki
Ay benimkini sorma az once kedi gibi geldi ozur diliyor bide demezmi hep ben geliyom diye bende dedim hata yapan sensin surekli sen gelecen ben sana durduk yere satasiyormuyum de bakayim tik yok hadi hadi kusme falan derken duzeltti ama sabah bi kasik suda bogsam doymayacaktim okadar kizdim
kiz yasayamiyor zaten gecen kiz idrar yollari iltihabi oldu ya ben dedim hapi ilaci var cozumde var gecer hadi su varsa hadi bu varsa iki gun uyumadi kollarimda curukler vardi ben farjetmiyorum bile eee onlar niye curudu soruyor diyorum vurmusumdur biyere hadi burdan bi sikinti .oglanin zaten durum malum her dakika her an onun uzerinde bu cocuk buyuyecek kosacak bak biz daha kotu durumlarlada karsilasabiliriz sakin ol yok cam fanus icinde olmamiz gerekiyormus gibi dusunuyor hem bizi hem kendini delirtecek beni diyorum evhami birak bana yardimci ol totoyu kaldirda ona gelince yok is icraat yok evham tonla
afiyet olsun canımMenum
Ara
Aksam18
Yarim balik salata
Su 2 oldu
Spor yok
herkese verdiği ilaç değil bunun adı başka dün unutmuştum içmeyi bu gün de yutmadım yüzüm de dudaklarım da ve kafamın için de birden karıncalanma oluyor başım anlık döner gibi olup geçiyorCivciv çıkacak kuş çıkacak diye bir şarkı vardı dimi 80-90 yillarin çocuğu olmak
Aynen abla ilac almaya başladım mecbur yatacak dinlenecek luksum yok babasına hiç pas vermiyor hasta olunca yapışıyor
Ay Kamile kır kız bizim içinde kır içimizdeki negatiflik çıksın gitsin 2019 a böyle girilir mi yahu
Hayırdır canım sen neden çok uyandın
keşke onları şehir dışına tatile gönderseydin
Birden bırakma abla su herkese verdiği ilaç vardı hani önceki doktorun o dimi bu
İnşallah abla , ada çayı Zuhal abla da regl için demişti ama hiç yok bi alacağım idrar yolları enfeksiyonu için denemistim bir kere çok faydasını gördüm
sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
Toparlanmana sevindim canım
Bende bende istiyorum
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini
Kuzu sen neden artidaydin
Kız sen benim elimden tut bırakma ben çıkışı bulamam çok uykum var
Oo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canım
Ya hava atarsın dimi abla bana bugün bizim güneşimiz var yolunu şaşırdı galiba
Yok öyle belese çocuk sevmek biz bir yere giderken kime birakacagiz
kapuska şişirir ama listede olmadığın için birşey diyemem
çalışırken mi canım
yok gülüm sen en iyisi mutfakta en eski bardak kase ne varsa onu bir poşete koy sonrada levaboya fırlat kır gitsin ellerini de akan suyun altına tut sakinleş gülümbakalim bugun sifirlamisim ama yarina ne kadar eksi olur bilmiyorum
evet ustumuze olu topragi serpilmis gibi toparlaak sart
haklisin canim gercekten hedeften uzaklasmamamiz lazim ve her psikolojik cokuntu bizi geriletiyor
Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
ay abla sorma boynunda bi sivilce cikti bizimki zaten panik atak kotu bi belirti falan diye sabaha kadar uyumamis oglum yagli yiyon olabilir normal yok anlamiyo dun aksam zaten durduk yere cocuklara bagiriyor falan sonra sabah neymis cocuklar hasta olmusta ondan psikolojisi kalmamis bende dedim nerde hasta falan degl cocuklar neyin tribi bu bagirip durma herkese .derken buyudu yani tamam anladik psikolojin normal degilde benimkini bozmaya ne hakkin varsikildim ya
valla girdik biseye ben yakinda girecem kafa goz birilerine bu gidisle
Çişini kendisi yapabiliyor sıkıntı yokherkese verdiği ilaç değil bunun adı başka dün unutmuştum içmeyi bu gün de yutmadım yüzüm de dudaklarım da ve kafamın için de birden karıncalanma oluyor başım anlık döner gibi olup geçiyor
amann siz gezerken ya çişleri gelirse:)) karınlarını çok güzel doyururum oyundu v.s. yediririm elimden hiç bir bebe kaçamadı şimdiye kadar :))
Haha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyoryok gülüm sen en iyisi mutfakta en eski bardak kase ne varsa onu bir poşete koy sonrada levaboya fırlat kır gitsin ellerini de akan suyun altına tut sakinleş gülüm
guzelim ekmege yag surmeyi biraksanaMenum
Ara
Aksam18
Yarim balik salata
Su 2 oldu
Spor yok
ins. Gece uyursunuz cnm yaaAcıma abla vur kırbacı , benim bebenin ateş akşamı bekliyor dussunde yatacağım
sonrasinda temizlemesi kotu oluyorHaha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyor
Kizlar sularida cok geçe birakmayin
Yatmadan bikac saat once kesilse iyi olur
Sabaha kadar hepsi boşalmış olsun :))
Sabah evdekiler tartilmak icin acele etmeyin ozellikle listedekiler
oglene kadar vakit var
Tabi bisey yiyip icmeden
Cok guzel ama aksam az da bisi olabillirmia cnm bi corba veya yogurt karin gurultusundan uyuyamican
Gözüme çok az geldi gerçi Perşembe hep az yiyoruz sistematik sanırım ama baştan çok azlatirsan sonra gitmiuro kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?