- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.201
amanınnn kuzeni de küçük galiba ah bu veletler:))))))))))))))))Çişini kendisi yapabiliyor sıkıntı yokkakayi da benden başkasında yapmaz üstüne oturunca geçer demiş yaz tatilinde kuzeni ( bu ilkokul bebeleri çok fena ) oda ben yoksam oturup bekliyorum anne geciuro diyor vazgeçirmiyorum sonra popo acir filan yok
Yemek yedirme konusunda gerçekten bazıları çok başarılı ablamda aynı şekilde sen bunu bana ver ben kilo aldırıp gönderiyim diyor
aaa o kırıklar ya sıçrarsa toplarken elim kesilirse olmazzz poşet olacak ki rahatça alıp çöpe atasınHaha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyor
Hadi ins. Guzel bi eksi gelsin cnmListeye gireyim bacımama böyle olmazsa gitmiyor sonra icabına bakarız
Acıma abla vur kırbacı , benim bebenin ateş akşamı bekliyor dussunde yatacağım
Bol eksiler
Gözüme çok az geldi gerçi Perşembe hep az yiyoruz sistematik sanırım ama baştan çok azlatirsan sonra gitmiuro kilolar
İyi mesailer abla
Perşembe menüsü
Hakkınızda hayırlısı canım
Allah kolaylık versin canım
afiyet olsun canım
Iyiyiz cnm son menuleri bekliyorum :)Iyi aksamlar 9. Takimin guzelleri nasilsiniz ?
Aysenur demir eksikligin icin cayi azaltman lazim onun yerine suyunu icHanımlar bugün annemdeydik eve yeni geldik menumu yazayım geçmiş öyle yaparım
10-11 gibi
2 yumurtalı omlet lor peynir
Tavuk salata 1 kaşık mercimek çorbası çok az peynir salata
Bol limonlu çay
1.4 lt su
Cok guzel cnmBugunku menum
Kahvalti.07.00
1 dilim tb ekmegi
2 3 lokma peynir
3-4 tane yesil zeytin
Gec kaliyordum ondan boyle oldu.
Aralqrda sekersiz cay turk kahvesi 1 kuru kayisi
Ogle.12.00
1 kase tavuk salata
Yarim tabak soganli kavrulmus kiyma (alti icin patates puresi vardi almadim )
Aralarda.sekersiz cay kahve yesilcay
Aksam. 18.30
Bir tabak tepeleme yogurtlu kabak
Su.2 lt
Spor. 6.000 adim oldu
gordugum kadariyla herkesin menuleri gayet guzel. Senden korkumuza persembe zaten aksi olmaz daIyiyiz cnm son menuleri bekliyorum :)
Insallah abla baya ac hissediyorum kendimi ama yarin tartiyi merak ediyorum. Sabah ise erken gittigim icin ben 7 de tartiliyorum ogle eve de gelmiyorum. Muhtemelen ilk bildirim benden gelirCok guzel cnm
Ins. Eksilere eksi katacak:))
Bide şu artilarla ugrasmasak süper olacaz da :))gordugum kadariyla herkesin menuleri gayet guzel. Senden korkumuza persembe zaten aksi olmaz da
Sebze cabuk aciktiriyor cnmInsallah abla baya ac hissediyorum kendimi ama yarin tartiyi merak ediyorum. Sabah ise erken gittigim icin ben 7 de tartiliyorum ogle eve de gelmiyorum. Muhtemelen ilk bildirim benden gelir
Insallah abla sadece spor isini duzene bindirmem lazim. Spor bende cok farkettiriyor. Birde emziriyorum o zaman hizli gidiyorBide şu artilarla ugrasmasak süper olacaz da :))
Neyse yarini bi atlatalimda eminim haftaya herkes cok daha iyi olacak
Sen guzel eksilerinle devam edersin :)))
sorma abla yemekten 1 saat sonra hic yememis gibiydim :)) yarin artik guzel bir kahvalti yaparim.Sebze cabuk aciktiriyor cnm
Sabah guzel bi bildirimle acilisi yapacaz desene:)))
doğmayacak diye korkuyordum 40+3te geldi sukurAy Merve hiç sancin yoktu oysa hatırla
jenga oynuyoruz. Harf ve sayilar la ilgili oyuncağı var onlarla vakit geçiriyoruz tahtasinda yaziyor ciziyorKucuk bebeli hatunlar
Ben bizim kiz geldiginde degisik ne oynayabiliriz
Burda bi suru oyuncagi var gelince hepsiyle oynuyoruz
Mutfaginda yemek yapiyoruz, lego dan ev yapma, boyama, agac evi prenses evi, oyun hamuru vs.
Puzzel da var ama daha tam yapamiyor onu 3 yasinda
Dun sulu boyayla patates baskisi yaptik
afiyet olsun yarın güzel eksi getirsinMenü
Sabah(11:00).
2 yumurta 3 parça peynirden omlet
Yeşilçay
Öğle(15;00)
1 kupa sütlü filtrre kahve
Akşam(17:00)
4 YK tavuk sote
1 bardak ayran
Şu: 1.5 lt 3 e tamamlarim
Ayvayi bende duymuştumKomşu ayva yaprağı getirmiş kuzeyin gece öksürüğunu duymuşlar , kaynatıp soğutuyum inşallah içer
İnşallah ablamIns..eksiler gelecek cnm ben inaniyorum
Hersey eksiye geçebilmek içinkuzu baya az olmuş ama Perşembe diye tabi bol eksi gelsin
Amin hepimizeEksi getirsin inşallah
Guzel olmuş cnmBende menümü yazıyım
Sabah 10.30
1 az Tereyagda yumurta 2 yeşil soğan az beyaz peynir 1 tk keten tohumu
Öğlen
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam 17.00
1 kase yumurta salatasi 4 kaşık yoğurt
1 lt dukan bira 2 lt yi tamamlayacam su
Leslie 3 mil 135 puan @Mehlikatun
güzel olmuşBenden de gelsin
Sabah 830
Bir bardak süt
Ara uç bardak çay
Öğlen 13
Bir kase çorba
İki köfte
1 y k menemen
Ara 15
Bir mandalina
Akşam 17 30
Yedi badem
Bir incir
Su üç lt yi geçer
Spor yok
süperBenim menü
Sabah 9.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin
Öğlen 13.30
Beyaz peynirli salata
Akşam 19.00
1 tabak kabak yemeği
Su 3 lt
Cok sukur iyiydi abla
genelde kasiklarla yapiyorum ben onu saga sola firlatiyosun ses cok cikiyo ama kirilma olmuyor dene bakHaha hiç aklıma gelmez eskiyi bulup poşete koyup atana kadar sinirim geçer ben direk atıyorum lavobaya eşimde içerden seslenir öyle kırılmaz gel kafamda kır diye msj yerine ulaşıyor mu ulaşıyor
haklisin abla da taze koy tereyagi cekiyo beni azcik yiyorum iste yoksa koca bi tabagi yiyebilirim aslindaguzelim ekmege yag surmeyi biraksana
Guzel gorunuyor
Ama 1 haftadir menu yazmadin farkindayim:)
ins. Gece uyursunuz cnm yaa
sonrasinda temizlemesi kotu oluyor
Ekimin ki iyi taktikmis :))
Ben eskiden tv yi yere carpmistim:) bide bilgisayar ekranini kirdim buyuk esya olarak :))
Hemde benimle rakipken mi parlak olmayan menuler yaptin askolsun://genelde kadiklarla yapiyorum ben onu saga sola firlatiyosun ses cok cikiyo ama kirilma olmuyor dene bak
haklisin abla da taze koy tereyagi cekiyo beni azcik yiyorum iste yoksa koca bi tabagi yiyebilirim aslinda
Menuler cok parlak degildi bu hafta o yuzden hafiften kactim da senin gozunden kacamadim galibasaka bi tarafa gercekten kotu bi haftaydi gelecek hafta telafi sart hakettim biliyorum fircayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?