Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok sukur iyiydi abla
Diyetime sadik kalmaya calistim ama az bi karbonlu gun oldu cok dikkat etmeme ragmen sifir olmasini istiyodum
Sabah 9da evden ciktik az once geldik bitik haldeyim..
Yarinki tartiyi cok merak ediyorum bakalim nokcak
Sorun kalmadi yani gozunde oylemi

Yazda gorelim menuyu

Sabah8.30
3-4 yk menemen
2 kk peynir
Yarim catal labne

Ara( otobusteydim)
1.5 avuc kadar kuruyemis
Aslinda yemesem olurdu midemi bastirsin fenalasmiyayim diye yedim. Normalde yolculuklarda çubuk kraker yerim hep bu sefer diyet icin yemedim

Aksam16( otobuse yetsicez diye erken yedik
1 pors.doner
2 dilim ekmek
Bolca salata ve ezme (okadar ac ve yorgundum ki anca bu kadar kısa bildim)

Suyu wcye gitmemek icin yolda az ictim yani toplam 1 litre bile olmamisti ama eve gelince cok susamistim yani toplam 1.5 lt falan olmustur
Sporda baya yurumek zorunda kaldk.
1 saat yuruyus olmustur

İyi geceler

Önce menüm

Sabah 12.00 1 sahanda yum.1 kk peynir 1 dlm ekmek

Ara 1 kuru incir

Öğle 1 dlm ekmek yarım kapta yarım soğan sote

Ara 2 br az tuzlu ayran 2 ceviz

Akşam (zurnanın zırt dediği yer)3 kaşık sebzeli tavuk göğsü sote salata 1 br ayran
2.5 dlm ekmek
Su 2lt
Spor yok.

Akşamki ekmek ...evet ...
Allahım bana akıl fikir irade yarabbim.

Oluyor arada böyle canım.merak etme.
Çocuklar uyuyunca bem hemen uyursam günüm bitti gitti gibi hşssediyorum.kendime zaman ayıramadınm hiç gibi.
Nadiren planet türk açmışlığım bile vardır yani.tabi saçma ama oluyor öyle.
Dün yatakta döndüm durdum.

Benim 2 oğlana en çok gol oynuyoruz .ufaklık da kendi çapında vurabiliyor (1.5 yaşında )

Saklambaç oynuyoruz.eşimle bem bebelerden çok koşturuyoruz galiba :)
Bizden göre göre ufaklık da koşmaya başladı .tam saklambaç gibi olmasa da o da çok eğleniyor.3. Birini bulabilirsen (mesela dedesi) o da arada koşturup sobelemwye kaçılır.çok eğlenir.

Bir sele bulup içine basket atmaca oynayabilirsiniz.

Balonu yere düşürmemeye çalışabilirsiniz

Yastıklarla ev yapmayı da çok seviyorlar

Şu ara benim ütü masasını otoban yapıp üstünde araba sürmeye bayılıyorlar.içine ütü konan bölüme arabaları düşürmeye çalışın ya da arabaları yan yana koyup masanın ucundan azıcık kaldırın.böylece değişik bir yarış yapmış oluyorlar.(tabi arabanız varsa :) )

Biriniz at olsun çocuk üstüne binsin.diğeri de çocuğu tutsun .

Sehpaları ters çevirin içine girsin

Kanepelerin altına yastık koyun önce kendi çıkıp sonra yastıklara atlasın.ama riskli ne de olsa.dikkat edin.

Şimdi benim evin hali ile ilgili fikir sahibi oldunuz mu arkadaşlar

aynı biz erkek çocuğu olunca öyle oluyor , kızlar cici cici oynuyor valla

Bir ara benim utu masasını Mutfak olarak kullanıyordu
Yer minderini kaydirak yapıyordu
Masanin altını ev yapiyor

Saklambaci bizde oynuyiruz gulsima bile kikir kikir oluyor

Leylek leylek lekiirdekte cok oynardi bak sen yazdikca benim aklima geliyor oyunlar

Daha neler çıkar :)
Uyudu mu seninki

badem000 Allah razi olsun valla uyudu benim sipa sen demesen hala kikir kikir gulmeye devam edip humayı da uyandiracakti
Çok sevindim işe yaradığına.eskiden abisi bu saatlere kalırdı ufaklık 9 10 da uyurdu.şimdi görev değiştirdiler. Koordineli çalışıyorlar

Hadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Uyuyamazsan 1 kaşık zeytinysğı içine toz şeker at yut.şekeri de çiğne öyle yut.su içmemeye çalış canım.bende çok işe yarardı. Zor içmesi ama öyle uyuyabildiğimi bilirim.

Aynı bizim durumu anlatmışsın sanki
Oğlan çamaşır serdigim çamaşır kurutma askisini cadır yapacam diye bi kaç telini kopardı
Yeni bir çamaşır kurutma askısı almayı düşünüyorum çünkü çamaşır sığmıyor
Evde saklambac oynamalar anne sen koş ben yakalayim ben polis oluyum sen hırsız ol
Elimden tutup dönelim diyor benim başım dönüyor zor oturuyorum çocuklar ayakta zıplayarak hadi anne kalk diye bagiriyorlar
Ben aslında kendi başına oylamasından yanayım uzmanlarda çocuklar kendi başına oynamayı öğrenmesi gerektiğini söylüyor ama bizimkiler laf dinlemiyorki
Canları sağolsun inşallah oyle böyle buyuyecekler
Mefkurem abla sanada cevap badem aracılığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…