- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.221
Valla oyle denk geldi bu hafta gercekten ev okul fenaydi hepsi sonucta ortada haftayada yarisiriz istersen bu hafta veremedim ama haftaya iyi bi eksi felir eminimHemde benimle rakipken mi parlak olmayan menuler yaptin askolsun://
Sorun kalmadi yani gozunde oylemiCok sukur iyiydi abla
Diyetime sadik kalmaya calistim ama az bi karbonlu gun oldu cok dikkat etmeme ragmen sifir olmasini istiyodum
Sabah 9da evden ciktik az once geldik bitik haldeyim..
Yarinki tartiyi cok merak ediyorum bakalim nokcak
Oyle yapariz artikValla oyle denk geldi bu hafta gercekten ev okul fenaydi hepsi sonucta ortada haftayada yarisiriz istersen bu hafta veremedim ama haftaya iyi bi eksi felir eminim
Elhamdulillah simdilik iyi İnsallah bi sorun cikmazSorun kalmadi yani gozunde oylemi
Yazda gorelim menuyu
Valla ilaç gibi geliyor.Cocuklu olanlarin hayali
Arada birakacak birilerini bulmak :)))
Oluyor arada böyle canım.merak etme.Civciv çıkacak kuş çıkacak diye bir şarkı vardı dimi 80-90 yillarin çocuğu olmak
Aynen abla ilac almaya başladım mecbur yatacak dinlenecek luksum yok babasına hiç pas vermiyor hasta olunca yapışıyor
Ay Kamile kır kız bizim içinde kır içimizdeki negatiflik çıksın gitsin 2019 a böyle girilir mi yahu
Hayırdır canım sen neden çok uyandın
keşke onları şehir dışına tatile gönderseydin
Birden bırakma abla su herkese verdiği ilaç vardı hani önceki doktorun o dimi bu
İnşallah abla , ada çayı Zuhal abla da regl için demişti ama hiç yok bi alacağım idrar yolları enfeksiyonu için denemistim bir kere çok faydasını gördüm
sonra ağzınizı burnunuzu kıracağım diyorsun yani
Toparlanmana sevindim canım
Bende bende istiyorum
Bu devirde şeker atan bir benim eşim var numunelik bence
oldu prenses deseydin abla , okumadiginda nelerden geri kalacağını anlatıp ısrar etme abla bırak herşeyi ele geçiriyor bu çocuklar kullandırma kendini
Kuzu sen neden artidaydin
Kız sen benim elimden tut bırakma ben çıkışı bulamam çok uykum var
Oo 2 cm mi geliyor demek ki maşallah sağlıklı sıhhatli ikiniz için de güzel bir doğum olsun canım
Ya hava atarsın dimi abla bana bugün bizim güneşimiz var yolunu şaşırdı galiba
Yok öyle belese çocuk sevmek biz bir yere giderken kime birakacagiz
kapuska şişirir ama listede olmadığın için birşey diyemem
çalışırken mi canım
Benim 2 oğlana en çok gol oynuyoruz .ufaklık da kendi çapında vurabiliyor (1.5 yaşında )Kucuk bebeli hatunlar
Ben bizim kiz geldiginde degisik ne oynayabiliriz
Burda bi suru oyuncagi var gelince hepsiyle oynuyoruz
Mutfaginda yemek yapiyoruz, lego dan ev yapma, boyama, agac evi prenses evi, oyun hamuru vs.
Puzzel da var ama daha tam yapamiyor onu 3 yasinda
Dun sulu boyayla patates baskisi yaptik
Kıyamam :) . Ortam değiştirsen başka odada karanlıkta dene.benşm küçük öyle uyuyor bazen.Buyuk kiz uyudu kucuk kiz gülücükler saçıyor ben mi gözlerim kapanıyor
Salona gectim bakalim biraz sakinleşti gibiKıyamam :) . Ortam değiştirsen başka odada karanlıkta dene.benşm küçük öyle uyuyor bazen.
aynı biz erkek çocuğu olunca öyle oluyor , kızlar cici cici oynuyor vallaBenim 2 oğlana en çok gol oynuyoruz .ufaklık da kendi çapında vurabiliyor (1.5 yaşında )
Saklambaç oynuyoruz.eşimle bem bebelerden çok koşturuyoruz galiba :)
Bizden göre göre ufaklık da koşmaya başladı .tam saklambaç gibi olmasa da o da çok eğleniyor.3. Birini bulabilirsen (mesela dedesi) o da arada koşturup sobelemwye kaçılır.çok eğlenir.
Bir sele bulup içine basket atmaca oynayabilirsiniz.
Balonu yere düşürmemeye çalışabilirsiniz
Yastıklarla ev yapmayı da çok seviyorlar
Şu ara benim ütü masasını otoban yapıp üstünde araba sürmeye bayılıyorlar.içine ütü konan bölüme arabaları düşürmeye çalışın ya da arabaları yan yana koyup masanın ucundan azıcık kaldırın.böylece değişik bir yarış yapmış oluyorlar.(tabi arabanız varsa :) )
Biriniz at olsun çocuk üstüne binsin.diğeri de çocuğu tutsun .
Sehpaları ters çevirin içine girsin
Kanepelerin altına yastık koyun önce kendi çıkıp sonra yastıklara atlasın.ama riskli ne de olsa.dikkat edin.
Şimdi benim evin hali ile ilgili fikir sahibi oldunuz mu arkadaşlar
Bir ara benim utu masasını Mutfak olarak kullanıyorduBenim 2 oğlana en çok gol oynuyoruz .ufaklık da kendi çapında vurabiliyor (1.5 yaşında )
Bizden göre göre ufaklık da koşmaya başladı .tam saklambaç gibi olmasa da o da çok eğleniyor.3. Birini bulabilirsen (mesela dedesi) o da arada koşturup sobelemwye kaçılır.çok eğlenir.
Şu ara benim ütü masasını otoban yapıp üstünde araba sürmeye bayılıyorlar.içine ütü konan bölüme arabaları düşürmeye çalışın ya da arabaları yan yana koyup masanın ucundan azıcık kaldırın.böylece değişik bir yarış yapmış oluyorlar.(tabi arabanız varsa :) )
Kanepelerin altına yastık koyun önce kendi çıkıp sonra yastıklara atlasın.ama riskli ne de olsa.dikkat edin.
Ayvadan sende ic baharHadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Daha neler çıkar :)Bir ara benim utu masasını Mutfak olarak kullanıyordu
Yer minderini kaydirak yapıyordu
Masanin altını ev yapiyor
Saklambaci bizde oynuyiruz gulsima bile kikir kikir oluyor
Leylek leylek lekiirdekte cok oynardi bak sen yazdikca benim aklima geliyor oyunlar
Çok sevindim işe yaradığına.eskiden abisi bu saatlere kalırdı ufaklık 9 10 da uyurdu.şimdi görev değiştirdiler. Koordineli çalışıyorlarbadem000 Allah razi olsun valla uyudu benim sipa sen demesen hala kikir kikir gulmeye devam edip humayı da uyandiracakti
Uyuyamazsan 1 kaşık zeytinysğı içine toz şeker at yut.şekeri de çiğne öyle yut.su içmemeye çalış canım.bende çok işe yarardı. Zor içmesi ama öyle uyuyabildiğimi bilirim.Hadi iyi geceler yarim bol eksiler evet öksürükten uyuyamadım şimdi tekrar deneyeceğim
Aynı bizim durumu anlatmışsın sankiBenim 2 oğlana en çok gol oynuyoruz .ufaklık da kendi çapında vurabiliyor (1.5 yaşında )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?