- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.241
'di mi .aynı biz erkek çocuğu olunca öyle oluyor , kızlar cici cici oynuyor valla
2 kere kucugu uyuttum uyandırdilar ablasini uyutmak icin girince yine uyandi bu sefer ablayi görünce bülbül gibi baslasi sakimaya zar zor ablayi uyuttum ufakligin görüş alanina girdikce kikir kikirdi sükur uyudu 2 dk da salonda masallahÇok sevindim işe yaradığına.eskiden abisi bu saatlere kalırdı ufaklık 9 10 da uyurdu.şimdi görev değiştirdiler. Koordineli çalışıyorlar
Çok güzel olur tabi kendileri oynasa .Aynı bizim durumu anlatmışsın sanki
Oğlan çamaşır serdigim çamaşır kurutma askisini cadır yapacam diye bi kaç telini kopardı
Yeni bir çamaşır kurutma askısı almayı düşünüyorum çünkü çamaşır sığmıyor
Evde saklambac oynamalar anne sen koş ben yakalayim ben polis oluyum sen hırsız ol
Elimden tutup dönelim diyor benim başım dönüyor zor oturuyorum çocuklar ayakta zıplayarak hadi anne kalk diye bagiriyorlar
Ben aslında kendi başına oylamasından yanayım uzmanlarda çocuklar kendi başına oynamayı öğrenmesi gerektiğini söylüyor ama bizimkiler laf dinlemiyorki
Canları sağolsun inşallah böyle buyuyecekler
Mefkurem abla sanada cevap badem aracılığıyla
elimden tutup donelim diyince kutu kutu penseyle yag satarımi oynuyordu bi ara hatta misafurlikte bile adamlari oynatmisligi varAynı bizim durumu anlatmışsın sanki
Oğlan çamaşır serdigim çamaşır kurutma askisini cadır yapacam diye bi kaç telini kopardı
Yeni bir çamaşır kurutma askısı almayı düşünüyorum çünkü çamaşır sığmıyor
Evde saklambac oynamalar anne sen koş ben yakalayim ben polis oluyum sen hırsız ol
Elimden tutup dönelim diyor benim başım dönüyor zor oturuyorum çocuklar ayakta zıplayarak hadi anne kalk diye bagiriyorlar
Ben aslında kendi başına oylamasından yanayım uzmanlarda çocuklar kendi başına oynamayı öğrenmesi gerektiğini söylüyor ama bizimkiler laf dinlemiyorki
Canları sağolsun inşallah böyle buyuyecekler
Mefkurem abla sanada cevap badem aracılığıyla
Benimki de abiyi görünce üstüne atlıyor resmen.öpüyor .yastığına yatıyor.iş oyuna dönüyor. :))2 kere kucugu uyuttum uyandırdilar ablasini uyutmak icin girince yine uyandi bu sefer ablayi görünce bülbül gibi baslasi sakimaya zar zor ablayi uyuttum ufakligin görüş alanina girdikce kikir kikirdi sükur uyudu 2 dk da salonda masallah
elimden tutup donelim diyince kutu kutu penseyle yag satarımi oynuyordu bi ara hatta misafurlikte bile adamlari oynatmisligi var
Yok canım ya biz son sürat dönüyoruz resmen benim beynim dönüyor çocuklarin başı dönmüyor nasıl bir bünye var bu cocuklarda maşallahelimden tutup donelim diyince kutu kutu penseyle yag satarımi oynuyordu bi ara hatta misafurlikte bile adamlari oynatmisligi var
Aynem canim ya Oğlan nisanda 5 yaşına kızda martta 3 yasina girecek inşallah canımÇok güzel olur tabi kendileri oynasa .
Böyle yorucu.hızlarına yetişemiyoruz.belki ufsklık büyüyünce olur.srninkiler kaç yaşında
Şimdi iyileşen o gözünü oyacak Zuhal ablaSabah8.30
3-4 yk menemen
2 kk peynir
Yarim catal labne
Ara( otobusteydim)
1.5 avuc kadar kuruyemis
Aslinda yemesem olurdu midemi bastirsin fenalasmiyayim diye yedim. Normalde yolculuklarda çubuk kraker yerim hep bu sefer diyet icin yemedim
Aksam16( otobuse yetsicez diye erken yedik
1 pors.doner
2 dilim ekmek
Bolca salata ve ezme (okadar ac ve yorgundum ki anca bu kadar kısa bildim)
Suyu wcye gitmemek icin yolda az ictim yani toplam 1 litre bile olmamisti ama eve gelince cok susamistim yani toplam 1.5 lt falan olmustur
Sporda baya yurumek zorunda kaldk.
1 saat yuruyus olmustur
Patates yemediğin iyi olmuş canım afiyet olsunBugunku menum
Kahvalti.07.00
1 dilim tb ekmegi
2 3 lokma peynir
3-4 tane yesil zeytin
Gec kaliyordum ondan boyle oldu.
Aralqrda sekersiz cay turk kahvesi 1 kuru kayisi
Ogle.12.00
1 kase tavuk salata
Yarim tabak soganli kavrulmus kiyma (alti icin patates puresi vardi almadim )
Aralarda.sekersiz cay kahve yesilcay
Aksam. 18.30
Bir tabak tepeleme yogurtlu kabak
Su.2 lt
Spor. 6.000 adim oldu
Az eksi gelirse cezayi kendi kendine vermis olacak :)Şimdi iyileşen o gözünü oyacak Zuhal abla
Şaka bi yana geçmiş olsun canim bugün baya kötü geçmiş menü inşallah yarın artı olmazsın
Canim ekmeği çok yemisin bir kaç gün ekmeksiz yada ekmeği azaltsan alışırsın aslında ilk zamanlar baya zor oluyor ekmeği bırakmak seni iyi anlıyorumİyi geceler
Önce menüm
Sabah 12.00 1 sahanda yum.1 kk peynir 1 dlm ekmek
Ara 1 kuru incir
Öğle 1 dlm ekmek yarım kapta yarım soğan sote
Ara 2 br az tuzlu ayran 2 ceviz
Akşam (zurnanın zırt dediği yer)3 kaşık sebzeli tavuk göğsü sote salata 1 br ayran
2.5 dlm ekmek
Su 2lt
Spor yok.
Akşamki ekmek ...evet ...
Allahım bana akıl fikir irade yarabbim.
Aslında listede olsa daha azimli olurAz eksi gelirse cezayi kendi kendine vermis olacak :)
Bugün böbreğim ağrımadı çok şükür. Zaten bu ülkede doktorlar insana bakana kadar kendi kendine iyileşiyorsun. O kadar batık bir sağlık sistemleri var ki şoktayım. Dün gittim daha danışmadan geri yolladılar. Yarın 9-12 arası telefonla şu numarayı arayın diye. Aradım bugün tamam yarın doktor size telefon edecek 3-6 arası bir saatte dediler. Bakalım yarın doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Sanırım doktor telefonda durumumun doktor, tahlil vs gerektirecek birşey olduğuna kanaat getirirse randevu verecekler.
Ben enfeksiyon filan var diye tahmin ediyorum ama tahlil yaptırabilirsem öğreneceğim. Tr'de olsa çoktan aile hekimine gidip tahlil yaptırmıştım, ertesi güne de sonucu öğrenir ilaç milaç alırdım. Burası vahim.guzelim bi dr a gitsene artik
Caydan dedik ama bu kadar uzun surdugune ve siddetli olduguna gore baska sebebi var demekki
bence macera arama cnm bide hastayken
Burda bi arkadas yapmisti 5-6gun heralde
Sonrasinda da cok cok dikkatli beslenmek gerekiyor
bu hafta tartiyi dusuremedim cnm ona sinir oldum biraz
Benden hayir yok bu hafta
Menumu kaptan yardimcilarina attim
Biraz az olunca kotu ornek olmasin dedim :) ins. Azda olsa eksiye dusebilirim
Cuma normal duzenime gecebilirim
Haftaya tabiki olur
Bu sefer senin kilo avantajin var :))
Aldırma sen onlara, keyfine bak.ahh edibem sen bilmiyorsun tabii bu bacının senelerdir kızdı mı dilinde ki şey gidip hapse gireyim de bana tatil olsun derim kredi kartım v.s. yok eşim para vermezse bir adım öteye gidemem tek başıma gidip dinleneceğim yemek derdi olmayan tek yer hapishane hem benimkiler de gelemez benle ohh mis
[/QUOTE]karbon alma yeter cnm
Bu gizemli kişiyi iyice merak ettim, hatırlayan yok muDeneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?