Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sevindim işe yaradığına.eskiden abisi bu saatlere kalırdı ufaklık 9 10 da uyurdu.şimdi görev değiştirdiler. Koordineli çalışıyorlar
2 kere kucugu uyuttum uyandırdilar ablasini uyutmak icin girince yine uyandi bu sefer ablayi görünce bülbül gibi baslasi sakimaya zar zor ablayi uyuttum ufakligin görüş alanina girdikce kikir kikirdi sükur uyudu 2 dk da salonda masallah

Çok güzel olur tabi kendileri oynasa .
Böyle yorucu.hızlarına yetişemiyoruz.belki ufsklık büyüyünce olur.srninkiler kaç yaşında

elimden tutup donelim diyince kutu kutu penseyle yag satarımi oynuyordu bi ara hatta misafurlikte bile adamlari oynatmisligi var

Benimki de abiyi görünce üstüne atlıyor resmen.öpüyor .yastığına yatıyor.iş oyuna dönüyor. :))

elimden tutup donelim diyince kutu kutu penseyle yag satarımi oynuyordu bi ara hatta misafurlikte bile adamlari oynatmisligi var
Yok canım ya biz son sürat dönüyoruz resmen benim beynim dönüyor çocuklarin başı dönmüyor nasıl bir bünye var bu cocuklarda maşallah
Çok güzel olur tabi kendileri oynasa .
Böyle yorucu.hızlarına yetişemiyoruz.belki ufsklık büyüyünce olur.srninkiler kaç yaşında
Aynem canim ya Oğlan nisanda 5 yaşına kızda martta 3 yasina girecek inşallah canım

Şimdi iyileşen o gözünü oyacak Zuhal abla
Şaka bi yana geçmiş olsun canim bugün baya kötü geçmiş menü inşallah yarın artı olmazsın

Su mesaji ne zorlukta yazdigimi bilseniz
Teli nereye kaldiracigimi sasirdim cekmiyor

Oyun onerilerineze teşekkür
Bizde hoplamali kosmali vs. Cok oynaniyor

Yona donerin yaninda ekmek olamasa iyiymis menun

Canan irade senin icinde :)

Iyi geceler guzel eksiler

Patates yemediğin iyi olmuş canım afiyet olsun

Canim ekmeği çok yemisin bir kaç gün ekmeksiz yada ekmeği azaltsan alışırsın aslında ilk zamanlar baya zor oluyor ekmeği bırakmak seni iyi anlıyorum

Herkese iyi geceler yarın mucizelerle bol eksilerle uyanalım inşallah

Edibe12 edibe nasil oldun cnm
Haftasonu gelmeden bi dr a gitseydin keske
Bugün böbreğim ağrımadı çok şükür. Zaten bu ülkede doktorlar insana bakana kadar kendi kendine iyileşiyorsun. O kadar batık bir sağlık sistemleri var ki şoktayım. Dün gittim daha danışmadan geri yolladılar. Yarın 9-12 arası telefonla şu numarayı arayın diye. Aradım bugün tamam yarın doktor size telefon edecek 3-6 arası bir saatte dediler. Bakalım yarın doktorla telefon görüşmesi yapacağım. Sanırım doktor telefonda durumumun doktor, tahlil vs gerektirecek birşey olduğuna kanaat getirirse randevu verecekler.

Ben enfeksiyon filan var diye tahmin ediyorum ama tahlil yaptırabilirsem öğreneceğim. Tr'de olsa çoktan aile hekimine gidip tahlil yaptırmıştım, ertesi güne de sonucu öğrenir ilaç milaç alırdım. Burası vahim.
Gerçi ben de biraz hastalık hastasıyım. Kızım benden etkilendi herhalde evde elini beline koyup "haşta haşta" diye hasta olduğunu iddia edip geziyor.
Tartı bu hafta düşmediyse haftaya patlama yapabilir, yarışı başka zamana mı ertelesem
Kilomuz çok farklı değil bence ama az da olsa avantajlı olmak güzel
Aldırma sen onlara, keyfine bak.
karbon alma yeter cnm
[/QUOTE]
Malesef az bi karbon oldu
Deneyen biri vardida kimdi hatirlamiyorum
Bu gizemli kişiyi iyice merak ettim, hatırlayan yok mu

Menüm

Sabah 10.00

3 yk patatesli yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim tb ekmek

Öğle 15.00

1 kase balkabağı çorbası
2 yk lazanya
salata

Akşam 19.30

1 dilim beyaz peynirli marul-havuç salatası

su 3 lt
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…