- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.521
Çok güzel menü rakip Zuhal olunca böyle oldu dimiMenüm
Sabah 10
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates
Öğle 14
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 elma
Akşam 19
1 tabak bulgurlu madımak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
amaranth nedir nedir ?Menumu yazayim yatmadan spor yapabilirsem yazarim
11.30 civari
2 yumurtali omlet
Biraz peynir
6 - 7zeytin
1 tb sandwich ekm.
2 kare cuko
19.30
Yarim c.b.mas fasulyesi+
Yarim cb. Amaranth +
Soganli biber maydonozlu 1 tb yemek
Salata
1 bar ev ayrani tuzsuz
Su 2 lt
Fitox çayi ne canım form çayı filan mıBenim ilk gün menüm de şu şekilde:
Saat 11:30
1,25 dilim kepek ekmeği
2 kasık kıymalı yumurta
1,5 tatlı kaşığı bal
1yk çökelek
şekersiz çay
arada 2 çay
saat 14:40
sade türk kahvesi
9 tane çiğ badem
saat 17:50
1 kase tarhana çorbası
0,75 ekmek
saat 20:30
aç karna fitox cay
1kase tarhana çorbası
yagsız tuzsuz sirkeli kasık salata
1 yk yogurt
2 yk susuz tavuk sote
bal hasta oldugum icin cok, esim gec geldiği için akşam yemeği biraz geç saate kaldı. Bu saatten sonra yersem eger 1-2 mandalina ve tarcınlı sıcak sut içerim. Yemeyebilirim de, yersem sabah bildiririm tekrar.
Umarım ilk gun için kötü bir başlangıç olmamıştır. Hasta olduğumdan çorbaya agırlık verdim.
Su suana kadar 2lt yatana kadar 2,5-3 olur
Cuma menüsü sıcak çikolataBende menümü yazayım
Sabah 09.00
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
2 yumurtadan menemen
Ara 14.30
1 sütlü filtre kahve
Ara 16.00
1 fincan sıcak çikolata
Yanında da Minik çikolata
Akşam 18.00
1 porsiyon ciğer
1 kepçe düğün çorbası
Su 2 lt
Geçmiş olsun canımcok tesekkurler, dunden daha iyiyim en azindan gunduz yatma ihtiyavi duymadim ama sinuslerim dolu gibi hala
Yaa evett aksama kadar tuttum kendimi esimin gec gelecegini duyunca corba ve ekmege saldirdim.
Kepek ekmeginin boyle bi etkisi oldugunu bilmiyordum, yarin burda pazar var pazardan tam tahilli ekmek alayim o zaman, cok tesekkurler bilgilendirme icin.
Tebrikler kızlar603.ETAP 9.TAKIM ENLERI
1.%2.54........ @Hayyal
2.%1.62........ @gewezebidik
3.%1.53........ @Habinar
4.%1.21........ @Edibe12
5.%1.17........ @Pinkyminkyy
Günaydın pınar az kaldı cinsiyeti belli olur yakında ve sen tekmeleride hissetmeye başlarsın ne güzel yaIyi gecelee kizlar
Aa iyi plan bende hep kendi sevdiklerimi yaparımIyi aksamlar arkadaslar. Aksam gelemedim komsular haber vermis yarin icin. Eve gelince yemekti alisversti pasta borek derken bu saat oldu. Tabiki ben yemeyecegim cogunu benim cok sevmedigim seylerden yaptim cunku :))
Süper ZeynepcimBugunki menum
Kahvalti.07.00
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim peynir
5 tane yesil zeytin
1 dilim tb ekmegi
Aralarda sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle.12.00
1 tabak Sebzeli tavuk sote
1 kase yogurtlu ispanak
Aralarda.sekersiz cay turk kahvesi ve yesilcau
Aksam. 3er kasik kuru fasulye ve bulgur pilavi
1 kase yogurt
Salata
5-6 cig findik
Su. 2 lt
Spor sabah beri kosturuyorum ama adim sayarimi yanima almamisim
Güzel canımÇocukları zor uyuttum benimde uykum var menüyü yazıp yatacam herkese iyiyi geceler
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates 2 dilim tb ekmek
Ara
4 kare bitter
Akşam 17.00
Ekmeksiz döner ayran
1 buçuk lt su
Akşam iki çok olmuş be bir kase kesmedi miÇocukları uyuturken uyuyup kalmışım abla
Sabah 09 30 1/2 haşlanmış yum.1 dlm ekmek 1kk peynir
Akşam 17.00 1 tabak erişteli yeşil mercimek 1 dlm ekmek 2 kaşık acı biber konservesi
Ara21.00 2 kase(küçük kaseler) sütlü tatlı.(cuma diye düşündüm biraz )
Şu 1 5 lt
Spor yok
Oy çok geçmiş olsun kuzular hasta olmasın yaBugün ufaklığı doktora götürdük. Zatürre başlamış
Zaten 3 haftadır geçmiyordu öksürük .
İnşallah bu ilaçlar tedavi eder.kuzucuğum uyuyup uyuyup ağlayarak uyanıyor ilaçların yan etkisi mı yoksa buhar makinasından mı korktu bilmem (zorla tutmuştuk burnuna.ağlamıştı biraz )
Cumaya göre iyiBenden de cuma listesi gelsin:
Sabah 10.00- 2 kaşık fıstık ezmesi 1 bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00- 2 kaşık bulgur pilavı+ 1 lahmacun + yarım Adana şiş.
Akşam 19.00- 2 çatal tavuk ızgara 2 çatal salata. Sonrasında 1 filtre şekersiz kahve.
Akşam öğünü: 21.00- yarım mandalina.
Su: 1 lt.
Spor: 25 dakika bandda yürüyüş+ 15 dakika bisiklet+ 5 dakika pilates hareketi. 120 p @Mehlikatun
nice yıllara birlikte girinBugün babamın doğumgünü. Yemeğe gideceğiz. Sabah güzel bir kahvaltı öncesinde de biraz spor yapacağım. Öğlen durumuma göre bakıp akşam da balık yerim. Pastasından da bir çatal alırım artık.
Ay caliskrken izinli gününde birde misafir insan hiç dinlenemiyorGunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
tövbe de kızzz rabbim isteyenlere versin bana değil :)
Doktor başına düşen hasta çok fazla filan demeyeceğim valla ilgilenen doktor belli oluyordoktora danışsam ne olacak adam daha neyin vardı da bu ilaçları kullanıyordun diye bile sormuyor karıncalanma azaldı benim bünye güçlüdür bunu da atlatırr:))
Günaydın abla ne güzel kardan bebe :)
ooo tatil bence keyfi yapaz önce baba oğul çıktılar eşim nöbetçi oğlan kütüphaneye çalışmaya gidecekmişböyle hafta sonunun gözünü seveyim kahvaltı yapıldı çay keyfi yapıyorum sonrada ortalıktan kirlileri toplayıp çamaşır makinesini çalıştırararktan işlere dalıcam yadaaaa gidip uyusam mı heheheheh
Sabahın köründe temizği rüyanda mı gördünGunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
Artılarında ufak tefwk değil ki abla ödem tutuyo olabilir misinben de bu ara kendimi bünyemi çözemedim sultanım dün çok güzel sağlıklı hatta az bile yedim sabaha kadar doğru düzgün uyumadım sabah 7 buçuk da tartıldım 85 . 9 du gece o kadar çok imajinasyon olumlama yaptım ki o kadar şeye 2 kilo gitmesi gerekirdiben yine eski usul tehdit mi etsem kendimi, koca bir tava alıp içine yatıp ocağı açacammmmmm
Badem çok geçmiş olsun. Hasta sık sık uyanması normal canmBugün ufaklığı doktora götürdük. Zatürre başlamış
İnşallah bu ilaçlar tedavi eder.kuzucuğum uyuyup uyuyup ağlayarak uyanıyor ilaçların yan etkisi mı yoksa buhar makinasından mı korktu bilmem (zorla tutmuştuk burnuna.ağlamıştı biraz )
Günaydın mı kara mı bilemedim
Üstüste gelmiş hepsi sıcak tut sırtını geçmiş olsunGünaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
Ne yaptin guzellik
Bugün ufaklığı doktora götürdük. Zatürre başlamış
Bugün babamın doğumgünü. Yemeğe gideceğiz. Sabah güzel bir kahvaltı öncesinde de biraz spor yapacağım. Öğlen durumuma göre bakıp akşam da balık yerim. Pastasından da bir çatal alırım artık.
Gunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
Çok güzel menü rakip Zuhal olunca böyle oldu dimicuma bile kaçamak yok haftaya da benle yarışın
amaranth nedir nedir ?
Fitox çayi ne canım form çayı filan mı
Cuma menüsü sıcak çikolata
Geçmiş olsun canım
Tebrikler kızlar
Günaydın pınar az kaldı cinsiyeti belli olur yakında ve sen tekmeleride hissetmeye başlarsın ne güzel ya
Aa iyi plan bende hep kendi sevdiklerimi yaparımgerçi sevmediğim birşey var mı acaba benim
Süper Zeynepcim
Güzel canım
Akşam iki çok olmuş be bir kase kesmedi mi
Oy çok geçmiş olsun kuzular hasta olmasın ya
Cumaya göre iyi
nice yıllara birlikte girin
Ay caliskrken izinli gününde birde misafir insan hiç dinlenemiyor
Doktor başına düşen hasta çok fazla filan demeyeceğim valla ilgilenen doktor belli oluyor
Günaydın abla ne güzel kardan bebe :)
ooo tatil bence keyfi yap
Günaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
fena girip oldun gülüm yatacaksın başka türlü uzadıkça süründürüyor , ateşin çıkıyorsa virüslerle savaşıyor bedenin antibiyotik gerekebilir doktora gitmedin demiGünaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
yok gülüm suratımdan bile belli ödem işi değil kilo bu bence kendime 2 hafta verdim gelen artıların kökünün totşuna tekmeyi basıp yollıycam allahın izniyleArtılarında ufak tefwk değil ki abla ödem tutuyo olabilir misin
haftanın 3-4 günü sağlam diğer günler normal temizlik yapıyorum ne oluyooor hiç yine pis pasak en iyisi sen boş ver bir süpürge aç yeter yorma kendiniGünaydın mı kara mı bilemedimsağlam bi temizlik beni bekler
her gün böyle olmaz ponimm arada ağrır arada miden bulanır sonu çok iyi olacak şimdiden ileriyi düşünme gülüm strese girersin farkına varmadanAnnem beni 10 gün beslemeeye gelmiş resmen hemde haşhaşlı hamur işleryle Afyonlu olunca dayanamadım
Dün 87..4 çıktım annem gitti dikkat ettim 87 çıktım bugün. çok hareketszim ya, dinlenicm belim ağrıyo midem bulanıyo ayağına yatış halindeym sonumu düşünemiyormgerçi ağlamanın fayfası yok yapıymda bi taşla iki kuş vuraym
Herkese güzel haftasonları
bu günlerinin tadını çıkar uyu gülüm bebek olunca uslu bile olsa mecbur emzirmek için sık uykudan kalkabilirsinTunaydinlarrr dun 7 de uyanmistm bugun onun acisi cikti sanirm 11:30a kadar uyumusm yuh banauykusuzluga hic gelemiyorm ya bebek olunca napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?