Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

az önce baba oğul çıktılar eşim nöbetçi oğlan kütüphaneye çalışmaya gidecekmiş böyle hafta sonunun gözünü seveyim kahvaltı yapıldı çay keyfi yapıyorum sonrada ortalıktan kirlileri toplayıp çamaşır makinesini çalıştırararktan işlere dalıcam yadaaaa gidip uyusam mı heheheheh

Menüm
Sabah 10
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates
Öğle 14
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 elma
Akşam 19
1 tabak bulgurlu madımak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Çok güzel menü rakip Zuhal olunca böyle oldu dimi cuma bile kaçamak yok haftaya da benle yarışın
amaranth nedir nedir ?

Fitox çayi ne canım form çayı filan mı
Cuma menüsü sıcak çikolata
Geçmiş olsun canım
603.ETAP 9.TAKIM ENLERI

1.%2.54........ @Hayyal

2.%1.62........ @gewezebidik

3.%1.53........ @Habinar

4.%1.21........ @Edibe12

5.%1.17........ @Pinkyminkyy
Tebrikler kızlar
Iyi gecelee kizlar
Günaydın pınar az kaldı cinsiyeti belli olur yakında ve sen tekmeleride hissetmeye başlarsın ne güzel ya
Iyi aksamlar arkadaslar. Aksam gelemedim komsular haber vermis yarin icin. Eve gelince yemekti alisversti pasta borek derken bu saat oldu. Tabiki ben yemeyecegim cogunu benim cok sevmedigim seylerden yaptim cunku :))
Aa iyi plan bende hep kendi sevdiklerimi yaparım gerçi sevmediğim birşey var mı acaba benim
Süper Zeynepcim
Çocukları zor uyuttum benimde uykum var menüyü yazıp yatacam herkese iyiyi geceler
Sabah 10.30
1 Tereyagda yumurta zeytin peynir domates 2 dilim tb ekmek
Ara
4 kare bitter
Akşam 17.00
Ekmeksiz döner ayran
1 buçuk lt su
Güzel canım
Akşam iki çok olmuş be bir kase kesmedi mi
Oy çok geçmiş olsun kuzular hasta olmasın ya
Cumaya göre iyi
nice yıllara birlikte girin

Gunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
Ay caliskrken izinli gününde birde misafir insan hiç dinlenemiyor
tövbe de kızzz rabbim isteyenlere versin bana değil :)

doktora danışsam ne olacak adam daha neyin vardı da bu ilaçları kullanıyordun diye bile sormuyor karıncalanma azaldı benim bünye güçlüdür bunu da atlatırr:))
Doktor başına düşen hasta çok fazla filan demeyeceğim valla ilgilenen doktor belli oluyor

günayyyydıııın 9. takımın güçlü hatunlarıııııııııı
Günaydın abla ne güzel kardan bebe :)
ooo tatil bence keyfi yap

Artılarında ufak tefwk değil ki abla ödem tutuyo olabilir misin

Badem çok geçmiş olsun. Hasta sık sık uyanması normal canm

Annem beni 10 gün beslemeeye gelmiş resmen hemde haşhaşlı hamur işleryle Afyonlu olunca dayanamadım
Dün 87..4 çıktım annem gitti dikkat ettim 87 çıktım bugün. çok hareketszim ya, dinlenicm belim ağrıyo midem bulanıyo ayağına yatış halindeym sonumu düşünemiyorm gerçi ağlamanın fayfası yok yapıymda bi taşla iki kuş vuraym
Herkese güzel haftasonları

Üstüste gelmiş hepsi sıcak tut sırtını geçmiş olsun

Ne yaptin guzellik

Abla dun aksam pek ugrayamadm esimle tv takildk zaten erken uykum geldi hemencik uyumusm

Cok gecmis olsun zatürre olana kadar anlasilmadimiki bi ilac falan verseler oraya gelmezdi belki

Oh ne guzel babanin dogum gununu kutlarim plan sa guzel

Gunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim

Gunaydin kolay gelsin cnm

günayyyydıııın 9. takımın güçlü hatunlarıııııııııı

Gunaydin ekimcim

Ay insallah cnm ya bu aralar gidicem gene doktora zaten bakalm nolcak cok heycanliyim hele o tekme olayi hic olmicakmis gbi geliyor ya

Gunaydin cnm cok fena yakalandin sende biraz zor gecicek sanki doktora gittinmi belki antibiyotik şarttır, gok gecmis olsun

fena girip oldun gülüm yatacaksın başka türlü uzadıkça süründürüyor , ateşin çıkıyorsa virüslerle savaşıyor bedenin antibiyotik gerekebilir doktora gitmedin demi

Artılarında ufak tefwk değil ki abla ödem tutuyo olabilir misin
yok gülüm suratımdan bile belli ödem işi değil kilo bu bence kendime 2 hafta verdim gelen artıların kökünün totşuna tekmeyi basıp yollıycam allahın izniyle
kız sen de durumlar nasıl iyi misin

her gün böyle olmaz ponimm arada ağrır arada miden bulanır sonu çok iyi olacak şimdiden ileriyi düşünme gülüm strese girersin farkına varmadan

Tunaydinlarrr dun 7 de uyanmistm bugun onun acisi cikti sanirm 11:30a kadar uyumusm yuh bana uykusuzluga hic gelemiyorm ya bebek olunca napcam
bu günlerinin tadını çıkar uyu gülüm bebek olunca uslu bile olsa mecbur emzirmek için sık uykudan kalkabilirsin

ben de bir çatlaklık var artık eminim amaaa yine de kendimi seviyoruuumm hihihih
yeni ne alsam hemen kullanmaya bayılırım dün kargom geldi sihirli sünger diye bir şey var ıslatıp temizlik yapılıyor hemen de parçalanıyor ama bile bile çok aldım onun için dün gece yatana kadar denemedik yer bırakmadım, mutfak dolapları, mutfak sandalyelerinin ahşap kısmı,banyo duş kabin kapısından kalorifer peteklerine çaydanlık içine dışına , derz aralarına 10 tane almıştım 25 daha siperiş verdim 2 sini komşuma verdim kaldı mı bana 8 birini arabayı sürtmüş benimkiler oğlan gitti sildi süngerle sıyrık geçmiş olmadı bir bıçağı var paslanmış onu sildik anın da çıkardı pası şimdi elim de 5 tane var diğerleri gelmeden onların anasını ağlatacam deneyip iyi sonuç aldığım yerlerin hepsini aklıycam inşallah
böyle şeyleri sevenler varsa özellikle duşa kabinin kapısının ince girinti yerlerin de çillenme falanı mükemmel temizliyor sizde alın çamaşır suyuyla boğazınız yanmadam kısa sürede temizleyin ( benimkilerin alerjik astımı olunca her istediğim de banyoya çamaşır suyu kullanamıyorum 5 vakit girip apdest alıyor adam hemen tıkanıyor da)

hanımlar selaaammmm
dün bütün günüm hazırlıklarla geçti sürekli dışardaydım evde olduğumda da bi oturamadım hep bi işim vardı giremedim kk'ya
herkes iyidir umarım
bugün yine işlerim var dün banka işlerini hallettim
bugün de bebek deterjanı alıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlayacağım minnoşumun
kendi çantam için eksiklerimi tamamlayacağım
bi de defneye söz verdim bugün gezdireceğim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…