Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok gülüm suratımdan bile belli ödem işi değil kilo bu bence kendime 2 hafta verdim gelen artıların kökünün totşuna tekmeyi basıp yollıycam allahın izniyle
kız sen de durumlar nasıl iyi misin
Korksun senden kilolar sen kaç kilo vermiş çoooook azmli bi insansın

Bana da bir dokun bin ah işit abla
Dişim ağrıyor mide yanmam tavan omurgamda düzlşme var bunyüzdn bel ağrılarımda tavan. 4 gün öncesine kadar çok şikayet ediyordm ama arkadaşımda hamile ultrasnda bebeğin sol elinin olmadığı anlaşıldı neye uğradığımızı şaşırdık o günden beri şikayet etmiyorum hep pozitifim rabbim büyük dert vermesin

Annem geldi gitti 10 gün bana çok iyi geldi bi de hac çıktı kurada annemde çok mutluydu güzeldi yani. Bebeişimde çok iyi çok şükür ayrıntılıda herşey yolında çıktı kzımda dört gözle kardeşini bekliyo bende tatili

haftanın 3-4 günü sağlam diğer günler normal temizlik yapıyorum ne oluyooor hiç yine pis pasak en iyisi sen boş ver bir süpürge aç yeter yorma kendini
Ben hafta içi pek trmizlik yapamıyorm abla cumartesilerimi temizliğe ayırıyorm bu yüzden yoksa evin halini düşünemiyorumm

Keşke yeni sipariş vermeseydin ablaaaa :)

Gunaydinnnnnn guzel yurekli dostlarim

Herkes hedefini gorduyse bugunden calismalara basliyalim

Eminim menulerde degil kacamak abartili bisey olmicaktir

Baska rakipler varsa ortaya ciksin
Günaydn
@Keseli kanguru ya rakibim

Ay ben heyecanlandm çok az kalmış bende annem burdyken kızımn küçüklerden çıkardm yıkadım ütülenmesi gerek erken ama napim güzel heyecanlar bunlar

Bugunden itibaren yola devam :)

Ben doktora gitmeyi pek sevmem bakacağım gecmezse mecbur gerçi
fena girip oldun gülüm yatacaksın başka türlü uzadıkça süründürüyor , ateşin çıkıyorsa virüslerle savaşıyor bedenin antibiyotik gerekebilir doktora gitmedin demi
hehe yattık sürpriz yumurta diye tutturdu baba gelirken alsın dedim ki kar yağıyordu dilime kar damlası düşsün dedi :) mecbur çıktık yarım saat gezindik geldik evde küçük çocuk varsa yatmak hayal

Aa neymiş ki o bir bakayım netten

Merve ve ben demismiydik
Tatlı telaslar
mide için ayvaya limon sıkıp ye canım kabuğunu soyup ama , arkadaşinin sınavı canım bu herşeyin hayırlısı , hep şükür çok şükür

Hadi bakalım

Benle rakip olmak isteyen var mi rakip arıyorum
Edibe12 rakibin yoksa rakip olalim

menunde hic yesillik sebze yogurt yok cnm
Tabi aksam 2 kasede fazla olmus

cok gecmis olsun cnm aman dikkat edinde ilerlemesin

Dün yanınızda olamadım. Biraz geçmişe bakayım. Sonra cuma listemi yazayım.
dun lahmacun adana diye soyleyince ben yazdin kabul etmistim:)

Oldukça iddialı kaptanım :) 0 karbonhidrat olayına ben dahil olmuştum ama spor işin içine girince gümledi o durum. Vücut çabuk yakacak birşeyler arıyor
benim sporum zaten abartili degil cnm yapacagim 45 dk:)

su pek az olmus cnm hele spor varken
Sabah fistik ezmesinin yanina sut,
Aksam 19.00 da yogurtta olsaydi iyi olurdu

Aslinda sen agirlik calissan daha iyi degilmi kas oranini artirmak icin

mutlu yillar babacigina
Pasta fazla kacmasin:)

Gunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
cok kolay gelsin
Haftasonundan bisey anlamican

uykusuzluk etkiliyor o zaman cnm
Gunduz uyumuyosan gece niye uyuyamiyon

Bende dun sabah uyuyabilseydim kesin hic arti kalmazdi cunku gece hic uyumadim sadece arada biraz daldim

günayyyydıııın 9. takımın güçlü hatunlarıııııııııı
pek tatliymis
Ama soguk istemiyom:) yine berbat bi hava var

Bence camasirlari attigin gibi yat :)
amaranth nedir nedir ?
kineo ya benzer bisry cnm

Sen fena tutulmusun
Sabah aksam taylot ic cnm kirikligi atesi aliyor
Fazla karbon odemde tutar cnm bu hafta dikkat et cogu gider
Tunaydinlarrr dun 7 de uyanmistm bugun onun acisi cikti sanirm 11:30a kadar uyumusm yuh bana uykusuzluga hic gelemiyorm ya bebek olunca napcam
Mecbur alisacan:))
Abla dun aksam pek ugrayamadm esimle tv takildk zaten erken uykum geldi hemencik uyumusm
Iyi yapmisiniz tatlim
sen tlc deki temizlik hastalarindanmi oldun:)))))

Ayyy inan su an aklimdan gecti bu kiz dunde gorunmedi yoksa dogurdumu diye :)

Günaydın hanımlar!!
ben dun saat 10.30 da 1,5 mandalina ve bir cay bardagı tarcınlı sut yedim, içtim.

North River fitox çay türkiyede sadece eczanelerde satılan detox çayı, karısık bitki çayı yani. Bana diyetisyenim önermişti, turkiyeden gelirken getirmiştim yanımda bugünleri düşünerek :) Form caylarından bir farkı var, çoğu form çayı sinameki içerir ve sinameki aslında uzun süreli kullanımda bagırsak tembelliği yapar. Bunda sinameki yok, hangi bitkiler var suan tam hatırlamıyorum ama internetten kurcalayıp bulabilirim eğer merak ederseniz.

sizde herseyin yolunda gitmesine sevindim cnm Allah arkasina sabir versin cok zor

Fazla hamurisi mide yanmani artirmistir :))

vefasiz hic ugramiyor artik

Merve ve ben demismiydik
Sizi biliyorum
Benle rakip olmak isteyen var mi rakip arıyorum
Edibe12 rakibin yoksa rakip olalim
Gec kaldinnn :) edibeyle ben rakibim
Günaydın kızlar
Sende ne planlar var cnm
yesil cay mate belki guarana falan vardir :)

sagol abla aklimda

tesekkur ederim insallah bende oyle umuyorum

babanin dogum gunu kutlu olsun canim fazla kacirmak yok ama
Tabii ki daima dikkat etmeye çalışıyorum daima.

allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin babana , başınızdan hiç eksik etmesin gülüm

Amin canım cümlemizin büyüklerini. :)

Teşekkür ederim canım :)

Geçmiş olsun

Tamamını yazayım dedim :) yoksa yazdım birazını. Çalışıyorum kardio da ağırlık da ama önce yağ yakımını çoğaltmam lazım. Bundan sonra pilates ile devam ederim sanırım.

Bana günaydın, size tünaydın Ben de çok uyudum bugün. Geç kalktığıma bakmayın çok heyecanlı ve dinamiğim. Mefkurem ile rakip olunca bu haftaki sloganım bana hergün perşembe
Menülerim çok dikkatli olacak, bol su içilecek ve spor yapılacak
Bu arada böbreğim hala ağrıyor, dün telefon randevum boşa çıktı, aramadı doktor filan. Sağlıklı ve buranın sağlık sistemine muhtaç olmayacağım bir hafta diliyorum kendime

Boyle iddali rakipleri severim

Hadi bakalim hodri meydan

Perşembe 20 saatlik acliktan sonra bugun artiyimdir muhtemelen tartilmadim
Ama 2 gun karbonsuz devam edip pazartesi eksi bile cikabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…