- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.541
Korksun senden kilolar sen kaç kilo vermiş çoooook azmli bi insansınyok gülüm suratımdan bile belli ödem işi değil kilo bu bence kendime 2 hafta verdim gelen artıların kökünün totşuna tekmeyi basıp yollıycam allahın izniyle
kız sen de durumlar nasıl iyi misin
Ben hafta içi pek trmizlik yapamıyorm abla cumartesilerimi temizliğe ayırıyorm bu yüzden yoksa evin halini düşünemiyorummhaftanın 3-4 günü sağlam diğer günler normal temizlik yapıyorum ne oluyooor hiç yine pis pasak en iyisi sen boş ver bir süpürge aç yeter yorma kendini
Keşke yeni sipariş vermeseydin ablaaaa :)ben de bir çatlaklık var artık eminim amaaa yine de kendimi seviyoruuumm hihihih
yeni ne alsam hemen kullanmaya bayılırım dün kargom geldi sihirli sünger diye bir şey var ıslatıp temizlik yapılıyor hemen de parçalanıyor ama bile bile çok aldım onun için dün gece yatana kadar denemedik yer bırakmadım, mutfak dolapları, mutfak sandalyelerinin ahşap kısmı,banyo duş kabin kapısından kalorifer peteklerine çaydanlık içine dışına , derz aralarına 10 tane almıştım 25 daha siperiş verdim 2 sini komşuma verdim kaldı mı bana 8 birini arabayı sürtmüş benimkiler oğlan gitti sildi süngerle sıyrık geçmiş olmadı bir bıçağı var paslanmış onu sildik anın da çıkardı pası şimdi elim de 5 tane var diğerleri gelmeden onların anasını ağlatacam deneyip iyi sonuç aldığım yerlerin hepsini aklıycam inşallah
böyle şeyleri sevenler varsa özellikle duşa kabinin kapısının ince girinti yerlerin de çillenme falanı mükemmel temizliyor sizde alın çamaşır suyuyla boğazınız yanmadam kısa sürede temizleyin ( benimkilerin alerjik astımı olunca her istediğim de banyoya çamaşır suyu kullanamıyorum 5 vakit girip apdest alıyor adam hemen tıkanıyor da)
GünaydnGunaydinnnnnn guzel yurekli dostlarim
Herkes hedefini gorduyse bugunden calismalara basliyalim
Eminim menulerde degil kacamak abartili bisey olmicaktir
Baska rakipler varsa ortaya ciksin
Ay ben heyecanlandm çok az kalmış bende annem burdyken kızımn küçüklerden çıkardm yıkadım ütülenmesi gerek erken ama napim güzel heyecanlar bunlarhanımlar selaaammmm
dün bütün günüm hazırlıklarla geçti sürekli dışardaydım evde olduğumda da bi oturamadım hep bi işim vardı giremedim kk'ya
herkes iyidir umarım
bugün yine işlerim var dün banka işlerini hallettim
bugün de bebek deterjanı alıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlayacağım minnoşumun
kendi çantam için eksiklerimi tamamlayacağım
bi de defneye söz verdim bugün gezdireceğim onu
Bugunden itibaren yola devam :)Gunaydinnnnnn guzel yurekli dostlarim
Ben doktora gitmeyi pek sevmem bakacağım gecmezse mecbur gerçiAbla dun aksam pek ugrayamadm esimle tv takildk zaten erken uykum geldi hemencik uyumusm
Cok gecmis olsun zatürre olana kadar anlasilmadimiki bi ilac falan verseler oraya gelmezdi belki
Oh ne guzel babanin dogum gununu kutlarim plan sa guzel
Gunaydin kolay gelsin cnm
Gunaydin ekimcim
Ay insallah cnm ya bu aralar gidicem gene doktora zaten bakalm nolcak cok heycanliyim hele o tekme olayi hic olmicakmis gbi geliyor ya
Gunaydin cnm cok fena yakalandin sende biraz zor gecicek sanki doktora gittinmi belki antibiyotik şarttır, gok gecmis olsun
hehe yattık sürpriz yumurta diye tutturdu baba gelirken alsın dedim ki kar yağıyordu dilime kar damlası düşsün dedi :) mecbur çıktık yarım saat gezindik geldik evde küçük çocuk varsa yatmak hayalfena girip oldun gülüm yatacaksın başka türlü uzadıkça süründürüyor , ateşin çıkıyorsa virüslerle savaşıyor bedenin antibiyotik gerekebilir doktora gitmedin demi
Aa neymiş ki o bir bakayım nettenben de bir çatlaklık var artık eminim amaaa yine de kendimi seviyoruuumm hihihih
yeni ne alsam hemen kullanmaya bayılırım dün kargom geldi sihirli sünger diye bir şey var ıslatıp temizlik yapılıyor hemen de parçalanıyor ama bile bile çok aldım onun için dün gece yatana kadar denemedik yer bırakmadım, mutfak dolapları, mutfak sandalyelerinin ahşap kısmı,banyo duş kabin kapısından kalorifer peteklerine çaydanlık içine dışına , derz aralarına 10 tane almıştım 25 daha siperiş verdim 2 sini komşuma verdim kaldı mı bana 8 birini arabayı sürtmüş benimkiler oğlan gitti sildi süngerle sıyrık geçmiş olmadı bir bıçağı var paslanmış onu sildik anın da çıkardı pası şimdi elim de 5 tane var diğerleri gelmeden onların anasını ağlatacam deneyip iyi sonuç aldığım yerlerin hepsini aklıycam inşallah
böyle şeyleri sevenler varsa özellikle duşa kabinin kapısının ince girinti yerlerin de çillenme falanı mükemmel temizliyor sizde alın çamaşır suyuyla boğazınız yanmadam kısa sürede temizleyin ( benimkilerin alerjik astımı olunca her istediğim de banyoya çamaşır suyu kullanamıyorum 5 vakit girip apdest alıyor adam hemen tıkanıyor da)
Merve ve ben demismiydikGunaydinnnnnn guzel yurekli dostlarim
Tatlı telaslarhanımlar selaaammmm
dün bütün günüm hazırlıklarla geçti sürekli dışardaydım evde olduğumda da bi oturamadım hep bi işim vardı giremedim kk'ya
herkes iyidir umarım
bugün de bebek deterjanı alıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlayacağım minnoşumun
mide için ayvaya limon sıkıp ye canım kabuğunu soyup ama , arkadaşinin sınavı canım bu herşeyin hayırlısı , hep şükür çok şükürKorksun senden kilolar sen kaç kilo vermiş çoooook azmli bi insansın
Bana da bir dokun bin ah işit abla
Dişim ağrıyor mide yanmam tavan omurgamda düzlşme var bunyüzdn bel ağrılarımda tavan. 4 gün öncesine kadar çok şikayet ediyordm ama arkadaşımda hamile ultrasnda bebeğin sol elinin olmadığı anlaşıldı neye uğradığımızı şaşırdık o günden beri şikayet etmiyorum hep pozitifim rabbim büyük dert vermesin
Annem geldi gitti 10 gün bana çok iyi geldi bi de hac çıktı kurada annemde çok mutluydu güzeldi yani. Bebeişimde çok iyi çok şükür ayrıntılıda herşey yolında çıktı kzımda dört gözle kardeşini bekliyo bende tatili
Hadi bakalım11.OCAK HEDEFLERR
@mefkurem
96.9-2.2=94.7
@Sweetyy83
70.3-1.2=69.1
@seydan94
64.9-0.9=64
@nanekekik
71.1-1.2=69.9
@Mehlikatun
76.3-1.3=75
@Habinar
70.9-0.8=70.1
@askrhpozitif
82.2-1.3=80.9
@eyledi
100-2=98
@istikrar1986
74.8-1.5=73.3
@Edibe12
90.1-1.7=88.4
@Pinkyminkyy
75.8-1.3=74.5
@kkkmevsim5
79.3-1=78.3
@__badem__
69.9-0.9=69
@Hayyal
61.3-0.7=60.6
@gewezebidik
72.8-0.8=72
@ekim2009
84.7-1.5=83.2
Minumum bu hedefler tutturulacak
yok canım hiç erken deme ben de öyle diye diye bak son güne kaldımGünaydn
@Keseli kanguru ya rakibim
Ay ben heyecanlandm çok az kalmış bende annem burdyken kızımn küçüklerden çıkardm yıkadım ütülenmesi gerek erken ama napim güzel heyecanlar bunlar
menunde hic yesillik sebze yogurt yok cnmÇocukları uyuturken uyuyup kalmışım abla
Sabah 09 30 1/2 haşlanmış yum.1 dlm ekmek 1kk peynir
Akşam 17.00 1 tabak erişteli yeşil mercimek 1 dlm ekmek 2 kaşık acı biber konservesi
Ara21.00 2 kase(küçük kaseler) sütlü tatlı.(cuma diye düşündüm biraz )
Şu 1 5 lt
Spor yok
cok gecmis olsun cnm aman dikkat edinde ilerlemesinBugün ufaklığı doktora götürdük. Zatürre başlamış
Zaten 3 haftadır geçmiyordu öksürük .
İnşallah bu ilaçlar tedavi eder.kuzucuğum uyuyup uyuyup ağlayarak uyanıyor ilaçların yan etkisi mı yoksa buhar makinasından mı korktu bilmem (zorla tutmuştuk burnuna.ağlamıştı biraz )
dun lahmacun adana diye soyleyince ben yazdin kabul etmistim:)Dün yanınızda olamadım. Biraz geçmişe bakayım. Sonra cuma listemi yazayım.
benim sporum zaten abartili degil cnm yapacagim 45 dk:)Oldukça iddialı kaptanım :) 0 karbonhidrat olayına ben dahil olmuştum ama spor işin içine girince gümledi o durum. Vücut çabuk yakacak birşeyler arıyor
su pek az olmus cnm hele spor varkenBenden de cuma listesi gelsin:
Sabah 10.00- 2 kaşık fıstık ezmesi 1 bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00- 2 kaşık bulgur pilavı+ 1 lahmacun + yarım Adana şiş.
Akşam 19.00- 2 çatal tavuk ızgara 2 çatal salata. Sonrasında 1 filtre şekersiz kahve.
Akşam öğünü: 21.00- yarım mandalina.
Su: 1 lt.
Spor: 25 dakika bandda yürüyüş+ 15 dakika bisiklet+ 5 dakika pilates hareketi. 120 p @Mehlikatun
mutlu yillar babaciginaBugün babamın doğumgünü. Yemeğe gideceğiz. Sabah güzel bir kahvaltı öncesinde de biraz spor yapacağım. Öğlen durumuma göre bakıp akşam da balık yerim. Pastasından da bir çatal alırım artık.
cok kolay gelsinGunaydin herkese erkenciyim yine bugun. Simdi kahvaltimi yapip temizlige baslayacagim ara ara gelmeye calisirim
uykusuzluk etkiliyor o zaman cnmben de bu ara kendimi bünyemi çözemedim sultanım dün çok güzel sağlıklı hatta az bile yedim sabaha kadar doğru düzgün uyumadım sabah 7 buçuk da tartıldım 85 . 9 du gece o kadar çok imajinasyon olumlama yaptım ki o kadar şeye 2 kilo gitmesi gerekirdiben yine eski usul tehdit mi etsem kendimi, koca bir tava alıp içine yatıp ocağı açacammmmmm
pek tatliymis
Bence camasirlari attigin gibi yat :)az önce baba oğul çıktılar eşim nöbetçi oğlan kütüphaneye çalışmaya gidecekmişböyle hafta sonunun gözünü seveyim kahvaltı yapıldı çay keyfi yapıyorum sonrada ortalıktan kirlileri toplayıp çamaşır makinesini çalıştırararktan işlere dalıcam yadaaaa gidip uyusam mı heheheheh
kineo ya benzer bisry cnmamaranth nedir nedir ?
Sen fena tutulmusunGünaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
Fazla karbon odemde tutar cnm bu hafta dikkat et cogu giderAnnem beni 10 gün beslemeeye gelmiş resmen hemde haşhaşlı hamur işleryle Afyonlu olunca dayanamadım
Dün 87..4 çıktım annem gitti dikkat ettim 87 çıktım bugün. çok hareketszim ya, dinlenicm belim ağrıyo midem bulanıyo ayağına yatış halindeym sonumu düşünemiyormgerçi ağlamanın fayfası yok yapıymda bi taşla iki kuş vuraym
Herkese güzel haftasonları
Mecbur alisacan:))Tunaydinlarrr dun 7 de uyanmistm bugun onun acisi cikti sanirm 11:30a kadar uyumusm yuh banauykusuzluga hic gelemiyorm ya bebek olunca napcam
Iyi yapmisiniz tatlimAbla dun aksam pek ugrayamadm esimle tv takildk zaten erken uykum geldi hemencik uyumusm
sen tlc deki temizlik hastalarindanmi oldun:)))))ben de bir çatlaklık var artık eminim amaaa yine de kendimi seviyoruuumm hihihih
Ayyy inan su an aklimdan gecti bu kiz dunde gorunmedi yoksa dogurdumu diye :)hanımlar selaaammmm
herkes iyidir umarım
sizde herseyin yolunda gitmesine sevindim cnm Allah arkasina sabir versin cok zorKorksun senden kilolar sen kaç kilo vermiş çoooook azmli bi insansın
Bana da bir dokun bin ah işit abla
Dişim ağrıyor mide yanmam tavan omurgamda düzlşme var bunyüzdn bel ağrılarımda tavan. 4 gün öncesine kadar çok şikayet ediyordm ama arkadaşımda hamile ultrasnda bebeğin sol elinin olmadığı anlaşıldı neye uğradığımızı şaşırdık o günden beri şikayet etmiyorum hep pozitifim rabbim büyük dert vermesin
Annem geldi gitti 10 gün bana çok iyi geldi bi de hac çıktı kurada annemde çok mutluydu güzeldi yani. Bebeişimde çok iyi çok şükür ayrıntılıda herşey yolında çıktı kzımda dört gözle kardeşini bekliyo bende tatili
vefasiz hic ugramiyor artik
Sizi biliyorumMerve ve ben demismiydik
Gec kaldinnn :) edibeyle ben rakibim
Sende ne planlar var cnmGünaydın kızlar
yesil cay mate belki guarana falan vardir :)Günaydın hanımlar!!
ben dun saat 10.30 da 1,5 mandalina ve bir cay bardagı tarcınlı sut yedim, içtim.
North River fitox çay türkiyede sadece eczanelerde satılan detox çayı, karısık bitki çayı yani. Bana diyetisyenim önermişti, turkiyeden gelirken getirmiştim yanımda bugünleri düşünerek :) Form caylarından bir farkı var, çoğu form çayı sinameki içerir ve sinameki aslında uzun süreli kullanımda bagırsak tembelliği yapar. Bunda sinameki yok, hangi bitkiler var suan tam hatırlamıyorum ama internetten kurcalayıp bulabilirim eğer merak ederseniz.
Tabii ki daima dikkat etmeye çalışıyorum daima.sagol abla aklimda
tesekkur ederim insallah bende oyle umuyorum
babanin dogum gunu kutlu olsun canim fazla kacirmak yok ama
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin babana , başınızdan hiç eksik etmesin gülüm
Teşekkür ederim canım :)Çok güzel menü rakip Zuhal olunca böyle oldu dimicuma bile kaçamak yok haftaya da benle yarışın
amaranth nedir nedir ?
Fitox çayi ne canım form çayı filan mı
Cuma menüsü sıcak çikolata
Geçmiş olsun canım
Tebrikler kızlar
Günaydın pınar az kaldı cinsiyeti belli olur yakında ve sen tekmeleride hissetmeye başlarsın ne güzel ya
Aa iyi plan bende hep kendi sevdiklerimi yaparımgerçi sevmediğim birşey var mı acaba benim
Süper Zeynepcim
Güzel canım
Akşam iki çok olmuş be bir kase kesmedi mi
Oy çok geçmiş olsun kuzular hasta olmasın ya
Cumaya göre iyi
nice yıllara birlikte girin
Ay caliskrken izinli gününde birde misafir insan hiç dinlenemiyor
Doktor başına düşen hasta çok fazla filan demeyeceğim valla ilgilenen doktor belli oluyor
Günaydın abla ne güzel kardan bebe :)
ooo tatil bence keyfi yap
Günaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
Tamamını yazayım dedim :) yoksa yazdım birazını. Çalışıyorum kardio da ağırlık da ama önce yağ yakımını çoğaltmam lazım. Bundan sonra pilates ile devam ederim sanırım.menunde hic yesillik sebze yogurt yok cnm
Tabi aksam 2 kasede fazla olmus
cok gecmis olsun cnm aman dikkat edinde ilerlemesin
dun lahmacun adana diye soyleyince ben yazdin kabul etmistim:)
benim sporum zaten abartili degil cnm yapacagim 45 dk:)
su pek az olmus cnm hele spor varken
Sabah fistik ezmesinin yanina sut,
Aksam 19.00 da yogurtta olsaydi iyi olurdu
Aslinda sen agirlik calissan daha iyi degilmi kas oranini artirmak icin
mutlu yillar babacigina
Pasta fazla kacmasin:)
cok kolay gelsin
Haftasonundan bisey anlamican
uykusuzluk etkiliyor o zaman cnm
Gunduz uyumuyosan gece niye uyuyamiyon
Bende dun sabah uyuyabilseydim kesin hic arti kalmazdi cunku gece hic uyumadim sadece arada biraz daldim
pek tatliymis
Ama soguk istemiyom:) yine berbat bi hava var
Bence camasirlari attigin gibi yat :)
kineo ya benzer bisry cnm
Sen fena tutulmusun
Sabah aksam taylot ic cnm kirikligi atesi aliyor
Fazla karbon odemde tutar cnm bu hafta dikkat et cogu gider
Mecbur alisacan:))
Iyi yapmisiniz tatlim
sen tlc deki temizlik hastalarindanmi oldun:)))))
Miden demi siskinlik var cnmBu arada, size bir soru sorayım. Şişkinlik için izlediğiniz bir yol var mı? Sancı çekiyorum resmen.
Boyle iddali rakipleri severimBana günaydın, size tünaydınBen de çok uyudum bugün. Geç kalktığıma bakmayın çok heyecanlı ve dinamiğim. Mefkurem ile rakip olunca bu haftaki sloganım bana hergün perşembe
Menülerim çok dikkatli olacak, bol su içilecek ve spor yapılacak
Bu arada böbreğim hala ağrıyor, dün telefon randevum boşa çıktı, aramadı doktor filan. Sağlıklı ve buranın sağlık sistemine muhtaç olmayacağım bir hafta diliyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?