- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.561
Gaz için mi Dukan bira tarzı rahatlatır belkiBu arada, size bir soru sorayım. Şişkinlik için izlediğiniz bir yol var mı? Sancı çekiyorum resmen.
vay Edibe coştu tutmayin , ayrıca acil şifalarBana günaydın, size tünaydınBen de çok uyudum bugün. Geç kalktığıma bakmayın çok heyecanlı ve dinamiğim. Mefkurem ile rakip olunca bu haftaki sloganım bana hergün perşembe
Menülerim çok dikkatli olacak, bol su içilecek ve spor yapılacak
Bu arada böbreğim hala ağrıyor, dün telefon randevum boşa çıktı, aramadı doktor filan. Sağlıklı ve buranın sağlık sistemine muhtaç olmayacağım bir hafta diliyorum kendime
Plates sikilastirir cnm yag yakmazkiTabii ki daima dikkat etmeye çalışıyorum daima.
Amin canım cümlemizin büyüklerini. :)
Teşekkür ederim canım :)
Geçmiş olsun
Tamamını yazayım dedim :) yoksa yazdım birazını. Çalışıyorum kardio da ağırlık da ama önce yağ yakımını çoğaltmam lazım. Bundan sonra pilates ile devam ederim sanırım.
Kiz senin mesajini gorunce benmi yazdim diyorum :))Gaz için mi Dukan bira tarzı rahatlatır belki
vay Edibe coştu tutmayin , ayrıca acil şifalar
Bende bu hafta kendime rakip olurumsizde herseyin yolunda gitmesine sevindim cnm Allah arkasina sabir versin cok zor
Fazla hamurisi mide yanmani artirmistir :))
vefasiz hic ugramiyor artik
Sizi biliyorum
Gec kaldinnn :) edibeyle ben rakibim
Sende ne planlar var cnm
yesil cay mate belki guarana falan vardir :)
o mide yanması da lafta basitmiş gibi geliyor ama insanı mahfediyor asitli meyveleri tok karnına yeme ara ara mide suyunu azaltacak şeyler ye leblebi iyi gelir diyorlar ama bana pek işlememişti :)Korksun senden kilolar sen kaç kilo vermiş çoooook azmli bi insansın
Bana da bir dokun bin ah işit abla
Dişim ağrıyor mide yanmam tavan omurgamda düzlşme var bunyüzdn bel ağrılarımda tavan. 4 gün öncesine kadar çok şikayet ediyordm ama arkadaşımda hamile ultrasnda bebeğin sol elinin olmadığı anlaşıldı neye uğradığımızı şaşırdık o günden beri şikayet etmiyorum hep pozitifim rabbim büyük dert vermesin
Annem geldi gitti 10 gün bana çok iyi geldi bi de hac çıktı kurada annemde çok mutluydu güzeldi yani. Bebeişimde çok iyi çok şükür ayrıntılıda herşey yolında çıktı kzımda dört gözle kardeşini bekliyo bende tatili
Neden açlıktan sonra artı çıkıyorsun?Boyle iddali rakipleri severim
Hadi bakalim hodri meydan
Perşembe 20 saatlik acliktan sonra bugun artiyimdir muhtemelen tartilmadim
Ama 2 gun karbonsuz devam edip pazartesi eksi bile cikabilirim
Evet fena motiveyimGaz için mi Dukan bira tarzı rahatlatır belki
vay Edibe coştu tutmayin , ayrıca acil şifalar
bak yaaa dilimi yine tutamayacam tabi parmaklarımı da kızz senin bu halinle dışarı da banka da ne işin var allah bilir tek gitmişsindir de valla bu konular da ben bildiğin yaşlı teyzeler gibiyim bundan sonra tek başına dışarı çıkmak yooookkkhanımlar selaaammmm
dün bütün günüm hazırlıklarla geçti sürekli dışardaydım evde olduğumda da bi oturamadım hep bi işim vardı giremedim kk'ya
herkes iyidir umarım
bugün yine işlerim var dün banka işlerini hallettim
bugün de bebek deterjanı alıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çantasını hazırlayacağım minnoşumun
kendi çantam için eksiklerimi tamamlayacağım
bi de defneye söz verdim bugün gezdireceğim onu
gerçi haklısın düzen bir bozuldu mu sekteye uğradı mı toparlayıp temizlemesi çok daha zor oluyor allah kolaylık versin canooomBen hafta içi pek trmizlik yapamıyorm abla cumartesilerimi temizliğe ayırıyorm bu yüzden yoksa evin halini düşünemiyorumm
niye kızzz belki 15 tatil de kız kardeşime giderim annem de gidecekmiş dün gece öğrendim bu çarşamba sabahı gidiyormuş onlara hediye götürürüm başka bir dolu şeyle beraber annemin duşakabini kocaman ve cam kireç tutmasını nasıl engellerim bu cifsiz nasıl temizlenir diye komşusuna soruyordu o da bulaşık mak. parlatıcısı kullanıyormuş annemin az işi kolaylasın :))Keşke yeni sipariş vermeseydin ablaaaa :)
dün işten geldim kahve içip yatıcam dedin yatmadın bacım gece hiç uyumamışsın zaten , çamaşırı atıp ince işlere giriştim uyumadım :) ayy o tlc deki temizlik bağımlılarına bazen öyle özeniyorum ki nerdeee ben de öyle olayım bir yeri yapıp yoruluyorum bırakıyorum :menunde hic yesillik sebze yogurt yok cnm
Tabi aksam 2 kasede fazla olmus
cok gecmis olsun cnm aman dikkat edinde ilerlemesin
dun lahmacun adana diye soyleyince ben yazdin kabul etmistim:)
benim sporum zaten abartili degil cnm yapacagim 45 dk:)
su pek az olmus cnm hele spor varken
Sabah fistik ezmesinin yanina sut,
Aksam 19.00 da yogurtta olsaydi iyi olurdu
Aslinda sen agirlik calissan daha iyi degilmi kas oranini artirmak icin
mutlu yillar babacigina
Pasta fazla kacmasin:)
cok kolay gelsin
Haftasonundan bisey anlamican
uykusuzluk etkiliyor o zaman cnm
Gunduz uyumuyosan gece niye uyuyamiyon
Bende dun sabah uyuyabilseydim kesin hic arti kalmazdi cunku gece hic uyumadim sadece arada biraz daldim
pek tatliymis
Ama soguk istemiyom:) yine berbat bi hava var
Bence camasirlari attigin gibi yat :)
kineo ya benzer bisry cnm
Sen fena tutulmusun
Sabah aksam taylot ic cnm kirikligi atesi aliyor
Fazla karbon odemde tutar cnm bu hafta dikkat et cogu gider
Mecbur alisacan:))
Iyi yapmisiniz tatlim
sen tlc deki temizlik hastalarindanmi oldun:)))))
benim plan da bol bol taze süt içmek var sabah sütçüsü geldi az sonra da diğer sütçü gelir onun sütü daha güzel kokmuyor lezzetli geliyor kaynatırım acıkınca başlarım hüplemeye :)Bugunku planlar neler kizlar
Anlatin hele :)
Ben birazdan alisverise gidecem
Menulerim icin bikac eksik var :)
sizde @seydan94 rakip olunBende bu hafta kendime rakip olurum
Akşam ıspanak yapacam abla
uzun sure yemeyip birden yiyince normal cnmNeden açlıktan sonra artı çıkıyorsun
yattimda uyuyamadim cnm benim uykum bi acilinca tekrar uyuyamiyirumişten geldim kahve içip yatıcam dedin yatmadın bacım gece hiç uyumamışsın zaten , çamaşırı atıp ince işlere giriştim uyumadım :) ayy o tlc deki temizlik bağımlılarına bazen öyle özeniyorum ki nerdeee ben de öyle olayım bir yeri yapıp yoruluyorum bırakıyorum
Persembe yap istersen cnm ben sana atarimMefkurem tmm abla :) kabak aldım kabak detoksunu nasıl yapiyorsun ne zaman yapıyım
Gecmis olsun canim sifayi iyi kapmissinGünaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
misafor geldide onun icin yoksa 12 ye kadar uyurdum delimiyim ben gunlerdir uykusuzluk cekiyorum zatenSabahın köründe temizği rüyanda mı gördün
Tek gittim vallabak yaaa dilimi yine tutamayacam tabi parmaklarımı da kızz senin bu halinle dışarı da banka da ne işin var allah bilir tek gitmişsindir de valla bu konular da ben bildiğin yaşlı teyzeler gibiyim bundan sonra tek başına dışarı çıkmak yooookkk
hadi bebişin cicileri de yıkanıp ütüleniyor sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?