Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada, size bir soru sorayım. Şişkinlik için izlediğiniz bir yol var mı? Sancı çekiyorum resmen.
Gaz için mi Dukan bira tarzı rahatlatır belki
vay Edibe coştu tutmayin , ayrıca acil şifalar

Plates sikilastirir cnm yag yakmazki

Fazla kilosu olmayanlarda agirligi onerirler kas oranlarini artirmalari icin
Kas oranin artarsa dikkali beslenince zaten yag oranin duser
Ne kadar cok kas okadar fazla yag yakmak demek :)

Bende bu hafta kendime rakip olurum
Akşam ıspanak yapacam abla

o mide yanması da lafta basitmiş gibi geliyor ama insanı mahfediyor asitli meyveleri tok karnına yeme ara ara mide suyunu azaltacak şeyler ye leblebi iyi gelir diyorlar ama bana pek işlememişti :)
arkadaşının bebeği için çok üzüldüm , yine de buna şükür ayağı yada daha büyük sıkıntı olacak uzvu eksik değil diycez rabbim onları da böyle sınayacak demek ki
annene hac çıkmış hayırlı olsun rabbim selametle gidip gelmeyi nasip etsin inşallah

Boyle iddali rakipleri severim

Hadi bakalim hodri meydan

Perşembe 20 saatlik acliktan sonra bugun artiyimdir muhtemelen tartilmadim
Ama 2 gun karbonsuz devam edip pazartesi eksi bile cikabilirim
Neden açlıktan sonra artı çıkıyorsun?
Gaz için mi Dukan bira tarzı rahatlatır belki
vay Edibe coştu tutmayin , ayrıca acil şifalar
Evet fena motiveyim
Geçmiş olsun dileğin için de teşekkür ederim canım

bak yaaa dilimi yine tutamayacam tabi parmaklarımı da kızz senin bu halinle dışarı da banka da ne işin var allah bilir tek gitmişsindir de valla bu konular da ben bildiğin yaşlı teyzeler gibiyim bundan sonra tek başına dışarı çıkmak yooookkk
hadi bebişin cicileri de yıkanıp ütüleniyor sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin rabbim

Ben hafta içi pek trmizlik yapamıyorm abla cumartesilerimi temizliğe ayırıyorm bu yüzden yoksa evin halini düşünemiyorumm
gerçi haklısın düzen bir bozuldu mu sekteye uğradı mı toparlayıp temizlemesi çok daha zor oluyor allah kolaylık versin canooom

Keşke yeni sipariş vermeseydin ablaaaa :)
niye kızzz belki 15 tatil de kız kardeşime giderim annem de gidecekmiş dün gece öğrendim bu çarşamba sabahı gidiyormuş onlara hediye götürürüm başka bir dolu şeyle beraber annemin duşakabini kocaman ve cam kireç tutmasını nasıl engellerim bu cifsiz nasıl temizlenir diye komşusuna soruyordu o da bulaşık mak. parlatıcısı kullanıyormuş annemin az işi kolaylasın :))

dün işten geldim kahve içip yatıcam dedin yatmadın bacım gece hiç uyumamışsın zaten , çamaşırı atıp ince işlere giriştim uyumadım :) ayy o tlc deki temizlik bağımlılarına bazen öyle özeniyorum ki nerdeee ben de öyle olayım bir yeri yapıp yoruluyorum bırakıyorum :

Bugunku planlar neler kizlar

Anlatin hele :)

Ben birazdan alisverise gidecem
Menulerim icin bikac eksik var :)
benim plan da bol bol taze süt içmek var sabah sütçüsü geldi az sonra da diğer sütçü gelir onun sütü daha güzel kokmuyor lezzetli geliyor kaynatırım acıkınca başlarım hüplemeye :)

Bende bu hafta kendime rakip olurum
Akşam ıspanak yapacam abla
sizde @seydan94 rakip olun

Aksam plani guzel ekmeksiz olurrsa daha guzel :))

Neden açlıktan sonra artı çıkıyorsun
uzun sure yemeyip birden yiyince normal cnm
Perşembe lapa yaptim ve cok erken yemistim

yattimda uyuyamadim cnm benim uykum bi acilinca tekrar uyuyamiyirum

Daha ne kadar temizlik yapacan yiterr :))

Sutun de afiyet olsun bol yag yaksin ins.
Yinede fazla kacirma :))

Gecmis olsun canim sifayi iyi kapmissin
Sabahın köründe temizği rüyanda mı gördün
misafor geldide onun icin yoksa 12 ye kadar uyurdum delimiyim ben gunlerdir uykusuzluk cekiyorum zaten

Misafirleri yolcu ettim esim biraz gec kalacakmis bugun. Annem Begumu uyutuyor bende firsattan istifade biraz yatip uyuyum dedim. Gece uykusuna hasret kaldim artik deliksiz uyumak istiyorum sinirlerim bozuluyor zorlamaya basladi ne zaman sabaha kadar uyanmadan uyuyacak cok merak ediyorum

Tek gittim valla
Canım hastane parasını halletmem gerekiyordu da o yüzden çıktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…