- 28 Kasım 2018
- 403
- 1.315
- 43
- 40
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.581
msj alindii tutacak o hwdef11.OCAK HEDEFLERR
@mefkurem
96.9-2.2=94.7
@Sweetyy83
70.3-1.2=69.1
@seydan94
64.9-0.9=64
@nanekekik
71.1-1.2=69.9
@Mehlikatun
76.3-1.3=75
@Habinar
70.9-0.8=70.1
@askrhpozitif
82.2-1.3=80.9
@eyledi
100-2=98
@istikrar1986
74.8-1.5=73.3
@Edibe12
90.1-1.7=88.4
@Pinkyminkyy
75.8-1.3=74.5
@kkkmevsim5
79.3-1=78.3
@__badem__
69.9-0.9=69
@Hayyal
61.3-0.7=60.6
@gewezebidik
72.8-0.8=72
@ekim2009
84.7-1.5=83.2
Minumum bu hedefler tutturulacak
gecmis olsun canim zor cocuklar aman dikkat et zaturre baya kotu bizde atlattik zor oluyorBugün ufaklığı doktora götürdük. Zatürre başlamış
Zaten 3 haftadır geçmiyordu öksürük .
İnşallah bu ilaçlar tedavi eder.kuzucuğum uyuyup uyuyup ağlayarak uyanıyor ilaçların yan etkisi mı yoksa buhar makinasından mı korktu bilmem (zorla tutmuştuk burnuna.ağlamıştı biraz )
Lahmacun var pilavi niye yedin kizBenden de cuma listesi gelsin:
Sabah 10.00- 2 kaşık fıstık ezmesi 1 bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00- 2 kaşık bulgur pilavı+ 1 lahmacun + yarım Adana şiş.
Akşam 19.00- 2 çatal tavuk ızgara 2 çatal salata. Sonrasında 1 filtre şekersiz kahve.
Akşam öğünü: 21.00- yarım mandalina.
Su: 1 lt.
Spor: 25 dakika bandda yürüyüş+ 15 dakika bisiklet+ 5 dakika pilates hareketi. 120 p @Mehlikatun
Orasi oyle gec yatip erken kslkinca bebde arti cikiyorunşu kesin ne kadar çok yatar uyursam o kadar iyi zayıflıyorum 2 haftadır sabah erken kalkıp geri uyumuyordum gece de uyku sorunlu zaten en iyisi bol bol yine uyumak :)
Bendeeeeee ayni durumdayimGünaydın herkese dün bir yattım donuyorum heryerim ağrıyor ateşim çıkmış eşim zorla duşa soktu filan sonra üstüne sırtımı üşüttüm ya sağa donemiyorum canım da hiçbirsey istemiyor sürekli ılık çay filan içiyorumbirde su
Afyonluyuk kizim hasges vazgecilmezimiz bizim evde de ne yazikki sik sik oluyor yinede sen abartmaAnnem beni 10 gün beslemeeye gelmiş resmen hemde haşhaşlı hamur işleryle Afyonlu olunca dayanamadım
Dün 87..4 çıktım annem gitti dikkat ettim 87 çıktım bugün. çok hareketszim ya, dinlenicm belim ağrıyo midem bulanıyo ayağına yatış halindeym sonumu düşünemiyormgerçi ağlamanın fayfası yok yapıymda bi taşla iki kuş vuraym
Herkese güzel haftasonları
Dur bende bakayim bendede astim var ya ben iki gun iptal oluyorum canasir suyuyla karsilasincaben de bir çatlaklık var artık eminim amaaa yine de kendimi seviyoruuumm hihihih
yeni ne alsam hemen kullanmaya bayılırım dün kargom geldi sihirli sünger diye bir şey var ıslatıp temizlik yapılıyor hemen de parçalanıyor ama bile bile çok aldım onun için dün gece yatana kadar denemedik yer bırakmadım, mutfak dolapları, mutfak sandalyelerinin ahşap kısmı,banyo duş kabin kapısından kalorifer peteklerine çaydanlık içine dışına , derz aralarına 10 tane almıştım 25 daha siperiş verdim 2 sini komşuma verdim kaldı mı bana 8 birini arabayı sürtmüş benimkiler oğlan gitti sildi süngerle sıyrık geçmiş olmadı bir bıçağı var paslanmış onu sildik anın da çıkardı pası şimdi elim de 5 tane var diğerleri gelmeden onların anasını ağlatacam deneyip iyi sonuç aldığım yerlerin hepsini aklıycam inşallah
böyle şeyleri sevenler varsa özellikle duşa kabinin kapısının ince girinti yerlerin de çillenme falanı mükemmel temizliyor sizde alın çamaşır suyuyla boğazınız yanmadam kısa sürede temizleyin ( benimkilerin alerjik astımı olunca her istediğim de banyoya çamaşır suyu kullanamıyorum 5 vakit girip apdest alıyor adam hemen tıkanıyor da)
bende tam rakip isteyecektim iyi oldu yok abla cumadan dikkatliyim bu haftaE ElbetOlacak kilo verneye haftasonu dikkatle baslanir unutma :))
Sizde cananla rakip olun isterseniz
badem000
2. sütcü gelmediiii bende saat 4 de çok acıkınca 1 bardak paket süt içip elma yedim sonrada kendime kıymalı içine yarım çay tabağından az hamur kesmesi( mantı hamurundan kalınca kesip buzluğa atıyorum) 1 çay tabağı kadar da nohut atıp erik ekşili semiz otu pişirdim az önce yedim 2 kase :)sizde @seydan94 rakip olun
Aksam plani guzel ekmeksiz olurrsa daha guzel :))
uzun sure yemeyip birden yiyince normal cnm
Perşembe lapa yaptim ve cok erken yemistim
yattimda uyuyamadim cnm benim uykum bi acilinca tekrar uyuyamiyirum
Daha ne kadar temizlik yapacan yiterr :))
Sutun de afiyet olsun bol yag yaksin ins.
Yinede fazla kacirma :))
1 tutam huzur 2 tutam mutluluk ve bolca sevgi al sultanımmm:))Bende bikac gundur camasira bakmamistim bugun onlari halledeyim simdi 1 makine koydum
Birazdan alisverise gidecem sonra grsruz
Bi isteginiz varmi gitmisken sizede alayim :))) )
geçmiş olsun gülümİyi aksamlar diycem artik baya gec oldu tlfnn ici etti ki acana kadar canim cikti gecen hafta tamirciden dondu bu sefer sukur kurtardik neresine basiyir bilmiyrm ekran simsiyah kaliyo acilmiyr sarji tam sifirlanana kadar sifirlaninca yeniden sarja takinca acildi sukyr ben yine hasta oldym ama gripmi yoksa allerjimi bilemedim simdi yarina gwcerse allerji yk gecmezse grip basim catliyor agridan akinti hak geture neyse alintiladim gecmisi cvplayayim
iyi bari bundan sonra ne olur ne olmaz tek gitme gülüm tedbirli olmak her zaman iyidirTek gittim valla
Canım hastane parasını halletmem gerekiyordu da o yüzden çıktım :)
nanekekik de sen de bakayım diyince bende nete sihirli sünger yazdım bir sürü markası varmış 2.75 bile var içim yandııı ben 6 liraya aldım hem de en ucuz hali normalde 10-11 liramsj alindii tutacak o hwdef
gecmis olsun canim zor cocuklar aman dikkat et zaturre baya kotu bizde atlattik zor oluyor
Lahmacun var pilavi niye yedin kiz
Orasi oyle gec yatip erken kslkinca bebde arti cikiyorun
Bendeeeeee ayni durumdayim
Afyonluyuk kizim hasges vazgecilmezimiz bizim evde de ne yazikki sik sik oluyor yinede sen abartma
Dur bende bakayim bendede astim var ya ben iki gun iptal oluyorum canasir suyuyla karsilasinca
bende tam rakip isteyecektim iyi oldu yok abla cumadan dikkatliyim bu hafta
ellerine sağlık afiyetle ye gülüm3 (belki de dört )haftadır bakıştığımız lahanayı sonunda sardım. Kaç tane yiyebilirim???Mefkurem
Kiz senin mesajini gorunce benmi yazdim diyorum :))
Bi karar ver artik rengine :))
Bende bu hafta kendime rakip olurum
Akşam ıspanak yapacam abla
Misafirleri yolcu ettim esim biraz gec kalacakmis bugun. Annem Begumu uyutuyor bende firsattan istifade biraz yatip uyuyum dedim. Gece uykusuna hasret kaldim artik deliksiz uyumak istiyorum sinirlerim bozuluyor zorlamaya basladi ne zaman sabaha kadar uyanmadan uyuyacak cok merak ediyorum
İyi aksamlar diycem artik baya gec oldu tlfnn ici etti ki acana kadar canim cikti gecen hafta tamirciden dondu bu sefer sukur kurtardik neresine basiyir bilmiyrm ekran simsiyah kaliyo acilmiyr sarji tam sifirlanana kadar sifirlaninca yeniden sarja takinca acildi sukyr ben yine hasta oldym ama gripmi yoksa allerjimi bilemedim simdi yarina gwcerse allerji yk gecmezse grip basim catliyor agridan akinti hak geture neyse alintiladim gecmisi cvplayayim
nanekekik de sen de bakayım diyince bende nete sihirli sünger yazdım bir sürü markası varmış 2.75 bile var içim yandııı ben 6 liraya aldım hem de en ucuz hali normalde 10-11 lira
Tmm abla aldım sağol çarşamba perşembe yapsam nasıl olur ananas gibi doyurucuymus duruma göre bir bakiyimPersembe yap istersen cnm ben sana atarim
Alıntı yapmişin ama cevaplamamisin baharcimalıntılar
Sağol ekimcim. :)ellerine sağlık afiyetle ye gülüm
Iyi bari erken kalkmislarMisafirleri yolcu ettim esim biraz gec kalacakmis bugun. Annem Begumu uyutuyor bende firsattan istifade biraz yatip uyuyum dedim. Gece uykusuna hasret kaldim artik deliksiz uyumak istiyorum sinirlerim bozuluyor zorlamaya basladi ne zaman sabaha kadar uyanmadan uyuyacak cok merak ediyorum
gecmis olsun cnm kiriklik varsa griptirİyi aksamlar diycem artik baya gec oldu tlfnn ici etti ki acana kadar canim cikti gecen hafta tamirciden dondu bu sefer sukur kurtardik neresine basiyir bilmiyrm ekran simsiyah kaliyo acilmiyr sarji tam sifirlanana kadar sifirlaninca yeniden sarja takinca acildi sukyr ben yine hasta oldym ama gripmi yoksa allerjimi bilemedim simdi yarina gwcerse allerji yk gecmezse grip basim catliyor agridan akinti hak geture neyse alintiladim gecmisi cvplayayim
4-5 tane desek :)3 (belki de dört )haftadır bakıştığımız lahanayı sonunda sardım. Kaç tane yiyebilirim???Mefkurem
afiyet olsun cnm2. sütcü gelmediiii bende saat 4 de çok acıkınca 1 bardak paket süt içip elma yedim sonrada kendime kıymalı içine yarım çay tabağından az hamur kesmesi( mantı hamurundan kalınca kesip buzluğa atıyorum) 1 çay tabağı kadar da nohut atıp erik ekşili semiz otu pişirdim az önce yedim 2 kase :)
temizlik bitmiyor çünkü temiz kalmıyor bir yer :)
1 tutam huzur 2 tutam mutluluk ve bolca sevgi al sultanımmm:))
belki kalite farki vardir cnmnanekekik de sen de bakayım diyince bende nete sihirli sünger yazdım bir sürü markası varmış 2.75 bile var içim yandııı ben 6 liraya aldım hem de en ucuz hali normalde 10-11 lira
Olur ama sikilmazmisinTmm abla aldım sağol çarşamba perşembe yapsam nasıl olur ananas gibi doyurucuymus duruma göre bir bakiyim
alintilar ucmasin diye yapmis :)Alıntı yapmişin ama cevaplamamisin baharcim
Bu da guzel fikir :))Sağol ekimcim. :)
Sana daa afiyet olsun .
Temizlik konusunda sen fazla titizsin galiba ya çok yoruyorsun kendini.temizliğe ayırdığım zamanın yarısını spora yürüyüşe ayır bence .gelenler hemen gitsin :)
bas agrisi sadece .tabi akinti hapsirik giz yasarmasi bunlar benim allerji belirtilerim ektra bas agrisi eklendiIyi bari erken kalkmislar
Biraz buyuyunceye kadar beklicen cnm :)
gecmis olsun cnm kiriklik varsa griptir
Tel birgun aniden cortayi cekerse ne yapcan
4-5 tane desek :)
afiyet olsun cnm
Semizotunu tek kiymali yapsaydin daha hafif olurmus :))
Bu hafta siskinlik yapacak seylerde yememeye calis bakalim
belki kalite farki vardir cnm
Olur ama sikilmazmisin
Kimi 3 gun yapiyor ama cekilmez o kadar
alintilar ucmasin diye yapmis :)
Burun tikanikligi bas agrisi yapar cnmbas agrisi sadece .tabi akinti hapsirik giz yasarmasi bunlar benim allerji belirtilerim ektra bas agrisi eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?