Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi aksamlar diycem artik baya gec oldu tlfnn ici etti ki acana kadar canim cikti gecen hafta tamirciden dondu bu sefer sukur kurtardik neresine basiyir bilmiyrm ekran simsiyah kaliyo acilmiyr sarji tam sifirlanana kadar sifirlaninca yeniden sarja takinca acildi sukyr ben yine hasta oldym ama gripmi yoksa allerjimi bilemedim simdi yarina gwcerse allerji yk gecmezse grip basim catliyor agridan akinti hak geture neyse alintiladim gecmisi cvplayayim

msj alindii tutacak o hwdef

gecmis olsun canim zor cocuklar aman dikkat et zaturre baya kotu bizde atlattik zor oluyor

Lahmacun var pilavi niye yedin kiz
şu kesin ne kadar çok yatar uyursam o kadar iyi zayıflıyorum 2 haftadır sabah erken kalkıp geri uyumuyordum gece de uyku sorunlu zaten en iyisi bol bol yine uyumak :)
Orasi oyle gec yatip erken kslkinca bebde arti cikiyorun
Bendeeeeee ayni durumdayim
Afyonluyuk kizim hasges vazgecilmezimiz bizim evde de ne yazikki sik sik oluyor yinede sen abartma
Dur bende bakayim bendede astim var ya ben iki gun iptal oluyorum canasir suyuyla karsilasinca
E ElbetOlacak kilo verneye haftasonu dikkatle baslanir unutma :))
Sizde cananla rakip olun isterseniz
badem000
bende tam rakip isteyecektim iyi oldu yok abla cumadan dikkatliyim bu hafta

2. sütcü gelmediiii bende saat 4 de çok acıkınca 1 bardak paket süt içip elma yedim sonrada kendime kıymalı içine yarım çay tabağından az hamur kesmesi( mantı hamurundan kalınca kesip buzluğa atıyorum) 1 çay tabağı kadar da nohut atıp erik ekşili semiz otu pişirdim az önce yedim 2 kase :)
temizlik bitmiyor çünkü temiz kalmıyor bir yer :)

geçmiş olsun gülüm
telefonuna son zamanlar da her hangi bir güncelleme ya da program indir mi , fabrika ayarlarına dönünce düzelebilir benim önceki tel de watsap yüklemiştik onu kaldıramamış aynı senin tel gibi oluyordu tamirciye götürdüler sıfırlamışdı teli düzelmişdi

nanekekik de sen de bakayım diyince bende nete sihirli sünger yazdım bir sürü markası varmış 2.75 bile var içim yandııı ben 6 liraya aldım hem de en ucuz hali normalde 10-11 lira

Kiz senin mesajini gorunce benmi yazdim diyorum :))
Bi karar ver artik rengine :))

Bende bu hafta kendime rakip olurum
Akşam ıspanak yapacam abla

nanekekik de sen de bakayım diyince bende nete sihirli sünger yazdım bir sürü markası varmış 2.75 bile var içim yandııı ben 6 liraya aldım hem de en ucuz hali normalde 10-11 lira

ellerine sağlık afiyetle ye gülüm
Sağol ekimcim. :)
Sana daa afiyet olsun .
Temizlik konusunda sen fazla titizsin galiba ya çok yoruyorsun kendini.temizliğe ayırdığım zamanın yarısını spora yürüyüşe ayır bence .gelenler hemen gitsin :)

Iyi bari erken kalkmislar

Biraz buyuyunceye kadar beklicen cnm :)
gecmis olsun cnm kiriklik varsa griptir
Tel birgun aniden cortayi cekerse ne yapcan

3 (belki de dört )haftadır bakıştığımız lahanayı sonunda sardım. Kaç tane yiyebilirim??? Mefkurem
4-5 tane desek :)

afiyet olsun cnm
Semizotunu tek kiymali yapsaydin daha hafif olurmus :))
Bu hafta siskinlik yapacak seylerde yememeye calis bakalim
1 tutam huzur 2 tutam mutluluk ve bolca sevgi al sultanımmm:))

belki kalite farki vardir cnm

Tmm abla aldım sağol çarşamba perşembe yapsam nasıl olur ananas gibi doyurucuymus duruma göre bir bakiyim
Olur ama sikilmazmisin
Kimi 3 gun yapiyor ama cekilmez o kadar
Alıntı yapmişin ama cevaplamamisin baharcim
alintilar ucmasin diye yapmis :)

bas agrisi sadece .tabi akinti hapsirik giz yasarmasi bunlar benim allerji belirtilerim ektra bas agrisi eklendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…