- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.621
kuzum yarin iyice dinlenmeye bakdogru abla da galiba ciddi ciddi grip oldum bi ilac aldim simdide bitki cayi iciyorum
siyah yap en iyisi :))Mefkurem gri yaptım beni kör mü edeceksin dedi geçen göz sorunu olan arkadaş ee bende cuma için siyah yapıyorum zaten listeler karışmasın diye ben ne edeyim ya cırt bir renk bulup hepiniz
tugceee obur mesajini okurken yuregim agzima geldiBugün hiç dinlenenedim ama yarın dinlenecem inşallah ablacım
Bu hafta isimi sansa birakmadim cnm hergunun ne yiyecegim planli:)Butun haftayimi planliyorsun abla iyimis valla ben bigun onceden ne pisirsem diye sasiriyormbugun bizde hamsi vardi
guzel olmus tatlimBugünki menum
Sabah 10.30
2 yumurta Tereyagda, peynir zeytin yeşil sogan 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara
2 yulafli bisküvi
Akşam 17.00
1tb yoğurtlu ıspanak
Ara
1 mandalin 1 elma
2lt su
Leslie 135 puan @Mehlikatun
Bende yakindakine sık gidiyorumda cnm turk bakkalina mecbur arabayla gidiyomhallettim bakalm nezamana kurucak
Market isi iyi olurmus ya ben nerdeyse her 2-3 gune bi markete gidiyorm hep eksik bisiler oluyor anlamiyorm
kuzum kahvalti erken olunca oglen yemegi yiyebilirsin o zaman sik sik acikmazsinMenüm
Sabah 9.00
İki d.yagsiz kaşar peynirli tost
Marul çeri domates
12.00
limonlu çay 15 Şam fıstık 10 yakın besni uzum
16.00
Sütlü kahve 1 hurma
17.30
1 d.ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
3 köfte
Marul soğan havuç
19.00
yeşil çay 1 hurma
2.5 lt su 35 dk. Eliptik
Tuz yok ama cnm unutmaKabakla yogurdu seviyorum tatlim Tokta tutarsa iki gün yaparım sen nasıl olsun iyimisin
o bikere olur cok beklersininşallah haftaya yarisalim bir kere daha seni yeneyim tatli tatli
güzel menü ama abla çok acikirsan yoğurt ye
bahar geçmiş olsun menüm az geldi toparlanmaya bak hem etrafta salgın olabilir illa hastalanacagiz diye durum yokki savunma düşük oldumu düşman alteder
afiyet olsun menü guzel
aa bende aslanli oldum artik farketmemisim sagol abla amin:))Pinkyminkyy zeynep aslanin sans getirsin cnm :)))
gecen hafta yenilginin tadini aldim bu hafta yenmek nasil birseymis onu gormek istiyorum o yuzden hic sansin yokKızlar sarjim bitiyordu bende alıntılarin bir kismina cevap yazamadan cevapladmm süre dolmuş
Menüler deki cuma kacamaklari da çok aşırı gelmedi
Pinkyminkyy Canim ok yarisalim listeye yeni girdin ilk haftanin tadını çıkartalım yenilgi nasıl bir duygu daha önceden yasamismiydn yada yaşatmak istermisn ama çok zor onu soyliyim de simdidn zaferimi kutlayayim
seni yakindan tanımak isterim
Hadi ya desene daha en az 6 ay boyle devam off offekim2009 abla ürün yorumlarina baksaydin satıcı puanına fiyattan ziyade kalitede önemli 3-5 acaba ne çıkar
E ElbetOlacak geçmiş olsun canım akşam olunca heryerim ağrıyor valla salginmis zaten herkes hasta
Pinkyminkyy emzirme bitmeden o deliksiz uyku yok canım
Mefkurem gri yaptım beni kör mü edeceksin dedi geçen göz sorunu olan arkadaş ee bende cuma için siyah yapıyorum zaten listeler karışmasın diye ben ne edeyim ya cırt bir renk bulup hepinizi kör edeyim
3 saate yakin uyumusum esim gelmese heralde daha da uyurdum. Ama cok iyi gelmis kendime geldim birazKolay gelsn abla bende bugun camasirlari hallettim bakalm nezamana kurucak
Market isi iyi olurmus ya ben nerdeyse her 2-3 gune bi markete gidiyorm hep eksik bisiler oluyor anlamiyorm
Kac aylikti seninki cnm, uyuyabildnmi biraz dinlenmissindir
Ozel hastanedemi yapicaksn cnm dogumu
abla katarin ictim bitki cayi falan derken tikaniklik bitti ama feci akinti var gozumde de ins yatina gecer bugun hic bi is yapamadan yattim durdum aksama kadar sagol abla ya anne gibi kax tane tavsiye sundun seviliyorsunkuzum yarin iyice dinlenmeye bak
Kirikliga gribe taylot iyiigeliyor
siyah yap en iyisi :))
tugceee obur mesajini okurken yuregim agzima geldi
Kuzum beslenmene dikkat et sabahlari pekmez falan ic bal ye
Allah korumus
Bu hafta isimi sansa birakmadim cnm hergunun ne yiyecegim planli:)
guzel olmus tatlim
Sondaki 1 meyveyi arada kuruyemisle yesende olurmus
Bende yakindakine sık gidiyorumda cnm turk bakkalina mecbur arabayla gidiyom
kuzum kahvalti erken olunca oglen yemegi yiyebilirsin o zaman sik sik acikmazsin
Tuz yok ama cnm unutma
abla katarin ictim bitki cayi falan derken tikaniklik bitti ama feci akinti var gozumde de ins yatina gecer bugun hic bi is yapamadan yattim durdum aksama kadar sagol abla ya anne gibi kax tane tavsiye sundun seviliyorsunBu ilgine muhtesem bi yuzdeyle cvp vericem ins cunku biz verdikce sen mutlu oluyosun
bu sene tr baya soguk demekkiSenelerdir muglaya kar yagmamis az once lapa lapa kar yagdi. Coluk cocuk millet asagiya indi kartopuna :))
Neyseki cisslar tadimlik olmus digerleri güzel cnmGecikmeden menumu yazayim
Kahvalti.09.30
Lorlu maydonozlu 1.5 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmegi
Yarim dilim peynir
2 yesil zeytin
2 tatli kasigi makarna salatasi
1 catal islak kek
Tatlarina bakmak icindi
Aksam.20.30
1 kase yayla corbasi
2 ser kasik kurufasulye bulgur pilavi
1 kase yogurt
Su. 1.5lt cay cok icince boyle oldu bugun
sonrası baktım gülüm dediğin gibi hepsi aynı değilmiş 210 liram boşa gitmemiş :)ekim2009 abla ürün yorumlarina baksaydin satıcı puanına fiyattan ziyade kalitede önemli 3-5 acaba ne çıkar
E ElbetOlacak geçmiş olsun canım akşam olunca heryerim ağrıyor valla salginmis zaten herkes hasta
Pinkyminkyy emzirme bitmeden o deliksiz uyku yok canım
Mefkurem gri yaptım beni kör mü edeceksin dedi geçen göz sorunu olan arkadaş ee bende cuma için siyah yapıyorum zaten listeler karışmasın diye ben ne edeyim ya cırt bir renk bulup hepinizi kör edeyim
Afiyet olsun canımBugünki menum
Sabah 10.30
2 yumurta Tereyagda, peynir zeytin yeşil sogan 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara
2 yulafli bisküvi
Akşam 17.00
1tb yoğurtlu ıspanak
Ara
1 mandalin 1 elma
2lt su
Leslie 135 puan @Mehlikatun
Az zaten canım hiç iştahım yok lokmalar büyüyor resmen gözümeinşallah haftaya yarisalim bir kere daha seni yeneyim tatli tatli
güzel menü ama abla çok acikirsan yoğurt ye
bahar geçmiş olsun menüm az geldi toparlanmaya bak hem etrafta salgın olabilir illa hastalanacagiz diye durum yokki savunma düşük oldumu düşman alteder
afiyet olsun menü guzel
Afiyet olsun ben beğendimMenüm
Sabah 9.00
İki d.yagsiz kaşar peynirli tost
Marul çeri domates
12.00
limonlu çay 15 Şam fıstık 10 yakın besni uzum
16.00
Sütlü kahve 1 hurma
17.30
1 d.ekmek
1 kepçe mercimek çorbası
3 köfte
Marul soğan havuç
19.00
yeşil çay 1 hurma
2.5 lt su 35 dk. Eliptik
Akşamları daha kötu oluyorum ben bı tarfatm oğlum bı taraftanKabakla yogurdu seviyorum tatlim Tokta tutarsa iki gün yaparım sen nasıl olsun iyimisin
Benim rakip ortada yok amaKineo dan kisir yapabilirsin cnm
Zaten tarihi gecmistir seninkinin:)
cok iddali bi menu olmus rakibem
Ins. B.lahana sislik yapmiyordur
Ben sevmedigim icin kendimde test etmedim
Bende merveyi tutuyommm
Biliyon benim tuttugum kazaniyor :))
bol sebzeli bi gun olmus:)
Sorma kız ye ye canım çıktı :)Çok yemisin canın afiyet olsun
Kofte ne köftesi canım afiyet olsun
canan kaç kurtar kendini Zuhal abla 4 demiş sen 10 yemişsinİyi geceler menüm
Sabah11.00 1 sahanda yum. Çeri maydonoz
Ara 1 kuru incir 1 2 si 1 arada
Akşam 19.00 10 tane lahana sarması Salata 1 br ayran
Şu 2 lt
Spor yok
Nromalde hem bulgur hem çorba olmasın derdim ama emzirdiğin için ses yokGecikmeden menumu yazayim
Kahvalti.09.30
Lorlu maydonozlu 1.5 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmegi
Yarim dilim peynir
2 yesil zeytin
2 tatli kasigi makarna salatasi
1 catal islak kek
Tatlarina bakmak icindi
Aksam.20.30
1 kase yayla corbasi
2 ser kasik kurufasulye bulgur pilavi
1 kase yogurt
Su. 1.5lt cay cok icince boyle oldu bugun
HAklısın canım ben cesaret gittim bilmiyorum valla yolda belde gelecek suyum allah korusuniyi bari bundan sonra ne olur ne olmaz tek gitme gülüm tedbirli olmak her zaman iyidir
Evet canımKolay gelsn abla bende bugun camasirlari hallettim bakalm nezamana kurucak
Kac aylikti seninki cnm, uyuyabildnmi biraz dinlenmissindir
Ozel hastanedemi yapicaksn cnm dogumu
Amiinnn canımAynen abla haklisin artik oda isin zor tarafi ama yapcak bisi yok
Ne guzel tatli telaslar artik hayirlisiyla gelsin bebiş
Aynen abla mecburen
Butun haftayimi planliyorsun abla iyimis valla ben bigun onceden ne pisirsem diye sasiriyormbugun bizde hamsi vardi
4 müAfiyet olsun canım
Az zaten canım hiç iştahım yok lokmalar büyüyor resmen gözüme
Afiyet olsun ben beğendim
Akşamları daha kötu oluyorum ben bı tarfatm oğlum bı taraftan
Benim rakip ortada yok ama
Sorma kız ye ye canım çıktı :)
canan kaç kurtar kendini Zuhal abla 4 demiş sen 10 yemişsin
kuzum yarin iyice dinlenmeye bak
Kirikliga gribe taylot iyiigeliyor
siyah yap en iyisi :))
tugceee obur mesajini okurken yuregim agzima geldi
Kuzum beslenmene dikkat et sabahlari pekmez falan ic bal ye
Allah korumus
Bu hafta isimi sansa birakmadim cnm hergunun ne yiyecegim planli:)
guzel olmus tatlim
Sondaki 1 meyveyi arada kuruyemisle yesende olurmus
Bende yakindakine sık gidiyorumda cnm turk bakkalina mecbur arabayla gidiyom
kuzum kahvalti erken olunca oglen yemegi yiyebilirsin o zaman sik sik acikmazsin
Tuz yok ama cnm unutma
aa bende aslanli oldum artik farketmemisim sagol abla amin:))
gecen hafta yenilginin tadini aldim bu hafta yenmek nasil birseymis onu gormek istiyorum o yuzden hic sansin yokadim zeynep 30 yasindayim. 1 tane bebisim var, calisiyorum muglada yasiyorum.
Hadi ya desene daha en az 6 ay boyle devam off off
3 saate yakin uyumusum esim gelmese heralde daha da uyurdum. Ama cok iyi gelmis kendime geldim biraz
Hayirlisi olsun canim, bende o konuda kararsizim cok o yuzdeb sordm bazi ozellerde sirf fazla para alabilmek icin sezeryan diyorlarmisEvet canım
Aslında isteğim büyük Doğum hastanelerinden birinde yaptırmaktı ama biri eşime şakın oralarda yaptırma mülteci kampı gibi çok kalabalık vs demiş
Defneyi de Doğum hastanesinde doğurmuştum evet rahatlık açısından sıkıntılıydı ama tecrübeliler diye memnundum
Takibimi yapmakta doktorda öel bi hastanede Doğum yaptırıyormuş o yüzden son karar bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?