Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

North River kız çok az yemişsin diyecektim yanlış yazmışım otomatik yazıdan yanlış olmuş öksürük için yatmadan once bal ye iyi gelir tekrar geçmiş olsun canim

O halde sancıların başlayınca belden altına sıcak duşa gir ve evde yürü iyice sancin artınca çıkın yola çünkü özel hastaneler normal doğum için çok uğraşmiyorlar canım

North River kız çok az yemişsin diyecektim yanlış yazmışım otomatik yazıdan yanlış olmuş öksürük için yatmadan once bal ye iyi gelir tekrar geçmiş olsun canim
Ha bende şaka yaptım sandım :) yataktan bildiriyorum hiç kalkasim yok yarın sabah yeyim kuzey sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyor ama bana çok acı geliyor kestane balı var evde memleketten geldi acı filan yerim yarın

kızlarrr selamlar,
biz bugün pazara git, marketlere git, aksamda soylemesi ayıp esim balık yapalım dedi onun pişir, kokmasın diye temizle derken burayı sadece okuyabildim, hiç bişey yazamadım. Ama elim işteyken bile açıp mesajlarınızı okuyorum
Yatmadan yine menümü paylasırım, herkese bol eksili günler.
Mefkurem kaptanım hedefimi aşmayı hedefliyorum inşallah iyi bir başlangıç yaparım bu hafta

Güzel menü.kuşkonmaz gördüm orda.nerelisin canım.
Nasıl dayanıyorsunuz maşallah.
Azıcık yemişsin.
Tuğçe dikkat et canım yaa.geçivermedi bir türlü.
Bugünki menum
Sabah 10.30
2 yumurta Tereyagda, peynir zeytin yeşil sogan 1 dilim ekmek 1b kahve
Ara
2 yulafli bisküvi
Akşam 17.00
1tb yoğurtlu ıspanak
Ara
1 mandalin 1 elma
2lt su
Leslie 135 puan @Mehlikatun
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun :)
Menum
Sabah9
2d ekmek menemen biber marul maydonoz cokelek

Ogle13
3yk mantarlu tavuk
2yk bulgur pilavi turp roka
Yogurt

Ara 2mandalina

Aksam18
Peynirli yumurta iki lokma balik
Turp

Su 2 anca oldu spor yok
Afiyet olsun .

Çok yemisin canın afiyet olsun

Kofte ne köftesi canım afiyet olsun
kırmızı et canım

o bikere olur cok beklersin
hiç zannetmiyorum ama hadi sana bir firsat

Zeynepcim umut etmek iyidir meslek nedir heralde yeni evlisin

Senelerdir muglaya kar yagmamis az once lapa lapa kar yagdi. Coluk cocuk millet asagiya indi kartopuna :))
bizim buralarda karsız olmaz

sabah peynir fazla olmuş cizlar var aksamda biraz karbonlu geldi

Menum
Sabah9
2d ekmek menemen biber marul maydonoz cokelek

Ogle13
3yk mantarlu tavuk
2yk bulgur pilavi turp roka
Yogurt

Ara 2mandalina

Aksam18
Peynirli yumurta iki lokma balik
Turp

Su 2 anca oldu spor yok
eyi menü öğretmenim ilerde sporda Eklersn inşaallah

sağol canım senin bu lahalar banada çok geldi

evet haklısın abla da anaöğünleri az tutup araları sık ve az yapınca daha kolay veriliyor birde bu tatli canım abur cubur daha çok seviyor yemeği daha çok sevmem lazım

kızlarrr bugün pek yazamadım ama haftasonu kosturmacası biraz boyle oluyo, haftaiçi daha çok etkin olabiliyorum.

bugün ki menüm

saat 10.30
aç karna fitox çay
1,5 haslanmıs yumurta
1kk peynir
3yk tuzsuz, yagsız,sirkeli salata (domates biber, salatalık)
1dilim kepek ekmeği
1siyah zeytin

ara
zencefilli 1tatlı kasıgı bal (grip için)

saat15:30
yarım cağ dürüm (lavaşını çok yemedim)

saat19:45
100 gr balık ızgara
tuzsuz yagsız sirkeli salata (yeşillik,domates, biber) 1 tabak

saat 21.00
1bardak tarcınlı zencefilli süt
1mandalina
yarım portakal
3hurma
(toplamı iki porsiyon meyveye denk)

kızlar bugün ki menü de boyle oldu, bugun tam tahıllı ekmek aldım pazardan yarın ona geçicem, dürüm dışarda olunca en sağlıklı seçenek oldu maalesef, diğer seçenekler lahmacun falandı, en azından et olsun dedim ben de.

Şu hastalığım tam geçse menülerim daha da güzelleşecek ama bi geçmedi, 10gundur surundurdu.

İyi geceler herkese

Ne tercümesi yapıyorsun edibe?
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. Akademik makaleleri Türkçe’den İngilizce’ye çeviriyorum. Akademisyenler İngilizce yayın yapan uluslararası dergilerde yayın yapmak için makalelerini çevirtiyor. Çoğunlukla ekonomi alanında ama olursa diğer sosyal bilimlerden de yapıyorum.

Gunaydin hanimlar ölüyoruuuuuuum cok kotu eklemlerim belim heryerim agriyor basim bi ton agirliginda sanki. ilac falan da bi etki etmiyor zerre terlemedim yarin tatil bari etseler cok yagiyor kar daha cok yagsada tatil olsa

Cumartesi menum

12.00 civari
1 kabak 2 yumurtayla omlet
1 bar kefir

18.10.
1 lokma peynir
1 dolu tb sebze çorbası (kabak maydonoz sogan kereviz biber domates)

Su 2 lt

Spor 20 dk kondisyon bisikleti

Dun evde ise dalinca spor yetismedi
Gittigim yerde bisiklet vardi 23.00 de onu surdum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…