Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler menüm
Sabah11.00 1 sahanda yum. Çeri maydonoz

Ara 1 kuru incir 1 2 si 1 arada

Akşam 19.00 10 tane lahana sarması Salata 1 br ayran

Şu 2 lt
Spor yok
kiz madem dinlemicen ne soruyon kac tane yiyim diye baya fazla olmus

Sabah kahvaltida ekmek yemedigin zaman 2 yumurta ye kuruyemisde ilave edebilirsin.birazdaha doyurucu olsun

Arada incirin yanina sut yogurt yada kuruyemis olabilirdi 2 si birarada degil tatlim :)

Turk bakkali sizinde uzakmi abla bizimde arabayla gidiyoduk mecbur

Bu hafta okadar planlamaya guzel eksi gelir mutlu eder insallah seni
Arabayla 10 15 dk cnm yuruyerek 45 dk surer
Zaten alisveris fazlaysa mecbur araba gerekiyir

Ins. Cnm bu hafta elimden kacamicak guzel bi eksi gosterecek :)

Iyi geceler kizlar bugun ugrayamadim misafirim vardi yarim saat oldu gideli geçmiş yapayim menumu yazicam hemen
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)

North River kız çok az yemişsin diyecektim yanlış yazmışım otomatik yazıdan yanlış olmuş öksürük için yatmadan once bal ye iyi gelir tekrar geçmiş olsun canim
bende saka yaptın sandiydim :)

Menum
Sabah9
2d ekmek menemen biber marul maydonoz cokelek

Ogle13
3yk mantarlu tavuk
2yk bulgur pilavi turp roka
Yogurt

Ara 2mandalina

Aksam18
Peynirli yumurta iki lokma balik
Turp

Su 2 anca oldu spor yok
guzel olmus tatlim
Oglen tavugu az yiyim diye dusunme 1 tb yiyebilirsin
Aksam balik varsa niye yumurta yedinki:)

hem hastasin hemde baslangicta kendine fazla yuklenme cnm
Listeye girince bol bol verirsin :) )

İyi geceler herkese. Şöyle mesajlara hızlıca göz attım. Tercüme yetişmiyor, sabahlayacağım galiba. Alıntı yapmıyorum bugünlük. Öpüyorum hepinizi.
Ne yaptin tatlim bitirebildinmi
Ne zamana yetismesi gerekiyor
evet haklısın abla da anaöğünleri az tutup araları sık ve az yapınca daha kolay veriliyor birde bu tatli canım abur cubur daha çok seviyor yemeği daha çok sevmem lazım
oyle bisey yok cnm
Sik sik yediginde surekli kan sekerini cikartip indiriyosun leptinin salgilanmasina izin vermiyosun

guzel olmus tatlim ama meyveler gunduz yense daha iyi olur
Bide dikkatimi cekti niye salatana yag eklemiyosun
Sebzelerdeki vitaminlerin emilimi yagla ortaya cikar
Saf zeytinyagi yada baska saglikli bi yag rahatlikla kullanabilirsin
Tabi vicik vicik degil :))

Gunaydin hanimlar ölüyoruuuuuuum cok kotu eklemlerim belim heryerim agriyor basim bi ton agirliginda sanki. ilac falan da bi etki etmiyor zerre terlemedim yarin tatil bari etseler cok yagiyor kar daha cok yagsada tatil olsa
oyyy kuzum yaa demekki aldigin ilac yaramadi
Evde kuvet varmiydi sicak suyu doldurup yatsan biraz

Afiyrt olsun canim hersey guzel de o son arayi neden yapiyorsun aciktigin icin degil heralde yemegide gec yemissin griple alakalimi acaba? ama bence fazla

Gunaydin hanimlar ölüyoruuuuuuum cok kotu eklemlerim belim heryerim agriyor basim bi ton agirliginda sanki. ilac falan da bi etki etmiyor zerre terlemedim yarin tatil bari etseler cok yagiyor kar daha cok yagsada tatil olsa

Cok gecmis olsun kiz ay salgin var herkez hasta ya

Cok guzel olmus abla afiyet olsun

Simdi saate baktimda saat 11 olmus orda :)

Kimse ortada olmadigi icin daha erken sandim :)

Sanada gunaydin cnm
Erkencisin
Esin ise falanmi gitti

Simdi saate baktimda saat 11 olmus orda :)

Kimse ortada olmadigi icin daha erken sandim :)
  aynen abla nerde bu milletpazar diye uyuyor herkez heralde eşimde horul horul uyuyor biraksam aksam yapar ama ben smdi kahvalti hazirlayip onuda uyandircam

Kizlar sizin kocalarda boyle uykucu mu yoksa bu bana ozel mi beziyorm bazen

North River bahar nasil oldun cnm bu sefer fena carpti seni

Bide yesillenmisin :)) kiz saka dedim bak hosuna gittiyse onceki kalsin
Tapulu malim degilya :)) ) hem ne farkeder

Ama yesil yesil guzel olmus baharinki North River ben bide geri cikip kim yazmis diye bakiyodm artik karisiyodu bole guzel olmus bence

Adamlarinda bi pazari var cnm ne yapsinlar :)) benim ev ahalide yatiyor

Kızlarrrr yata yata ne buyur biliyosunuz

Is yerinde netin cekmemesi bi yonden iyi oldu kitap okumaya basladim :))) evde tel hep elimde olunca bakmiyordum

Dr. Fevzi ozgonulun beden akliyla zayifla kitabini mutlaka okumanizi oneririm
Sismanlik nedir neden oluyor cozumu nedir
Cogu diyetisyenin dedigi gibi kalori azalt ver degil olay
sonra bununla ilgili yazarim biseyler

Sevgili editorumuz seaBahAR hazirladigi listeyi inceleyin arkadaslar
Birdahaki analizde kimler derecesini yukseltecek

Son iki aylık dönemi kapsayan ve 603. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.

İlk on dereceye, ikişer üyesini yerleştiren 4. ve 10. ve 14. takımlara tebrikler!
Liste birincisi
Seydan94 (9. Takım) kocaman tebrikler!

Son düzenleme:
North River bahar nasil oldun cnm bu sefer fena carpti seni

Bide yesillenmisin :)) kiz saka dedim bak hosuna gittiyse onceki kalsin
Tapulu malim degilya :)) ) hem ne farkeder
hemde çok fena çarptı abla ya heeyerim ağrıyor kendimi 100 kilo gibi hissediyorum sanki yere basan benim ayaklar değil

Ama yesil yesil guzel olmus baharinki North River ben bide geri cikip kim yazmis diye bakiyodm artik karisiyodu bole guzel olmus bence
:)
oo seydacim tebrikler @seydan94

Artik sabahlari yatmiyon heralde
Gece de gec yatiyon
Ne zaman uyuyon
akşam pilim biterse 1 saat kadar uyuyorum, gece 2 buçuk gibi yattım uykuya dalamadım 3 buçuk da bir kalktım su içtim geri yattım 6 :40 da kalktım her yer bembeyaz olmuş bir karış kar yağmıştı az kar yağışını izledim geri yattım, uyandım baya debelendim saat gör kaç olmuştur deyip kalktım ki saha yeni 9 u geçiyor sonrada daha yatmadım zaten milletin bebesi uyutmaz uykuya hasrettir beni ne uyutmuyor bir şey sanki beni dürtüyor uyan diye uyanıyorum son bir kaç gündür

Hep boyle yat kalkda insan dinlemezki

O ilaci almiyon artik heralde onunda etkisi olabilimiki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…