- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.661
kiz madem dinlemicen ne soruyon kac tane yiyim diyeİyi geceler menüm
Sabah11.00 1 sahanda yum. Çeri maydonoz
Ara 1 kuru incir 1 2 si 1 arada
Akşam 19.00 10 tane lahana sarması Salata 1 br ayran
Şu 2 lt
Spor yok
Sabah kahvaltida ekmek yemedigin zaman 2 yumurta ye kuruyemisde ilave edebilirsin.birazdaha doyurucu olsun
Arada incirin yanina sut yogurt yada kuruyemis olabilirdi 2 si birarada degil tatlim :)
Arabayla 10 15 dk cnm yuruyerek 45 dk surerTurk bakkali sizinde uzakmi abla bizimde arabayla gidiyoduk mecbur
Bu hafta okadar planlamaya guzel eksi gelir mutlu eder insallah seni
Zaten alisveris fazlaysa mecbur araba gerekiyir
Ins. Cnm bu hafta elimden kacamicak guzel bi eksi gosterecek :)
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)Iyi geceler kizlar bugun ugrayamadim misafirim vardi yarim saat oldu gideli geçmiş yapayim menumu yazicam hemen
bende saka yaptın sandiydim :)North River kız çok az yemişsin diyecektim yanlış yazmışım otomatik yazıdan yanlış olmuş öksürük için yatmadan once bal ye iyi gelir tekrar geçmiş olsun canim
guzel olmus tatlimMenum
Sabah9
2d ekmek menemen biber marul maydonoz cokelek
Ogle13
3yk mantarlu tavuk
2yk bulgur pilavi turp roka
Yogurt
Ara 2mandalina
Aksam18
Peynirli yumurta iki lokma balik
Turp
Su 2 anca oldu spor yok
Oglen tavugu az yiyim diye dusunme 1 tb yiyebilirsin
Aksam balik varsa niye yumurta yedinki:)
hem hastasin hemde baslangicta kendine fazla yuklenme cnmkızlarrr selamlar,
biz bugün pazara git, marketlere git, aksamda soylemesi ayıp esim balık yapalım dedi onun pişir, kokmasın diye temizle derken burayı sadece okuyabildim, hiç bişey yazamadım. Ama elim işteyken bile açıp mesajlarınızı okuyorum
Yatmadan yine menümü paylasırım, herkese bol eksili günler.
Mefkurem kaptanım hedefimi aşmayı hedefliyorum inşallah iyi bir başlangıç yaparım bu hafta
Listeye girince bol bol verirsin :) )
Ne yaptin tatlim bitirebildinmiİyi geceler herkese. Şöyle mesajlara hızlıca göz attım. Tercüme yetişmiyor, sabahlayacağım galiba. Alıntı yapmıyorum bugünlük. Öpüyorum hepinizi.
Ne zamana yetismesi gerekiyor
oyle bisey yok cnmevet haklısın abla da anaöğünleri az tutup araları sık ve az yapınca daha kolay veriliyor birde bu tatli canım abur cubur daha çok seviyor yemeği daha çok sevmem lazım
Sik sik yediginde surekli kan sekerini cikartip indiriyosun leptinin salgilanmasina izin vermiyosun
guzel olmus tatlim ama meyveler gunduz yense daha iyi olurkızlarrr bugün pek yazamadım ama haftasonu kosturmacası biraz boyle oluyo, haftaiçi daha çok etkin olabiliyorum.
bugün ki menüm
saat 10.30
aç karna fitox çay
1,5 haslanmıs yumurta
1kk peynir
3yk tuzsuz, yagsız,sirkeli salata (domates biber, salatalık)
1dilim kepek ekmeği
1siyah zeytin
ara
zencefilli 1tatlı kasıgı bal (grip için)
saat15:30
yarım cağ dürüm (lavaşını çok yemedim)
saat19:45
100 gr balık ızgara
tuzsuz yagsız sirkeli salata (yeşillik,domates, biber) 1 tabak
saat 21.00
1bardak tarcınlı zencefilli süt
1mandalina
yarım portakal
3hurma
(toplamı iki porsiyon meyveye denk)
kızlar bugün ki menü de boyle oldu, bugun tam tahıllı ekmek aldım pazardan yarın ona geçicem, dürüm dışarda olunca en sağlıklı seçenek oldu maalesef, diğer seçenekler lahmacun falandı, en azından et olsun dedim ben de.
Şu hastalığım tam geçse menülerim daha da güzelleşecek ama bi geçmedi, 10gundur surundurdu.
İyi geceler herkese
Bide dikkatimi cekti niye salatana yag eklemiyosun
Sebzelerdeki vitaminlerin emilimi yagla ortaya cikar
Saf zeytinyagi yada baska saglikli bi yag rahatlikla kullanabilirsin
Tabi vicik vicik degil :))
oyyy kuzum yaa demekki aldigin ilac yaramadiGunaydin hanimlar ölüyoruuuuuuum cok kotu eklemlerim belim heryerim agriyor basim bi ton agirliginda sanki. ilac falan da bi etki etmiyor zerre terlemedim yarin tatil bari etseler cok yagiyor kar daha cok yagsada tatil olsa
Evde kuvet varmiydi sicak suyu doldurup yatsan biraz