Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu salatayı yagsız tuzsuz yeme alıskanlıgı, diyetisyen döneminden kalma, eğer yanında içinde yagı olan bir yemek yiyorsam yag eklemiyorum. sade salata yiyorsam ekliyorum. Salataya koyulan bir tatlı kasıgı yag, onu sebze yemeğine dönnüştürüyomuş, hesaplamaları bana ona gore yaptırırdı diyetisyenim. Ben de alıstım yagsız tuzsuz yemeye oyle devam ediyorum :)

Afiyrt olsun canim hersey guzel de o son arayi neden yapiyorsun aciktigin icin degil heralde yemegide gec yemissin griple alakalimi acaba? ama bence fazla

Cok gecmis olsun kiz ay salgin var herkez hasta ya

Cok guzel olmus abla afiyet olsun

Ben aksamları biraz gec yatıyorum 1-1.30 gibi oyle olunca geceye çok acıkıyorum. Bir de dün tatlı ihtiyacım bastırdı ondan biraz meyve yemek istedim.

Hep boyle yat kalkda insan dinlemezki

O ilaci almiyon artik heralde onunda etkisi olabilimiki cnm
olabilir kökten bıraktım ilacı dün ara ara az yine beynim ve suratım da karıncalanma baş dönmesi oldu bu gün daha hiç olmadı şükür ilk 2 gün her 10 dk da bir oluyordu :)

Biz biraz daha uyuyalım ana oğul gelirim yine çokta güzel kar yağıyor ama hastalıktan çıkamıyor yavrum kedi gibi camdan bakakaldi belki uyanınca daha iyi olur babası ile oynar accik

sen bilirsin cnm ama bize kilo aldiran yag degil zararli karbonhidratlardir

olabilir kökten bıraktım ilacı dün ara ara az yine beynim ve suratım da karıncalanma baş dönmesi oldu bu gün daha hiç olmadı şükür ilk 2 gün her 10 dk da bir oluyordu :)
Kotu olmus cnm yaa
Bu ilaclari birden kesince yan etkileri oluyor heralde
Sana agrilarin icinmi vermisti

Biz biraz daha uyuyalım ana oğul gelirim yine çokta güzel kar yağıyor ama hastalıktan çıkamıyor yavrum kedi gibi camdan bakakaldi belki uyanınca daha iyi olur babası ile oynar accik
Siki giyinip cikarsa temiz hava iyi gelir belki ama kosturmasin

sen bilirsin cnm ama bize kilo aldiran yag degil zararli karbonhidratlardir

Kotu olmus cnm yaa
Bu ilaclari birden kesince yan etkileri oluyor heralde
Sana agrilarin icinmi vermisti
zaten birden kesince yan etkisi olacağını bile bile kestim gitti:)
evet aşırı ağrılara dayanamadığım bir dönem de gittiğim de vermişti doktor bundan sonra ilaç yerine psikolojik rahatlama yöntemleri ile ağrı olursa hafifletmeye çalışıcam zaten ağrıları da stres tetikliyor :)

ins. Daha iyi olursun cnm belki 1-2haftaya alisir bunyen

hileli ayna alsak mı daha ince göstersin bizi böylece zihin altını da daha hızlı kandırırdık :)
ortada dar gelen kiyafetler olunca ayna da kurtarmaz bizi heralde:)
Ama zaten kendimize guveniyoruz yazada incecik olacagimizi biliyoruz

Benim bu bucurukle basim dertte dun gece zaten 1.30 da uyudu 4 gibi geri uyandi hava aydinlanmisti tekrar uyudugunda tabi boylr olunca 12 yi gecerken kalktik. Ustune birde regl geldi. Kotuyum bugun yani. Karnimda agriyor belime polar battaniye sardim yatiyorum

Aslinda kimya muhendisiyim ama malesef meslegimi yapamiyorum. Bir devlet kurumunda memurum. Yeni evli sayilmam aslinda 3.5 yil oldu. Bende seni tanimak isterim sen nerelisin
Tunaydin cnm :))) dinlendinmi biraz
yok abla nerde bazen emzirmeyi birakayim uykusu duzene girer diyorum sonra kendi kendime kiziyorum bencillik yapiyorum diye sabahciydik bugecede guzel bir gece uykusuna hasretim

Tünaydın dünkü menumu yazim

10:30
Yarim dilim ekmek
2 yumurta beyazi
1 kk peynir
1 bardak bergamotlu karanfilli çay (sekersiz)

16:30
2kepce kiymali Tarhana çorbası
10 tane hamsi
Avuc icim kadar Fırında palamut
1 bardak limonata

18:00
2 kuru incir
Yarim avuc fındık
1 tane cerezye(lokum buyuklugunde)
2 bardak şekersiz cay

19:00
Ceyrek portakal
2 minik mandalina(cevizden küçük )

Su:2lt

Canım mevzu fazla yemek konusu değil aslında hepsinin karbonhidrat şeker odaklı olması yoksa çeşit Yemen değil yani dediğim şey tabiki çeşitli yiyebilirsin

@seydan94 seydaaaa cok tebrikler bebegim
Bu kadar kisi arasinda 1.olmak kolay bisey degil
Çok ama çok teşekkür ederim ablam senin sayende bana sen öğrettin bunu

hemde çok fena çarptı abla ya heeyerim ağrıyor kendimi 100 kilo gibi hissediyorum sanki yere basan benim ayaklar değil

:)
oo seydacim tebrikler @seydan94

Teşekkürler tatlım

@seydan94 kız gururumuzzz helal sana tebrikler bebişiimm

Teşekkür ederim ekim ablacım

yok abla nerde bazen emzirmeyi birakayim uykusu duzene girer diyorum sonra kendi kendime kiziyorum bencillik yapiyorum diye sabahciydik bugecede guzel bir gece uykusuna hasretim
emzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormu

Bahar duymasin bana kalsa yeter kocaman olmus derim :))))

sabah biraz gecistirme gibi olmus sanki
Limonata hazirsa iyi degil tabi
Cezeryeyi bugunluk emzikli kontenjanindan gormuyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…