- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.681
kiz madem dinlemicen ne soruyon kac tane yiyim diyebaya fazla olmus
Sabah kahvaltida ekmek yemedigin zaman 2 yumurta ye kuruyemisde ilave edebilirsin.birazdaha doyurucu olsun
Arada incirin yanina sut yogurt yada kuruyemis olabilirdi 2 si birarada degil tatlim :)
Arabayla 10 15 dk cnm yuruyerek 45 dk surer
Zaten alisveris fazlaysa mecbur araba gerekiyir
Ins. Cnm bu hafta elimden kacamicak guzel bi eksi gosterecek :)
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)
bende saka yaptın sandiydim :)
guzel olmus tatlim
Oglen tavugu az yiyim diye dusunme 1 tb yiyebilirsin
Aksam balik varsa niye yumurta yedinki:)
hem hastasin hemde baslangicta kendine fazla yuklenme cnm
Listeye girince bol bol verirsin :) )
Ne yaptin tatlim bitirebildinmi
Ne zamana yetismesi gerekiyor
oyle bisey yok cnm
Sik sik yediginde surekli kan sekerini cikartip indiriyosun leptinin salgilanmasina izin vermiyosun
guzel olmus tatlim ama meyveler gunduz yense daha iyi olur
Bide dikkatimi cekti niye salatana yag eklemiyosun
Sebzelerdeki vitaminlerin emilimi yagla ortaya cikar
Saf zeytinyagi yada baska saglikli bi yag rahatlikla kullanabilirsin
Tabi vicik vicik degil :))
oyyy kuzum yaa demekki aldigin ilac yaramadi
Evde kuvet varmiydi sicak suyu doldurup yatsan biraz
Afiyrt olsun canim hersey guzel de o son arayi neden yapiyorsun aciktigin icin degil heralde yemegide gec yemissin griple alakalimi acaba? ama bence fazla
Cok gecmis olsun kiz ay salgin var herkez hasta ya
Cok guzel olmus abla afiyet olsun
olabilir kökten bıraktım ilacı dün ara ara az yine beynim ve suratım da karıncalanma baş dönmesi oldu bu gün daha hiç olmadı şükür ilk 2 gün her 10 dk da bir oluyordu :)Hep boyle yat kalkda insan dinlemezki
O ilaci almiyon artik heralde onunda etkisi olabilimiki cnm
sen bilirsin cnm ama bize kilo aldiran yag degil zararli karbonhidratlardirBu salatayı yagsız tuzsuz yeme alıskanlıgı, diyetisyen döneminden kalma, eğer yanında içinde yagı olan bir yemek yiyorsam yag eklemiyorum. sade salata yiyorsam ekliyorum. Salataya koyulan bir tatlı kasıgı yag, onu sebze yemeğine dönnüştürüyomuş, hesaplamaları bana ona gore yaptırırdı diyetisyenim. Ben de alıstım yagsız tuzsuz yemeye oyle devam
Kotu olmus cnm yaaolabilir kökten bıraktım ilacı dün ara ara az yine beynim ve suratım da karıncalanma baş dönmesi oldu bu gün daha hiç olmadı şükür ilk 2 gün her 10 dk da bir oluyordu :)
Siki giyinip cikarsa temiz hava iyi gelir belki ama kosturmasinBiz biraz daha uyuyalım ana oğul gelirim yine çokta güzel kar yağıyor ama hastalıktan çıkamıyor yavrum kedi gibi camdan bakakaldibelki uyanınca daha iyi olur babası ile oynar accik
zaten birden kesince yan etkisi olacağını bile bile kestim gitti:)sen bilirsin cnm ama bize kilo aldiran yag degil zararli karbonhidratlardir
Kotu olmus cnm yaa
Bu ilaclari birden kesince yan etkileri oluyor heralde
Sana agrilarin icinmi vermisti
inşallah uyanınca ikiniz de daha iyi olursunuz gülümBiz biraz daha uyuyalım ana oğul gelirim yine çokta güzel kar yağıyor ama hastalıktan çıkamıyor yavrum kedi gibi camdan bakakaldibelki uyanınca daha iyi olur babası ile oynar accik
hileli ayna alsak mı daha ince göstersin bizi böylece zihin altını da daha hızlı kandırırdık :)Insan acken kendini incecik hissediyor :)) aynaya bakinca aci gercegi goruyor
ins. Daha iyi olursun cnm belki 1-2haftaya alisir bunyenzaten birden kesince yan etkisi olacağını bile bile kestim gitti:)
evet aşırı ağrılara dayanamadığım bir dönem de gittiğim de vermişti doktor bundan sonra ilaç yerine psikolojik rahatlama yöntemleri ile ağrı olursa hafifletmeye çalışıcam zaten ağrıları da stres tetikliyor :)
ortada dar gelen kiyafetler olunca ayna da kurtarmaz bizi heralde:)hileli ayna alsak mı daha ince göstersin bizi böylece zihin altını da daha hızlı kandırırdık :)
Tunaydin cnm :))) dinlendinmi birazGunaydin millet
Aslinda kimya muhendisiyim ama malesef meslegimi yapamiyorum. Bir devlet kurumunda memurum. Yeni evli sayilmam aslinda 3.5 yil oldu. Bende seni tanimak isterim sen nerelisinkırmızı et canım
hiç zannetmiyorum ama hadi sana bir firsat
Zeynepcim umut etmek iyidir meslek nedir heralde yeni evlisin
bizim buralarda karsız olmaz
sabah peynir fazla olmuş cizlar var aksamda biraz karbonlu geldi
eyi menü öğretmenim ilerde sporda Eklersn inşaallah
sağol canım senin bu lahalar banada çok geldi
yok abla nerde bazen emzirmeyi birakayim uykusu duzene girer diyorum sonra kendi kendime kiziyorum bencillik yapiyorum diye sabahciydik bugecede guzel bir gece uykusuna hasretimTunaydin cnm :))) dinlendinmi biraz
sağol canım bende senin ne kadar azimli bir hatun olduğunu gördüm ilerde yine yarisalimmi
İnşallah ablacim
evet haklısın mervecim takımımız haftaya süper bir yüzdeyle etrafı gumletecek
kız bacı yanlış anlamada ben hec yarış modunda olamadım ki evet benim suçum bahardan sonra kimseye söz verme bu sefer meydan yarış gorsun
afiyet olsun
sağol canım evet bu hafta böyle güzel güzel gidecek
he doğru baharcim bende tasvip etmiyorum
evet protein olabilirmiş
güzel begendim
evet haklısın Edibe ablacim onceki gundengkendimi anca sabaha frenledm
sporda olsun
mercimek çorbası pekmez ve muz beraber olmasi doğru yanlis abla dikkat ederim de bu muzlarda da hec tat yok
yarın öbür gün amarantla bizde tanışabiliriz ben kineoyu hec sevemedim 2 yıldır duruyor
afiyet olsun
seydacim mercimek çorbası
Kız bacı senin aç çeşit ve az yemeni takdir ediyorum ama benim yolum uzun 15 kilo var yinede fazlami gelir bu menü sana gore
Sevgili editorumuz @seaBahAR hazirladigi listeyi inceleyin arkadaslar
Birdahaki analizde kimler derecesini yukseltecek
Çok ama çok teşekkür ederim ablam senin sayende bana sen öğrettin bunu
hemde çok fena çarptı abla ya heeyerim ağrıyor kendimi 100 kilo gibi hissediyorum sanki yere basan benim ayaklar değil
:)
oo seydacim tebrikler @seydan94
emzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormuyok abla nerde bazen emzirmeyi birakayim uykusu duzene girer diyorum sonra kendi kendime kiziyorum bencillik yapiyorum diye sabahciydik bugecede guzel bir gece uykusuna hasretim
sabah biraz gecistirme gibi olmus sankiTünaydın dünkü menumu yazim
10:30
Yarim dilim ekmek
2 yumurta beyazi
1 kk peynir
1 bardak bergamotlu karanfilli çay (sekersiz)
16:30
2kepce kiymali Tarhana çorbası
10 tane hamsi
Avuc icim kadar Fırında palamut
1 bardak limonata
18:00
2 kuru incir
Yarim avuc fındık
1 tane cerezye(lokum buyuklugunde)
2 bardak şekersiz cay
19:00
Ceyrek portakal
2 minik mandalina(cevizden küçük )
Su:2lt
aynen katiliyorumCanım mevzu fazla yemek konusu değil aslında hepsinin karbonhidrat şeker odaklı olması yoksa çeşit Yemen değil yani dediğim şey tabiki çeşitli yiyebilirsin
boynuz kulagi geçeli cok oldu bebeğimÇok ama çok teşekkür ederim ablam senin sayende bana sen öğrettin bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?