Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

emzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormu

Bahar duymasin bana kalsa yeter kocaman olmus derim :))))

sabah biraz gecistirme gibi olmus sanki
Limonata hazirsa iyi degil tabi
Cezeryeyi bugunluk emzikli kontenjanindan gormuyorum :)))
Yiyor abla ya bogazi saglam annemde baya alistirdi gunluk koftesi bali pekmezi yogurdu baya iyi yiyor. Aksamda yatirmadan yarim saat once de yediriyorum corba filan ama yinede emmek istiyor. Sabah kahvalti yaptik beraber bana beraber yedi menemen filan vardi. Sofradan kalktik iceri geldik hemrn kucagima cikti ustumu cekistiriyor

Onunki aclik degil aliskanlik artik cnm

ins. Daha iyi olursun cnm belki 1-2haftaya alisir bunyen

ortada dar gelen kiyafetler olunca ayna da kurtarmaz bizi heralde:)
Ama zaten kendimize guveniyoruz yazada incecik olacagimizi biliyoruz
alışır alışır nelere alıştık dandik ilaçın etkisinden kurtulmak kolay allaha şükür
işte bu kesin yaza şimdikinden çok daha hafif ve ince olacağız

Yaaaaa canım ablam benim siz beni burda ilk geldiğimde o sıcaklıkla karşılamasaydınız o şevki sen bana vermeseydin ben hala 100 küsür kilolarda olabilirdim
heee oylemi yaptiydik hersey karsikli bitanem

Burdan o kadar kisi geldi gecti
Sen azminle hirsinla istikrarinla basardin

kan için değerin çok iyi demir de hastanelerin referans aralığına göre değişiyor demir ilacı aldıktan sonra uykum düzene giriyor yani dinlenerek kalkmak çok önemli demir ilacini süt peynir vs le alırsanız emilimi gider o yuzdn yemeklerden 1 saat önce yada 2 saat sonra alın diye yazıyor

doğru hayat inisli çıkışlı hatalardan ders çıkartıp yapmamamız icin irade gösterecek motivasyonu sağlamamız gerekiyor bu içinde emek vermek potansiyelin ortaya çıkması zorlanmayla mücadeleyle ortaya çıkar
Canım ben ideal kiloma 2 sene önce dusmustum hamilelik girince tekrar başa döndüm korumaya gecseydim belki başa donmezdik koruma döneminde yada zor kilolarimda diyetisyene gidecem ya bana korumayı ogretirsin yoksa bu yaştan sonra diyetisyen lik okurum diye tehdit edecem

abla bence bu konu tartışılır leptin 4-5 saat birşey yenmeyince devreye girer diyoruz ya
Ben önceden sıkı karatay ciydim 20 kilonun çoğunu onun la verdim leptin hem gündüz hem gece çalışıyordu
ama simdiki yaptığım diyetle yani az ama sık beslenmeyle aynı kiloyu veriyorsam sorun ne burda
Leptin en iyi gece saatlerinde çalışırmış 2-5 arası

abla yiyip zayıflayacaksak bende alip okuyayım
@seydan94 seydaaaa cok tebrikler bebegim
Bu kadar kisi arasinda 1.olmak kolay bisey degil
Seydacim kaç kilo verdim ki 1. Oldun tebrikler
tanisdigima memnun oldum bende ev hanımıyim iki usagim var biri 2.5 yaşında biri de 1 yaşına girecek ya

afiyet olsun

seydacim menülerime yorumlarini her daim bekliyorum

iyi yapmışsın beli sıcak tutunca cidden işe yarıyor
eskiden çocuklar rahat uyusun diye anoson yada rezene kaynatıp içiriyorlarmış varmış bir bildikleri demek ki :)

biz teşekkür ederiz gülüm 9. takımın adını ilk ona yazdırdınn

istihkakını istiyor kuzumm kahvaltı ayrı keyif içmesi ayrııı bizim çayımız varsa onun da anne sütü var

dün akşam 1 kg yakın nohut ısladım şimdi haşlıyorum pişince poşetlere koyup dondurucuya atıcam , kuru börülce bir kg pakette duruyordu onu da koydum suya ıslansın haşlayıp onu da dondurucuya atıcam salatalara arada çorba v.s. atarım kaliteli karbonhidrat+ protein olsun artık yine kendime özel ayrı yemek yapmaya başlıyorum dün hayyal demişti sanki o kadar temizlik yerine yarı süresini spora harca diye haklı valla hem yemeğime hem kendime özen göstermezsem nerede kaldı kendimi seviyorum lafları demezler mi insana

Kimseye ara ogun yapmayin demiyoruz zaten cnm ihtiyac duyan yapar
Ama her ara ogundede seker yuklemesi yapilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…