- 20 Aralık 2018
- 318
- 879
- 18
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.701
Yiyor abla ya bogazi saglam annemde baya alistirdi gunluk koftesi bali pekmezi yogurdu baya iyi yiyor. Aksamda yatirmadan yarim saat once de yediriyorum corba filan ama yinede emmek istiyor. Sabah kahvalti yaptik beraber bana beraber yedi menemen filan vardi. Sofradan kalktik iceri geldik hemrn kucagima cikti ustumu cekistiriyoremzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormu
Bahar duymasin bana kalsa yeter kocaman olmus derim :))))
sabah biraz gecistirme gibi olmus sanki
Limonata hazirsa iyi degil tabi
Cezeryeyi bugunluk emzikli kontenjanindan gormuyorum :)))
aynen katiliyorum
boynuz kulagi geçeli cok oldu bebeğim
Onunki aclik degil aliskanlik artik cnmYiyor abla ya bogazi saglam annemde baya alistirdi gunluk koftesi bali pekmezi yogurdu baya iyi yiyor. Aksamda yatirmadan yarim saat once de yediriyorum corba filan ama yinede emmek istiyor. Sabah kahvalti yaptik beraber bana beraber yedi menemen filan vardi. Sofradan kalktik iceri geldik hemrn kucagima cikti ustumu cekistiriyor
alışır alışır nelere alıştık dandik ilaçın etkisinden kurtulmak kolay allaha şükürins. Daha iyi olursun cnm belki 1-2haftaya alisir bunyen
ortada dar gelen kiyafetler olunca ayna da kurtarmaz bizi heralde:)
Ama zaten kendimize guveniyoruz yazada incecik olacagimizi biliyoruz
Bende bu hedefi düşünmüştüm abla inşallah tuttururum
heee oylemi yaptiydikYaaaaa canım ablam benim siz beni burda ilk geldiğimde o sıcaklıkla karşılamasaydınız o şevki sen bana vermeseydin ben hala 100 küsür kilolarda olabilirdim
kan için değerin çok iyi demir de hastanelerin referans aralığına göre değişiyor demir ilacı aldıktan sonra uykum düzene giriyor yani dinlenerek kalkmak çok önemli demir ilacini süt peynir vs le alırsanız emilimi gider o yuzdn yemeklerden 1 saat önce yada 2 saat sonra alın diye yazıyoryaa benim ki demirim degil hemoglobin degerim, demirim normal degerlerde kac oldugunu bilmiyorum. hg de 12 nin ustu harika bi deger. Cocugum yok henuz, bir kedim var :) kısmetse kilolarımı verince cocuga gelecek sıra ( benim polikistik overim var, kilo vermeden cocuk biraz zor dedi doktorum). Peyniri bilmiyorum, ozellikle sut diye duydum ben bu cayı dengelemesi icin. Peynir olmayabilir cunku o protein sayılıyo, sut grubu gibi dusunulmuyo. Tabi sen simdi demir ilaçlarını eksik etme ama onları gece al, cunku demir ilacı çok iştah açar, gun icinde kendini tutman zorlasabilir. tabii bu dediğimi gunde bir alacaksan yapabilirsin.
doğru hayat inisli çıkışlı hatalardan ders çıkartıp yapmamamız icin irade gösterecek motivasyonu sağlamamız gerekiyor bu içinde emek vermek potansiyelin ortaya çıkması zorlanmayla mücadeleyle ortaya çıkarharika slogan, hiç oyle yazık falan gibi dusunme, daha güçlü ayağa kalmak için önce bi düşmesi gerekiyo insanın. Biz de hepimiz bazı sebeplerden bu kilolara geldik ama bak ne güzel farkına vardık ve şimdi belki hayatımızda hiç olmadığımız kadar sağlıklı ve fit olucaz . Belki bir iki kilo fazlamız olsa umursamayacaktık ama şimdi belkide hayalimizin ötesinde bir bedene kavuşacağız hep birlikte o geçen fıstıkta kimdi diyecekler arkamızdan
kuzum yarin iyice dinlenmeye bak
Kirikliga gribe taylot iyiigeliyor
siyah yap en iyisi :))
tugceee obur mesajini okurken yuregim agzima geldi
Kuzum beslenmene dikkat et sabahlari pekmez falan ic bal ye
Allah korumus
Bu hafta isimi sansa birakmadim cnm hergunun ne yiyecegim planli:)
guzel olmus tatlim
Sondaki 1 meyveyi arada kuruyemisle yesende olurmus
Bende yakindakine sık gidiyorumda cnm turk bakkalina mecbur arabayla gidiyom
kuzum kahvalti erken olunca oglen yemegi yiyebilirsin o zaman sik sik acikmazsin
Tuz yok ama cnm unutma
abla bence bu konu tartışılır leptin 4-5 saat birşey yenmeyince devreye girer diyoruz yakiz madem dinlemicen ne soruyon kac tane yiyim diyebaya fazla olmus
Sabah kahvaltida ekmek yemedigin zaman 2 yumurta ye kuruyemisde ilave edebilirsin.birazdaha doyurucu olsun
Arada incirin yanina sut yogurt yada kuruyemis olabilirdi 2 si birarada degil tatlim :)
Arabayla 10 15 dk cnm yuruyerek 45 dk surer
Zaten alisveris fazlaysa mecbur araba gerekiyir
Ins. Cnm bu hafta elimden kacamicak guzel bi eksi gosterecek :)
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)
bende saka yaptın sandiydim :)
guzel olmus tatlim
Oglen tavugu az yiyim diye dusunme 1 tb yiyebilirsin
Aksam balik varsa niye yumurta yedinki:)
hem hastasin hemde baslangicta kendine fazla yuklenme cnm
Listeye girince bol bol verirsin :) )
Ne yaptin tatlim bitirebildinmi
Ne zamana yetismesi gerekiyor
oyle bisey yok cnm
Sik sik yediginde surekli kan sekerini cikartip indiriyosun leptinin salgilanmasina izin vermiyosun
guzel olmus tatlim ama meyveler gunduz yense daha iyi olur
Bide dikkatimi cekti niye salatana yag eklemiyosun
Sebzelerdeki vitaminlerin emilimi yagla ortaya cikar
Saf zeytinyagi yada baska saglikli bi yag rahatlikla kullanabilirsin
Tabi vicik vicik degil :))
oyyy kuzum yaa demekki aldigin ilac yaramadi
Evde kuvet varmiydi sicak suyu doldurup yatsan biraz
abla yiyip zayıflayacaksak bende alip okuyayımKızlarrrr yata yata ne buyur biliyosunuz
Is yerinde netin cekmemesi bi yonden iyi oldu kitap okumaya basladim :))) evde tel hep elimde olunca bakmiyordum
Dr. Fevzi ozgonulun beden akliyla zayifla kitabini mutlaka okumanizi oneririm
Sismanlik nedir neden oluyor cozumu nedir
Cogu diyetisyenin dedigi gibi kalori azalt ver degil olay
sonra bununla ilgili yazarim biseyler
Seydacim kaç kilo verdim ki 1. Oldun tebrikler
tanisdigima memnun oldum bende ev hanımıyim iki usagim var biri 2.5 yaşında biri de 1 yaşına girecek yaAslinda kimya muhendisiyim ama malesef meslegimi yapamiyorum. Bir devlet kurumunda memurum. Yeni evli sayilmam aslinda 3.5 yil oldu. Bende seni tanimak isterim sen nerelisin
yok abla nerde bazen emzirmeyi birakayim uykusu duzene girer diyorum sonra kendi kendime kiziyorum bencillik yapiyorum diye sabahciydik bugecede guzel bir gece uykusuna hasretim
afiyet olsunTünaydın dünkü menumu yazim
10:30
Yarim dilim ekmek
2 yumurta beyazi
1 kk peynir
1 bardak bergamotlu karanfilli çay (sekersiz)
16:30
2kepce kiymali Tarhana çorbası
10 tane hamsi
Avuc icim kadar Fırında palamut
1 bardak limonata
18:00
2 kuru incir
Yarim avuc fındık
1 tane cerezye(lokum buyuklugunde)
2 bardak şekersiz cay
19:00
Ceyrek portakal
2 minik mandalina(cevizden küçük )
Su:2lt
seydacim menülerime yorumlarini her daim bekliyorumCanım mevzu fazla yemek konusu değil aslında hepsinin karbonhidrat şeker odaklı olması yoksa çeşit Yemen değil yani dediğim şey tabiki çeşitli yiyebilirsin
Çok ama çok teşekkür ederim ablam senin sayende bana sen öğrettin bunu
Teşekkürler tatlım
Teşekkür ederim ekim ablacım
Neden olmasin tabiki olur cnmBende bu hedefi düşünmüştüm abla inşallah tuttururum
ben de mi olamazdim
iyi yapmışsın beli sıcak tutunca cidden işe yarıyorBenim bu bucurukle basim dertte dun gece zaten 1.30 da uyudu 4 gibi geri uyandi hava aydinlanmisti tekrar uyudugunda tabi boylr olunca 12 yi gecerken kalktik. Ustune birde regl geldi. Kotuyum bugun yani. Karnimda agriyor belime polar battaniye sardim yatiyorum
biz teşekkür ederiz gülüm 9. takımın adını ilk ona yazdırdınnCanım mevzu fazla yemek konusu değil aslında hepsinin karbonhidrat şeker odaklı olması yoksa çeşit Yemen değil yani dediğim şey tabiki çeşitli yiyebilirsin
Çok ama çok teşekkür ederim ablam senin sayende bana sen öğrettin bunu
Teşekkürler tatlım
Teşekkür ederim ekim ablacım
istihkakını istiyor kuzummYiyor abla ya bogazi saglam annemde baya alistirdi gunluk koftesi bali pekmezi yogurdu baya iyi yiyor. Aksamda yatirmadan yarim saat once de yediriyorum corba filan ama yinede emmek istiyor. Sabah kahvalti yaptik beraber bana beraber yedi menemen filan vardi. Sofradan kalktik iceri geldik hemrn kucagima cikti ustumu cekistiriyor
Sade guzel olmusocnmDünki menüm
Sabah 11
Peynir 1 yumurta
1 çeri
1 tk bal
1 dl ekmek
Akşam
1 kase mantar çorbası
3 kaşık erişte yoğurtlu
Su 2 litreyi geçer
Kimseye ara ogun yapmayin demiyoruz zaten cnm ihtiyac duyan yaparabla bence bu konu tartışılır leptin 4-5 saat birşey yenmeyince devreye girer diyoruz ya
Ben önceden sıkı karatay ciydim 20 kilonun çoğunu onun la verdim leptin hem gündüz hem gece çalışıyordu
ama simdiki yaptığım diyetle yani az ama sık beslenmeyle aynı kiloyu veriyorsam sorun ne burda
Leptin en iyi gece saatlerinde çalışırmış 2-5
Sabah soguga cikinca uyku aciliyor cnm uyayamiyorumkiMefkurem sultanım sen dün gece işteydin bu gün de erken saatlerden beri burada yazmışsın uyuyup dinlendin mi ki
Zaten ac kalindigi icin kilo aliniyorabla yiyip zayıflayacaksak bende alip okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?