- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.721
Verdigim linke bakabilirsin cnmSeydacim kaç kilo verdim ki 1. Oldun tebrikler
ooo o zaman bence sen perşembe sabahı tartıl bir bakalım ne kadar eksi yoksa cumaları moralin bozulurSabah soguga cikinca uyku aciliyor cnm uyayamiyorumki
Isin kotu tarafi her persembe gidecem
benim ilk okuduğum kitaplardan biriydi bedenini dinle aç mısın susuz musun bak açsan ye doyup doymadığını kontrol et aslın da tek yapmamız gereken bu paketli ürün yemeyip ekstra yememiz gerekenlere de süte yoğurda dikkat ettik mi kendiliğinden gidiyor fazlalıklarZaten ac kalindigi icin kilo aliniyor
Aynen cnmbenim ilk okuduğum kitaplardan biriydi bedenini dinle aç mısın susuz musun bak açsan ye doyup doymadığını kontrol et aslın da tek yapmamız gereken bu paketli ürün yemeyip ekstra yememiz gerekenlere de süte yoğurda dikkat ettik mi kendiliğinden gidiyor fazlalıklar
Ben perşembe detoks yapiyom ya en cok o gun gidiyor aslindaooo o zaman bence sen perşembe sabahı tartıl bir bakalım ne kadar eksi yoksa cumaları moralin bozulur
Valla nasil oldu bilmiyorum ama
pişmanlıklar ruhumuza ağır bir yükle ezer aynı şekilde uzun süren kızgınlık öfke ve nefret de, enerjimiz azalır tükenmeye başlarız bedenimizde halsizlik yorgun ve zihnini toparlayamama olarak kendini gösterir direncimiz kırılırValla nasil oldu bilmiyorum ama
Bu sefer gecmisin pismanligini yasamiyorum
Oldu bittiii....
Ben hedefe odaklandim simdi :)
pişmanlıklar ruhumuza ağır bir yükle ezer aynı şekilde uzun süren kızgınlık öfke ve nefret de, enerjimiz azalır tükenmeye başlarız bedenimizde halsizlik yorgun ve zihnini toparlayamama olarak kendini gösterir direncimiz kırılır
en güzeli geçmiş gitti bitti şimdiye bakmak, gereksiz yükleri şu anımıza taşımayıp enerjimizi de odağımızı da an da tutmak
Ben çarşamba perşembe yapacam kabak detoksunu bu inatçı kilolar inatlasti gitmiyor yine artidayim yaBen perşembe detoks yapiyom ya en cok o gun gidiyor aslinda
Tavuk kanatmi olacak cnmMerhaba kızlar öğle yemeğini yedim Akşama mangal yapacaz mangalı eşim yapacak bende salata balık ve tavuk yapmayı düşünüyoruz
Mefkurem abla mangal ne kadar yemem iyi olur yanında salata yapacam
Sen duzenini bozma sporla aynen devam etBen çarşamba perşembe yapacam kabak detoksunu bu inatçı kilolar inatlasti gitmiyor yine artidayim ya
Inşallah abla wc sorunumda var kabak iyi gelir inşallah daha önce denemediğim için bağırsaklari calistiracagini dusuniyorum belki perşembe de ananas yaparim değişiklik olsun ama daha karar vermedim son iki gün detox yapacamSen duzenini bozma sporla aynen devam et
Negatifi cagirma
Gidecek diyorsak gidecek :) )
Sen bilirsin ama 2 gun biktirir cnmInşallah abla wc sorunumda var kabak iyi gelir inşallah daha önce denemediğim için bağırsaklari calistiracagini dusuniyorum belki perşembe de ananas yaparim değişiklik olsun ama daha karar vermedim son iki gün detox yapacam
Eşim oğlanla disari cikti bud alır herhalde abla unutmazsa :) yılbaşında kalma kömür vardı kaç gündür yapalım diyordu bakalım Kebaba da hiç dayanamam inşallah çok yemem ekmek yemicemTavuk kanatmi olacak cnm
derisiz 3 kanat birazda balik yeter heralde
Patlamadan normal doyuncaya kadar yersin :)
Ekmek olmasin ama
Kemiksiz oluyor bud ondanmiEşim oğlanla disari cikti bud alır herhalde abla unutmazsa :) yılbaşında kalma kömür vardı kaç gündür yapalım diyordu bakalım Kebaba da hiç dayanamam inşallah çok yemem ekmek yemicem
Alacaktım vazgeçtim kızımın kabızlığı gectiydin diye keşke alsaydımKeten tohumu yagini ismarladinmiydi
@Sweetyy83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?