Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zaten ac kalindigi icin kilo aliniyor
benim ilk okuduğum kitaplardan biriydi bedenini dinle aç mısın susuz musun bak açsan ye doyup doymadığını kontrol et aslın da tek yapmamız gereken bu paketli ürün yemeyip ekstra yememiz gerekenlere de süte yoğurda dikkat ettik mi kendiliğinden gidiyor fazlalıklar

İnsan cesur olabilirse,
geçmişe takılmadan, gelecekteki aydınlığa inanarak büyük adımlar atabilirse "çevre koşulları ne kadar zor olursa olsun, başaracağım" diyerek hedefine ilerleyebilirse, başarır.

Başaracaksın * Başaracağız

bunu demeyi hepimize nasip et rabbim aminnnn

Aynen cnm
Bi ara daha ayrintili yazalim

Bende bu haftayi atlatayim artik daha saglikli doyurucu beslenecem

Valla nasil oldu bilmiyorum ama
Bu sefer gecmisin pismanligini yasamiyorum
Oldu bittiii....
Ben hedefe odaklandim simdi :)

Valla nasil oldu bilmiyorum ama
Bu sefer gecmisin pismanligini yasamiyorum
Oldu bittiii....
Ben hedefe odaklandim simdi :)
pişmanlıklar ruhumuza ağır bir yükle ezer aynı şekilde uzun süren kızgınlık öfke ve nefret de, enerjimiz azalır tükenmeye başlarız bedenimizde halsizlik yorgun ve zihnini toparlayamama olarak kendini gösterir direncimiz kırılır
en güzeli geçmiş gitti bitti şimdiye bakmak, gereksiz yükleri şu anımıza taşımayıp enerjimizi de odağımızı da an da tutmak

Merhaba kızlar öğle yemeğini yedim Akşama mangal yapacaz mangalı eşim yapacak bende salata balık ve tavuk yapmayı düşünüyoruz
Mefkurem abla mangal ne kadar yemem iyi olur yanında salata yapacam

Merhaba kızlar öğle yemeğini yedim Akşama mangal yapacaz mangalı eşim yapacak bende salata balık ve tavuk yapmayı düşünüyoruz
Mefkurem abla mangal ne kadar yemem iyi olur yanında salata yapacam
Tavuk kanatmi olacak cnm
derisiz 3 kanat birazda balik yeter heralde
Patlamadan normal doyuncaya kadar yersin :)
Ekmek olmasin ama

Sen duzenini bozma sporla aynen devam et
Negatifi cagirma
Gidecek diyorsak gidecek :) )
Inşallah abla wc sorunumda var kabak iyi gelir inşallah daha önce denemediğim için bağırsaklari calistiracagini dusuniyorum belki perşembe de ananas yaparim değişiklik olsun ama daha karar vermedim son iki gün detox yapacam

Sen bilirsin ama 2 gun biktirir cnm
Bide sonrasinda yine arti olmak var

Tavuk kanatmi olacak cnm
derisiz 3 kanat birazda balik yeter heralde
Patlamadan normal doyuncaya kadar yersin :)
Ekmek olmasin ama
Eşim oğlanla disari cikti bud alır herhalde abla unutmazsa :) yılbaşında kalma kömür vardı kaç gündür yapalım diyordu bakalım Kebaba da hiç dayanamam inşallah çok yemem ekmek yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…