Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O ara cevap gelmeyince yedim artık abla yaaa.yoksa dinleyecektim.8 10 dersin gibi düşünmüştüm.

Sen bilirsin ama 2 gun biktirir cnm
Bide sonrasinda yine arti olmak var
Evet detokstan sonra yemeye içmeye dikkat edin diyor bir yerde okumuştum detokstan sonra cuma günü kendimi biraz bırakıyorum ondan hemen geri aliyorum

O ara cevap gelmeyince yedim artık abla yaaa.yoksa dinleyecektim.8 10 dersin gibi düşünmüştüm.
Sarmayı bulgurlami pirinclemi yapıyorsunuz canım biz pirincle yapıyoruz bundan sonra telafi edersin yenmiş artık :)

Bi calisana soruver
Bu ekstra yaglar farkli yerde oluyor
Marketin app sitesi telefonda yüklü ordan açıp gösteririm abla cuma alışveriş yapmıştım onu almaktan vazgeçtim keşke alsaydım benim içinde iyi olurdu benim kızın kabızlık tozundan içsemmi ki :)

Bilmemki 3 gunu gectiyse belki olabilir biraz

Ben senelerce bagırsaklarımın duzgun calısmamasından cektim, ilk önerim acil çözüm olarak sabah ac karna 5 adet kuru erik (tam 5 adet olması onemli). İkincisi de bunu uzun sureli de kullanabilirsin bir ay kadar falan, tamamen duzene girmesi icin sabah ac karna 1 yk enginar suyu, 1 tk elma sirkesi, 1 çk çörek otu yağını 1 bardak suya koyup koklamadan içiyosun (koklarsan içmesi zorlasıyo). bu hem bagırsakları calıstırıyo, hem kolestrole iyi geliyo hem de karaciğeri tazeliyo

Tamam abla
Tamam haftaya soz vermem
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)
Sorma abla ben dışarı cikmak istedikçe eve hapis oluyorum
sorma bi tanede bende vsr 24 saat uyuyabilen tek insan diyorum ben ona

Adamlarinda bi pazari var cnm ne yapsinlar :)) benim ev ahalide yatiyor
Aman abla bi insan sürekli yatar durumda olur mu
tebrik ederim seydam @seydan94

emzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormu

Bahar duymasin bana kalsa yeter kocaman olmus derim :))))

sabah biraz gecistirme gibi olmus sanki
Limonata hazirsa iyi degil tabi
Cezeryeyi bugunluk emzikli kontenjanindan gormuyorum :)))
misafirler erken gelecekti abla evi topla yemek derken ondan aceleye geldi

@Sweetyy83 yazmayı unutmusum enginarsuyu ve corek otu yagını tr de aktarlarda, hollandada da ekoplaza gibi, ekolojik urunler satan marketlerde bulabiliyosun.
Sağol canım ekoplaza bana uzak yarın Hollanda marketine soracam orda vardı ama internet üzerinden görmüştüm sipariş vermekten vazgecmistim yarın markete gidip bakacam sen yurt disindanisin

Şuan evde malzeme yok tatlım yarın bakacam bende diyete basaldıktan sonra kabızlık başlıyor

Cocuklar gelecekmis aksama
Ne yemek yapsamki

Uyumadigim icin cok halsizim
Kolay bisey bile gözümde buyuyor
Kolay gelsin abla bir sulu yemek bide pilav yap yanına caçık yada salata pilav çabuk pişer evde konserve yokmu ben yemek pratik olsun diye domates konserve alıyorum iki çocukla herşeye yetişmek zor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…