Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.741
Kemikli aliyoruz genelde abla tavuk baget buKemiksiz oluyor bud ondanmi
O ara cevap gelmeyince yedim artık abla yaaa.yoksa dinleyecektim.8 10 dersin gibi düşünmüştüm.kiz madem dinlemicen ne soruyon kac tane yiyim diyebaya fazla olmus
Sabah kahvaltida ekmek yemedigin zaman 2 yumurta ye kuruyemisde ilave edebilirsin.birazdaha doyurucu olsun
Arada incirin yanina sut yogurt yada kuruyemis olabilirdi 2 si birarada degil tatlim :)
Arabayla 10 15 dk cnm yuruyerek 45 dk surer
Zaten alisveris fazlaysa mecbur araba gerekiyir
Ins. Cnm bu hafta elimden kacamicak guzel bi eksi gosterecek :)
senin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)
bende saka yaptın sandiydim :)
guzel olmus tatlim
Oglen tavugu az yiyim diye dusunme 1 tb yiyebilirsin
Aksam balik varsa niye yumurta yedinki:)
hem hastasin hemde baslangicta kendine fazla yuklenme cnm
Listeye girince bol bol verirsin :) )
Ne yaptin tatlim bitirebildinmi
Ne zamana yetismesi gerekiyor
oyle bisey yok cnm
Sik sik yediginde surekli kan sekerini cikartip indiriyosun leptinin salgilanmasina izin vermiyosun
guzel olmus tatlim ama meyveler gunduz yense daha iyi olur
Bide dikkatimi cekti niye salatana yag eklemiyosun
Sebzelerdeki vitaminlerin emilimi yagla ortaya cikar
Saf zeytinyagi yada baska saglikli bi yag rahatlikla kullanabilirsin
Tabi vicik vicik degil :))
oyyy kuzum yaa demekki aldigin ilac yaramadi
Evde kuvet varmiydi sicak suyu doldurup yatsan biraz
Evet detokstan sonra yemeye içmeye dikkat edin diyor bir yerde okumuştum detokstan sonra cuma günü kendimi biraz bırakıyorum ondan hemen geri aliyorumSen bilirsin ama 2 gun biktirir cnm
Bide sonrasinda yine arti olmak var
Sarmayı bulgurlami pirinclemi yapıyorsunuz canım biz pirincle yapıyoruz bundan sonra telafi edersin yenmiş artık :)O ara cevap gelmeyince yedim artık abla yaaa.yoksa dinleyecektim.8 10 dersin gibi düşünmüştüm.
Real benzeri yerlerde var cnm iyi bakAlacaktım vazgeçtim kızımın kabızlığı gectiydin diye keşke alsaydımmarkette yok galiba hiç görmedim sadece online satılıyor
Masa basindami yazdiydin :))O ara cevap gelmeyince yedim artık abla yaaa.yoksa dinleyecektim.8 10 dersin gibi düşünmüştüm.
Abla şeydanın metosuna Allah zeval vermesin kimsede yok maşallah diyelimNeden olmasin tabiki olur cnm
ben de mi olamazdim
Yarın çocukların okulu açılıyor çocukları okula bırakınca bir bakiyim ablaReal benzeri yerlerde var cnm iyi bak
Yada bio market varsa orda kesin vardir
Dm de bile olabilir
Orasi oyle tabi cnm bide verdigini benim gibi geri almadi masallahAbla şeydanın metosuna Allah zeval vermesin kimsede yok maşallah diyelim
Bi calisana soruverYarın çocukların okulu açılıyor çocukları okula bırakınca bir bakiyim abla
Marketin app sitesi telefonda yüklü ordan açıp gösteririm abla cuma alışveriş yapmıştım onu almaktan vazgeçtim keşke alsaydım benim içinde iyi olurdu benim kızın kabızlık tozundan içsemmi ki :)Bi calisana soruver
Bu ekstra yaglar farkli yerde oluyor
BilmemkiMarketin app sitesi telefonda yüklü ordan açıp gösteririm abla cuma alışveriş yapmıştım onu almaktan vazgeçtim keşke alsaydım benim içinde iyi olurdu benim kızın kabızlık tozundan içsemmi ki :)
:)Bilmemki3 gunu gectiyse belki olabilir biraz
Inşallah abla wc sorunumda var kabak iyi gelir inşallah daha önce denemediğim için bağırsaklari calistiracagini dusuniyorum belki perşembe de ananas yaparim değişiklik olsun ama daha karar vermedim son iki gün detox yapacam
Tamam abla11.OCAK HEDEFLERR
@mefkurem
96.9-2.2=94.7
@Sweetyy83
70.3-1.2=69.1
@seydan94
64.9-0.9=64
@nanekekik
71.1-1.2=69.9
@Mehlikatun
76.3-1.3=75
@Habinar
70.9-0.8=70.1
@askrhpozitif
82.2-1.3=80.9
@eyledi
100-2=98
@istikrar1986
74.8-1.5=73.3
@Edibe12
90.1-1.7=88.4
@Pinkyminkyy
75.8-1.3=74.5
@kkkmevsim5
79.3-1=78.3
@__badem__
69.9-0.9=69
@Hayyal
61.3-0.7=60.6
@gewezebidik
72.8-0.8=72
@ekim2009
84.7-1.5=83.2
Minumum bu hedefler tutturulacak
Tamam haftaya soz vermemsağol canım bende senin ne kadar azimli bir hatun olduğunu gördüm ilerde yine yarisalimmi
İnşallah ablacim
evet haklısın mervecim takımımız haftaya süper bir yüzdeyle etrafı gumletecek
kız bacı yanlış anlamada ben hec yarış modunda olamadım ki evet benim suçum bahardan sonra kimseye söz verme bu sefer meydan yarış gorsun
afiyet olsun
sağol canım evet bu hafta böyle güzel güzel gidecek
he doğru baharcim bende tasvip etmiyorum
evet protein olabilirmiş
güzel begendim
evet haklısın Edibe ablacim onceki gundengkendimi anca sabaha frenledm
sporda olsun
mercimek çorbası pekmez ve muz beraber olmasi doğru yanlis abla dikkat ederim de bu muzlarda da hec tat yok
yarın öbür gün amarantla bizde tanışabiliriz ben kineoyu hec sevemedim 2 yıldır duruyor
afiyet olsun
seydacim mercimek çorbası
Kız bacı senin aç çeşit ve az yemeni takdir ediyorum ama benim yolum uzun 15 kilo var yinede fazlami gelir bu menü sana gore
Sorma abla ben dışarı cikmak istedikçe eve hapis oluyorumsenin su misafirlerde beni benden aliyor :) heralde uyuyakaldin menu gelmemis :)
sorma bi tanede bende vsr 24 saat uyuyabilen tek insan diyorum ben ona  aynen abla nerde bu milletpazar diye uyuyor herkez heralde eşimde horul horul uyuyor biraksam aksam yapar ama ben smdi kahvalti hazirlayip onuda uyandircam
Kizlar sizin kocalarda boyle uykucu mu yoksa bu bana ozel mi beziyorm bazen
Aman abla bi insan sürekli yatar durumda olur muAdamlarinda bi pazari var cnm ne yapsinlar :)) benim ev ahalide yatiyor
tebrik ederim seydam @seydan94Sevgili editorumuz @seaBahAR hazirladigi listeyi inceleyin arkadaslar
Birdahaki analizde kimler derecesini yukseltecek
misafirler erken gelecekti abla evi topla yemek derken ondan aceleye geldiemzirirken normal cnm aksam normal yemek yemiyormu
Bahar duymasin bana kalsa yeter kocaman olmus derim :))))
sabah biraz gecistirme gibi olmus sanki
Limonata hazirsa iyi degil tabi
Cezeryeyi bugunluk emzikli kontenjanindan gormuyorum :)))
Sağol canım ekoplaza bana uzak yarın Hollanda marketine soracam orda vardı ama internet üzerinden görmüştüm sipariş vermekten vazgecmistim yarın markete gidip bakacam sen yurt disindanisin@Sweetyy83 yazmayı unutmusum enginarsuyu ve corek otu yagını tr de aktarlarda, hollandada da ekoplaza gibi, ekolojik urunler satan marketlerde bulabiliyosun.
Şuan evde malzeme yok tatlım yarın bakacam bende diyete basaldıktan sonra kabızlık başlıyorBen senelerce bagırsaklarımın duzgun calısmamasından cektim, ilk önerim acil çözüm olarak sabah ac karna 5 adet kuru erik (tam 5 adet olması onemli). İkincisi de bunu uzun sureli de kullanabilirsin bir ay kadar falan, tamamen duzene girmesi icin sabah ac karna 1 yk enginar suyu, 1 tk elma sirkesi, 1 çk çörek otu yağını 1 bardak suya koyup koklamadan içiyosun (koklarsan içmesi zorlasıyo). bu hem bagırsakları calıstırıyo, hem kolestrole iyi geliyo hem de karaciğeri tazeliyo
Kolay gelsin abla bir sulu yemek bide pilav yap yanına caçık yada salata pilav çabuk pişer evde konserve yokmu ben yemek pratik olsun diye domates konserve alıyorum iki çocukla herşeye yetişmek zor yoksaCocuklar gelecekmis aksama
Ne yemek yapsamki
Uyumadigim icin cok halsizim
Kolay bisey bile gözümde buyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?