Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar,
Yaa resmen ağustos böceği gibiyim, kaç zamandır elimde olan tercümeyi yapmadım yapmadın son günlere sıkıştırıyorum. Mefkurem Pazartesi 17'de teslim etmem gerekiyor. Yetişecek mi bilmiyorum. Keşke annemler buradayken yapsaydım, onlar varken uğraşmayayım sonra hemen yaparım dedim ama öyle olmadı.
Akşamı daha yemedim, evde düzgün birşey yok yiyecek, ne yapsam bilmiyorum. Spor da yattı bugün. Neyse artık salı'ya kadar çok stres yapmamaya çalışacağım. Salı çocuklar okula gidince yürüyüş yaparım.
Bu arada çarşamba doktor randevusu var. Telefon randevusundan birşey çıkmadı, aramadılar. Sonra bu randevuyu vermişler. Tahlil sonuçlarım kötü mü diye endişe etmeye başladım. Demir, tsh ve hemoglobin A1C1 bakılmıştı. Şeker yüksek çıktıysa diye içim içimi yiyor. Hayırlısı bakalım.
Ben kaçayım. Uğrarım yine.

Tebrikler @seydan94

Iyi pazarlar cvp verene aksam oldu

Insan acken kendini incecik hissediyor :)) aynaya bakinca aci gercegi goruyor

aynen

hileli ayna alsak mı daha ince göstersin bizi böylece zihin altını da daha hızlı kandırırdık :)

Iyi fikirmis

Pnrrr-12 pinarcim spor listesini tutmak seni zorlarmi cnm
Istemezsen baskasini buluruz onemli degil

Yok abla tutarm bu ara yogunlugum yok zaten bu haftadanmi basliyim nasil yapcaz cumami basliyim yoksa

İyi pazarlar hanımlar

Yine bütün alıntılarım gitmiş, o kadar okuyup alıntılamıştım öğlen

Uyku molası verince şimdi cevaplayayım demiştim ama uçmuşlar

Takım çok sessizleşmiş, herkes kış modunda sanırım. Uyumaktan her yerim büyüdü ama hala gözüm yatağımda. Ne hastalıkmış arkadaş, nikah kıydım yatakla yorganla

Iyi bari yanliz degilmisim ben mutfaga gidince koltukda tv izlerken bile 5dkda uyumus oluyor bazen diyorm yorgundur uyusun ama bazen tadini kaciriyor

Cocuklar gelecekmis aksama
Ne yemek yapsamki

Uyumadigim icin cok halsizim
Kolay bisey bile gözümde buyuyor

Bence en kolayi firin tavuk patates bi tarhana yetmez dersen bide pilav zaten oda 5dkda oluyor

Offf iki gündür sürekli şekerden enerji almaya çalışıyorum. İyice bozuldu beslenme düzenim. Sinirlerim bozuluyor

Sağol canım ekoplaza bana uzak yarın Hollanda marketine soracam orda vardı ama internet üzerinden görmüştüm sipariş vermekten vazgecmistim yarın markete gidip bakacam sen yurt disindanisin

Evet Hollandadayım ben de, Eindhovendayız. diyet yapmaya baslayınca oluyosa, sabah ac karna kuru erik işini gorur, kabızlıgın devam ettikce ye sonra bırak, bana diyetisyenim soylemişti bunu.
Bir de eger evde suan hic bişey yoksa evde olabilme ihtimali olan bir öneri vereyim sabah aç karna bir tatlı kasıgı elma sirkesi yoksa limon suyu, ve bir tatlı kasıgı bal koyup bir bardak suya ekleyip iç, arkasından da bir bardak mumkunse kaynara yakın su iç, sade icemezsen yine içine limon sıkabilir, tarcın cubugu atabilirsin. Sabah aç karna sıcak su da cok iyi geliyo ama bal kaynar suya koyulmaması gerektiği için onun suyu narmal içme suyu sıcaklıgında olması lazım. Umarım tez zamanda şifa bulursun.

Menum

13:00
Tavada 2 yumurta
Biraz peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek

17:00
3,4 yk nar

19:30
2 kepçe Tarhana

Su:2lt

Bana menunun miktarı biraz az gibi geldi, çok az yiyince de bunye korumaya alır, onu da atlama. Nar ın yanında yogurt/ayran/tarcınlı sut gibi bir sey olsaymıs hem sut grubundan da bişey eklenmiş olurmus hem de nar ın şekerini dengelermiş. Ama afiyet olsun, tek olumsuz yorumun az yemişssin olsun

Biliyorum canim az oldu bugun pek tadim yok yarın daha iyi olur inşallah yoğurt aklima geldide icim almadi

bence gayet guzel olmus birde spor olsaymis 10 numara olurmus

Alıntı yapamıyorum menü yazıp bakacağım inşallah

Sabah (0)
Yok
Öğle (12:00)
1 kepçe sebze corbasi

Ara(15:00)
1 kupa sütlü kahve
4 kuru erik

Akşam(18:30)
200g et
Çok az salata

Su: 3 lt
bana menu biraz az gibi geldi ama bilemiyorum

Menum

13:00
Tavada 2 yumurta
Biraz peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek

17:00
3,4 yk nar

19:30
2 kepçe Tarhana

Su:2lt
aksama kadar gayet iyi gitmis ama aksam corbanin yanina yogurt veya salata ekleyebilirsin. Afiyet olsun.

Bende menumu yazayim.

Ogle.13.00
1 kase sucuklu menemen
1 dilim tb ekmegi
Yarim dilim peynir
1 tk pekmez

Ara.15.30
1 kucuk muz
2 baya kucuk boy mandalina

Aksam.18.30
300 gr civari izgara sardalya baligi
1 dilim tb ekmegi
Booll salata

Sekersiz turk kahvesi

Biraz once de tarcinli sut ictim.

Su.1.5 lt civari

Spor.30 dk eliptik=120 p
Pnrrr-12

Menuyu buraya yazinca gozume cok geldi bugun ya

Menüm
Sabah 11.302 sahanda yum. 1 tk bal 1 çk yereyağı 1 dlm ekmek

Öğle 16.00 1 kase eristeli yeşil mercimek yemeği

19.00 4 kaşık makarna yoğurt (kendime 2 kabak kavuramadım )

19.30 1 dilim kek

Şu 1 .5 lt
Spor yok
Sarmayı bulgurlami pirinclemi yapıyorsunuz canım biz pirincle yapıyoruz bundan sonra telafi edersin yenmiş artık :)
Normalde pirinçle yaparız.ben 1/3 ünü bulgur koydum canım.

Sabah sucuk ne kadardı suyu 2 ye mutlaka tamamlamalisin
Iyi misim canim bir problem yoktur insallah
elhamdülillah canim bugunume şükür

oglen zaten erişte yemişsin akşam yine bir makarna hadi onuda gectim birde ustune kek ustelik bu kadar karbona rağmen su az olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…