Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adı: EKİN
Yaşı: 26
Evli/bekar: BEKAR
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: MİMAR
Şu anda çalışıyormusun: EVET
Boy: 1:68
Kilo: 68
Hedef: 57
Daha önce başka takımda yarıştımı : HAYIR
Kilo alma nedeniniz : ABUR CUBURA VE TATLIYA DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmışsın: 3 sene öncesine kadar 58 kilodaydım. Zamanla 10 kilo aldım. Bu kiloyu vermek istediğimdede asla başarılı olamadım. Ne denediysem olmadı. Tek başıma yapamadım. Sizlerle başarabileceğimi düşünüyorum :)

Bunu buraya yazmam mı gerekiyordu tam emin olamadım ama kusuruma bakmayın :) Zamanla öğrenirim inşallah.

iyi dusunmusun cnm
Canan demisti :)
Biraz spor yaoabilsen hem metona hemde agrilarina iyi gelir

Kolay gelsin abla bir sulu yemek bide pilav yap yanına caçık yada salata pilav çabuk pişer evde konserve yokmu ben yemek pratik olsun diye domates konserve alıyorum iki çocukla herşeye yetişmek zor yoksa
sagol cnm sen konserve deyince nohut geldi aklima yanina tavuk pilav salatada yaptim

daha ortada bisey yokken bosuna evham yapma cnm bi git bakalim belki agrin oldugu icin cagirmislardir

Makale deyince bu kadar uzun olacagini dusunmemistim ins. Yetistirirsin

Bugun bende spor yapmadim

Yok abla tutarm bu ara yogunlugum yok zaten bu haftadanmi basliyim nasil yapcaz cumami basliyim yoksa
bu haftadan basliyalim amaa sen geri donme cnm
Yapanlar tekrar sana bildirsinler

kuzum hastalik bitkin yapar insani demekki vucudun ihtiyaci varmis

salatayi biraz fazla tutsan daha iyiydi cnm

Bence en kolayi firin tavuk patates bi tarhana yetmez dersen bide pilav zaten oda 5dkda
bende firina tum tavuk koydum cnm bide pilav salata nohut

:)
Abla yaaa .kusura bakma .....sofra hazırlarken kaçta e yiyecem şimdi diye düşü dün o zaman sorayim dedim.sonra da ....kem küm.
Kuzum netten de bakabilirsin porsiyonlara
Alıntı yapamıyorum menü yazıp bakacağım inşallah

Sabah (0)
Yok
Öğle (12:00)
1 kepçe sebze corbasi

Ara(15:00)
1 kupa sütlü kahve
4 kuru erik

Akşam(18:30)
200g et
Çok az salata

Su: 3 lt
madem corba 1 tb olsaydi cnm
Heralde icin almadi
InsI.yarina daha iyi olun

Menum

13:00
Tavada 2 yumurta
Biraz peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek

17:00
3,4 yk nar

19:30
2 kepçe Tarhana

Su:2lt
bugun herkes salatadan tasarruf ediyor heralde :))

Offf iki gündür sürekli şekerden enerji almaya çalışıyorum. İyice bozuldu beslenme düzenim. Sinirlerim bozuluyor
sekerden aldigin yalanci enerji cnm
Sana saglikli ye dedik şeker ye demedik :))

Biliyorum canim az oldu bugun pek tadim yok yarın daha iyi olur inşallah yoğurt aklima geldide icim almadi
Hayirdir cnm sakın hasta olcam deme
cok degil cnm sabah sucuk fazla degilse iyi
Arada muzun yaninda sut yada yogurt olsaydi

Zeynep hem spor var hem su az cnm
Son gunlerde suyun azaldi bide emziriyosun

Benim dicegimi merve demis zaten

Az ve oz olmuş abla
bu hafta biraz bu duzende gidecem cnm cuma normale donerim

Hosgeldin canim ben merve 28 yaşındayım 2 kiz annesiyim zamanla kaynasiriz inşallah

Yok abla sagligim iyi Elhamdulillah corba bile icmicektimde emziriyorum diye içtim

Hosgeldin ekincim
Bende zuhal

Gayet guzel yazmisin
Bizde kendi kendimize basarili olamadigimiz icin burdayiz
Hic uzulme eger buraya duzenli katilim saglarsan seni yaza incecik bi gelin yapariz :))

Şimdiden moralim yerine geldi :) Çok teşekkür ederim :) Bol bol görüşeceğimizden emin olabilirsiniz :)
Buranin sirri bol paylasim olunca motivasyon tavan oluyor cnm :) )
Bide ciddi bi yarisin icindeyiz 10 takimla yarisiyoruz
Bizde basarili olmayi seven bi takim oldugumuz icin bogazimizi tutuyoruz :))
Burda birbirimize destek olarak ayni zamanda eglenerek zayifliyoruz
Tek diyet kilo degil her konuda sohbet olur

Zamanla tanisip kaynastikca sende bagimli olursun:) biz burda aile gibiyiz
Sende hic cekinme, dal sohbete

Kurallari okudunmu cnm

Bende memnun oldum ekincim temmuz gelini olacaksin desene
İnşallah hayırlısıyla :) Temmuzun başında düğünüm var ve ben daha gelinlik bakmadım bile. Vücudumdan dolayı bana yakışmıcak gibi hissediyorum. Her gelin güzeldir aslında ama moralim öyle bozukki veremediğim kilolardan ötürü. Bu seferde başaramazsam cidden iflah olmam :)

Yalniz burda 1.kural
Umutsuzluk olumsuzluk negatiflik yasakkkk :)))

Aslinda cok bir fazlan yok canim boyuna göre ama emin ol burda zuhal ablaminda dedigi gibi katılım saglarsan zafer senin olur yeterki iste inan ve doğru kartlari oyna

Aynen hepsini okudum. Hepsine uyucam mutlaka. Atladığım bir şey olurda mutlaka uyarın beni. Çünkü emin olun acaba burayamı yazıcam başka yeremi diye çok düşünüyorum :))
İlk defa böyle bir siteye üye oluyorum. Nedir ne değildir nasıldır hiç bilmiyorum. Sürekli takip ederdim okurdum ama kısmet bu zamanaymış :)

Aslinda cok bir fazlan yok canim boyuna göre ama emin ol burda zuhal ablaminda dedigi gibi katılım saglarsan zafer senin olur yeterki iste inan ve doğru kartlari oyna
Kilomun boyuma göre çok olmadığının farkındayım. Belkide bu yüzden dilediğim şekilde kilo veremiyorum. 3 sene önce 58 kiloyken vücudumun hissettikleriyle şuankiler bir değil. Ağır hissediyorum kendimi :) giydiklerimi yakıştırmıyorum. Eski kıyafetlerimin içine hiiiiç girwmiyorum :) en çok buna moralim bozuluyor. Ben 58 kiloykende insanlar bana aaa zayıfsın demezdi. Çünkü Allah vergisi heralde bi toplu olma halim var anlayamıyorum :)))

Demekki dogru zaman simdiymis cnm
Herseyini sadece buraya yazacaksin :))

Yarin menu yazmaya baslarsin liste halinde saatleriyle
Bikac sayfa oncesine bakarsan nasil yazdigimizi gorursun
Spor yaparan ilk sayyfada puanlarini hesaplayip menu altina yaz @Pnrrr-20 etiketle

Daha bugun basladigin icin yarin kontrol tartisi bildirmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…