- 25 Kasım 2018
- 32
- 55
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.781
iyi dusunmusun cnmdün akşam 1 kg yakın nohut ısladım şimdi haşlıyorum pişince poşetlere koyup dondurucuya atıcam , kuru börülce bir kg pakette duruyordu onu da koydum suya ıslansın haşlayıp onu da dondurucuya atıcam salatalara arada çorba v.s. atarım kaliteli karbonhidrat+ protein olsun artık yine kendime özel ayrı yemek yapmaya başlıyorum dün hayyal demişti sanki o kadar temizlik yerine yarı süresini spora harca diye haklı valla hem yemeğime hem kendime özen göstermezsem nerede kaldı kendimi seviyorum lafları demezler mi insana
sagol cnm sen konserve deyince nohut geldi aklima yanina tavuk pilav salatada yaptimKolay gelsin abla bir sulu yemek bide pilav yap yanına caçık yada salata pilav çabuk pişer evde konserve yokmu ben yemek pratik olsun diye domates konserve alıyorum iki çocukla herşeye yetişmek zor yoksa
daha ortada bisey yokken bosuna evham yapma cnm bi git bakalim belki agrin oldugu icin cagirmislardirMerhabalar,
Yaa resmen ağustos böceği gibiyim, kaç zamandır elimde olan tercümeyi yapmadım yapmadın son günlere sıkıştırıyorum.Mefkurem Pazartesi 17'de teslim etmem gerekiyor. Yetişecek mi bilmiyorum. Keşke annemler buradayken yapsaydım, onlar varken uğraşmayayım sonra hemen yaparım dedim ama öyle olmadı.
Akşamı daha yemedim, evde düzgün birşey yok yiyecek, ne yapsam bilmiyorum. Spor da yattı bugün. Neyse artık salı'ya kadar çok stres yapmamaya çalışacağım. Salı çocuklar okula gidince yürüyüş yaparım.
Bu arada çarşamba doktor randevusu var. Telefon randevusundan birşey çıkmadı, aramadılar. Sonra bu randevuyu vermişler. Tahlil sonuçlarım kötü mü diye endişe etmeye başladım. Demir, tsh ve hemoglobin A1C1 bakılmıştı. Şeker yüksek çıktıysa diye içim içimi yiyor. Hayırlısı bakalım.
Ben kaçayım. Uğrarım yine.
bu haftadan basliyalim amaa sen geri donme cnmYok abla tutarm bu ara yogunlugum yok zatenbu haftadanmi basliyim nasil yapcaz cumami basliyim yoksa
kuzum hastalik bitkin yapar insani demekki vucudun ihtiyaci varmisİyi pazarlar hanımlar
Yine bütün alıntılarım gitmiş, o kadar okuyup alıntılamıştım öğlen
Uyku molası verince şimdi cevaplayayım demiştim ama uçmuşlar
Takım çok sessizleşmiş, herkes kış modunda sanırım. Uyumaktan her yerim büyüdü ama hala gözüm yatağımda. Ne hastalıkmış arkadaş, nikah kıydım yatakla yorganla
salatayi biraz fazla tutsan daha iyiydi cnmİyi akşamlar menüm
Sabah 12
2 dl ekmek yumurta peynir baharat ile fırında
1 tk bal
3 yeşil zeytin
Ara 15
1 dl ayva
1 dl yeşil elma
Akşam 19
1 kase tarhana çorbası
1 tabak bamya
2 kaşık salata
Su 2 liteye tamamlanır
bende firina tum tavuk koydum cnm bide pilav salata nohutBence en kolayi firin tavuk patates bi tarhana yetmez dersen bide pilav zaten oda 5dkda
Kuzum netten de bakabilirsin porsiyonlara:)
Abla yaaa .kusura bakma .....sofra hazırlarken kaçta e yiyecem şimdi diye düşü dün o zaman sorayim dedim.sonra da ....kem küm.
madem corba 1 tb olsaydi cnmAlıntı yapamıyorum menü yazıp bakacağım inşallah
Sabah (0)
Yok
Öğle (12:00)
1 kepçe sebze corbasi
Ara(15:00)
1 kupa sütlü kahve
4 kuru erik
Akşam(18:30)
200g et
Çok az salata
Su: 3 lt
bugun herkes salatadan tasarruf ediyor heralde :))Menum
13:00
Tavada 2 yumurta
Biraz peynir
Salatalik
Maydanoz
Dereotu
1 dilim ekmek
17:00
3,4 yk nar
19:30
2 kepçe Tarhana
Su:2lt
sekerden aldigin yalanci enerji cnmOfff iki gündür sürekli şekerden enerji almaya çalışıyorum. İyice bozuldu beslenme düzenim. Sinirlerim bozuluyor
Hayirdir cnm sakın hasta olcam demeBiliyorum canim az oldu bugun pek tadim yok yarın daha iyi olur inşallah yoğurt aklima geldide icim almadi
cok degil cnm sabah sucuk fazla degilse iyiBende menumu yazayim.
Ogle.13.00
1 kase sucuklu menemen
1 dilim tb ekmegi
Yarim dilim peynir
1 tk pekmez
Ara.15.30
1 kucuk muz
2 baya kucuk boy mandalina
Aksam.18.30
300 gr civari izgara sardalya baligi
1 dilim tb ekmegi
Booll salata
Sekersiz turk kahvesi
Biraz once de tarcinli sut ictim.
Su.1.5 lt civari
Spor.30 dk eliptik=120 p
@Pnrrr-20
Menuyu buraya yazinca gozume cok geldi bugun ya
Benim dicegimi merve demis zatenMenüm
Sabah 11.302 sahanda yum. 1 tk bal 1 çk yereyağı 1 dlm ekmek
Öğle 16.00 1 kase eristeli yeşil mercimek yemeği
19.00 4 kaşık makarna yoğurt (kendime 2 kabak kavuramadım)
19.30 1 dilim kek
Şu 1 .5 lt
Spor yok
Normalde pirinçle yaparız.ben 1/3 ünü bulgur koydum canım.
bu hafta biraz bu duzende gidecem cnm cuma normale donerimAz ve oz olmuş abla
Hosgeldin canim ben merve 28 yaşındayım 2 kiz annesiyim zamanla kaynasiriz inşallahAdı: EKİN
Yaşı: 26
Evli/bekar: BEKAR
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: MİMAR
Şu anda çalışıyormusun: EVET
Boy: 1:68
Kilo: 68
Hedef: 57
Daha önce başka takımda yarıştımı : HAYIR
Kilo alma nedeniniz : ABUR CUBURA VE TATLIYA DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmışsın: 3 sene öncesine kadar 58 kilodaydım. Zamanla 10 kilo aldım. Bu kiloyu vermek istediğimdede asla başarılı olamadım. Ne denediysem olmadı. Tek başıma yapamadım. Sizlerle başarabileceğimi düşünüyorum :)
Bunu buraya yazmam mı gerekiyordu tam emin olamadım ama kusuruma bakmayın :) Zamanla öğrenirim inşallah.
Yok abla sagligim iyi Elhamdulillah corba bile icmicektimde emziriyorum diye içtimiyi dusunmusun cnm
Canan demisti :)
Biraz spor yaoabilsen hem metona hemde agrilarina iyi gelir
sagol cnm sen konserve deyince nohut geldi aklima yanina tavuk pilav salatada yaptim
daha ortada bisey yokken bosuna evham yapma cnm bi git bakalim belki agrin oldugu icin cagirmislardir
Makale deyince bu kadar uzun olacagini dusunmemistim ins. Yetistirirsin
Bugun bende spor yapmadim
bu haftadan basliyalim amaa sen geri donme cnm
Yapanlar tekrar sana bildirsinler
kuzum hastalik bitkin yapar insani demekki vucudun ihtiyaci varmis
salatayi biraz fazla tutsan daha iyiydi cnm
bende firina tum tavuk koydum cnm bide pilav salata nohut
Kuzum netten de bakabilirsin porsiyonlara
madem corba 1 tb olsaydi cnm
Heralde icin almadi
InsI.yarina daha iyi olun
bugun herkes salatadan tasarruf ediyor heralde :))
sekerden aldigin yalanci enerji cnm
Sana saglikli ye dedik şeker ye demedik :))
Hayirdir cnm sakın hasta olcam deme
cok degil cnm sabah sucuk fazla degilse iyi
Arada muzun yaninda sut yada yogurt olsaydi
Zeynep hem spor var hem su az cnm
Son gunlerde suyun azaldi bide emziriyosun
Benim dicegimi merve demis zaten
bu hafta biraz bu duzende gidecem cnm cuma normale donerim
Hosgeldin ekincimAdı: EKİN
Yaşı: 26
Evli/bekar: BEKAR
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: MİMAR
Şu anda çalışıyormusun: EVET
Boy: 1:68
Kilo: 68
Hedef: 57
Daha önce başka takımda yarıştımı : HAYIR
Kilo alma nedeniniz : ABUR CUBURA VE TATLIYA DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmışsın: 3 sene öncesine kadar 58 kilodaydım. Zamanla 10 kilo aldım. Bu kiloyu vermek istediğimdede asla başarılı olamadım. Ne denediysem olmadı. Tek başıma yapamadım. Sizlerle başarabileceğimi düşünüyorum :)
Bunu buraya yazmam mı gerekiyordu tam emin olamadım ama kusuruma bakmayın :) Zamanla öğrenirim inşallah.
Çok memnun oldum Merve :)Hosgeldin canim ben merve 28 yaşındayım 2 kiz annesiyim zamanla kaynasiriz inşallah
Hosgeldin ekincim
Bende zuhal
Gayet guzel yazmisin
Bizde kendi kendimize basarili olamadigimiz icin burdayiz
Hic uzulme eger buraya duzenli katilim saglarsan seni yaza incecik bi gelin yapariz :))
Buranin sirri bol paylasim olunca motivasyon tavan oluyor cnm :) )Şimdiden moralim yerine geldi :) Çok teşekkür ederim :) Bol bol görüşeceğimizden emin olabilirsiniz :)
Bende memnun oldum ekincim temmuz gelini olacaksin deseneÇok memnun oldum Merve :)
İnşallah hayırlısıyla :) Temmuzun başında düğünüm var ve ben daha gelinlik bakmadım bile. Vücudumdan dolayı bana yakışmıcak gibi hissediyorum. Her gelin güzeldir aslında ama moralim öyle bozukki veremediğim kilolardan ötürü. Bu seferde başaramazsam cidden iflah olmam :)Bende memnun oldum ekincim temmuz gelini olacaksin desene
Yalniz burda 1.kuralİnşallah hayırlısıyla :) Temmuzun başında düğünüm var ve ben daha gelinlik bakmadım bile. Vücudumdan dolayı bana yakışmıcak gibi hissediyorum. Her gelin güzeldir aslında ama moralim öyle bozukki veremediğim kilolardan ötürü. Bu seferde başaramazsam cidden iflah olmam :)
Aslinda cok bir fazlan yok canim boyuna göre ama emin ol burda zuhal ablaminda dedigi gibi katılım saglarsan zafer senin olur yeterki iste inan ve doğru kartlari oynaİnşallah hayırlısıyla :) Temmuzun başında düğünüm var ve ben daha gelinlik bakmadım bile. Vücudumdan dolayı bana yakışmıcak gibi hissediyorum. Her gelin güzeldir aslında ama moralim öyle bozukki veremediğim kilolardan ötürü. Bu seferde başaramazsam cidden iflah olmam :)
Buranin sirri bol paylasim olunca motivasyon tavan oluyor cnm :) )
Bide ciddi bi yarisin icindeyiz 10 takimla yarisiyoruz
Bizde basarili olmayi seven bi takim oldugumuz icin bogazimizi tutuyoruz :))
Burda birbirimize destek olarak ayni zamanda eglenerek zayifliyoruz
Tek diyet kilo degil her konuda sohbet olur
Zamanla tanisip kaynastikca sende bagimli olursun:) biz burda aile gibiyiz
Sende hic cekinme, dal sohbete
Kurallari okudunmu cnm
Ins.cnm yaa şu pazartesi artilarindan biktim 2 gundurde tartilmadim yarin ne cikacak hic bi fikrim yokYarin tartida eksi görmek istiyorum ben ya kac haftadir haftaya artiyla baslamak yorucu oluyor
Kilomun boyuma göre çok olmadığının farkındayım. Belkide bu yüzden dilediğim şekilde kilo veremiyorum. 3 sene önce 58 kiloyken vücudumun hissettikleriyle şuankiler bir değil. Ağır hissediyorum kendimi :) giydiklerimi yakıştırmıyorum. Eski kıyafetlerimin içine hiiiiç girwmiyorum :) en çok buna moralim bozuluyor. Ben 58 kiloykende insanlar bana aaa zayıfsın demezdi. Çünkü Allah vergisi heralde bi toplu olma halim var anlayamıyorum :)))Aslinda cok bir fazlan yok canim boyuna göre ama emin ol burda zuhal ablaminda dedigi gibi katılım saglarsan zafer senin olur yeterki iste inan ve doğru kartlari oyna
Valla ben simdi bile tartildim sabaha nekadar gidecek bakalim yanliz tartiya bu kadar sık çıkmayı birakmam lazimIns.cnm yaa şu pazartesi artilarindan biktim 2 gundurde tartilmadim yarin ne cikacak hic bi fikrim yok
Demekki dogru zaman simdiymis cnmAynen hepsini okudum. Hepsine uyucam mutlaka. Atladığım bir şey olurda mutlaka uyarın beni. Çünkü emin olun acaba burayamı yazıcam başka yeremi diye çok düşünüyorum :))
İlk defa böyle bir siteye üye oluyorum. Nedir ne değildir nasıldır hiç bilmiyorum. Sürekli takip ederdim okurdum ama kısmet bu zamanaymış :)
Bende gunduz bi niyetlendim sonra vazgectimValla ben simdi bile tartildim sabaha nekadar gidecek bakalim yanliz tartiya bu kadar sık çıkmayı birakmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?