Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman cuma günü tartılıp yazıcam değilmi ? Birde vücutlarımızı ölçüp yazıyormuyuz? Bölgeseler olarak öyle bir takip durumumuz oluyormu?

Eger Kendini bu kiloda mutlu hissetmiyorsan tabiki mutlu olana kadar elinden geleni yapican canim aslinda onemli olan tartidaki rakamlar degil insanin bedeniyle olan mutlulugu ben eminim seni temmuzda Allahin izniyle 58 kiloyla gelin edicez.
Ben ne kadar kilo verirsem vereyim yanaklarım hep tombik kalir mesela

Seni hep oyle gordukleri icindir :) ) kilo vermek istiyorsan once kendine inanacaksin ve moralin yuksek olacak
Sen surekli veremiyorum dersen
Ne yapsan veremezsin

O zaman cuma günü tartılıp yazıcam değilmi ? Birde vücutlarımızı ölçüp yazıyormuyuz? Bölgeseler olarak öyle bir takip durumumuz oluyormu?
Evet cnm genel tarti gunu cuma en gec 14.00 de kadar yaziliyor

Vucut olculerini isteyenler kendileri aliyor
Onun icin liste tutmuyoruz

Bendede aynı sorun bacak ve kalça için geçerli :) Ah denemediğim şey kalmadı :) küçültemedim :) genetik durumunun çok etkili olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum tabi :) Halledicem ama inşallah :) Başarmam lazım yani :) İnanılmaz takıldım bu konuya :)) Sizlerle beraber başarıcam

Seni hep oyle gordukleri icindir :) ) kilo vermek istiyorsan once kendine inanacaksin ve moralin yuksek olacak
Sen surekli veremiyorum dersen
Ne yapsan veremezsin
Evet bundan kaybettim. Hep moralim yerlerdeydi sürekli. Hep kendime bunu aşıladım. Hata ettim. Bundan sonra pozitif olucam. Ve her şey çok güzel olucak

Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunu
Bende genelde oyleyim hatta hangi kiyafet ne kadar tutar biliyorum :))
Ama bubhafta kendimi tutmak istiyorum bakalim basarabilcemmi

Hic tartilmadan cuma super bi eksi gorsem ne guzel süpriz olur :))

Simdiki tartiya gore sabah arti gelecekmi

Insan istedikten sonra yapamayacagi. Sey yok canim sen yeter ki inan kendine

Bende genelde oyleyim hatta hangi kiyafet ne kadar tutar biliyorum :))
Ama bubhafta kendimi tutmak istiyorum bakalim basarabilcemmi

Hic tartilmadan cuma super bi eksi gorsem ne guzel süpriz olur :))

Simdiki tartiya gore sabah arti gelecekmi
Kıyafetler konusunda bende oyleyim abla hangi kiyafetim ne kadar geliyor biliyorum sen bunu diyene kadar psikolojik olarak kendimi astim olarak goruyordum ama yanliz degilmisim tartildigimda artiysa stres oluyorum ama tartilmadanda daha cok artı cikarda önlemi alamam diye korkuyorum
Suan cumaya gore +1kilo abla ne kadari gider bilmiyorum

Aksam az yedigin icin belki 1 gjtmeyebilir 200 300 olabilir
İnşallah tersi olsun hepsi gitsin

Oyle dedigime bakma yarin bende gunluk baslarim :) yoksa catlarim

Eksik menuler yazilsin kizlar

@kkkmevsim5 kamile nasil oldun cnm

eyledi eylemcim cuma cumartesi pazar Menulerin eksik
Hic gelmedigin icin yazmadin haliyle:)
Eger gecerli bi mazaretin yoksa nurtopu gibi bi sari kartin var
Yuzden 1.5 gu gecerse kartin silinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…