- 25 Kasım 2018
- 32
- 55
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.801
O zaman cuma günü tartılıp yazıcam değilmi ? Birde vücutlarımızı ölçüp yazıyormuyuz? Bölgeseler olarak öyle bir takip durumumuz oluyormu?Demekki dogru zaman simdiymis cnm
Herseyini sadece buraya yazacaksin :))
Yarin menu yazmaya baslarsin liste halinde saatleriyle
Bikac sayfa oncesine bakarsan nasil yazdigimizi gorursun
Spor yaparan ilk sayyfada puanlarini hesaplayip menu altina yaz @Pnrrr-20 etiketle
Daha bugun basladigin icin yarin kontrol tartisi bildirmene gerek yok
Eger Kendini bu kiloda mutlu hissetmiyorsan tabiki mutlu olana kadar elinden geleni yapican canim aslinda onemli olan tartidaki rakamlar degil insanin bedeniyle olan mutlulugu ben eminim seni temmuzda Allahin izniyle 58 kiloyla gelin edicez.Kilomun boyuma göre çok olmadığının farkındayım. Belkide bu yüzden dilediğim şekilde kilo veremiyorum. 3 sene önce 58 kiloyken vücudumun hissettikleriyle şuankiler bir değil. Ağır hissediyorum kendimi :) giydiklerimi yakıştırmıyorum. Eski kıyafetlerimin içine hiiiiç girwmiyorum :) en çok buna moralim bozuluyor. Ben 58 kiloykende insanlar bana aaa zayıfsın demezdi. Çünkü Allah vergisi heralde bi toplu olma halim var anlayamıyorum :)))
Seni hep oyle gordukleri icindir :) ) kilo vermek istiyorsan once kendine inanacaksin ve moralin yuksek olacakKilomun boyuma göre çok olmadığının farkındayım. Belkide bu yüzden dilediğim şekilde kilo veremiyorum. 3 sene önce 58 kiloyken vücudumun hissettikleriyle şuankiler bir değil. Ağır hissediyorum kendimi :) giydiklerimi yakıştırmıyorum. Eski kıyafetlerimin içine hiiiiç girwmiyorum :) en çok buna moralim bozuluyor. Ben 58 kiloykende insanlar bana aaa zayıfsın demezdi. Çünkü Allah vergisi heralde bi toplu olma halim var anlayamıyorum :)))
Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunuBende gunduz bi niyetlendim sonra vazgectim
Baya ilerleme var bende :))
Evet cnm genel tarti gunu cuma en gec 14.00 de kadar yaziliyorO zaman cuma günü tartılıp yazıcam değilmi ? Birde vücutlarımızı ölçüp yazıyormuyuz? Bölgeseler olarak öyle bir takip durumumuz oluyormu?
Bendede aynı sorun bacak ve kalça için geçerli :) Ah denemediğim şey kalmadı :) küçültemedim :) genetik durumunun çok etkili olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum tabi :) Halledicem ama inşallah :) Başarmam lazım yani :) İnanılmaz takıldım bu konuya :)) Sizlerle beraber başarıcamEger Kendini bu kiloda mutlu hissetmiyorsan tabiki mutlu olana kadar elinden geleni yapican canim aslinda onemli olan tartidaki rakamlar degil insanin bedeniyle olan mutlulugu ben eminim seni temmuzda Allahin izniyle 58 kiloyla gelin edicez.
Ben ne kadar kilo verirsem vereyim yanaklarım hep tombik kalir mesela
Evet bundan kaybettim. Hep moralim yerlerdeydi sürekli. Hep kendime bunu aşıladım. Hata ettim. Bundan sonra pozitif olucam. Ve her şey çok güzel olucakSeni hep oyle gordukleri icindir :) ) kilo vermek istiyorsan once kendine inanacaksin ve moralin yuksek olacak
Sen surekli veremiyorum dersen
Ne yapsan veremezsin
Bende genelde oyleyim hatta hangi kiyafet ne kadar tutar biliyorum :))Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunu
Insan istedikten sonra yapamayacagi. Sey yok canim sen yeter ki inan kendineBendede aynı sorun bacak ve kalça için geçerli :) Ah denemediğim şey kalmadı :) küçültemedim :) genetik durumunun çok etkili olduğunu söylüyorlar ama bilemiyorum tabi :) Halledicem ama inşallah :) Başarmam lazım yani :) İnanılmaz takıldım bu konuya :)) Sizlerle beraber başarıcam
Hadi bak ilk adimi attin bileEvet bundan kaybettim. Hep moralim yerlerdeydi sürekli. Hep kendime bunu aşıladım. Hata ettim. Bundan sonra pozitif olucam. Ve her şey çok güzel olucak
Kıyafetler konusunda bende oyleyim abla hangi kiyafetim ne kadar geliyor biliyorum sen bunu diyene kadar psikolojik olarak kendimi astim olarak goruyordum ama yanliz degilmisim tartildigimda artiysa stres oluyorum ama tartilmadanda daha cok artı cikarda önlemi alamam diye korkuyorumBende genelde oyleyim hatta hangi kiyafet ne kadar tutar biliyorum :))
Ama bubhafta kendimi tutmak istiyorum bakalim basarabilcemmi
Hic tartilmadan cuma super bi eksi gorsem ne guzel süpriz olur :))
Simdiki tartiya gore sabah arti gelecekmi
Aksam az yedigin icin belki 1 gjtmeyebilir 200 300 olabilirKıyafetler konusunda bende oyleyim abla hangi kiyafetim ne kadar geliyor biliyorum sen bunu diyene kadar psikolojik olarak kendimi astim olarak goruyordum ama yanliz degilmisim tartildigimda artiysa stres oluyorum ama tartilmadanda daha cok artı cikarda önlemi alamam diye korkuyorum
Suan cumaya gore +1kilo abla ne kadari gider bilmiyorum
Ay inşallah hepsi gider abla baya su içtim çünküAksam az yedigin icin belki 1 gjtmeyebilir 200 300 olabilir
İnşallah tersi olsun hepsi gitsin
Oyle dedigime bakma yarin bende gunluk baslarim :) yoksa catlarim
OOzaman olabilir belki cnmAy inşallah hepsi gider abla baya su içtim çünkü
Ins..hepiniz misil misil uyursunuzBen yatayım artik yoksa sabah sarhoş gibi dolanıcam iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?