Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende ananas aldım Perşembe için burda fiyatida baya artmış

sade metomu onun menülerini yesem bende çok daha hızlı zayıflarım

rakip +500 öyle mi hadi rahatsızsin ama cumayaeksi görmek umuduyla[/QUOTE]garanti eksi 1 im var regl hali cunku o yuzden eksi korkum yok rakibem sende guzel vermissin bakalim cuma sonuc ne olacak :))

Gecmis olsun canim eksi de cok guzel tebrikler
Gunaydinnnnnnn
Guzel eksiler gorup cosacak hatunlar

Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum

Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
oo abla sen eksiyle gelmissen cumaya kadar rahat 1 ustu gelir tebrikler

Ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman.

Cuma.75.8 kg
Bugun.76.3 kg
Fark +500

Arti cikmam cok normal regl hali karnim cok ais ve bende genelde 1.5 kg oynuyor.o yuzden sisim indiginde eksiye gececem zaten
cumaya kadar eminim iner cnm suya ve tuza dikkat et

Gunaydin demeden sohbete daldim herkesin gunu aydin olsun. Mutlu haftalar
aminnn insallah cnm

Bugun kizim cok sukur deliksize yakin bir uyku cekti ve tabii bende. Uzun zamandir ilk defa bu kadar dinc uyandim o yuzden bugun cok keyifli ve enerjikim
amann biyerlerini kasi :) nazar degmesin

Bir Günaydın birakayim suraya ama kucuk kiz uyur uyumaz yastuga koyucam kafamı kabus gibi bir geceydi
mervee yatmadan mama ver bitanem

abla ben aç kalmoyorumda sen bazen gerçekten çok az yiyorsun ben sade Perşembe yı az tutuyorum
benim ogun sayim fazla olmuyor toplama gelince az gorunuyor
Cuma daha doyurucu olmaya baslicak ins.

ben bu sıralamayı sevmiyorum en sonuncu benmisim iyiki bir 66 kiloyla giriş yaptık ya sonra iki yıl once hamilelik le 80 çıkıp 65 sizlerle indim sindi yine 80 lerden diyete başladık bunlarin hec biri yok
malesef kural oyle cnm ilk baslangic kilo hesap ediliyor

Yinede guzel eksi cnm
Ama olan eksilerinide kaybetme
Günaydın canlarım...

Herkese sağlıklı, bol eksili, musmutlu haftalar diliyorum
sanada gunaydin citir kiz :) bugun naslsin tatlicim

kuzum cok gecmis olsun ins. Uzun surmez
Yinede corba icmeye calis en azindan
Eksi guzel aama sevinemedim

Günaydın herkese iyi haftalar!
Dün veda kahvaltısı vardı kardeşimin Hollanda'da yaşıyor. Noel tatili bitti ve döndü. Ona davetliydik.
Sonrasında bana çaya geldiler derken müsait olamadım.
Şimdi dünün listesi gelsin:

Sabah: 10.00 1 bardak limonlu su

Kahvaltı: 11.30- 3 dilim peynir 5 adet zeytin domates salatalık 3 dilim küçük ekmek ve şekersiz çay. 1 çay kaşığı reçel.

Öğlen: 15.00 1 küçük bitter 1 bardak şekersiz çay

Akşam: 19.00 2 dilim ekmek domates- soğan söğüş, biraz peynir ve şekersiz çay.

Su: 1.5 lt

Spor: Yok.

Bugün de sabah kalkıp spora gidecektim ama acayip soğuk burası. Gece de rahatsızlandım, sabaha kadar karın ağrısı yaşadım. Hala da tamamen geçmiş değil.
Şimdi geçmişe bakmadan önce güncel pazartesi kilomu da paylaşayım.

Cuma: 61.3
Pazartesi: 61.9

Plates sikilastirir cnm yag yakmazki

Fazla kilosu olmayanlarda agirligi onerirler kas oranlarini artirmalari icin
Kas oranin artarsa dikkali beslenince zaten yag oranin duser
Ne kadar cok kas okadar fazla yag yakmak demek :)

Pilates yağ yakmaz kardiyo olmadığı için ama kasları arttırmaya yardımcı olduğu için yağ yakımına katkıda bulunur. Bir dönem 6 ay kadar yapmıştım güzel sonuçlar da elde etmiştim. Şimdi de yapabilirim elbette.
Saatleri hep akşam olunca gitmek zor geliyor biraz

Bir Günaydın birakayim suraya ama kucuk kiz uyur uyumaz yastuga koyucam kafamı kabus gibi bir geceydi

İyi uykular

Tebrik ederim ve de çok geçmiş olsun...

Gunaydinnnnnnn

Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum

Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
Tebrik ederim mefkuremcim.

Allah kavustursun cnm
Dun duzenin bozulunca artilarda gelmis malesef
Ama sen halledersin

Tebrik ederim mefkuremcim
sagol cnm
Aslinda daha fazla bekliyordum ama bunada sukur

Gunaydinlarrr kizlar

Bugun oglen doktor kontrolum var 1 ay daha gecti ne cabuk
Bakalim hareket veya cinsiyet icin erken ama bisiler gorebilcezmi cok heycanliyim

Acaba doktora sormam gereken bsi varmi diye dusunuyorm bu aylar icin ama aklima gelen bsi yok hersey iyi gidiyor sukur

Geçmiş olsun kuzum
Gunaydinnnnnnn

Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
Tebrikler abla bu hafta inşallah bende eksiyle baslarim
mervee yatmadan mama ver bitanem
Alicam abla arrik
Eeee hadi gelsin bildirimler

Eksik menulerde yazilsin
ben daha yataktan kalkmadim çocuklar uyuyor biraz daha yatsam mi diyorumda

Guzel eksiler gordumm
Arti olan bi kac kisidr vardi onlarda cumaya eksiye cevirir kesin.

Spor puanlari icin zuhal abla söylemis bundan sonra beni etiketleyin hatt cumadan beriki spor puanlarni yazarsaniz onlarida ekliycem listeme aksama zaman bulursam listeyi yapicam hadin bakalim bol sporlu ve eksili bi hafta olsun

Allah kavustursun gelen arti cabuk gider inşallah

Belki cinsiyetini soyleyebilir doktorun canim ozele mi gidiyorsun

Hayirli haberlerle gel ins. Cnm
Bi bakmisiz senin dogumunu bekliyoruz :) )

Gecen gun tetenoz asisi konusu gecmisti ama sen yaptirmadim dediydin onu sor istersen

Hosgeldin Ekin seni cok kararli gordum insallah zayiflar ve incecik bi gelin olursun :)

Bu arada ben pinar 25 yasindaym suanda hamileym 3 aylik onun disinda boyumuz ayni kiloda ben suan 65im dogumdan sonra bende 60lari hedefliyorm insallah :)

Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunu

Bende oleydim cnm smdi biraz azaldi ama yinede sabah aksam tartiliyorm ama zayiflama zamaninda tarti pilim dayanmiyordu sen dusun artk ama kotu etkiliyebiliyor benide bazen etkiliyodu

Günaydın canlarım...

Herkese sağlıklı, bol eksili, musmutlu haftalar diliyorum

Gunaydin cnim

Gunaydin cnm cok gecmis olsun eksin guzel ama yemiyerek verilen yendiginde 2 kati geliyor kendimden biliyorm oyuzden bugun zorla kendini biraz bisiler ye hem iyilesmen icinde onemli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…