- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.841
Sagol canim tesekkur ederim icim bisey almiyorki bi turlu
bende ananas aldım Perşembe için burda fiyatida baya artmışevet abla her ara öğünde şekere dikkat etmek gerekir
abla ben aç kalmoyorumda sen bazen gerçekten çok az yiyorsun ben sade Perşembe yı az tutuyorum
ben bu sıralamayı sevmiyorum en sonuncu benmisim iyiki bir 66 kiloyla giriş yaptık ya sonra iki yıl once hamilelik le 80 çıkıp 65 sizlerle indim sindi yine 80 lerden diyete başladık bunlarin hec biri yok ortada
[QUOTbunlarimSweetyy83, post: 58458389, member: 599814"]Inşallah abla wc sorunumda var kabak iyi gelir inşallah daha önce denemediğim için bağırsaklari calistiracagini dusuniyorum belki perşembe de ananas yaparim değişiklik olsun ama daha karar vermedim son iki gün detox yapacam
Gecmis olsun canim eksi de cok guzel tebriklerGunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Yarim kase tarhana iki lokma ekmek
Bundan ibaret
Ama hastalikla heralde cok guzel eksilmisim tabi yiyip icmeye baslayinca unarim geri gelmez
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
oo abla sen eksiyle gelmissen cumaya kadar rahat 1 ustu gelir tebriklerGunaydinnnnnnn
Guzel eksiler gorup cosacak hatunlar
Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum
Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
cumaya kadar eminim iner cnm suya ve tuza dikkat etIlk kilo bildirimi benden gelsin o zaman.
Cuma.75.8 kg
Bugun.76.3 kg
Fark +500
Arti cikmam cok normal regl hali karnim cok ais ve bende genelde 1.5 kg oynuyor.o yuzden sisim indiginde eksiye gececem zaten
aminnn insallah cnmGunaydin demeden sohbete daldimherkesin gunu aydin olsun. Mutlu haftalar
amann biyerlerini kasi :) nazar degmesinBugun kizim cok sukur deliksize yakin bir uyku cekti ve tabii bende. Uzun zamandir ilk defa bu kadar dinc uyandim o yuzden bugun cok keyifli ve enerjikim
mervee yatmadan mama ver bitanemBir Günaydın birakayim suraya ama kucuk kiz uyur uyumaz yastuga koyucam kafamı kabus gibi bir geceydi
benim ogun sayim fazla olmuyor toplama gelince az gorunuyorabla ben aç kalmoyorumda sen bazen gerçekten çok az yiyorsun ben sade Perşembe yı az tutuyorum
malesef kural oyle cnm ilk baslangic kilo hesap ediliyorben bu sıralamayı sevmiyorum en sonuncu benmisim iyiki bir 66 kiloyla giriş yaptık ya sonra iki yıl once hamilelik le 80 çıkıp 65 sizlerle indim sindi yine 80 lerden diyete başladık bunlarin hec biri yok
Yinede guzel eksi cnmHayırlı haftalar bayanlar dunki menumu yorgunluğa yenik düşüp yazamadım birazdan yazarım bugün tartida düne göre artim artmış hatalarımi biliyorum neyse cumaya göre -600 bugün dunki kaybimi telafi etmem.lazim
sanada gunaydin citir kiz :) bugun naslsin tatlicimGünaydın canlarım...
Herkese sağlıklı, bol eksili, musmutlu haftalar diliyorum
kuzum cok gecmis olsun ins. Uzun surmezGunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Bundan ibaret
Ama hastalikla heralde cok guzel eksilmisim tabi yiyip icmeye baslayinca unarim geri gelmez
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
Ins. Cnm benim hedefimde o zatenoo abla sen eksiyle gelmissen cumaya kadar rahat 1 ustu gelir tebrikler
Plates sikilastirir cnm yag yakmazki
Fazla kilosu olmayanlarda agirligi onerirler kas oranlarini artirmalari icin
Kas oranin artarsa dikkali beslenince zaten yag oranin duser
Ne kadar cok kas okadar fazla yag yakmak demek :)
Bir Günaydın birakayim suraya ama kucuk kiz uyur uyumaz yastuga koyucam kafamı kabus gibi bir geceydi
Tebrik ederim ve de çok geçmiş olsun...Gunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Bundan ibaret
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
Tebrik ederim mefkuremcim.Gunaydinnnnnnn
Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum
Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
Allah kavustursun cnmGünaydın herkese iyi haftalar!
Dün veda kahvaltısı vardı kardeşimin Hollanda'da yaşıyor. Noel tatili bitti ve döndü. Ona davetliydik.
Sonrasında bana çaya geldiler derken müsait olamadım.
Şimdi dünün listesi gelsin:
Sabah: 10.00 1 bardak limonlu su
Kahvaltı: 11.30- 3 dilim peynir 5 adet zeytin domates salatalık 3 dilim küçük ekmek ve şekersiz çay. 1 çay kaşığı reçel.
Öğlen: 15.00 1 küçük bitter 1 bardak şekersiz çay
Akşam: 19.00 2 dilim ekmek domates- soğan söğüş, biraz peynir ve şekersiz çay.
Su: 1.5 lt
Spor: Yok.
Bugün de sabah kalkıp spora gidecektim ama acayip soğuk burası. Gece de rahatsızlandım, sabaha kadar karın ağrısı yaşadım. Hala da tamamen geçmiş değil.
Şimdi geçmişe bakmadan önce güncel pazartesi kilomu da paylaşayım.
Cuma: 61.3
Pazartesi: 61.9
sagol cnmTebrik ederim mefkuremcim
Geçmiş olsun kuzumGunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Bundan ibaret
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
Tebrikler abla bu hafta inşallah bende eksiyle baslarimGunaydinnnnnnn
Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
Alicam abla arrikmervee yatmadan mama ver bitanem
ben daha yataktan kalkmadim çocuklar uyuyor biraz daha yatsam mi diyorumdaEeee hadi gelsin bildirimler
Eksik menulerde yazilsin
Allah kavustursun gelen arti cabuk gider inşallahGünaydın herkese iyi haftalar!
Dün veda kahvaltısı vardı kardeşimin Hollanda'da yaşıyor. Noel tatili bitti ve döndü. Ona davetliydik.
Sonrasında bana çaya geldiler derken müsait olamadım.
Şimdi dünün listesi gelsin:
Sabah: 10.00 1 bardak limonlu su
Kahvaltı: 11.30- 3 dilim peynir 5 adet zeytin domates salatalık 3 dilim küçük ekmek ve şekersiz çay. 1 çay kaşığı reçel.
Öğlen: 15.00 1 küçük bitter 1 bardak şekersiz çay
Akşam: 19.00 2 dilim ekmek domates- soğan söğüş, biraz peynir ve şekersiz çay.
Su: 1.5 lt
Spor: Yok.
Bugün de sabah kalkıp spora gidecektim ama acayip soğuk burası. Gece de rahatsızlandım, sabaha kadar karın ağrısı yaşadım. Hala da tamamen geçmiş değil.
Şimdi geçmişe bakmadan önce güncel pazartesi kilomu da paylaşayım.
Cuma: 61.3
Pazartesi: 61.9
Belki cinsiyetini soyleyebilir doktorun canim ozele mi gidiyorsunGunaydinlarrr kizlar
Bugun oglen doktor kontrolum var 1 ay daha gecti ne cabuk
Bakalim hareket veya cinsiyet icin erken ama bisiler gorebilcezmi cok heycanliyim
Acaba doktora sormam gereken bsi varmi diye dusunuyorm bu aylar icin ama aklima gelen bsi yok hersey iyi gidiyor sukur
Hayirli haberlerle gel ins. CnmGunaydinlarrr kizlar
Bugun oglen doktor kontrolum var 1 ay daha gecti ne cabuk
Bakalim hareket veya cinsiyet icin erken ama bisiler gorebilcezmi cok heycanliyim
Acaba doktora sormam gereken bsi varmi diye dusunuyorm bu aylar icin ama aklima gelen bsi yok hersey iyi gidiyor sukur
hadi ins. CnmTebrikler abla bu hafta inşallah bende eksiyle
eger uyuyacaksan yat cnmben daha yataktan kalkmadim çocuklar uyuyor biraz daha yatsam mi diyorumda
Adı: EKİN
Yaşı: 26
Evli/bekar: BEKAR
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: MİMAR
Şu anda çalışıyormusun: EVET
Boy: 1:68
Kilo: 68
Hedef: 57
Daha önce başka takımda yarıştımı : HAYIR
Kilo alma nedeniniz : ABUR CUBURA VE TATLIYA DÜŞKÜNLÜK
Bize kısaca kendini anlatırmışsın: 3 sene öncesine kadar 58 kilodaydım. Zamanla 10 kilo aldım. Bu kiloyu vermek istediğimdede asla başarılı olamadım. Ne denediysem olmadı. Tek başıma yapamadım. Sizlerle başarabileceğimi düşünüyorum :)
Bunu buraya yazmam mı gerekiyordu tam emin olamadım ama kusuruma bakmayın :) Zamanla öğrenirim inşallah.
Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunu
Günaydın canlarım...
Herkese sağlıklı, bol eksili, musmutlu haftalar diliyorum
Gunaydin hanimlar rapor aldim gitmedim okula bugun hic bisey yiyemiyorum dunku menum
Saat 20.00
Bundan ibaret
Cuma 79.3
Bugun 78.2
-1.1
Kararsiz kaldim abla uykum var aslinda ama boyle boluk porcuk uyuyunca sersem tavuk gibi oluyorumhadi ins. Cnm
eger uyuyacaksan yat cnm
Uyumicaksan kalk kafani dinle kendine zaman ayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?