Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Belki cinsiyetini soyleyebilir doktorun canim ozele mi gidiyorsun

Ewt cnm suanda ozele gidiyorm o konuda kafam cok karisik, genelde ozelde sezeryan yapmak istiyorlar diye bakakm ilerde ne olur. Hayirlisi insallah bisiler ogreniriz

Hayirli haberlerle gel ins. Cnm
Bi bakmisiz senin dogumunu bekliyoruz :) )

Gecen gun tetenoz asisi konusu gecmisti ama sen yaptirmadim dediydin onu sor istersen

Amin insallah abla, ayy dimi o gunlerde gelcek hayirlisiyla

Ewet iyi soyledin onu tetenozu soriym bakalm cok da acitiyormus o igne ama gerekliyse yapcak bisi yok

Allah kavustursun gelen arti cabuk gider inşallah
Teşekkür ederim Amin her gurbette olanı Allah sevdiklerinden ayırmasın.
Artı için çok endişelenmedim 3 gündür spor da yapamadım. Bugün de geceden beri uykusuzluk ve ağrı çekiyorum. Büyük ihtimal onların da etkisi büyük.

Devlet cinsiyet söylemiyor o yuzden sordum valla ben ozelide devletide gördüm normal dogum taraftari bir doktor bul canim

Tetenoz 20. Haftalarda diye hatırlıyorum saglik ocagindan aramalari lazim gebe izlem icin ebe aramadi mi

işin açığı ben de o ihtimalden korkuyorum
defnenin doğumunu doğum hastanesinde yaptırmama rağmen kırk kere sordular sezaryana alalım mı diye
inşallah Allah gönlümüze göre veriri kuzum

Allah kavustursun cnm
Dun duzenin bozulunca artilarda gelmis malesef
Ama sen halledersin

sagol cnm
Aslinda daha fazla bekliyordum ama bunada sukur
Teşekkür ederim mefkuremcim.
Düzenim bu hafta sonu gene şaştı.
Aksiyonlu bir haftasonuydu, geldi geçti.
Artık her zamanki halim dimi :)
Çok takılmıyorum, 3 gün spor yapmayınca şişlik oluşuyor illa ki.
Bugün güzel bir beslenme programı uygulayacağım nasipse.
Yarın gene İzmir yolcusuyum. Bu kadar aksiyona biraz evde dinlenmeye de ihtiyacım var gibi

Amin insallah abla, ayy dimi o gunlerde gelcek hayirlisiyla

Ewet iyi soyledin onu tetenozu soriym bakalm cok da acitiyormus o igne ama gerekliyse yapcak bisi yok
Allah omur verirse ins.gorecez cnm

Malum ben cahilim bu konularda :) kizlar hatirlatir sana ne sorman verekir diye
Gecmis olsun cnm ben o kismi atlamisim
Karninmi agriyor

Oyyy oyyy yinemi yolculuk
Bu ara sık oldu
Evinde otur biraz :)))) gerci is icin gidecen

O halde sancıların başlayınca belden altına sıcak duşa gir ve evde yürü iyice sancin artınca çıkın yola çünkü özel hastaneler normal doğum için çok uğraşmiyorlar canım
peki sancıdan önce kanamam olursa ya da su gelirse yine de yapayım mı aynısını canım
ben Allah izin verirse normal istiyorum ya

Aslında meyve çok olmuş aynı anda ve balık yanında ekmek olmasa iyiymiş suda az içmişsin
olmamis canan sen de biliyorsun

Pazar menum

13.00 civari
Isoanakli domatesli 2 yumurtali omlet

20.00 cocuklar olunca geçe kaldi yemek
Salata
1 firinda tavuk but derisiz

Su 2.5 lt
aafiyet olsun abla doyduysan sorun yok

Aramıza hoşgeldin ben bahar 32 yaşındayım bir oğlum var
Evet abla zorla yedim
Yarin tartida eksi görmek istiyorum ben ya kac haftadir haftaya artiyla baslamak yorucu oluyor
aynen kuzum ya hafta boyu artı gidip eksiye geçmek için uğraşmak çok fena

O zaman ilk hedef kıyafetlere girmek
Abla veb gece emzirmeye kalktigimda bile tartildigim oluyor genelde persembeleri yapıyorum bunu
Yuhh Merve
Ah o genetik necektik be
fitox çayi geçen de sormustum ne için bu çay

Edibecim hastalıktan yiyemedim canım
Ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman.

Cuma.75.8 kg
Bugun.76.3 kg
Fark +500

Arti cikmam cok normal regl hali karnim cok ais ve bende genelde 1.5 kg oynuyor.o yuzden sisim indiginde eksiye gececem zaten
Regl etkisi vardır halledersin sen
Bugun kizim cok sukur deliksize yakin bir uyku cekti ve tabii bende. Uzun zamandir ilk defa bu kadar dinc uyandim o yuzden bugun cok keyifli ve enerjikim
Utandirdi seni bak , emzirme bitince uykuna kavuşacaksin ama ilk hasta olduğunda anlayacaksın anne sütü ne büyük nimetmis
Güzel ekşi Ayşenur demek daha da eksiydin eee bu hafta bir -2 gelir gibi şimdiden böyle ise
Günaydın canlarım...

Herkese sağlıklı, bol eksili, musmutlu haftalar diliyorum
Günaydın canım iş başı yaptın mı yoksa
Haha millet hasta olup eksi çıkıyor bende oda yok :) geçmiş olsun canım bol bol dinlen
Gunaydinnnnnnn
Guzel eksiler gorup cosacak hatunlar

Benim eksi fazla olmasada yinede haftaya arti yukuyle baslamadigim icin mutluyum

Cuma 96. 9
Bugun 96.7
Fark 0.2
Sabah 8 de tartildim
Oo çok iyi abla eksi başlamak
geçmiş olsun canım

devlet cinsiyeti 15 haftadan önce soylemiyormus galiba özelse aşağı yukarı vakti geldi bence vitaminlerinden eklenecek çıkacak var mı onu sorabilirsin

menun guzel cnm ekmeginde hayirli olsun:)

Ne oldu biseyemi canin sikildi senin
Sanki oyle hissettim

Yaaa kaptanım nasıl da hissediyorsun gerçekten. Canım sıkkın değilde biraz stresliyim Beni Chritmas tan once bir iş gorusmesi için ayın 8inde musait misiniz diye aramıslardı. Ama gorusmeyi yapacak kişiyle zamanı netleştirip size onay maili atıcaz demişlerdi. Sonra mail gelmedi, herkes de burda chistmas tatiline gitti 2 hafta birleştirip. Bugün artık haber bekliyorum yarın görüşmem var mı yok mu diye. O biraz stres yaptı. Oglene kadar beni aramazlarsa ben aricam artık, yarın gorusmem var mı yok mu artık hele bi deyin bana dicem

Aslında yazmıstım ama sanırım mesajlar arasında kaynadı :) bu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de ödem attırmak için karısık bitki çayı, detox çayı diye geçiyo

Benim sihirli guclerim var
Kuzum niye bosa stres yapiyon hersey olacagina varir
Bence ara sor boyle boyle diye ayip degilya

Hollandacayi ogrendinmi iyice

Benim sihirli guclerim var
Kuzum niye bosa stres yapiyon hersey olacagina varir
Bence ara sor boyle boyle diye ayip degilya

Hollandacayi ogrendinmi iyice

Yok flemenkçem daha başlangıc seviyesinde ama İngilizcemi epey geliştirdim burda, fi mada buyk bir firma ingilizce konusuluyor. Görüşme ingilizce olacak bakalım.
Ben de biraz bekleyip arayayım diyorum bakalım haber veririm sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…