Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

peki sancıdan önce kanamam olursa ya da su gelirse yine de yapayım mı aynısını canım
ben Allah izin verirse normal istiyorum ya
Kanaman Nişan şeklindeydi olur canım da diger turlu gitmende fayda var ilk kizimda benim suyum gelmisti sicak suyun altina girip gitmiştim
ne guzel eksiyle baslamissin canim gidim bende tartilimda kahvaltimi yapayım

Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
guzel bir eksiye doner eminim

Günaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
halledilmeyecek birsey degil yaseminim

ooo masallah hizli basladin canim nazar degmesin

geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım :)

100 den daha fazla aslında, hareket de etseydin tartıda güzel şeyler olurmuş :)

Yaptım canım iş başı, müdür sorun çıkarıyor. Anlamıyor hastalıktan, geldik bizde tekrar napalım.
Ama daha iyiyim çok şükür, halsizlik baş dönmem azaldı, dikkat ediyorum sürekli, yalnız başıma bırakmıyor arkadaşlarım sağolsunlar.

[QUOTE
bu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100

100 gr arti sayilmaz, su miktarini artir, sabah ac karna maydonoz suyu ic ertesi gun eksi cikarsin zaten. Ben hep soyluyorum ama bi daha soylim, bir de her gun tartilma :) her gun tartilinca psikolojik etkilenip vucudun kortizon salgilamasi tetikleniyor. Zor biliyorum, ben tarti pili dusmaniydim ama nasil bogazimizi tutuyorsak o istegi de bastirmak gerekiyo

Aslında yazmıstım ama sanırım mesajlar arasında kaynadı :) bu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de ödem attırmak için karısık bitki çayı, detox çayı diye geçiyo
Geçmiş mesajlarına bakıp onu tekrar sayfaya yapıştırayım benim gibi kaçıranlar için.
Yaparız ödemler için umarım :)

Benim kardeşim de Hollanda'da çalışıyor :)
Hollanda'ya selamlar...
Umarım iş görüşmen hayırlısıyla iyi sonuç verir.

bencede normal cnm
Biraz hareketle odemler gider
Hem eksi daha ne olsun:))

Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
sevilay hayirdir cnm biseymi oldu

Arti olmanasi guzel cnm

senin icin ne hayirlisiysa oyle olsun cnm
Hadi bakalim bekliyoruz haberlerini
Ama olumsuz olursada uzulmek yok

ablacım sürekli dışarıdayım ne zormuş bu hazırlıklar bitmiyorduuuu :)
bugün evdeyim işyerindekiler huzur vermiyor sürekli mesaj atıyorlar o neydi bu neydi sinir oldum yaaa
Anacim yeter artik kapat telini
Artik dogum anindada aricaklar heralde
Günaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
hic bisey degilmis cnm
Hedefini tutturabilrsin yinede

vavvvv supermissss
Kiz yavas ol eksilerini listeye sakla:) )

bu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100
amann merve bi wc lik arti kuzum yaa buna arti bile denmez:))

Merve emziriyor cnm maydonoz suyu icemez bildigim kadariyla

Arkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?

Devlet cinsiyet söylemiyor o yuzden sordum valla ben ozelide devletide gördüm normal dogum taraftari bir doktor bul canim

Hmm tamam cnm, evet haklisin bu doktor yorumlari vardi internette normal doguma oncelik veriyor yazan olmus cok o yuzden tercih ettim ama yinede korkularm var

Tetenoz 20. Haftalarda diye hatırlıyorum saglik ocagindan aramalari lazim gebe izlem icin ebe aramadi mi

Saglik ocagina subatin ortasind randevum var 19 falan olcm ozaman onu yapick olabillirler

işin açığı ben de o ihtimalden korkuyorum
defnenin doğumunu doğum hastanesinde yaptırmama rağmen kırk kere sordular sezaryana alalım mı diye
inşallah Allah gönlümüze göre veriri kuzum

Ewt malesef oyle oluyormus cnm insallah sen normal dogum yapar yavrunu kucagina alirsn

Allah omur verirse ins.gorecez cnm

Malum ben cahilim bu konularda :) kizlar hatirlatir sana ne sorman verekir diye

Gecmis olsun cnm ben o kismi atlamisim
Karninmi agriyor

Insallah abla :) tabi cok gecti senin dmi ama olsun sen gene aramizd en tecrubelilerindensindir

Aynen onu soriym folik asit 12 haftadn sonra kes demisti icmiyorm baskad vitamin vermedi zaten kan tahlilrrinde hersey iyi demisti bakalm belki smdi bsi verir

Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)

Ohh afiyet olsun abla

Tatli ve zararli karbonhidratlar bagimlilik yapar cnm ne kadar cok yersen vucudun daha fazlasini ister
Tatli ihtiyacini meyve kuru meyvelerle giderecen
Tabi bide hayalindeki bedeni istiyorsan sabredeceksin:)) insan bi sure yemeyince bu istekde azaliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…