- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.881
ablacım sürekli dışarıdayım ne zormuş bu hazırlıklar bitmiyorduuuu :)Jasminium84 yasemin ne yaptin evdemisin cnm
Kanaman Nişan şeklindeydi olur canım da diger turlu gitmende fayda var ilk kizimda benim suyum gelmisti sicak suyun altina girip gitmiştimpeki sancıdan önce kanamam olursa ya da su gelirse yine de yapayım mı aynısını canım
ben Allah izin verirse normal istiyorum ya
ne guzel eksiyle baslamissin canim gidim bende tartilimda kahvaltimi yapayımGünaydın 9. Takımın azimli ,fit olma yolunda ilerleyen kadinlari
Cuma:71,1
Ptesi: 71
100 g gitmiş o kadar da birşey yiyemedim ama sürekli yattığım için normal bugün sonunda güzel bir kahvaltı yaptık oğlumla
guzel bir eksiye doner eminimKilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
halledilmeyecek birsey degil yaseminimGünaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
ooo masallah hizli basladin canim nazar degmesinKızlar selamlar, stresi bi kenara bırakıp hemen kilo bildirimimi de yapayım.
cuma 72,8
bu sabah 72,2
fark 600gr
hem de regl oldum, bence regl olmama rağmen kilo verdiysem bitince etkisini daha net görürüz diye umuyorum
herkese bol eksili haftalar olsun
Teşekkür ederim canım :)geçmiş olsun canım
100 den daha fazla aslında, hareket de etseydin tartıda güzel şeyler olurmuş :)Günaydın 9. Takımın azimli ,fit olma yolunda ilerleyen kadinlari
100 g gitmiş o kadar da birşey yiyemedim ama sürekli yattığım için normal bugün sonunda güzel bir kahvaltı yaptık oğlumla
Aslında meyve çok olmuş aynı anda ve balık yanında ekmek olmasa iyiymiş suda az içmişsin
olmamis canan sen de biliyorsun
aafiyet olsun abla doyduysan sorun yok
Aramıza hoşgeldin ben bahar 32 yaşındayım bir oğlum var
Evet abla zorla yedim
aynen kuzum ya hafta boyu artı gidip eksiye geçmek için uğraşmak çok fena
O zaman ilk hedef kıyafetlere girmek
Yuhh Merve
Ah o genetik necektik be
fitox çayi geçen de sormustum ne için bu çay
Edibecim hastalıktan yiyemedim canım
Regl etkisi vardır halledersin sen
Utandirdi seni bak , emzirme bitince uykuna kavuşacaksin ama ilk hasta olduğunda anlayacaksın anne sütü ne büyük nimetmis
Güzel ekşi Ayşenur demek daha da eksiydin eee bu hafta bir -2 gelir gibi şimdiden böyle ise
Günaydın canım iş başı yaptın mı yoksa
Haha millet hasta olup eksi çıkıyor bende oda yok :) geçmiş olsun canım bol bol dinlen
Oo çok iyi abla eksi başlamak
geçmiş olsun canım
devlet cinsiyeti 15 haftadan önce soylemiyormus galiba özelse aşağı yukarı vakti geldi bence vitaminlerinden eklenecek çıkacak var mı onu sorabilirsin
bu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100
Geçmiş mesajlarına bakıp onu tekrar sayfaya yapıştırayım benim gibi kaçıranlar için.Aslında yazmıstım ama sanırım mesajlar arasında kaynadı :) bu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de ödem attırmak için karısık bitki çayı, detox çayı diye geçiyo
Benim kardeşim de Hollanda'da çalışıyor :)Yok flemenkçem daha başlangıc seviyesinde ama İngilizcemi epey geliştirdim burda, fi mada buyk bir firma ingilizce konusuluyor. Görüşme ingilizce olacak bakalım.
Ben de biraz bekleyip arayayım diyorum bakalım haber veririm sonuçları
bencede normal cnmGünaydın 9. Takımın azimli ,fit olma yolunda ilerleyen kadinlari
sevilay hayirdir cnm biseymi olduKilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
senin icin ne hayirlisiysa oyle olsun cnmYok flemenkçem daha başlangıc seviyesinde ama İngilizcemi epey geliştirdim burda, fi mada buyk bir firma ingilizce konusuluyor. Görüşme ingilizce olacak bakalım.
Ben de biraz bekleyip arayayım diyorum bakalım haber veririm sonuçları
Anacim yeter artik kapat teliniablacım sürekli dışarıdayım ne zormuş bu hazırlıklar bitmiyorduuuu :)
bugün evdeyim işyerindekiler huzur vermiyor sürekli mesaj atıyorlar o neydi bu neydi sinir oldum yaaa
hic bisey degilmis cnmGünaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
vavvvv supermissssKızlar selamlar, stresi bi kenara bırakıp hemen kilo bildirimimi de yapayım.
cuma 72,8
bu sabah 72,2
fark 600gr
hem de regl oldum, bence regl olmama rağmen kilo verdiysem bitince etkisini daha net görürüz diye umuyorum
herkese bol eksili haftalar olsun
amann merve bi wc lik arti kuzum yaa buna arti bile denmez:))bu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100
Hazir caymis cnm evde yapilan bisey degilGeçmiş mesajlarına bakıp onu tekrar sayfaya yapıştırayım benim gibi kaçıranlar için.
Yaparız ödemler için umarım :)
Merve emziriyor cnm maydonoz suyu icemez bildigim kadariyla[QUOTE
100 gr arti sayilmaz, su miktarini artir, sabah ac karna maydonoz suyu ic ertesi gun eksi cikarsin zaten. Ben hep soyluyorum ama bi daha soylim, bir de her gun tartilma :) her gun tartilinca psikolojik etkilenip vucudun kortizon salgilamasi tetikleniyor. Zor biliyorum, ben tarti pili dusmaniydim ama nasil bogazimizi tutuyorsak o istegi de bastirmak gerekiyo
Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Sagilasin bitanem sanada afiyet sifa olsunAfiyet olsun, yarasın ablam
Ben de az sonra öğle yemeğimi yiyeceğim , özledim yemek yemeyi valla
haha
Devlet cinsiyet söylemiyor o yuzden sordum valla ben ozelide devletide gördüm normal dogum taraftari bir doktor bul canim
Tetenoz 20. Haftalarda diye hatırlıyorum saglik ocagindan aramalari lazim gebe izlem icin ebe aramadi mi
işin açığı ben de o ihtimalden korkuyorum
defnenin doğumunu doğum hastanesinde yaptırmama rağmen kırk kere sordular sezaryana alalım mı diye
inşallah Allah gönlümüze göre veriri kuzum
Allah omur verirse ins.gorecez cnm
Malum ben cahilim bu konularda :) kizlar hatirlatir sana ne sorman verekir diye
Gecmis olsun cnm ben o kismi atlamisim
Karninmi agriyor
Aslında meyve çok olmuş aynı anda ve balık yanında ekmek olmasa iyiymiş suda az içmişsin
olmamis canan sen de biliyorsun
aafiyet olsun abla doyduysan sorun yok
Aramıza hoşgeldin ben bahar 32 yaşındayım bir oğlum var
Evet abla zorla yedim
aynen kuzum ya hafta boyu artı gidip eksiye geçmek için uğraşmak çok fena
O zaman ilk hedef kıyafetlere girmek
Yuhh Merve
Ah o genetik necektik be
fitox çayi geçen de sormustum ne için bu çay
Edibecim hastalıktan yiyemedim canım
Regl etkisi vardır halledersin sen
Utandirdi seni bak , emzirme bitince uykuna kavuşacaksin ama ilk hasta olduğunda anlayacaksın anne sütü ne büyük nimetmis
Güzel ekşi Ayşenur demek daha da eksiydin eee bu hafta bir -2 gelir gibi şimdiden böyle ise
Günaydın canım iş başı yaptın mı yoksa
Haha millet hasta olup eksi çıkıyor bende oda yok :) geçmiş olsun canım bol bol dinlen
Oo çok iyi abla eksi başlamak
geçmiş olsun canım
devlet cinsiyeti 15 haftadan önce soylemiyormus galiba özelse aşağı yukarı vakti geldi bence vitaminlerinden eklenecek çıkacak var mı onu sorabilirsin
Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Tatli ve zararli karbonhidratlar bagimlilik yapar cnm ne kadar cok yersen vucudun daha fazlasini isterArkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
Kucugun 28 yasinda oldugunu dusunursek hic bisey hatirlamiyorumh)) bide sartlar cok degisti simdinsallah abla :) tabi cok gecti senin dmi ama olsun sen gene aramizd en tecrubelilerindensindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?