Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamamdır
Tamamdır Kuru meyveyi deneyeceğim. Azıcık bile azaltsa isteğimi kardır yani

Mefkurem abla bişey yok cok sukur bugün okul açıldi okul kosusturmasi var bildirimi apar topar yazdım oğlanı sabah okula bıraktım geldim kahvaltı evin isi derken birazdan kızimida okula goturecem o bir gün öğlen bir gün sabah gidiyor ordan eczaneye gidecem kızımın ilacını alacam ordan kuaföre saçımı kestirecem çok dökülüyor Eşimde sikayetci :) saçımı kestirsem kaç gr gider acaba :) 2 haftadır bir artı bir eksi bir sabit gidiyom hayirlisi

kötü bisey olmamasina sevindim cnm gunluk telaslar olacak haliyle
Benimde baya uzundu gecen kestirdim ya yinede dokulmesi kesilmedi
Sac kuvvetlendirici tabletler oluyor istersen eczaneye gitmisken al icinde cinko biotin falan var bende alicam
1 ay falan kullaninca fayda ediyor

Kotu haber ama malesef kiloya etkisi olmuyor :) ne guzel arti yukun yok cnm cumaya en az 1 gelir
Ama once inanacaz sonrada elimizden geleni yapicaz

Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Afiyet olsun abla bende 2 yumurtayla kahvaltı yaptım yesillikte vardı bak keşke yeseydim neyse akşam balık yapacam salatayla yerim dün eşim eti çok almış balık bugüne kaldı dolapuan bekliyor :)

Afiyet olsun abla bende 2 yumurtayla kahvaltı yaptım yesillikte vardı bak keşke yeseydim neyse akşam balık yapacam salatayla yerim dün eşim eti çok almış balık bugüne kaldı dolapuan bekliyor :)
Senin plan guzelmis
Bende et salata dusunuyorum

Yesilliklik iyi olur cnm kahvaltida hem wc ye iyi gelir
Bazen bende useniyom :)

Sizlerde ne planlar var kizlar

Birbirimize fikir olur hem

Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Güzel bir kahvaltı olmuş. Ben 3 kaşık yoğurt 3 kaşık nar ve 1 kaşık keten tohumunu karıştırıp kahvaltı ettim.
Senin yaptığın tarz kahvaltıyı çok severim.

Ben de tatlıyı severim yalan yok, öyle olduğunda kendimi şartlıyorum. Akşam genelde bu durumlarda elim ayağım buz gibi olur. Ama ilgimi birşeylerle oyalanarak, temizlik yaparak film falan izleyerek geçiştirip erkenden uyumaya çalışıyorum. Sonrasında ne üşüme kalıyor ne pişmanlık.
Zaten 21 günde vücut tatlı isteğini unuturmuş, zor ama imkansız değil. Ben 15 gün kadar yapabilmiştim.

Kuru meyvelerde de kurutulmuş tatlı meyveler olmamalı. Onlarda tazesine göre daha çok şeker var.

Dukan birasi yapsana cnm
Eskiden içerdim gene mi denesem acaba...

Gidince bir soruyum sagol abla ismi tam olarak ne acaba cumaya hepimiz güzel eksi görürüz sendede vitamin eksikliği vardır bendede öyle

Gidince bir soruyum sagol abla ismi tam olarak ne acaba cumaya hepimiz güzel eksi görürüz sendede vitamin eksikliği vardır bendede öyle
Vitamin ilaclarinin oldugu stand oluyor ya cnm orada vardir
Simdi evde olmadigi icin adini hatirlamiyorum
Ustunde saç li bisey yazar zaten :) dmde de var

Cumaya kadar kaldirdim tartiyi ama simdi bile surekli kafamda dolanıp duruyor
Tarcinda etkili sanirim tatli ihtiyacinda
Sizlerde ne planlar var kizlar

Birbirimize fikir olur hem
valla abla sabah kiymali yumurta ve ekmek yedim biraz miktarlari fazla kacti muhtenelen ara yapmam aksamada ispanak almis esim kuru almamis fazla durmaz onu soteliycem yanına yogurtla yemegi planlıyorum

Cuma 69.9

Bugün 70.3
+400
kiz 69 u niye kacirdin geri

Merve emziriyor cnm maydonoz suyu icemez bildigim kadariyla

yaa o zaman emzirse gider o 100gr zaten :) askrhpozitif sana bir önerim şu olabilir, kilonu her gün tartılıp haftalık ortalamana göre takip edebilirsin ama günlük değişimlere kafanı takmadan. boylece haftalık ortalama olarak azalıyorsan zayıflıyosun demektir. Emzirme cunku bambaska bi durum, vucudun sürekli uretim halinde.

Ben tarcınlı sut ve hurma yapıyorum. Beni ancak o kesiyo. Ben de tatlı delisiyim, eşimle normalde her gun tatlı çikolata yeriz, tabiiki ben artık yemiyorum. tatlı krizin en cok ne zaman bastırıyosa gun icinde örneğin akşam yemeğinden sonra ya da öğle ile aksam arasında diyelim o öğüne 1 cay bardagı tarcınlı süt ile 3hurma koy ya da mesela 1 kucuk mandalina 2 hurma koy ama yanında mutlaka sütünü de iç. bu ikisi birlikte cok güzel bastırıyo benim ataklarımı. hala azaltamazsan baska tariflerimde var :)

Hımm, o zaman kendi karışımlarımdan devam ederim. Gerçi bünyem baya sapıttı. Şiş şiş geziyorum. Spora da gidesim yok.
fitox çayı türkiyede eczanelerde bulabilirsiniz, internetten satan eczanelerde var bu arada. onun dısında kırmızı çay (roybos) beyaz çay ya da hibisküs çayı ben hepsinin çok faydasını gordum. Mesela sabah akşam yemekten önce kırmızı çay öğlen hibisküs yapın sistem nasıl çalışıyormuş hele bir görün bu arada bu cayların hepsi bana diyetisyenimin önerisi, yani baska bi rahatsızlıgınız yoksa gönül rahatlıgıyla içebilirsiniz

Cuma 69.9

Bugün 70.3
+400
oyyyy guzelim 6 li geri gitmis
Biraz dikkat et de tatlim su 7 lerden uzaklas iyice
Ahh canan ahh senin meto bende olsa biran once 60 a duserdim :)

Güzel bir kahvaltı olmuş. Ben 3 kaşık yoğurt 3 kaşık nar ve 1 kaşık keten tohumunu karıştırıp kahvaltı ettim.
Senin yaptığın tarz kahvaltıyı çok severim.
seninkide guzel cnm
Ben boyle kahvalti yapmayinca doymuyorum
Sen evde yapip gidiyorsun demi
Ogleni isyerindenmi yiyorsun kendinmi getiriyon

Kuru meyvelerde de kurutulmuş tatlı meyveler olmamalı. Onlarda tazesine göre daha çok şeker
tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolar

Eskiden içerdim gene mi denesem acaba..
tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)

abla sabah kiymali yumurta ve ekmek yedim biraz miktarlari fazla kacti muhtenelen ara yapmam aksamada ispanak almis esim kuru almamis fazla durmaz onu soteliycem yanına yogurtla yemegi
ekmek cok degilse sorun olmaz cnm

Ispanagi yogurtla yemeyin diyolar demir icin ama yogurtsuzda pek gitmiyor :)

Kirmizi cayi duymamistim
Bende cayciya gidince beyaz cayla hibiskus alacam
Gerci beyaz cay toz olarak varmi bilmiyorum
Marketlerde poset var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…