- 25 Kasım 2018
- 32
- 55
- 3
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.901
Tamamdır Kuru meyveyi deneyeceğim. Azıcık bile azaltsa isteğimi kardır yaniTatli ve zararli karbonhidratlar bagimlilik yapar cnm ne kadar cok yersen vucudun daha fazlasini ister
Tatli ihtiyacini meyve kuru meyvelerle giderecen
Tabi bide hayalindeki bedeni istiyorsan sabredeceksin:)) insan bi sure yemeyince bu istekde azaliyor zaten
Hımm, o zaman kendi karışımlarımdan devam ederim. Gerçi bünyem baya sapıttı. Şiş şiş geziyorum. Spora da gidesim yok.Hazir caymis cnm evde yapilan bisey degil
Dukan birasi yapsana cnmHımm, o zaman kendi karışımlarımdan devam ederim. Gerçi bünyem baya sapıttı. Şiş şiş geziyorum. Spora da gidesim yok.
kötü bisey olmamasina sevindim cnm gunluk telaslar olacak haliyleMefkurem abla bişey yok cok sukur bugün okul açıldi okul kosusturmasi var bildirimi apar topar yazdım oğlanı sabah okula bıraktım geldim kahvaltı evin isi derken birazdan kızimida okula goturecem o bir gün öğlen bir gün sabah gidiyor ordan eczaneye gidecem kızımın ilacını alacam ordan kuaföre saçımı kestirecem çok dökülüyor Eşimde sikayetci :) saçımı kestirsem kaç gr gider acaba :) 2 haftadır bir artı bir eksi bir sabit gidiyom hayirlisi
Afiyet olsun abla bende 2 yumurtayla kahvaltı yaptım yesillikte vardı bak keşke yeseydim neyse akşam balık yapacam salatayla yerim dün eşim eti çok almış balık bugüne kaldı dolapuan bekliyor :)Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Senin plan guzelmisAfiyet olsun abla bende 2 yumurtayla kahvaltı yaptım yesillikte vardı bak keşke yeseydim neyse akşam balık yapacam salatayla yerim dün eşim eti çok almış balık bugüne kaldı dolapuan bekliyor :)
Güzel bir kahvaltı olmuş. Ben 3 kaşık yoğurt 3 kaşık nar ve 1 kaşık keten tohumunu karıştırıp kahvaltı ettim.Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Ben de tatlıyı severim yalan yok, öyle olduğunda kendimi şartlıyorum. Akşam genelde bu durumlarda elim ayağım buz gibi olur. Ama ilgimi birşeylerle oyalanarak, temizlik yaparak film falan izleyerek geçiştirip erkenden uyumaya çalışıyorum. Sonrasında ne üşüme kalıyor ne pişmanlık.Arkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
Kuru meyvelerde de kurutulmuş tatlı meyveler olmamalı. Onlarda tazesine göre daha çok şeker var.Tatli ve zararli karbonhidratlar bagimlilik yapar cnm ne kadar cok yersen vucudun daha fazlasini ister
Tatli ihtiyacini meyve kuru meyvelerle giderecen
Tabi bide hayalindeki bedeni istiyorsan sabredeceksin:)) insan bi sure yemeyince bu istekde azaliyor zaten
Eskiden içerdim gene mi denesem acaba...Dukan birasi yapsana cnm
Gidince bir soruyum sagol abla ismi tam olarak ne acaba cumaya hepimiz güzel eksi görürüz sendede vitamin eksikliği vardır bendede öylekötü bisey olmamasina sevindim cnm gunluk telaslar olacak haliyle
Benimde baya uzundu gecen kestirdim ya yinede dokulmesi kesilmedi
Sac kuvvetlendirici tabletler oluyor istersen eczaneye gitmisken al icinde cinko biotin falan var bende alicam
1 ay falan kullaninca fayda ediyor
Kotu haber ama malesef kiloya etkisi olmuyor :) ne guzel arti yukun yok cnm cumaya en az 1 gelir
Ama once inanacaz sonrada elimizden geleni yapicaz
Ben şu an zeytinyağlı pırasa yiyorum. Akşam da amcama yemeğe davetliyim. Yeni bilgi, hadi bakalım.Sizlerde ne planlar var kizlar
Birbirimize fikir olur hem
Vitamin ilaclarinin oldugu stand oluyor ya cnm orada vardirGidince bir soruyum sagol abla ismi tam olarak ne acaba cumaya hepimiz güzel eksi görürüz sendede vitamin eksikliği vardır bendede öyle
Cumaya kadar kaldirdim tartiyi ama simdi bile surekli kafamda dolanıp duruyor[QUOTE
100 gr arti sayilmaz, su miktarini artir, sabah ac karna maydonoz suyu ic ertesi gun eksi cikarsin zaten. Ben hep soyluyorum ama bi daha soylim, bir de her gun tartilma :) her gun tartilinca psikolojik etkilenip vucudun kortizon salgilamasi tetikleniyor. Zor biliyorum, ben tarti pili dusmaniydim ama nasil bogazimizi tutuyorsak o istegi de bastirmak gerekiyo
Tarcinda etkili sanirim tatli ihtiyacindaArkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
valla abla sabah kiymali yumurta ve ekmek yedim biraz miktarlari fazla kacti muhtenelen ara yapmam aksamada ispanak almis esim kuru almamis fazla durmaz onu soteliycem yanına yogurtla yemegi planlıyorumSizlerde ne planlar var kizlar
Birbirimize fikir olur hem
kiz 69 u niye kacirdin geriCuma 69.9
Bugün 70.3
+400
Seni davetler yolundan ceviremez hayalcim:)Ben şu an zeytinyağlı pırasa yiyorum. Akşam da amcama yemeğe davetliyim. Yeni bilgi, hadi bakalım.
Bu ara her gün aksiyon
Merve emziriyor cnm maydonoz suyu icemez bildigim kadariyla
Arkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
fitox çayı türkiyede eczanelerde bulabilirsiniz, internetten satan eczanelerde var bu arada. onun dısında kırmızı çay (roybos) beyaz çay ya da hibisküs çayı ben hepsinin çok faydasını gordum. Mesela sabah akşam yemekten önce kırmızı çay öğlen hibisküs yapın sistem nasıl çalışıyormuş hele bir görünHımm, o zaman kendi karışımlarımdan devam ederim. Gerçi bünyem baya sapıttı. Şiş şiş geziyorum. Spora da gidesim yok.
oyyyy guzelim 6 li geri gitmisCuma 69.9
Bugün 70.3
+400
seninkide guzel cnmGüzel bir kahvaltı olmuş. Ben 3 kaşık yoğurt 3 kaşık nar ve 1 kaşık keten tohumunu karıştırıp kahvaltı ettim.
Senin yaptığın tarz kahvaltıyı çok severim.
tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolarKuru meyvelerde de kurutulmuş tatlı meyveler olmamalı. Onlarda tazesine göre daha çok şeker
tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)Eskiden içerdim gene mi denesem acaba..
ekmek cok degilse sorun olmaz cnmabla sabah kiymali yumurta ve ekmek yedim biraz miktarlari fazla kacti muhtenelen ara yapmam aksamada ispanak almis esim kuru almamis fazla durmaz onu soteliycem yanına yogurtla yemegi
Kirmizi cayi duymamistimfitox çayı türkiyede eczanelerde bulabilirsiniz, internetten satan eczanelerde var bu arada. onun dısında kırmızı çay (roybos) beyaz çay ya da hibisküs çayı ben hepsinin çok faydasını gordum. Mesela sabah akşam yemekten önce kırmızı çay öğlen hibisküs yapın sistem nasıl çalışıyormuş hele bir görünbu arada bu cayların hepsi bana diyetisyenimin önerisi, yani baska bi rahatsızlıgınız yoksa gönül rahatlıgıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?