- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.921
Oooo hadi bakalim Allah yardincin olsun cnmbu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
2 dilimoyyyy guzelim 6 li geri gitmis
Biraz dikkat et de tatlim su 7 lerden uzaklas iyice
Ahh canan ahh senin meto bende olsa biran once 60 a duserdim :)
seninkide guzel cnm
Ben boyle kahvalti yapmayinca doymuyorum
Sen evde yapip gidiyorsun demi
Ogleni isyerindenmi yiyorsun kendinmi getiriyon
tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolar
tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)
ekmek cok degilse sorun olmaz cnm
Ispanagi yogurtla yemeyin diyolar demir icin ama yogurtsuzda pek gitmiyor :)
o durumu cok iyi bilirim insallah hayirlisiyla olur canim. Rabbim kolayliklar versinbu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
:) lahana sarması olabilirmiş akşam. Bu tarz şeylerle geçiştircem akşamı artık.Seni davetler yolundan ceviremez hayalcim:)
Cok degil cnm sabah icin2 dilimyogurtsuz yiyemiyorum abla ben ıspanagi
Umarım hakkında hayırlısı olur.bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
aksamlarim genelde ekmeksiz olur ablaCok degil cnm sabah icin
Aksami ekmeksiz yersin
Bizim canimiz her zaman tatli ister ama onu dinlemicez :)):) lahana sarması olabilirmiş akşam. Bu tarz şeylerle geçiştircem akşamı artık.
Umarım tatlı olmaz :) canım bugün çok tatlı istiyor. Çok da üşüyorum.
fitox çayı türkiyede eczanelerde bulabilirsiniz, internetten satan eczanelerde var bu arada. onun dısında kırmızı çay (roybos) beyaz çay ya da hibisküs çayı ben hepsinin çok faydasını gordum. Mesela sabah akşam yemekten önce kırmızı çay öğlen hibisküs yapın sistem nasıl çalışıyormuş hele bir görünbu arada bu cayların hepsi bana diyetisyenimin önerisi, yani baska bi rahatsızlıgınız yoksa gönül rahatlıgıyla içebilirsiniz
seninkide guzel cnm
Ben boyle kahvalti yapmayinca doymuyorum
Sen evde yapip gidiyorsun demi
Ogleni isyerindenmi yiyorsun kendinmi getiriyon
tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolar
:) tadı çok kötü.tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)
Az yerim zaten çok yenilemiyor. Öncesinde çorba olacağı düşünülürse. Biraz yoğurt salata derken tamamlarım yemeği.Bizim canimiz her zaman tatli ister ama onu dinlemicez :))
Sarmada 4-5 taneyi gecmezsen bugunluk idare eder
Kabul ediyorum kartı hiç bir geçerli sebebim yokEksik menuler yazilsin kizlar
@kkkmevsim5 kamile nasil oldun cnm
eyledi eylemcim cuma cumartesi pazar Menulerin eksik
Hic gelmedigin icin yazmadin haliyle:)
Eger gecerli bi mazaretin yoksa nurtopu gibi bi sari kartin var
Yuzden 1.5 gu gecerse kartin silinir
Sagilasin bitanem sanada afiyet sifa olsun
Bugun daha iyiymisin sevindim bu hafta toparlanirsin iyice
Evdekiler nasil oldu
Sizlerde ne planlar var kizlar
Birbirimize fikir olur hem
bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
hakkinda hayırlısı canımYaaa kaptanım nasıl da hissediyorsun gerçekten. Canım sıkkın değilde biraz stresliyimBeni Chritmas tan once bir iş gorusmesi için ayın 8inde musait misiniz diye aramıslardı. Ama gorusmeyi yapacak kişiyle zamanı netleştirip size onay maili atıcaz demişlerdi. Sonra mail gelmedi, herkes de burda chistmas tatiline gitti 2 hafta birleştirip. Bugün artık haber bekliyorum yarın görüşmem var mı yok mu diye. O biraz stres yaptı. Oglene kadar beni aramazlarsa ben aricam artık, yarın gorusmem var mı yok mu artık hele bi deyin bana dicem
Kaçırmışim bende de var ama pek işe yaramadı bence zaten sürekli onermedi 1 hafta regl döneminde özellikleaksam doydum da tum gun actima)
yazdi guzelim sen kacirmisin
Onceden diyetisyen tavsiye etmis
Karisik bitki cayi
kaçırmışim canım başka bir markanın bende de var diyetisyen vermişti ama sürekli mi kullanıyorsun bende regl dönemi 1 hafta sonra bırakıp ara verdiriyorduAslında yazmıstım ama sanırım mesajlar arasında kaynadı :) bu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de ödem attırmak için karısık bitki çayı, detox çayı diye geçiyo
cumaya eksi gelecek o kesinKilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
Halledersin canım senGünaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
Ne güzel ekşiKızlar selamlar, stresi bi kenara bırakıp hemen kilo bildirimimi de yapayım.
cuma 72,8
bu sabah 72,2
fark 600gr
hem de regl oldum, bence regl olmama rağmen kilo verdiysem bitince etkisini daha net görürüz diye umuyorum
herkese bol eksili haftalar olsun
ay Merve bu ne kibu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100
Malesef hastalıktan kolu kanadı kırık kuşlar gibiydikTeşekkür ederim canım :)
100 den daha fazla aslında, hareket de etseydin tartıda güzel şeyler olurmuş :)
Çok yorma kendini sen yine deYaptım canım iş başı, müdür sorun çıkarıyor. Anlamıyor hastalıktan, geldik bizde tekrar napalım.
Ama daha iyiyim çok şükür, halsizlik baş dönmem azaldı, dikkat ediyorum sürekli, yalnız başıma bırakmıyor arkadaşlarım sağolsunlar.
Afiyet olsun Allah bizi açlıkla sınamasınOhhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Kız hepimiz ayniyuz yoksa buraya sağlıklı yiyerek ulaşamadık , bende kakaolu muz ise yarıyor yada bir iki kare bitter kuru meyve de olabilir abartmadanArkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
İyice yedik kafayı hesaplara bak saçımı kestirsem ne giderMefkurem abla bişey yok cok sukur bugün okul açıldi okul kosusturmasi var bildirimi apar topar yazdım oğlanı sabah okula bıraktım geldim kahvaltı evin isi derken birazdan kızimida okula goturecem o bir gün öğlen bir gün sabah gidiyor ordan eczaneye gidecem kızımın ilacını alacam ordan kuaföre saçımı kestirecem çok dökülüyor Eşimde sikayetci :) saçımı kestirsem kaç gr gider acaba :) 2 haftadır bir artı bir eksi bir sabit gidiyom hayirlisi
Aferin cananCuma 69.9
Bugün 70.3
+400
İnşallahbu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
Roybos abla ben içiyorum ya arada yeşilçay gibi etkisi sütlede tüketiliyor ve kafein içermiyorKirmizi cayi duymamistim
Bende cayciya gidince beyaz cayla hibiskus alacam
Gerci beyaz cay toz olarak varmi bilmiyorum
Marketlerde poset var
ohh anne evde olunca tabi , büyük şansAksama bende bilmiyorum ki ne var normalde hala kuru fasulye duruyordu ama annem belki ispanak almistim onu yapar. Oglen de tavuk ve yogurtlu bugday yedim simdiye kadar gayet guzel gitti.
Arkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?