Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

2 dilim yogurtsuz yiyemiyorum abla ben ıspanagi

:) lahana sarması olabilirmiş akşam. Bu tarz şeylerle geçiştircem akşamı artık.
Umarım tatlı olmaz :) canım bugün çok tatlı istiyor. Çok da üşüyorum.
Bizim canimiz her zaman tatli ister ama onu dinlemicez :))
Sarmada 4-5 taneyi gecmezsen bugunluk idare eder

@Pnrrr-20 canim 2 li test yaptirmismiydin? Ben tetanoz oldum sanirim 27 haftalikken saglik ocaginda yapmislardi. Kendi dr um gerekli degil ama sen bilirsin demisti. O kadar korkulcak birsey degil normalde igneden cok korkarim ama cok fazla acimadi. Sadece olduktan sonra bir iki gun filan kolunda agirligini hissediyorsun biraz sertlesiyor gibi. Cinsiyette benim 12 haftalikken erkek demisti 16 da kiz dedi bu haftalarda cok net belli olmuyor. Vitamini mutlaka sormalisin cunku ben doguma kadar hatta dogumdan sonrada bir hafta kadar kullandim. Bebis icinde faydali oldugunu dusunuyorum.

Araştırayım. Umarım faydasını görürüm.
Teşekkür ederim :)

seninkide guzel cnm
Ben boyle kahvalti yapmayinca doymuyorum
Sen evde yapip gidiyorsun demi
Ogleni isyerindenmi yiyorsun kendinmi getiriyon

Evet canım evde yapıp çıkıyorum. Öğlen yemeği için genelde evden getiririm olmadı, çevre güvendiğim restoranlardan döner ya da tavuk şiş söylüyorum.

tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolar

Evet orası öyle tabii. Ben de meyve çok seviyorum.

tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)
:) tadı çok kötü.

Bizim canimiz her zaman tatli ister ama onu dinlemicez :))
Sarmada 4-5 taneyi gecmezsen bugunluk idare eder
Az yerim zaten çok yenilemiyor. Öncesinde çorba olacağı düşünülürse. Biraz yoğurt salata derken tamamlarım yemeği.
Yengemin de eli lezzetlidir. Çok da çeşit yapar.

Kabul ediyorum kartı hiç bir geçerli sebebim yok bu hafta yazılı haftası olduğu için çok yoğun çalıştım akşam 10 a kadar dersim vardı bitince uyudum. Yani gelebilirdim ama gelemedim o yüzden haklısın sarı kart vermekte

Sagilasin bitanem sanada afiyet sifa olsun
Bugun daha iyiymisin sevindim bu hafta toparlanirsin iyice
Evdekiler nasil oldu

Sağol ablacım. İş dışında dışarı filan çıkmicam, spor da yapmıyorum zaten, dinlenecem bol bol. Daha çok toparlanırım diye düşünüyorum Allahın izniyle.
Evdekiler de daha iyi, ailece toparlanıyoruz. Birbirimizin hastalığından iyileştik resmen, birbirimize bakacaz diye.

Sizlerde ne planlar var kizlar

Birbirimize fikir olur hem

Öğlen yarım kepçe şehriye çorbası, yarım tabak salata ve yaklaşık 100 gr tavada yağsız pişirilmiş kemiksiz pirzola yedim.
2 haftadan sonra zor da olsa çiğneyebilmek acayip mutlu etti beni :)
Akşam da 5-6 yk barbunya ve 3-4 yk yoğurt yemeyi planlıyorum.

bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun

Gözün aydın kuzum, inşallah hayırlı haberlerini verirsin.
Dualarımız seninle

Dünkü menümü yazıyorum gerçi yazacak bişey yok ama
Saat 11.00
1 simit
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Bu kadar bir de bitki çayı

hakkinda hayırlısı canım

aksam doydum da tum gun actima)

yazdi guzelim sen kacirmisin
Onceden diyetisyen tavsiye etmis
Karisik bitki cayi
Kaçırmışim bende de var ama pek işe yaramadı bence zaten sürekli onermedi 1 hafta regl döneminde özellikle
Aslında yazmıstım ama sanırım mesajlar arasında kaynadı :) bu hem metabolizmayı hızlandırmak hem de ödem attırmak için karısık bitki çayı, detox çayı diye geçiyo
kaçırmışim canım başka bir markanın bende de var diyetisyen vermişti ama sürekli mi kullanıyorsun bende regl dönemi 1 hafta sonra bırakıp ara verdiriyordu

Kilo bildirimi
Cuma 70.3
Bugün sabit
cumaya eksi gelecek o kesin

Günaydın herkese
Bildirim yapayım
Cuma 70.9
Pazartesi 71
+100
Halledersin canım sen
Ne güzel ekşi
bu haftada haftaya artiyla basladim
Cuma:82,2
Bugun:82,3
+100
ay Merve bu ne ki

Teşekkür ederim canım :)

100 den daha fazla aslında, hareket de etseydin tartıda güzel şeyler olurmuş :)
Malesef hastalıktan kolu kanadı kırık kuşlar gibiydik
Çok yorma kendini sen yine de
Ohhh cok sukur yumurtali peynirli yesillikli kahvaltimi yaptim
Baya acikmisim
Doydum simdi :)
Afiyet olsun Allah bizi açlıkla sınamasın
Kız hepimiz ayniyuz yoksa buraya sağlıklı yiyerek ulaşamadık , bende kakaolu muz ise yarıyor yada bir iki kare bitter kuru meyve de olabilir abartmadan
İyice yedik kafayı hesaplara bak saçımı kestirsem ne gider
Cuma 69.9

Bugün 70.3
+400
Aferin canan kabağı yeseydin hala 69du geriye kaçırma çabuk toplan bakim
bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
İnşallah
Kirmizi cayi duymamistim
Bende cayciya gidince beyaz cayla hibiskus alacam
Gerci beyaz cay toz olarak varmi bilmiyorum
Marketlerde poset var
Roybos abla ben içiyorum ya arada yeşilçay gibi etkisi sütlede tüketiliyor ve kafein içermiyor
Aksama bende bilmiyorum ki ne var normalde hala kuru fasulye duruyordu ama annem belki ispanak almistim onu yapar. Oglen de tavuk ve yogurtlu bugday yedim simdiye kadar gayet guzel gitti.
ohh anne evde olunca tabi , büyük şans

Canın çok tatlı istiyorsa suyu az içiyorsundur ve dengesiz besleniyorsundur.
Menülerini takip etmedim bilmiyorum, o nedenle olasılıkları yazacam yanlış anlaşılmak istemem :)
Magnezyum eksikliği varsa ve magnezyumdan eksik besleniyorsan, kan şekerindekiş dalgalanmalar tatlı ihtiyacını ortaya çıkarır.
Coca cola zero gibi içecekleri tüketiyorsan, her ne kadar şekersiz dense de içindeki tatlandırıcılar bünyede şekerle aynı etkiyi verip insülin salgıladığı için tatlı ihtiyacını doğurur.
Suyu az içiyorsan, beyindeki duyular birbirine çok yakın olduğu için tatlı istediğini düşünüyor olabilirsin. Ancak vücut su istiyordur.
Beyaz ekmek, unlu tüketiyorsan ya da sağlıklı yağlı tohumlardan kendini mahrum bırakıyorsan tatlı yemek isteyebilirsin.
Ara öğünlerde tarçınlı süt , gün içinde içtiğin suya atacağın 1 kabuk tarçın bu ihtiyaçlarını en aza indirgeyecektir.
Bir hafta ara öğünlerine 2 kare bitter çikolata ekleyebilirsin, yemeden kendini men ettikçe yeme isteğin artar çünkü.

Şimdilik aklıma gelen nedenleri bunlar, yeni şeyler gelirse aklıma yazarım sana mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…