Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok benim çaylarımın hepsi ( yani sürekli bir çay içiyorum ama çaylar değişiyo, fitox, beyaz çay, kırmızı çay, hibisküs vb) her daim içmek üzere ver
ldi, diyetlerimde hep çay vardı benim (diyetisyenimin bana verdiği listelerde) sadece mesela bir ay fitox içtiysem sonraki iki hafta kırmızı cay sonraki iki hafta beyaz cay gibi çayları değiştirerek içtim sadece, bir de aynı caydan gunde en fazla iki kere içiyorsun, o yuzden mesela sabah aksam yesil cay varsa oglen hibisküs olurdu. Vücut bitkiye alışmasın diye arada değiştirip farklı bir çay içiyorum. Senin diyetisyeninin önerdiği hangisi bilmiyorum, içinde neler var. Ama bazı çaylar aşırı etkili oluyor, mesela içinde sinameki falan varsa, o durumda uzun süreli kullanımı faydadan çok zarar getirebiliyo, bagırsak tembelliğine sebep olabiliyo. Belki diyetisyenin o yuzden uzun süreli vermemiş olabilir.

Benim yazdıgım cayları her gun kullanabilirsin baska bir rahatsızlıgın yoksa hiç bir yan etkisi olmaz sadece 2haftada bir farklı çaya geç, zaten aynı caydan sıkılabilirsin :)

Ben emzirdiğim için abla belki ondan gözüm dönüyor.benim danacık şu ara iştahsız uykusuz. aman yemiyor aman uyusun diye sürekli beraber takılıyoz.
Gerçi emzirip çok güzel menüler yapan arkadaşlar da var.onlaru takdir ediyorum o ayrı :)
Bir de hafta içi büyük oğlanı da ben alıyorum ana okulundan elimde çocuk arabasıyla .bazen 2 saati buluyor eve gelmem market pazar yapıyorum o şekil.onu spordan saymıyorum yavaş tempo olduu için ama olumlu etkiliyordur tabi.evde de hep aktifim .hatta koridorda koşıyorum eşim noldu birşey mi unuttun ocakta falan diyo :) yok yetişemiyorum.ondan.

Leke yada su gelince de sıcak duşa girip sonra git hastaneye ama belden altına canım saçını filan ıslatma ki üşütme
tamam canım sağol
tamamdır canım :)

Leke yada su gelince de sıcak duşa girip sonra git hastaneye ama belden altına canım saçını filan ıslatma ki üşütme
tamam canım sağol
ablacım eşim arkadaşlarım vs merak etmeyeceğini bilsem kapatacağım da sinir oldum ya sabahtan beri doğru düzgün ne oturdum ne başka bi iş yapabildim

tamam canım sağol
aminn kuzum inşallah

Benim de öyle bir sıkıntım vardı insülin direnci yüksek çıktı doktora gitmeni öneririm mutlaka bir sıkıntı vardır

Vitamin ilaclarinin oldugu stand oluyor ya cnm orada vardir
Simdi evde olmadigi icin adini hatirlamiyorum
Ustunde saç li bisey yazar zaten :) dmde de var
Abla eczane ye baktım bulamadım küçük bir eczaneydi burda bir mağaza var sampuandan saç boyasına vitamin ilaçlarindan çocuk bezine kadar herşey var internetten baktım o mağaza sizin ordada varmış yarın o mağazaya bakacam

Aksama bende bilmiyorum ki ne var normalde hala kuru fasulye duruyordu ama annem belki ispanak almistim onu yapar. Oglen de tavuk ve yogurtlu bugday yedim simdiye kadar gayet guzel gitti.
aman fasulye olmasinda nenolursa olsun :)

tmm cnm
Cok kolay gelsin ama dedigin gibi mazaret sayilmaz :) 1 dk menu yazip isin oldugunu soyleyebilirdin:)

Aman insallah tatlim hepiniz bi kendinize gelin
corbayi 1 kp yeseydin ya cnm
Barbunya salatayla guzel gider

Hemen kilo bildiri yapayım
Cuma 100.00
Bugün 100.300
+300 gr
verilmicek bisey degil ama dikkatli olman lazim cnm hedefini gordunmu

Dünkü menümü yazıyorum gerçi yazacak bişey yok ama
Saat 11.00
1 simit
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Bu kadar bir de bitki çayı
Eylem lutfen kendine deger ver ve iyi davran cnm
Boyle kilo versen bile saglikli olmadigini sende biliyosun
Sabah yarim simit yesen aksamda normal bu sicak yemek salata iyi olurdu
Roybos abla ben içiyorum ya arada yeşilçay gibi etkisi sütlede tüketiliyor ve kafein içermiyor
ben atlamisim heralde cnm

cok guzel yazmisin cnm

Ben şimdi spor yapmayı deneyeceğim zira bir ceviz kadar kurabiye yedim gidip yakmam lazım
bu haftanin nazari olsun ve bidaha olmasin

bahar fitoks cayini sureklimi iciyon demis cnm heralde onu kastetti
Bende hep degisik caylar icerim

tugce yazmisya
Sagliksiz beslenmeden kan sekeri dengesizlikleri olur o yuzden gozun doner
Bide emzirdigin halde az su iciyosun
Evet emzirmen bahane degil
Cunku kimseye az ye denmiyor
Ogunlerin doyurucu ama saglikli olsun
Mesela zeynebin menuleri genelde oyle

tamam canım sağol

ablacım eşim arkadaşlarım vs merak etmeyeceğini bilsem kapatacağım da sinir oldum ya sabahtan beri doğru düzgün ne oturdum ne başka bi iş yapabildim
Onlarinkini acma cnm :) )
Burayada haber etmeyi unutma
Seni goremeyince acaba dogumami gitti diyom :)

Kucugun 28 yasinda oldugunu dusunursek hic bisey hatirlamiyorumh)) bide sartlar cok degisti simdi

Haklisin abla

bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun

Insallah hayirli sonuclar alirsn cnm bizide haberdar et

Araba gelince bende gidip bakayim

tabii ki ablacım sık sık haberdar ederim sizi

Haklısın kayboldum ama doğru yolu bulup geri döndüm :)

Yetti abla ya, fazlasını yiyemezdim, yine 2 gündür yiyorum iştahım düzeldi.
Belki de salata yerim yoğurt yerine barbunyanın yanına. Doğru söylüyorsun salata güzel olur :)

Sütü artırmak için bol yeşillik ve su tüketilmesi gerekir. Diğer bilgilerin hepsi hurafe ve sağlıksızdır.
O nedenle emrizen anneler yeşilliğin üzerine biraz limon sıkıp tüketin ve bol bol su için.

Biraz is yapip koltuga uzanmistim sabah erken kalkinca biraz dalmisim
Uyaninca nasil bi tatli istegi
Ben gunduz uyursam hep boyle oluyor sebebi ne olabilirki acaba
Kendime hemen t. Kahvesi yapip 3 hurma icine badem koyup yedim
Ama hurmalar cok guzeldiii ne zaman bitti anlamadim
Belki soyle 10 tane falan yesem anlardim yedigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…