- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #262.941
Haklısın kayboldum ama doğru yolu bulup geri döndüm :)eyledi abla hoşgeldin neredesin kayıp oldun
hakkinda hayırlısı canım
Kaçırmışim bende de var ama pek işe yaramadı bence zaten sürekli onermedi 1 hafta regl döneminde özellikle
kaçırmışim canım başka bir markanın bende de var diyetisyen vermişti ama sürekli mi kullanıyorsun bende regl dönemi 1 hafta sonra bırakıp ara verdiriyordu
cumaya eksi gelecek o kesin
Halledersin canım sen
Ne güzel ekşi
ay Merve bu ne ki
Malesef hastalıktan kolu kanadı kırık kuşlar gibiydik
Çok yorma kendini sen yine de
Afiyet olsun Allah bizi açlıkla sınamasın
Kız hepimiz ayniyuz yoksa buraya sağlıklı yiyerek ulaşamadık , bende kakaolu muz ise yarıyor yada bir iki kare bitter kuru meyve de olabilir abartmadan
İyice yedik kafayı hesaplara bak saçımı kestirsem ne gider
Aferin canankabağı yeseydin hala 69du geriye kaçırma çabuk toplan bakim
İnşallah
Roybos abla ben içiyorum ya arada yeşilçay gibi etkisi sütlede tüketiliyor ve kafein içermiyor
ohh anne evde olunca tabi , büyük şans
Ben emzirdiğim için abla belki ondan gözüm dönüyor.benim danacık şu ara iştahsız uykusuz. aman yemiyor aman uyusun diye sürekli beraber takılıyoz.oyyyy guzelim 6 li geri gitmis
Biraz dikkat et de tatlim su 7 lerden uzaklas iyice
Ahh canan ahh senin meto bende olsa biran once 60 a duserdim :)
seninkide guzel cnm
Ben boyle kahvalti yapmayinca doymuyorum
Sen evde yapip gidiyorsun demi
Ogleni isyerindenmi yiyorsun kendinmi getiriyon
tabi dogru tatlim ama abartmadikca diger tatlilara gore daha masumlar :)) bide wc ye iyi geliyolar
tabiki ic cnm kotu bisey degilki:)
ekmek cok degilse sorun olmaz cnm
Ispanagi yogurtla yemeyin diyolar demir icin ama yogurtsuzda pek gitmiyor :)
tamam canım sağolLeke yada su gelince de sıcak duşa girip sonra git hastaneye ama belden altına canım saçını filan ıslatma ki üşütme
tamamdır canım :)Kanaman Nişan şeklindeydi olur canım da diger turlu gitmende fayda var ilk kizimda benim suyum gelmisti sicak suyun altina girip gitmiştim
ne guzel eksiyle baslamissin canim gidim bende tartilimda kahvaltimi yapayım
guzel bir eksiye doner eminim
tamam canım sağolLeke yada su gelince de sıcak duşa girip sonra git hastaneye ama belden altına canım saçını filan ıslatma ki üşütme
ablacım eşim arkadaşlarım vs merak etmeyeceğini bilsem kapatacağım da sinir oldum ya sabahtan beri doğru düzgün ne oturdum ne başka bi iş yapabildimbencede normal cnm
Biraz hareketle odemler gider
Hem eksi daha ne olsun:))
sevilay hayirdir cnm biseymi oldu
Arti olmanasi guzel cnm
senin icin ne hayirlisiysa oyle olsun cnm
Hadi bakalim bekliyoruz haberlerini
Ama olumsuz olursada uzulmek yok
Anacim yeter artik kapat telini
Artik dogum anindada aricaklar heralde
hic bisey degilmis cnm
Hedefini tutturabilrsin yinede
vavvvv supermissss
Kiz yavas ol eksilerini listeye sakla:) )
amann merve bi wc lik arti kuzum yaa buna arti bile denmez:))
aminn kuzum inşallahHmm tamam cnm, evet haklisin bu doktor yorumlari vardi internette normal doguma oncelik veriyor yazan olmus cok o yuzden tercih ettim ama yinede korkularm var
Saglik ocagina subatin ortasind randevum var 19 falan olcm ozaman onu yapick olabillirler
Ewt malesef oyle oluyormus cnm insallah sen normal dogum yapar yavrunu kucagina alirsn
Insallah abla :) tabi cok gecti senin dmi ama olsun sen gene aramizd en tecrubelilerindensindir
Aynen onu soriym folik asit 12 haftadn sonra kes demisti icmiyorm baskad vitamin vermedi zaten kan tahlilrrinde hersey iyi demisti bakalm belki smdi bsi verir
Ohh afiyet olsun abla
Benim de öyle bir sıkıntım vardı insülin direnci yüksek çıktı doktora gitmeni öneririm mutlaka bir sıkıntı vardırArkadaşlar merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Ben aşırı derecede tatlıya düşkünüm. Yemediğim zaman resmen mutsuz oluyorum hayattan soğuyorum sanki :)) Benim gibi olan varsa bu ihtiyacı nasıl durduruyorsunuz ? Nasıl canınız tatlı çekmiyor ? Napıyorsunuz ?
Abla eczane ye baktım bulamadım küçük bir eczaneydi burda bir mağaza var sampuandan saç boyasına vitamin ilaçlarindan çocuk bezine kadar herşey var internetten baktım o mağaza sizin ordada varmış yarın o mağazaya bakacamVitamin ilaclarinin oldugu stand oluyor ya cnm orada vardir
Simdi evde olmadigi icin adini hatirlamiyorum
Ustunde saç li bisey yazar zaten :) dmde de var
aman fasulye olmasinda nenolursa olsun :)Aksama bende bilmiyorum ki ne var normalde hala kuru fasulye duruyordu ama annem belki ispanak almistim onu yapar. Oglen de tavuk ve yogurtlu bugday yedim simdiye kadar gayet guzel gitti.
tmm cnmKabul ediyorum kartı hiç bir geçerli sebebim yokbu hafta yazılı haftası olduğu için çok yoğun çalıştım akşam 10 a kadar dersim vardı bitince uyudum. Yani gelebilirdim ama gelemedim o yüzden haklısın sarı kart vermekte
Aman insallah tatlim hepiniz bi kendinize gelinSağol ablacım. İş dışında dışarı filan çıkmicam, spor da yapmıyorum zaten, dinlenecem bol bol. Daha çok toparlanırım diye düşünüyorum Allahın izniyle.
Evdekiler de daha iyi, ailece toparlanıyoruz. Birbirimizin hastalığından iyileştik resmen, birbirimize bakacaz diye
corbayi 1 kp yeseydin ya cnmÖğlen yarım kepçe şehriye çorbası, yarım tabak salata ve yaklaşık 100 gr tavada yağsız pişirilmiş kemiksiz pirzola yedim.
2 haftadan sonra zor da olsa çiğneyebilmek acayip mutlu etti beni :)
Akşam da 5-6 yk barbunya ve 3-4 yk yoğurt yemeyi planlıyorum
verilmicek bisey degil ama dikkatli olman lazim cnm hedefini gordunmuHemen kilo bildiri yapayım
Cuma 100.00
Bugün 100.300
+300 gr
Eylem lutfen kendine deger ver ve iyi davran cnmDünkü menümü yazıyorum gerçi yazacak bişey yok ama
Saat 11.00
1 simit
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalık
Bu kadar bir de bitki çayı
ben atlamisim heralde cnmRoybos abla ben içiyorum ya arada yeşilçay gibi etkisi sütlede tüketiliyor ve kafein içermiyor
cok guzel yazmisin cnmCanın çok tatlı istiyorsa suyu az içiyorsundur ve dengesiz besleniyorsundur.
Menülerini takip etmedim bilmiyorum, o nedenle olasılıkları yazacam yanlış anlaşılmak istemem :)
Magnezyum eksikliği varsa ve magnezyumdan eksik besleniyorsan, kan şekerindekiş dalgalanmalar tatlı ihtiyacını ortaya çıkarır.
Coca cola zero gibi içecekleri tüketiyorsan, her ne kadar şekersiz dense de içindeki tatlandırıcılar bünyede şekerle aynı etkiyi verip insülin salgıladığı için tatlı ihtiyacını doğurur.
Suyu az içiyorsan, beyindeki duyular birbirine çok yakın olduğu için tatlı istediğini düşünüyor olabilirsin. Ancak vücut su istiyordur.
Beyaz ekmek, unlu tüketiyorsan ya da sağlıklı yağlı tohumlardan kendini mahrum bırakıyorsan tatlı yemek isteyebilirsin.
Ara öğünlerde tarçınlı süt , gün içinde içtiğin suya atacağın 1 kabuk tarçın bu ihtiyaçlarını en aza indirgeyecektir.
Bir hafta ara öğünlerine 2 kare bitter çikolata ekleyebilirsin, yemeden kendini men ettikçe yeme isteğin artar çünkü.
Şimdilik aklıma gelen nedenleri bunlar, yeni şeyler gelirse aklıma yazarım sana mutlaka.
bu haftanin nazari olsun ve bidaha olmasinBen şimdi spor yapmayı deneyeceğim zira bir ceviz kadar kurabiye yedimgidip yakmam lazım
bahar fitoks cayini sureklimi iciyon demis cnm heralde onu kastettiyok benim çaylarımın hepsi ( yani sürekli bir çay içiyorum ama çaylar değişiyo, fitox, beyaz çay, kırmızı çay, hibisküs vb) her daim içmek üzere ver
ldi, diyetlerimde hep çay vardı benim (diyetisyenimin bana verdiği listelerde) sadece mesela bir ay fitox içtiysem sonraki iki hafta kırmızı cay sonraki iki hafta beyaz cay gibi çayları değiştirerek içtim sadece, bir de aynı caydan gunde en fazla iki kere içiyorsun, o yuzden mesela sabah aksam yesil cay varsa oglen hibisküs olurdu. Vücut bitkiye alışmasın diye arada değiştirip farklı bir çay içiyorum. Senin diyetisyeninin önerdiği hangisi bilmiyorum, içinde neler var. Ama bazı çaylar aşırı etkili oluyor, mesela içinde sinameki falan varsa, o durumda uzun süreli kullanımı faydadan çok zarar getirebiliyo, bagırsak tembelliğine sebep olabiliyo. Belki diyetisyenin o yuzden uzun süreli vermemiş olabilir.
Benim yazdıgım cayları her gun kullanabilirsin baska bir rahatsızlıgın yoksa hiç bir yan etkisi olmaz sadece 2haftada bir farklı çaya geç, zaten aynı caydan sıkılabilirsin :)
tugce yazmisyaBen emzirdiğim için abla belki ondan gözüm dönüyor.benim danacık şu ara iştahsız uykusuz. aman yemiyor aman uyusun diye sürekli beraber takılıyoz.
Gerçi emzirip çok güzel menüler yapan arkadaşlar da var.onlaru takdir ediyorum o ayrı :)
Bir de hafta içi büyük oğlanı da ben alıyorum ana okulundan elimde çocuk arabasıyla .bazen 2 saati buluyor eve gelmem market pazar yapıyorum o şekil.onu spordan saymıyorum yavaş tempo olduu için ama olumlu etkiliyordur tabi.evde de hep aktifim .hatta koridorda koşıyorum eşim noldu birşey mi unuttun ocakta falan diyo :) yok yetişemiyorum.ondan.
Onlarinkini acma cnm :) )tamam canım sağol
ablacım eşim arkadaşlarım vs merak etmeyeceğini bilsem kapatacağım da sinir oldum ya sabahtan beri doğru düzgün ne oturdum ne başka bi iş yapabildim
Oooooo cok uzuldum
Kucugun 28 yasinda oldugunu dusunursek hic bisey hatirlamiyorumh)) bide sartlar cok degisti simdi
bu arada kızlarrr yarın gorusmem var netleşti, bana dua edin hayırlısı ise Allah nasip etsin, su gibi kolay geçsin. Bir yıldır iş arıyorum, artık olsun
Araba gelince bende gidip bakayimAbla eczane ye baktım bulamadım küçük bir eczaneydi burda bir mağaza var sampuandan saç boyasına vitamin ilaçlarindan çocuk bezine kadar herşey var internetten baktım o mağaza sizin ordada varmış yarın o mağazaya bakacam
Ne oldu geldinmi cnm dr danHaklisin abla
Insallah hayirli sonuclar alirsn cnm bizide haberdar et
tabii ki ablacım sık sık haberdar ederim siziaman fasulye olmasinda nenolursa olsun :)
tmm cnm
Cok kolay gelsin ama dedigin gibi mazaret sayilmaz :) 1 dk menu yazip isin oldugunu soyleyebilirdin:)
Aman insallah tatlim hepiniz bi kendinize gelin
corbayi 1 kp yeseydin ya cnm
Barbunya salatayla guzel gider
verilmicek bisey degil ama dikkatli olman lazim cnm hedefini gordunmu
Eylem lutfen kendine deger ver ve iyi davran cnm
Boyle kilo versen bile saglikli olmadigini sende biliyosun
Sabah yarim simit yesen aksamda normal bu sicak yemek salata iyi olurdu
ben atlamisim heralde cnm
cok guzel yazmisin cnm
bu haftanin nazari olsun ve bidaha olmasin
bahar fitoks cayini sureklimi iciyon demis cnm heralde onu kastetti
Bende hep degisik caylar icerim
tugce yazmisya
Sagliksiz beslenmeden kan sekeri dengesizlikleri olur o yuzden gozun doner
Bide emzirdigin halde az su iciyosun
Evet emzirmen bahane degil
Cunku kimseye az ye denmiyor
Ogunlerin doyurucu ama saglikli olsun
Mesela zeynebin menuleri genelde oyle
Onlarinkini acma cnm :) )
Burayada haber etmeyi unutma
Seni goremeyince acaba dogumami gitti diyom :)
Haklısın kayboldum ama doğru yolu bulup geri döndüm :)
aman fasulye olmasinda nenolursa olsun :)
tmm cnm
Cok kolay gelsin ama dedigin gibi mazaret sayilmaz :) 1 dk menu yazip isin oldugunu soyleyebilirdin:)
Aman insallah tatlim hepiniz bi kendinize gelin
corbayi 1 kp yeseydin ya cnm
Barbunya salatayla guzel gider
verilmicek bisey degil ama dikkatli olman lazim cnm hedefini gordunmu
Eylem lutfen kendine deger ver ve iyi davran cnm
Boyle kilo versen bile saglikli olmadigini sende biliyosun
Sabah yarim simit yesen aksamda normal bu sicak yemek salata iyi olurdu
ben atlamisim heralde cnm
cok guzel yazmisin cnm
bu haftanin nazari olsun ve bidaha olmasin
bahar fitoks cayini sureklimi iciyon demis cnm heralde onu kastetti
Bende hep degisik caylar icerim
tugce yazmisya
Sagliksiz beslenmeden kan sekeri dengesizlikleri olur o yuzden gozun doner
Bide emzirdigin halde az su iciyosun
Evet emzirmen bahane degil
Cunku kimseye az ye denmiyor
Ogunlerin doyurucu ama saglikli olsun
Mesela zeynebin menuleri genelde oyle
Onlarinkini acma cnm :) )
Burayada haber etmeyi unutma
Seni goremeyince acaba dogumami gitti diyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?