Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Normalde ac gidip inusilin direncine bakıyorlar şeker ile inusilin ayrı zaten abla sana şekere bakmış
Erkenden gelmis menu :)

Aksam niye oyle olduki hani et salata yemicekmiydin
eşim geldi çok açım ama kahvaltılık yiyelim dedi eti dolaba kaldirdim yetismezdi şimdi de mide ilacı aldım ilaçlardan galiba çıkarmamak için uzandım

Öğlen bende hurma yedim çikolatadan bile lezzetli geldi aciktigimdanmi bilmiyom
Ama tadı çok güzel bittikçe alacam artik
Fazlasida iyi degil canikom oyle hergun yenmez
Ben bu hafta tek bugun ysdim bitti
Artik gebersemde daha yooookkkk :))

Ne oldu kestirdinmi sacini

Ahh keske bu is gazla olsaydi
O kadar atip tuttuguma bakma zor veriyorum ben
Yani yenersende süpriz olmaz
Yok canım ya bende işin gırgırındayım bende basta iyi verdim su an durdu tam kendimide veremiyorum bebeğim 3.5 aylık durmuyor spora vakıt bulamıyorum bugün 15 dk eliptiği 3 kez inerek yaptım durmadı bıraktım yoksa 45 dk yapmak istiyorum bir yandan erken mı başladım kızıma haksızlık mı ediyorum diyorum sadece anne sütü alıyor alerjik bir bebek kilo alımı yavaş benım kafa birmilyon anlayacağın

Fazlasida iyi degil canikom oyle hergun yenmez
Ben bu hafta tek bugun ysdim bitti
Artik gebersemde daha yooookkkk :))

Ne oldu kestirdinmi sacini
Kestirdim abla kulak hizasından evdede boyadım saçımda beyaz çıkmıştı iyi oldu

Normalde ac gidip inusilin direncine bakıyorlar şeker ile inusilin ayrı zaten abla sana şekere bakmış
ben ekstra insilun direncine bakin dedim
Burdaki dr lar gercekten biseyden anlamiyor

eşim geldi çok açım ama kahvaltılık yiyelim dedi eti dolaba kaldirdim yetismezdi şimdi de mide ilacı aldım ilaçlardan galiba çıkarmamak için uzandım
erken yemisin zaten cnm ama yarindan itibaren aksam ekmeklerini kaldiralim

Ay bugun cok kosturmali gecti anca yemek fasli bitti oturdm.
Muayne oldum hersey cok iyi gornuyor sukur girmeden 1 cuko yediydim oda bizimkini deli gbi yapti heralde cok hareketliydi biturlu resim alamadi doktor hatta dedi hic durmuyor baya ugrasti cinsiyeti goremedik ama duruusuyla alakali erkek gbi hissettim dedi bakalm bidhaki kontrolde daha kesin bsiler ogreniriz insallah.
Bu arada folik asit kestigmi soledm vitaminler falan verdi ve omega 3 yagi onerdi haftada 2 balik ye dedi yiyemiorsan hapi al dedi hatta imkanin varsa hapi al balik yemedign gunler yut dedi onuda alicam bakalm.
Onun disinda Pinkyminkyy de yazmis 2 li tarama testini soyledi ben tabi hic bilmiyordm ne oldgnu down sendromu varmi diye bakiliyormus onuda o hastanede olmuyormus baska hastaneye yonlendirdi bide orya gittik onu yaptirdik sonuclar cuma cikicak insallah bisi yoktur ya saglikli olsunda kiz erkek hic onemli degil gercekten

instagramda falan biraz kurcalarsan ben bebekleriyle spor yapan cok fazla insan gordum, boyle bebegini alip indiriyo kaldiriyo, agirlik yerine bebegini kullaniyordu. Youtube da da vardie diye tahmin ediyorum, bebekle spor vb diye aratirsan mutlaka cikar diye tahmin ediyorum. Hem bebeklere oyun gibi geliyor, anneye de spor, onlar belki isine yarar.

Canim hamileler için multi vitamin kapsul yokmu ben onu kullandın icinden folik asit ve omega 3 te var bebisin iyi olduğuna sevindim down sendromu için banada kontrole gittiğim ebe soylemisti ben istemedim bazen risk olmadığı halde risk çıkıyor sağlıcakla doğum yaparsın inşallah tatlim

Beslenme konusunda zaten alerjisine göre besleniyorsundur spor seni rahatlatır ona bir zararı olmaz canım
Kestirdim abla kulak hizasından evdede boyadım saçımda beyaz çıkmıştı iyi oldu
Güle güle kullan canım
canım ikili üçlü tarama down ve Edward sendromu testi bu senin yaşın gebelik sayısı vs değişen riskler her insan bu riskleri taşır ama yüzdesi vs önemli sonrasında da ayrıntılı üsg var zaten onda da organ kontrolü yapılıyor ama bunlar hep ihtimal benim kuzenimin bebeğinin el parmakları yok ve üsg de çıkmamıştı herşey tam denilmişti bunlar çokta garanti şeyler değil ne gelirse Allah'tan en güzelini o bilir sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah

spordan degilde
Diyete erken mi başladım diyorum bazen ıster istemez az yıyorum

spordan degilde
Diyete erken mi başladım diyorum bazen ıster istemez az yıyorum
Canım sütle alakalı aslında sütun nasıl , ben saftirik dünyayı yedim artmiyorsa artmiyor neler neler denedim ama varsa süt sorun yok sağlıklı ye önemli olan o canım birden çokta azaltma yediklerini sonuçta ikiniz içinde kaliteli beslemek onemli

Gizem'in 7 ay sonraki görüntüsü tamamen değişti
Çocukluğundan beri hep kilolu olan ve aynalara küserek mutsuz bir yaşam süren 21 yaşındaki Gizem Karataş üniversite eğitimi için geldiği Manisa’da 7 ayda büyük bir değişime imza attı. 95 kilodan 58 kiloya düşerek adeta bambaşka biri olan genç kız artık çok mutlu.

Baya kucukmus cnm
Ogunlerin doyurucu olsun az yeme ama dogru seyleri kisma
Alerjide olunca isin daha zor tabi

Sporu zaten emzirirken cok abartma 30 45 dk yeter fazlasi laktik asit salgilanir iyi degil

Vayyyy nasil guzel olmus

Yaza bizde oyle olacazzzz :))

ohhh cok sukur cnm hersey yolundaymis

Bu testler ne kadar mantikli bilmiyorum
Allah korusun oyle bisey bile olsa aldiraccak degilsin zaten
Ins. Hic bi sikinti yoktur

Menum gelsin
13:00
Kiymali yumurta
2 dilim ekmek

17:00
2 kasik yoğurt
10 tane fındık
¾ elma

19:30
1buyuk kase yoğurt
3,4 dilim limonlu turp
5,6 yk soganli ıspanaklı yumurta

Su:2 lt
guzel olmus mervem su heralde artar daha
Bu bikac gun 1-2 mil yapmaya calissan iyi olurdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…