Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun tatlim nasıl oldun

Birde ben vitamin değerlerime baktırdım. Kan testi yani. D vitamininin düşük olması kilo verimini önemli ölçüde etkiliyormuş. Bu yüzden D vitamini takviyesi kullanmaya başladım. Ve B12. Bendeki değerler neredeyse hiç yok gibi bir şey
Sizinde aklınızda bulunsun. Bi baktırın derim.

Öğle yemeğini bu şekilde yapabilsem keşke. Ama ben 4 saatte o kadar acıkıyorumki. Acaba azmı yiyorum sabah. Öğleyi zor ediyorum açlıktan.

Yemeklerini is yerindemi yiyorsun evde mi cnm
Bana gore biraz az bile olmus
Menunde hic sebze salata yogurt yok
Sabahi biraz cesitlendirebilirsin
Corbalarin ne corbasi oldugunuda yazalim

Aksami erken kapatip sporra gitmisin ve aksam ogununde sadece karbon var biraz protein alsan iyi olurdu

Bence spor sonrasi ya yogurt ya tarcinli sut bisey olabilir

Spor puanlarini hesaplayip pinari etiket yaparsan listeye ekler seni

Tabi bunlarin eksikligide kilo verimine engel cnm ilave demir eksikligi

Bütün öğünlerimi iş yerinde yiyorum. Çok fazla seçeneğim olmuyor bu yüzden. Ama yanımda taşıyacağım artık bazı şeyleri.
İş yerimde her zaman salata ve yoğurt olmuyor maalesef. Onları yanımda götürcem.
Akşam yemeğinide erken yemek zorunda kalıyorum. En az 1,5 saat önce yemeğimi yemiş olmam gerekiyormuş spor yapmam için. Bu beni sarstı mesela. İlk gün olduğu için olabilir gerçi. Açım yani şuan :) spordan sonra dediğin gibi tarçınlı süt içebilirim :) hatta kefir falan içsem. Nasıl olur?

Birde sporda yeni olduğumdan daha yaptığım şeylerin isimlerini bilemiyorum 5 farklı hareket yaptım. Tek bildiğim squat :) 4 set 12 tekrar :) yarın listemi alır direk yazarım.

Yogurdunu salatani gotur cnm
Sabahlari ekmek yemiceksen biraz kuruyemisde ilave et sabaha
Yumurta peynir bikac zeytin bol yesillik 3 ceviz yada 10badem, findik guzel olur

Mesela oglen kofteyi 4 tane falan yiyebilirsin 2 az olmus

Aksam az ve sadece karbon oldugu icin acikman cok normal

Kefir aslinda sabahlari daha iyi oluyor ama arada aksamda alabilirsin
Istersen sade quarkda guzel secim pro orani yuksek
Hepsini donusumlu yiyebilirsin

Ama o suyun mutlaka artmasi lazim
Bide spor yapiyosunki cok zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…