Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.021
Afiyet olsun tatlim nasıl oldunMenü
Sabah(9:00)
4 kuru erik 600 ml sıcaga yakin su
Sabah(10:10)
1 tost (2 dilim Uno karabuğdaydan)
1 kk peynir
1/2 yumurta
Öğle (14;00)
1 ceviz büyüklügunde kurabiye
Akşam(17:00)
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Not: yumurtalar çok küçük ben bilerek küçük yumurta alıyorum aklınızda olsun küçük yumurtayı genç tavuk yapar ve genç tavuğun yaptığı yumurtanın vitamin ve mineral değerleri daha yüksektir
Su : şuan 2.5 spor: 45 dk Leslie 135 puan @Pnrrr-20
5 yildizida sonra gelecek10 numara menü afiyet olsun
Oyle olmus :) sen balik ben et takilmisimMenümüz aynı gibi olmuş afiyet olsun abla
Hmm anladım. Bunu denicem mutlakaEvet cnm tabiki yaninda kuruyemis yogurt sut bisey olmasi lazim
Ama sekerli bisey oldugu icin hergun olmasa iyi olur bide max. 3 tane
Öğle yemeğini bu şekilde yapabilsem keşke. Ama ben 4 saatte o kadar acıkıyorumki. Acaba azmı yiyorum sabah. Öğleyi zor ediyorum açlıktan.
Yemeklerini is yerindemi yiyorsun evde mi cnmHayırlı akşamlar arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
Sabah (08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kupa çay
Öğlen (12:00)
1 kase çorba
2 köfte ve 1 orta boy patates (sulu yemek)
Akşam (16:30)
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
18:30 - 20:00 arası fitnessdaydım. Bugün kalça bacak günümdü.
1 litre su ( su içmek hayatta en zorlandığım şeylerden biri zamanla arttırabileceğimi düşünüyorum )
Ve...
Şuan açım
Bugun az yemisinÖğle yemeğini bu şekilde yapabilsem keşke. Ama ben 4 saatte o kadar acıkıyorumki. Acaba azmı yiyorum sabah. Öğleyi zor ediyorum açlıktan.
Tabi bunlarin eksikligide kilo verimine engel cnm ilave demir eksikligiBirde ben vitamin değerlerime baktırdım. Kan testi yani. D vitamininin düşük olması kilo verimini önemli ölçüde etkiliyormuş. Bu yüzden D vitamini takviyesi kullanmaya başladım. Ve B12. Bendeki değerler neredeyse hiç yok gibi bir şey
Sizinde aklınızda bulunsun. Bi baktırın derim.
Kuzucum senin cumadan beri baska sporunda vardi heraldeMefkurem düzelttim abla :) ben orayı kaçırmışım Mehlikatun sanıyordum
Bütün öğünlerimi iş yerinde yiyorum. Çok fazla seçeneğim olmuyor bu yüzden. Ama yanımda taşıyacağım artık bazı şeyleri.Yemeklerini is yerindemi yiyorsun evde mi cnm
Bana gore biraz az bile olmus
Menunde hic sebze salata yogurt yok
Sabahi biraz cesitlendirebilirsin
Corbalarin ne corbasi oldugunuda yazalim
Aksami erken kapatip sporra gitmisin ve aksam ogununde sadece karbon var biraz protein alsan iyi olurdu
Bence spor sonrasi ya yogurt ya tarcinli sut bisey olabilir
Spor puanlarini hesaplayip pinari etiket yaparsan listeye ekler seni
Birde sporda yeni olduğumdan daha yaptığım şeylerin isimlerini bilemiyorumYemeklerini is yerindemi yiyorsun evde mi cnm
Bana gore biraz az bile olmus
Menunde hic sebze salata yogurt yok
Sabahi biraz cesitlendirebilirsin
Corbalarin ne corbasi oldugunuda yazalim
Aksami erken kapatip sporra gitmisin ve aksam ogununde sadece karbon var biraz protein alsan iyi olurdu
Bence spor sonrasi ya yogurt ya tarcinli sut bisey olabilir
Spor puanlarini hesaplayip pinari etiket yaparsan listeye ekler seni
Ben hiç yemiyorum :)) benim problemim bu :)) yemiyorum yemiyorum ve zayıflayamıyorum :)) bu sefer sporda ekledim. İşe yaraması lazım :))Bugun az yemisin
yok canim etagfurulkah:))benden kaynakli..yapabilirmiyim diyeNeden cnm
Sisko olabiliriz ama burda adam yemiyoruz
Kilon boyun kac ki
Bugün başka spor yapamadim hep disardaydim abla yarin leslie yapacamKuzucum senin cumadan beri baska sporunda vardi heralde
Hepsini yazsana
Yogurdunu salatani gotur cnmBütün öğünlerimi iş yerinde yiyorum. Çok fazla seçeneğim olmuyor bu yüzden. Ama yanımda taşıyacağım artık bazı şeyleri.
İş yerimde her zaman salata ve yoğurt olmuyor maalesef. Onları yanımda götürcem.
Akşam yemeğinide erken yemek zorunda kalıyorum. En az 1,5 saat önce yemeğimi yemiş olmam gerekiyormuş spor yapmam için. Bu beni sarstı mesela. İlk gün olduğu için olabilir gerçi. Açım yani şuan :) spordan sonra dediğin gibi tarçınlı süt içebilirim :) hatta kefir falan içsem. Nasıl olur?
Haklısın daha dikkat edeceğimeyledi eylem birazdaha cok gelsene cnm ozleniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?