- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #263.061
Sen icini ferah tut cnm ins. Hersey yolunda gidecekInsallah cnm
dunku menun kotu degilmis niye arti getirdiki sanaHanımlar menülerimi yazayim sonra geçmiş ödevimi yapacagim
Dunki menüm
Sabah 9 gibi
2 d.ekmekle kaşarlı tost kapya biber 4 zeytin
Ara 12 gibi
limonlu çay 1 hurma 2 ceviz
Ara 15 gibi
Ara 1 kupa süt 1 çatal bal kabağı tatlısı
Aksam 18 gibi
3 tavuk pirzola salata
Ara yeşil çay
3 lt yakin su 35 dk eliptik
Bugunki menüm
Sabah 9.gibi
2 d.ekmekle lor peynirli tost (tostlari yağsız yaparım 1 yumurta 1 kapya biber
Ara 12 gibi
2 ceviz 4 fındık 3 hurma
Ara 16 gibi
sütlü kahve
Akşam 18 gibi
1 tabak dolusu fırında basemel soslu kıymalı karnıbahar brokoli yemeği
Ara 20 de
yeşil çay
2.8 lt su 40 dk eliptik
Sen icini ferah tut cnm ins. Hersey yolunda gidecek
Kuzum bubkadar dusunerek yormasa na kendiniInsallah abla hayirlisiyla hatta bu ara dogumu Almanyada yapma dusuncelerim bile var annemlerde destekliyor eşimde karari bana birakti ama benimde icim rahat olur aslinda gibi konustu cnku burda kimsemiz yok ve esim vardiya sistemiyle calisiyor isyeride 30-40dk heleki Istanbulda hemem gelmesi mumkun degil. Bakalim hayirlisi olsun tabiki ama cok beynim yoruluyor bu aralar biseyleri arasdirip dusunup karar vermek ne zormuş ya.
Bende diyete başladığımda öyleydim sürekli bişeyler yemek istiyordum yavaş yavaş alışıyorum tatlim sende alışırsınÖğle yemeğini bu şekilde yapabilsem keşke. Ama ben 4 saatte o kadar acıkıyorumki. Acaba azmı yiyorum sabah. Öğleyi zor ediyorum açlıktan.
Spordan sonra kurabiyeleri gormedin yumurtalari da hic bu acidan dusunmedim haklisin aslinda dikkat edicem bende alirkenMenü
Sabah(9:00)
4 kuru erik 600 ml sıcaga yakin su
Sabah(10:10)
1 tost (2 dilim Uno karabuğdaydan)
1 kk peynir
1/2 yumurta
Öğle (14;00)
1 ceviz büyüklügunde kurabiye
Akşam(17:00)
1 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
Not: yumurtalar çok küçük ben bilerek küçük yumurta alıyorum aklınızda olsun küçük yumurtayı genç tavuk yapar ve genç tavuğun yaptığı yumurtanın vitamin ve mineral değerleri daha yüksektir
Su : şuan 2.5 spor: 45 dk Leslie 135 puanPnrrr-12
gozunaydin canim masallah ikinizi de. Insallah testte de sikinti cikmaz. Icini ferah tut hersey olacagina variyor. Benim ikili cok iyi cikti 4 lu yaptirdim onda 255 de 1 down sendromu var dedi riskli gruba giriyormus kotu gunler yasamistim ama cok sukur hicbir rahatsizligi cikmadi. 2 li yine net sonuc verebiliyormus ama 4 lu anne psikolojisinden filan etkilenen bir testmis sonradan ogrendim bende.Ay bugun cok kosturmali gecti anca yemek fasli bitti oturdm.
Muayne oldum hersey cok iyi gornuyor sukur girmeden 1 cuko yediydim oda bizimkini deli gbi yapti heralde cok hareketliydibiturlu resim alamadi doktor hatta dedi hic durmuyor baya ugrasti cinsiyeti goremedik ama duruusuyla alakali erkek gbi hissettim dedi bakalm bidhaki kontrolde daha kesin bsiler ogreniriz insallah.
Bu arada folik asit kestigmi soledm vitaminler falan verdi ve omega 3 yagi onerdi haftada 2 balik ye dedi yiyemiorsan hapi al dedi hatta imkanin varsa hapi al balik yemedign gunler yut dedi onuda alicam bakalm.
Onun disindaPinkyminkyy de yazmis 2 li tarama testini soyledi ben tabi hic bilmiyordm ne oldgnu down sendromu varmi diye bakiliyormus onuda o hastanede olmuyormus baska hastaneye yonlendirdi bide orya gittik onu yaptirdik sonuclar cuma cikicak insallah bisi yoktur ya saglikli olsunda kiz erkek hic onemli degil gercekten
Bence degisik ve guzel bir menu olmus afiyet olsunMenum gelsin
13:00
Kiymali yumurta
2 dilim ekmek
17:00
2 kasik yoğurt
10 tane fındık
¾ elma
19:30
1buyuk kase yoğurt
3,4 dilim limonlu turp
5,6 yk soganli ıspanaklı yumurta
Su:2 lt
Ekmekler gozume carpti fazla gibi geldi ama sende emziriyorsun sanirim birsey diyemicem afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah 11.30 2 yumurtalı menemen 1 dlm ekmek
Ara 14.30 1 sade kahve
Öğlen 15.30 1 kepçe patates yemeği baharatlı yoğurt 1 dlm ekmek
Akşam 19.00kurutulmuş biber patlıcan kavurması 1 elm ekmek..
Ara 21.00 1 kivi yoğurt (olacak )
Şu 2 lt
Spor yok
harika menu abla afiyet olsunMutfak kapandigina gore menumu yazayim sporu sonra eklicem biraz eriteyim yediklerimi once :))
Heralde 10.00 civarydi :))
2 yumurta az sut 1 ks kepekle omlet
Peynir
4 zeytin
Birer tutam maydonoz dereotu
3 brezilya cevizi
14.00
3 hurma
6 badem
18.30
Bol yesil salata
180 gr buftek
Su sayamadim bugun ama ictim
Yatana kadar en az 2.5 olur
Gayet guzel afiyet olsunBugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir kaç tane hurma 1 avuç badem
Akşam 17.30
1 çupra balık bol salata
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
@Mehlikatun
Sporda var menude gayet guzel e daha ne olsun :))Hayırlı akşamlar arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
Sabah (08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kupa çay
Öğlen (12:00)
1 kase çorba
2 köfte ve 1 orta boy patates (sulu yemek)
Akşam (16:30)
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
18:30 - 20:00 arası fitnessdaydım. Bugün kalça bacak günümdü.
1 litre su ( su içmek hayatta en zorlandığım şeylerden biri zamanla arttırabileceğimi düşünüyorum )
Ve...
Şuan açım
Corba yanina salata yada yogurt filan olsaydi daha guzel olurmus afiyet olsunMenüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
vay vay sporlara bak rakibem yormasaydin kendini bu kadar acikmissindir ekmek arasi birseyler yap kendine :)))Hanımlar menülerimi yazayim sonra geçmiş ödevimi yapacagim
Dunki menüm
Sabah 9 gibi
Ara 12 gibi
Ara 15 gibi
Aksam 18 gibi
3 tavuk pirzola salata
Ara yeşil çay
Bugunki menüm
Sabah 9.gibi
Ara 12 gibi
2 ceviz 4 fındık 3 hurma
Ara 16 gibi
sütlü kahve
Akşam 18 gibi
Ara 20 de
yeşil çay
2.8 lt su 40 dk eliptik
Guzel olmus bence afiyet olsunİyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
Ay inanmıyorum, resmen aklımdan uçup gitmiş. Tercümeyi yetiştireceğim diye gecem gündüzüm karıştı. Okul tatil olunca hala haftasonu gibi mi düşündüm bilmiyorum. Şimdi tartılsam çok çıkarım. Yarın sabah tartılsam olur mu? Çok özür dilerimBende sporumu yapip geliyorum
Heralde kalan menulerde gelir o zamana
Edibe12 edibe bugun bildirim yapmadin cnm
Kuzum bubkadar dusunerek yormasa na kendini
Tmm planinizi yapin ama kendini yipratmadan
Aslinda burda yapmanda mantikli olur hem 2 vatandaslik alir
Sadece yol riskli olurmu
Gunun gelmeden bi sure once gelmen lazim
Yada kv veya annen senin yanina gelecekler
Spordan sonra kurabiyeleri gormedin yumurtalari da hic bu acidan dusunmedim haklisin aslinda dikkat edicem bende alirken
gozunaydin canim masallah ikinizi de. Insallah testte de sikinti cikmaz. Icini ferah tut hersey olacagina variyor. Benim ikili cok iyi cikti 4 lu yaptirdim onda 255 de 1 down sendromu var dedi riskli gruba giriyormus kotu gunler yasamistim ama cok sukur hicbir rahatsizligi cikmadi. 2 li yine net sonuc verebiliyormus ama 4 lu anne psikolojisinden filan etkilenen bir testmis sonradan ogrendim bende.
Bence degisik ve guzel bir menu olmus afiyet olsun
Ekmekler gozume carpti fazla gibi geldi ama sende emziriyorsun sanirim birsey diyemicem afiyet olsun
harika menu abla afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun
Sporda var menude gayet guzel e daha ne olsun :))
Corba yanina salata yada yogurt filan olsaydi daha guzel olurmus afiyet olsun
vay vay sporlara bak rakibem yormasaydin kendini bu kadar acikmissindir ekmek arasi birseyler yap kendine :)))
Spordan sonra kurabiyeleri gormedin yumurtalari da hic bu acidan dusunmedim haklisin aslinda dikkat edicem bende alirken
gozunaydin canim masallah ikinizi de. Insallah testte de sikinti cikmaz. Icini ferah tut hersey olacagina variyor. Benim ikili cok iyi cikti 4 lu yaptirdim onda 255 de 1 down sendromu var dedi riskli gruba giriyormus kotu gunler yasamistim ama cok sukur hicbir rahatsizligi cikmadi. 2 li yine net sonuc verebiliyormus ama 4 lu anne psikolojisinden filan etkilenen bir testmis sonradan ogrendim bende.
Bence degisik ve guzel bir menu olmus afiyet olsun
Ekmekler gozume carpti fazla gibi geldi ama sende emziriyorsun sanirim birsey diyemicem afiyet olsun
harika menu abla afiyet olsun
Gayet guzel afiyet olsun
Sporda var menude gayet guzel e daha ne olsun :))
Corba yanina salata yada yogurt filan olsaydi daha guzel olurmus afiyet olsun
vay vay sporlara bak rakibem yormasaydin kendini bu kadar acikmissindir ekmek arasi birseyler yap kendine :)))
Bademi bir avuç çok derdim ama öğle niyetine olmuşBugünki Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin sekersiz kahve
Öğlen 13.30
Bir kaç tane hurma 1 avuç badem
Akşam 17.30
1 çupra balık bol salata
2 buçuk lt su
30 dk yürüyüş 30 puan
@Mehlikatun
Aslında bol karbon olmuş çorba ve patates akşamda aynı çorba ve bulgur sebze olabilirdi akşam meselaHayırlı akşamlar arkadaşlar :)
Bugünkü menüm
Sabah (08:30)
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
1 kupa çay
Öğlen (12:00)
1 kase çorba
2 köfte ve 1 orta boy patates (sulu yemek)
Akşam (16:30)
1 kase çorba
2 kaşık bulgur pilavı
18:30 - 20:00 arası fitnessdaydım. Bugün kalça bacak günümdü.
1 litre su ( su içmek hayatta en zorlandığım şeylerden biri zamanla arttırabileceğimi düşünüyorum )
Ve...
Şuan açım
Daha iyiyim canım sağolAfiyet olsun tatlim nasıl oldun
aslında doğru yemek önemli çok azlatirsan da gitmiyorBen hiç yemiyorum :)) benim problemim bu :)) yemiyorum yemiyorum ve zayıflayamıyorum :)) bu sefer sporda ekledim. İşe yaraması lazım :))
Aramıza hoşgeldin canım1.66 boyum.kilom 71 ..10 kilo vermek istiyorum..yasim 26.1 kizim var
bende yaptırdım sonuçta bilmek iyidirFolik asit 3 aydan sonra yeterli dedi doktor suanda iki farkli vitamin verdi neleri kapsiyor icini okuycam daha zaman bulamadim ama birsuru sey kapsiyor anladigm kadariyla. Biz yaptirsik down sendromu veytta baska hastalik varsa ogrenelim enazindan dedik ama insllah sagliklidir tabi sagol cnim
Haklisin hicbirzaman yuzde yuz saglikli oldugnu bilemeyiz tabi ama belki baska hastalik ve erken tedavi seklinde bsi olabillir diye yaptirdk ama Allahim insallah saglikli evlat versin herkeze sagolasin canim
Masallah ne guzel vermis bizde basarabilirizbende 92 den 65 dustum ama sanki kilokuyken cok acayipmisim bendeki degisim cok farkli ya bu 95ken bile tatliymis enazindan
Aynen abla sukur ya, bizde kararsiz kaldik basta sonra ben kuzenimle esimde ablasiyla flan konustu hepsi yaptirmis enazindan erken tedavi seklinde bi hastalik varsa ogrenilebillir gbi denilince bizde yaptirdk bakalm insllah hayirli sonuclar cikar
Amin cnim sagolasin
Biz daha onlemli olur diye dusunduk riskli oldugnu soylemediler ama smdide arasdircam insallah oyle bisey yoktur
Vitaminleride basladim bile kullanmaya
afiyet olsun ablaMenüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
afiyet olsun ben beğendimHanımlar menülerimi yazayim sonra geçmiş ödevimi yapacagim
Dunki menüm
Sabah 9 gibi
Ara 12 gibi
Ara 15 gibi
Aksam 18 gibi
3 tavuk pirzola salata
Ara yeşil çay
Bugunki menüm
Sabah 9.gibi
Ara 12 gibi
2 ceviz 4 fındık 3 hurma
Ara 16 gibi
sütlü kahve
Akşam 18 gibi
Ara 20 de
yeşil çay
2.8 lt su 40 dk eliptik
Afiyet olsun canımİyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
doktora gittin mi canımEkrana fazla bakamiyorim gozlerim akiyo
Menu
Sabah12
1kase tarhana
Aksam 18
1kase mercimek corba
2mandalina
güzel menüE gecmis bittigine gore bende menumu yazayim artik
Sabah.07.00
Yarim haslanmis yumurta (gec kaliyordum anca bu kadar yiyebildim)
1 dilime yakin tb ekmegi
4 5 catal peynir
2 yesil zeytin
Aralarsa sekersiz cay ve turk kahvesi
Ogle. 12.00
1 tb Baharatli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday
Aralarda sekersiz cay, turk kahvesi yesil cay ve 2 kuru kayisi
Aksam.18.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Salata
Su.2.5 lt
Spor.5.000 adim evin koridoru uzun orda yaptim
Simdi tartimi olur bebeğim tabiki fazla cikar yarin sabah tartilirsinAy inanmıyorum, resmen aklımdan uçup gitmiş. Tercümeyi yetiştireceğim diye gecem gündüzüm karıştı. Okul tatil olunca hala haftasonu gibi mi düşündüm bilmiyorum. Şimdi tartılsam çok çıkarım. Yarın sabah tartılsam olur mu? Çok özür dilerim
Ekrana fazla bakamiyorim gozlerim akiyo
Menu
Sabah12
1kase tarhana
Aksam 18
1kase mercimek corba
2mandalina
Ben hiç yemiyorum :)) benim problemim bu :)) yemiyorum yemiyorum ve zayıflayamıyorum :)) bu sefer sporda ekledim. İşe yaraması lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?