Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dunku menun kotu degilmis niye arti getirdiki sana

Bugun karnibahar brokoli siskinlik yaparmi bilmem
Besamal sosu kendin yaptin degilmi hazir degil
Yani 1-2 ks un konuyor toplamda bence cokta kotu degil
Tabi ustunde kasarda vardir :)

Cumadan itibaren olan spor puanlarini pinari etiketleyip yaz cnm

______ SPOR LİSTESİ ______

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Pinkyminky -- + -- + 120 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + 135 + -- + -- + --
Sweetyy83 135 + 135 + -- + 30 + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Şimdilik bana gelenler bunlar kizlar eksik puanlar varsa cumadn itibaren olarak beni etiketleyerek yazin.

Spor listemiz cok boş bu ne yahu yoksa siz Zayıflamak istemiyormusunuz

Hadinn daha cok katılım bekliyorumm

Sen icini ferah tut cnm ins. Hersey yolunda gidecek

Insallah abla hayirlisiyla hatta bu ara dogumu Almanyada yapma dusuncelerim bile var annemlerde destekliyor eşimde karari bana birakti ama benimde icim rahat olur aslinda gibi konustu cnku burda kimsemiz yok ve esim vardiya sistemiyle calisiyor isyeride 30-40dk heleki Istanbulda hemem gelmesi mumkun degil. Bakalim hayirlisi olsun tabiki ama cok beynim yoruluyor bu aralar biseyleri arasdirip dusunup karar vermek ne zormuş ya.

Kuzum bubkadar dusunerek yormasa na kendini
Tmm planinizi yapin ama kendini yipratmadan
Aslinda burda yapmanda mantikli olur hem 2 vatandaslik alir
Sadece yol riskli olurmu
Gunun gelmeden bi sure once gelmen lazim

Yada kv veya annen senin yanina gelecekler

Öğle yemeğini bu şekilde yapabilsem keşke. Ama ben 4 saatte o kadar acıkıyorumki. Acaba azmı yiyorum sabah. Öğleyi zor ediyorum açlıktan.
Bende diyete başladığımda öyleydim sürekli bişeyler yemek istiyordum yavaş yavaş alışıyorum tatlim sende alışırsın

Spordan sonra kurabiyeleri gormedin yumurtalari da hic bu acidan dusunmedim haklisin aslinda dikkat edicem bende alirken
gozunaydin canim masallah ikinizi de. Insallah testte de sikinti cikmaz. Icini ferah tut hersey olacagina variyor. Benim ikili cok iyi cikti 4 lu yaptirdim onda 255 de 1 down sendromu var dedi riskli gruba giriyormus kotu gunler yasamistim ama cok sukur hicbir rahatsizligi cikmadi. 2 li yine net sonuc verebiliyormus ama 4 lu anne psikolojisinden filan etkilenen bir testmis sonradan ogrendim bende.

Menum gelsin
13:00
Kiymali yumurta
2 dilim ekmek

17:00
2 kasik yoğurt
10 tane fındık
¾ elma

19:30
1buyuk kase yoğurt
3,4 dilim limonlu turp
5,6 yk soganli ıspanaklı yumurta

Su:2 lt
Bence degisik ve guzel bir menu olmus afiyet olsun
Ekmekler gozume carpti fazla gibi geldi ama sende emziriyorsun sanirim birsey diyemicem afiyet olsun
harika menu abla afiyet olsun

Gayet guzel afiyet olsun
Sporda var menude gayet guzel e daha ne olsun :))
Menüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
Corba yanina salata yada yogurt filan olsaydi daha guzel olurmus afiyet olsun
vay vay sporlara bak rakibem yormasaydin kendini bu kadar acikmissindir ekmek arasi birseyler yap kendine :)))

Bende sporumu yapip geliyorum

Heralde kalan menulerde gelir o zamana

Edibe12 edibe bugun bildirim yapmadin cnm
Ay inanmıyorum, resmen aklımdan uçup gitmiş. Tercümeyi yetiştireceğim diye gecem gündüzüm karıştı. Okul tatil olunca hala haftasonu gibi mi düşündüm bilmiyorum. Şimdi tartılsam çok çıkarım. Yarın sabah tartılsam olur mu? Çok özür dilerim

E gecmis bittigine gore bende menumu yazayim artik

Sabah.07.00
Yarim haslanmis yumurta (gec kaliyordum anca bu kadar yiyebildim)
1 dilime yakin tb ekmegi
4 5 catal peynir
2 yesil zeytin

Aralarsa sekersiz cay ve turk kahvesi

Ogle. 12.00
1 tb Baharatli tavuk sote
1 kase yogurtlu bugday

Aralarda sekersiz cay, turk kahvesi yesil cay ve 2 kuru kayisi

Aksam.18.30
1 tabak yesil fasulye
1 kase yogurt
Salata

Su.2.5 lt
Spor.5.000 adim evin koridoru uzun orda yaptim

Aynen abla erken gelicem orda yapick olursam 3 ay onceden gelicem artk esim gelip gidicek yanima. Annem calisiyor uzun sure gelme imkani yok turkiyede dogum yaparsam en fazla 2-3 hafta gelebilcek kvde gelemiyor onunda ailevi olarak baska seyler var basinda en hayirlisi sanki orda olcak donuncede denizliden teyzem ve annennem gelir belki biraz yanliz kalmamam icin ama bakalim bu bir dusunce tabi kesin degl abla sigorta olaylari oturum zweitwohnsitz oluyormu falan onlarida arasdiriyorm. Ben alman vatandasi oldugm icin vatandaslikta sorun olmick tr de dogursamda sadece muracat git gel konsolosluk ugrascaz :) ama dogumyeri almanya olmasi artisi olucak neyse biraz kafami rahat birakiym abla haklisin

Hayirlisi olur insllah cnm dedigin gbi

Ay o cok fenaymis ya olmadigi halde ole bisey cikmasida piskolojik olarak insani yipratir seni cok iyi anliyorum ama cok sukurki yavrun saglikli dogmus masallah nazar degmesin
ben bundan sonraki testleri yaptirmayi dusunmuyorm zaten 3lu ve 4lu varmis dedigin gbi. Insallah buda iyi cikar da bi oh cekerim

Bademi bir avuç çok derdim ama öğle niyetine olmuş
Aslında bol karbon olmuş çorba ve patates akşamda aynı çorba ve bulgur sebze olabilirdi akşam mesela
Afiyet olsun tatlim nasıl oldun
Daha iyiyim canım sağol
Ben hiç yemiyorum :)) benim problemim bu :)) yemiyorum yemiyorum ve zayıflayamıyorum :)) bu sefer sporda ekledim. İşe yaraması lazım :))
aslında doğru yemek önemli çok azlatirsan da gitmiyor

1.66 boyum.kilom 71 ..10 kilo vermek istiyorum..yasim 26.1 kizim var
Aramıza hoşgeldin canım
bende yaptırdım sonuçta bilmek iyidir

Menüm
Sabah 09.30
1 wasa
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates salatalık
Öğle 12.00
3 patlıcan közlemesi yoğurtla
3 yk susuz nohut
Ara 15.40
1 portakal
Aksam 19.00
2 kase tarhana çorbadı
1 wasa
1lt su
afiyet olsun abla

afiyet olsun ben beğendim

İyi akşamlar menüm
Sabah 12
Biraz yumurta
1 çeri
Maydonoz
3 zeytin
1 dl ekmek
Akşam 19
3 mercimekli köfte
Biraz salata yemek yapmak istemedim
Su 2 litre
Afiyet olsun canım
Ekrana fazla bakamiyorim gozlerim akiyo
Menu
Sabah12
1kase tarhana

Aksam 18
1kase mercimek corba

2mandalina
doktora gittin mi canım

güzel menü

Simdi tartimi olur bebeğim tabiki fazla cikar yarin sabah tartilirsin

Kızlar sokağın var salgın var diyoruz cidden var influenza dedikleri domuz gribi tureviymis biraz önce kardeşimle konuştum görümcesi sağlık personeli ve oğluna domuz gribi demişler yazik kadın hamile birde ona da geçmez inşallah . Kalabalık ortamda bulunmayin
Ateş ve öksürük ağırlıklı burun akıntısı filan olmuyormus. Kuzeyinde antibiyotik bitsin ben tekrar kontrole götüreceğim

Ben hiç yemiyorum :)) benim problemim bu :)) yemiyorum yemiyorum ve zayıflayamıyorum :)) bu sefer sporda ekledim. İşe yaraması lazım :))

hiç yememek de dogru değil, dengeli beslenmek önemli olan. Ayrıca kilomuzu ve bedenimizin görünümü %60 yemek %20 su %20 spor etkiler. Benim bikaç gün önceki mesajlarımı inceleyebilirsin, diyetlerde yapılan basit yanlısları ve minik yardımcı bilgiler paylaşmıştım. Bakim bulabilirsem birazdan alıntı da yaparım sonraki mesajlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…